نسخه بعدی Assassin's Creed در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

مسلما شباهت هایی بین Assassinهای سری Assassin's Creed و نینجاها وجود دارد اما با این وجود شماره بعدی از این سری در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد. درمصاحبه ای جدید Jade Raymond از سوی شرکت Ubisoft توضیح داد قسمت بعدی Assassin's Creed در دوره تاریخی مورد علاقه وی اتفاق خواهد افتاد اما توجه ای به شایعات مبنی بر اتفاق افتادن سری در ژاپن فئودال نباید نشان داد. وی افزود: "وقتی ما یک فرنچایز خلق می کنیم به تمام جهانش اندیشیده و داستانی می سازیم که بتواند چندین سال در بازی و تلوزیون باقی بماند. اگر داستان یک سری مقصدی برای رفتن نداشته باشد با عنوانی مانند The Matrix 2 یا چیزی شبیه این مواجه می شوید که به هیچ عنوان خلاقانه نیست."
سری Assassin's Creed تا به حال دوره های تاریخی بسیاری را بازسازی کرده، از قرون وسطی تا عصر طلایی دزدان دریایی، اما چیزی که مشخص است مقصد بعدی این سری ژاپن فئودال نخواهد بود.

منبع

امیدوارم هر مکان یا زمانی که میخواد باشه واقعا Assassins creed باشه نه مثه نسخه 4 پایرت کرید
تو نسخه 3و 4 کلا داستان بازی به بی راهه رفت . دوران فراعنه هم واقعا میتونه بینظیر از آب درآد به شرطی که داستان آبکی سوارش نکنند.
هر چند که این عنوان خیلی وقته میلک شده ولی بازم میشه امیدوار بود.

:arrowd:

امپراطوری روسیه، انقلاب فرانسه، نفوذ انگلیس در هندوستان و کمپانی هند شرقی

این سه مورد به ذهن من می‌رسه، از اونجایی که به بازگشت داستان این سری به اصل و اساسش امیدی نیست
فقط میشه امیدوار بود که حداقل یک زمان درست انتخاب کنند و با همین شیوه‌ی AC IV عنوان بعدی رو منتشر کنند

پیش‌گویی با نازل‌ترین قیمت‌ها و بهترین کیفیت را از ما بخواهید :d

73747075627068148683.jpg

آخرین ویرایش:
اه یعنی اساسین تو برف میخوان بندازن؟ :|
باو اصلا حوصله برف ندارم دیگه :دی تو همون ACIII خیلی برفش خسته کننده بود! همه جا سفید خیلی میزد تو حال ما :دی
توی IV منظره ها فوق العاده بود بر عکس ACIII !!!
همون مصر بهتر از روسیه نبود؟

هر جايي بخوان برن ولي اين داستانشو درست كنن:d همين Black Flag همه چيزش خوب بود ولي داستانش از نظر من متوسط بود.
سراغ Viking ها هم برن جالب ميشه:d

تو همون ACIII خیلی برفش خسته کننده بود! همه جا سفید خیلی میزد تو حال ما
دقیقا 8-| روسیه پتانسیل داستانی داره اما همش جنگل و برفه!
فرانسه، روسیه، کلا اروپا بسه. برند شرق، خاورمیانه یا همین مصر

دوستان عجله نکنید ! نوبت همتون میشه ! ;) انقدر این سری رو ادامه میدن تا به تقاضای همگی شما عزیزان رسیدگی بشه ! :|:d
باور کنین ! همینطور هستش ، خبر رسیده که ما در سری های بعدی شاهد تجربه کل دنیا در این فرنچایز خواهیم بود ! یا به عبارتی : "دور دنیا در نسخه های بعدی AC" :)):|.

آخرین ویرایش:
همونطور که در متن این خبر Assassin's Creed 5 set in Russia -- rumor اشاره شده بود،
داستان مصور Assassin's Creed: The Fall در روسیه، بین سالهای 1888 تا 1908 جریان داره
نام قاتل این سری Nikolai Orelov ـه که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید

73747075627068148683.jpg

آخرین امپراتور روسیه، نیکلای دوم بود که از اول نوامبر 1894 تا دوم مارس 1917 به روسیه حکومت کرد و نهایتا از قدرت کنار زده شد
دوره‌ی فعالیت قاتل AC: The Fall هم در همین بازه است
با توجه به ساختار زمانی که این سری داره، احتمالا از زمان تاجگذاری نیکلای شروع بشه
و بعد به تظاهرات، زندانی شدن خودش و خانواده‌اش و دست آخر کشته شدن و برچیده‌شدن حکومت خاندان رومانف از قدرت برسه

220px-Mikola_II.jpg

نیکلای دوم، آخرین امپراطور روسیه

احتمال زیاد میدم خود شخص راسپوتین هم در بازی حضور داشته باشه. شاید بازماندگان خاندان رمانف؟

170px-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_%281914-1916%29b.jpg

راسپوتین
پ.ن: در کل این تاپیک مثل اینکه فقط اینجانب بودم که از این انتخاب خوشحال شدم :d
امپراطوری روسیه، غرق در آشوب :bighug:

آخرین ویرایش:
حدس‌ـهای من

همونطور که در متن این خبر Assassin's Creed 5 set in Russia -- rumor اشاره شده بود،
داستان مصور Assassin's Creed: The Fall در روسیه، بین سالهای 1888 تا 1908 جریان داره
نام قاتل این سری Nikolai Orelov ـه که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید

73747075627068148683.jpg

آخرین امپراتور روسیه، نیکلای دوم بود که از اول نوامبر 1894 تا دوم مارس 1917 به روسیه حکومت کرد و نهایتا از قدرت کنار زده شد
دوره‌ی فعالیت قاتل AC: The Fall هم در همین بازه است
با توجه به ساختار زمانی که این سری داره، احتمالا از زمان تاجگذاری نیکلای شروع بشه
و بعد به تظاهرات، زندانی شدن خودش و خانواده‌اش و دست آخر کشته شدن و برچیده‌شدن حکومت خاندان رومانف از قدرت برسه

220px-Mikola_II.jpg

نیکلای دوم، آخرین امپراطور روسیه

احتمال زیاد میدم خود شخص راسپوتین هم در بازی حضور داشته باشه. شاید بازماندگان خاندان رمانف؟

170px-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_%281914-1916%29b.jpg

راسپوتین
پ.ن: در کل این تاپیک مثل اینکه فقط اینجانب بودم که از این انتخاب خوشحال شدم :d
امپراطوری روسیه، غرق در آشوب :bighug:

نه داداش ما هم خیلی حال کردیم همه چیزم ردیف اشتباه برداشت کردی شما من فقط میگم منظره تو بازی های Open World خیلی مهم و روسیه طبیعتی نراده واسه مانٌور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or