نسخه جدید انجمن های سایت

ممنون به خاطر زحماتی که کشیدین لطفا یک قالب مثل Smooth به انجمن اضافه کنید چون این قالبا واقعا واقعا برای من که 4سال به اون قالب زیبا ساده و دلنشین و منحصر به فرد عادت کرده بودم عذاب آوره و هر موقع به صفحه نگاه میکنم سرم رو درد میاره و اذیتم میکنه حداقل اگر نمیتونید برش گردونید یک چیزی خیلی شبیه به همون بسازید لوگوی قبلی سایت هم به نظر من قشنگ تر بود! یوزر تایتل رو هم اگه میشه جاشو عوض کنید با Status به جاش بقیه رو یکم بیارید پایین تر چون جاش زیاد تو چشم نیست !:)

ممنون

آخرین ویرایش:
خیلی زحمت کشیدین ممنون
ولی قسمت اخبار که سمت راست فروم زدین واقعا همه چیزو به هم ریخته اگر میشه یک گزینه برای حذفش بزارید

ممنون از همه ادمینا که زحمت کشیدن برای این کار...
نمیگم بده ولی خیلیا به قالب قبلی و اون vb 3.8 عادت کردن اما شاید اگه یکی تازه به فروم بیاد خوششم بیاد! راهی نیست که بشه قالبو مثل قبل کرد؟

با سلام و تشکر از زحمات شما
اگه میشه قالب دیفالت یا همون کلاسیک رو برگردونید که کاره ما لنگ شده.با تشکر
مشکلتون رو بگید تا در صورت لزوم رفع بشه. قالب های قدیمی دیگه اضافه نمی شه. در ضمن آخرین بار هست که اینو می نویسم که اصلاً قالب های قدیمی سازگاری با این ورژن ندارن!
حتی یک صفحه حوصله ندارید وقت بزارین بخونین...
توی پروفایل بقیه میتونیم لیست آخرین بازدید کننده ها رو ببینیم ولی توی پروفایل خودمون نمیشه !!! فقط مینویسه چند تا بازدید کننده داشتیم ! تنظیمات خاصی داره ؟
احتمالاً کسایی که تو پروفایلت اومدن همشون مخفی هستن.

آقا این فیدها رو هم درست کنید. من شخصاً خبرهای جدید رو از طریق فید پیگیری می‌کنم که الآن خرابه
http://www.bazicenter.com/forum-401....S2&forumids=69
دستتون درد نکنه
برای من صفحه ی اصلی فروم باز نمیشه
Cache مرورگر رو پاک کن درست می شه.

سلیقه و نظر کلیه افراد محترم هست و هیچ ایرادی هم نه ما می تونیم و نه حق داریم بگیریم ولی با این وضعیت یعنی ما هیچ وقت نباید انجمن رو قیافشو تغییر می دادیم چون همه بهش عادت کرده بودن؟ این همه سایت بزرگ دنیا هر سال یا 2 سال یبار قیافشون کامل عوض می شه (گاهی اوقات زشت می شن و گاهی اوقات زیباتر) . کدوم از این سایتا برای اینکه کاربراشون عادت ندارن به صفحه جدید اومدن نسخه قدیمی رو هم نصب کردن؟

سلام
پیدا کردن آخرین نوشته هارو که میزنم به اشتباه پست هارو ردیف میکنه
برای مثال پستی که 3 سال پیش دادم رو لیست میکنه جزو آخرین نوشته ها

سلیقه و نظر کلیه افراد محترم هست و هیچ ایرادی هم نه ما می تونیم و نه حق داریم بگیریم ولی با این وضعیت یعنی ما هیچ وقت نباید انجمن رو قیافشو تغییر می دادیم چون همه بهش عادت کرده بودن؟ این همه سایت بزرگ دنیا هر سال یا 2 سال یبار قیافشون کامل عوض می شه (گاهی اوقات زشت می شن و گاهی اوقات زیباتر) . کدوم از این سایتا برای اینکه کاربراشون عادت ندارن به صفحه جدید اومدن نسخه قدیمی رو هم نصب کردن؟

