نسخه بعدی Assassin's Creed در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

مسلما شباهت هایی بین Assassinهای سری Assassin's Creed و نینجاها وجود دارد اما با این وجود شماره بعدی از این سری در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد. درمصاحبه ای جدید Jade Raymond از سوی شرکت Ubisoft توضیح داد قسمت بعدی Assassin's Creed در دوره تاریخی مورد علاقه وی اتفاق خواهد افتاد اما توجه ای به شایعات مبنی بر اتفاق افتادن سری در ژاپن فئودال نباید نشان داد. وی افزود: "وقتی ما یک فرنچایز خلق می کنیم به تمام جهانش اندیشیده و داستانی می سازیم که بتواند چندین سال در بازی و تلوزیون باقی بماند. اگر داستان یک سری مقصدی برای رفتن نداشته باشد با عنوانی مانند The Matrix 2 یا چیزی شبیه این مواجه می شوید که به هیچ عنوان خلاقانه نیست."
سری Assassin's Creed تا به حال دوره های تاریخی بسیاری را بازسازی کرده، از قرون وسطی تا عصر طلایی دزدان دریایی، اما چیزی که مشخص است مقصد بعدی این سری ژاپن فئودال نخواهد بود.

منبع

بره تو فاز زمان پیامبر و عربستان و این ها غوقا میشه دور و ورش و فروشش زیاد میشه ! ;;)
{شوخی}

بنظرم بهتر بود تو ژاپن چون پتانسیلش هم زیاد بود و آخرش هم با هاراگیری بازی تموم میشد !‌
=))حالا بردیا براچی خودکشی ؟! :-/ فکر کنم پایان های دیگه بهتر باشن ها...:d

رودخونه نیل با کروکدیل های غول پیکر، اهرام ثلاثه، اون همه مجسمه های باشکوه و عظیم، مقبره های اسرارآمیز، معماری منحصر به فرد، فراعنه با ارتشی تاریخی، مکانی توپ برای پیش بردن بخش مدرن (سیب عدن و بقیه آیتم های جادویی و چرندیات این قبیل)، اسلحه های مختص این کشور (مثل اون داس گرد مانند)، مناظری بکر برای تماشا و به چالش کشیدن قدرت کنسول های جدید و PC (یک طوفان شن چه شود) اینا ایده نیست؟ :d حتی فکرش هم نمیتونم بکنم از دور روی اسب به اهرام نگاه بندازم 8->
ریختش رو نگاه نکن ... خیلی سریع میره :>
لهم کردی :دی
اینایی که گفتی در صورتی یک چیز توپی از وسطش در میاد که یک ایده ناب به ذهنشون برسه و کلا همه چیز جدید بشه تا آدمو خسته نکنه!
مثلا همین AC IV که بشدت باهاش حال کردم مراحل زمینیش اصلا چنگی به دل نمیزد و حرفی برای گفتن نداشت! همون کار همیشگی بود ( نزدیک یک آدم شو حرفاشو شنود کن و دنبالش برو و تعقیبش کن و مقرشونو پیدا کن و نابودشون کن ) و تنها نکته مثبت AC IV دریای گسترده و فوق العادش بود و همینطور شبیه سازی جنگ های دریاییش بود که به بهترین شکل ممکن پیاده شده بود که اگه بخش دریایی رو ازش میگرفتن و تمام اتفاقات روی زمین میوفتاد از ACIII هم منفور تر میشد!

بنظر من همون تو ژاپن باشه بیشتر حال میده تا مصر :دی اون محیط بیابونی مصر اصلا فاز نمیده بهم :دی

میگم میخوایین یه دست توی یونان باستان هم برین و با زئوس کُشتی بگیریم؟!
چی بود چی شد. بازی از نظر گیم پلی عالیه ولی داستان رو رسما باس مثل دونه بپاشی جلوی مرغا بخورن.

میگم میخوایین یه دست توی یونان باستان هم برین و با زئوس کُشتی بگیریم؟!
چی بود چی شد. بازی از نظر گیم پلی عالیه ولی داستان رو رسما باس مثل دونه بپاشی جلوی مرغا بخورن.
آره از نظر داستانی رسما داغون شد :دی آدم نگاه نسخه های اول میکنه قیافه اتزیو و الطائر رو میبینه کل تاریخچه اساسینا و ابهتی که اینا داشتن میاد تو ذهنش بعد حالا کانرو میبینی یاد اون بچه دهاتیای حومه شهر ها میوفتی :)) البته باز ادوارد ابهتش خیلی خوب بود ولی اونم نمیشه در حد یک اساسین مثل اتزیو دونست!
اما از نظر گیم پلی خداییش نسخه آخر فوق العاده بود! تقریبا کل جوایز بهترین بازی اکشن ادونچرو از سایت های مهم درو کرد!

حالا که داستان نابود شده و اصلش جدا شده بنظرم همینطوری ادامه بدن و توی کشورای مختلف بازی رو دنبال کنن خیلی خوبه! و اگه هر نسخه مثل همین AC IV در بیاد سالانه بودنش مشکلی ایجاد نمیکنه چون همه رو راضی نگه میداره!

امپراطوری روسیه، انقلاب فرانسه، نفوذ انگلیس در هندوستان و کمپانی هند شرقی

این سه مورد به ذهن من می‌رسه، از اونجایی که به بازگشت داستان این سری به اصل و اساسش امیدی نیست
فقط میشه امیدوار بود که حداقل یک زمان درست انتخاب کنند و با همین شیوه‌ی AC IV عنوان بعدی رو منتشر کنند

French-Revolution-Assassins-Creed.png

آخرین ویرایش:
دوستان من میگم بهتره زمان زمان خشایارشا سومین امپراطور سلسه هخامنشیان باشه چون میتونن اولش به شورشهایی که تو مصر شده بود و خشایار سرکوبشون کرد برن{مثلا اساسینهای مصر شورش کرده بودند}بعدش حمله به یونان که مثلا با دخالت اساسینها ایران تقریبا شکست میخوره و آخرش هم بیان خشایار رو که بزرگترین آدم اون زمان بوده رو تو یه ماموریت توپ بکشن که داستان به خوبی و خوشی تموم بشه:dبا یه تیر هم میریم اهرام ثلاثه مصر و هم میریم آتن و اسپارتا و هم از اون ور بر میگیردیم تخت جمشید!!!:d
ولی خودمونیما عجب چیز توپی در میاد!!!!
در ضمن اینم بگم در داستان اساسینها اولین کسی که از هیدن بلید استفاده کرد اساسینی بنام داریوش بود که خشایارشا رو کشت{اساسین کرید 2 مرحله ای که عموی اتزیو اونو میبره تو زیرزمینی که بزرگترین اساسینهای تاریخ رو بهش نشون میده}

دوستان من میگم بهتره زمان زمان خشایارشا سومین امپراطور سلسه هخامنشیان باشه چون میتونن اولش به شورشهایی که تو مصر شده بود و خشایار سرکوبشون کرد برن{مثلا اساسینهای مصر شورش کرده بودند}بعدش حمله به یونان که مثلا با دخالت اساسینها ایران تقریبا شکست میخوره و آخرش هم بیان خشایار رو که بزرگترین آدم اون زمان بوده رو تو یه ماموریت توپ بکشن که داستان به خوبی و خوشی تموم بشه:dبا یه تیر هم میریم اهرام ثلاثه مصر و هم میریم آتن و اسپارتا و هم از اون ور بر میگیردیم تخت جمشید!!!:d
ولی خودمونیما عجب چیز توپی در میاد!!!!
در ضمن اینم بگم در داستان اساسینها اولین کسی که از هیدن بلید استفاده کرد اساسینی بنام داریوش بود که خشایارشا رو کشت{اساسین کرید 2 مرحله ای که عموی اتزیو اونو میبره تو زیرزمینی که بزرگترین اساسینهای تاریخ رو بهش نشون میده}

بابا تو دیگه کی هستی :))
کجا ها فکر میکنی ؟

یوبی سافت یه شرکت فرانسوی هست درسته؟
کلا فرانسوی ها علاقه خیلی خاصی به تاریخ قوم پارت دارن... نمی دونم این کارگردانش اهل کجاست ولی از نسخه اولش که مسئول ساختش بوده میشه فهمید که احتمالا قصد دارن برای نسل بعد یک اساسین پارسی اصیل بسازن!