حرف شما درست ... ولی استایل قبلی ویژه همینجا بود ... با استایل فرومهای دیگه تفاوتش زیاد بود ... اینم خوبه من که یه روزه بهش عادت کردم ... همه چیزش هماهنگ و عالیه

سلام
پیدا کردن آخرین نوشته هارو که میزنم به اشتباه پست هارو ردیف میکنه
برای مثال پستی که 3 سال پیش دادم رو لیست میکنه جزو آخرین نوشته ها
جستجو انجمن ایراد داره کل لینکاش. درست کردنشم فکر می کردیم یک روز باشه ولی مثل اینکه به زمان بیشتری نیاز داره چون خیلی کند هست indexسازیش.
میگم این قالب سیاه بهتره یا سفیده وقتی میری تو تنظیممات کلی دو تا قالب داره
این بسته به سلیقه شما داره که ببینید از کدوم خوشتون میاد خوب.
دوستان بعد از آپديت ديگه من نميتونم از Tapatalk استفاده كنم
درست شد.

یه سری نکات منفی اش رو که به چشم خودم اومده می نویسم:
ممنون بابت وقت گذاشتن و نوشتن ایرادات. من الان اپرا ندارم در اولین فرصت نصب می کنم و اشکالات ذکر شده رو بررسی می کنم.

فقط مسئله کلی در موئر ادیتور اینکه منو هاش نسبت به قدیم کند هست یه مقدار و اونو کاریش نمی شه کرد در حال حاضر.
دوتا مشکل داره این قالب سیاه یکی اینکه بعضی ها که با یک رنگ خاص مینویسند اصلا تو قالب سیاه معلوم نیست مثل پست جناب hadi sh تو همین تاپیک..
نکته دوم خیلی سخته تشخیص بدیم که تاپیک های بروز شده Bold شدن.. مثلا اگر میشد رنگشون سفیدتر یا زرد میشد خیلی بهتر بود
نکته اول که مشکل از خود کاربراس و قبلا هم بود با قالب های مشکی.
در مورد دوم تاپیک های خوانده نشده بقلشون یه دایره نارنجی دارن که خیلی راحت و سریع قابل پیدا و جدا کردن با چشم هستن.

درود خسته نباشی اشکان جان
اول اینکه فکر کنم این تعقیرات لازم بود بعد از چند سال شاید اولش برای بعضی ها سخت باشه ولی عادت می کنید چند تا پیشنهاد داشتم وسوال
1:این قسمت بلوک آخرین ها به سمت چپ انجمن های سایت اضافه شده را اگه میشه به قسمت پایین یا بالا منتقلش کنید چون الان تقریبا تا نصف صفحه اصلی فروم را پر کرده بعد نصف بیشتر صفحه سمت چپ خالی هست
این هم تصویر برای درک بهتر

2:این ساعت سایت واقعا اصلا به چشم نمیاد اون پایین هست اگه امکانش هست منتقلش کنید به سمت بالا سمت چپ صفحه
2: ادیتور جدید،را من هر چی گشنم پیداش نکردم تو تنظیمات دقیقا جاش کجاش یا برا من اینطوری شده !!!!!!!!!!
3:این ستاره ها به نظرم نوار سبزشون خیلی جالب نیست و البته اندازه ستاره ها خیلی کوچک هستند در ضمن سیستم لول سایت تا شماره چند هست !!!!!!!!!!!!
4:تعداد ستاره ها را هم اگه بشه عوض کرد یعنی مثل سیستم قبلی بعد از یک مدت توقف نکنه به نظر خیلی بهتر هست
برای می تونید از لول 8یا 9 به بعد هر 1000 امتیاز 1 ستاره اضافه کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or