ولی ای کاش هرچی میسازن شخصیت اساسین ولگرد و دزد و زنباره نباشه!!...یه چیزی باشه که وقتی خشم میگیره خون از مویرگ های چشمش بزنه بیرون!

امپراطوری روسیه، انقلاب فرانسه، نفوذ انگلیس در هندوستان و کمپانی هند شرقی

این سه مورد به ذهن من می‌رسه، از اونجایی که به بازگشت داستان این سری به اصل و اساسش امیدی نیست
فقط میشه امیدوار بود که حداقل یک زمان درست انتخاب کنند و با همین شیوه‌ی AC IV عنوان بعدی رو منتشر کنند

French-Revolution-Assassins-Creed.png

نه دیگه، اروپا رو دادن سه قسمت، خیلی زیاد شد دیگه، همه خسته شدن از اروپا و آمریکا. باید برن شرق. حالا نه اونقدر شرق، مثلا همین مصر خوبه، روسیه هم بد نیست، می تونن عثمانی و این دورور هم برن، ولی خداییش غرب بسه دیگه، واقعا "غرب زده" شدیم :دی

هر کاری میکننو هر جایی میبرن فقط داستانشو دوباره درست کنن چون گیم پلی بازی عالی شده و به بلوغ رسیده از نظر گرافیکیم که همیشه خوبه و با یه داستان قوی دوباره سری میتونه به جایگاه عالی برگرده

نه دیگه، اروپا رو دادن سه قسمت، خیلی زیاد شد دیگه، همه خسته شدن از اروپا و آمریکا. باید برن شرق. حالا نه اونقدر شرق، مثلا همین مصر خوبه، روسیه هم بد نیست، می تونن عثمانی و این دورور هم برن، ولی خداییش غرب بسه دیگه، واقعا "غرب زده" شدیم :دی

مسئله اینجاست من هر طور فکر می‌کنم، مصر هیچ واقعه‌ی عظیم تاریخی نداره که بشه بعنوان Setting ازش استفاده کرد. بعد این سیاه‌پوست فیل‌پیکر هم اصلا با گروه آدم‌کش‌ـها هم‌خونی نداره

عثمانی رو هم در Revelations دیدیم. یا مثلا اگر AC III مدت زیادی از انتشارش می‌گذشت، امکانش بود جنگ داخلی آمریکا، مبارزه برعلیه برده‌داری و ترور آبراهام لینکلن رو در نظر داشت.

فکر کنم هدفشون اینه توی هر دوره و تمدن و مذهب و ... یه اساسین بندازن :d به همه میرسه نگران نباشین :d
مهم اینه که اولیش الطائر بوده . آخریشم حتما نزدیکای خودمونه، خیلی نزدیک :-"

خیلی خیلی نزدیک . دیگه افتاد حتما :d

مصر دوران فراعنه به نظرم نمیتونه جالب بشه درسته که اهرام و رود نیل و معابد و ازین دست موارد میشه ایده های جالبی ازش درآورد ولی اون زمان مصر محیط شهری و روستایی متمرکزی نداشته به اون صورت ، که بشه پلتفرمینگ خوبی ارائه کرد ؛ بعدشم فکر نمیکنم از لحاظ نظامی اسلحه های متنوعی داشته بوده باشن نهایت یه چیز دشنه مانند داشتنو یه تیر کمون ، خیلی فنی نبودن :p

به شخصه دوس دارم اواخر قرن هیجده یا اوایل قرن نوزده بریتانیا مقصد شماره بعدی باشه کلا مناقشه زیاد بوده اون زمان تو اروپا .

سوای بحث لوکیشن ، واسه شماره بعد امیدوارم بتونن یه کاراکتر کاریزماتیک تر خلق کنن ، ادوارد و کانر اون روح اساسینی رو مثـ اتزیو و الطایر نداشتن ، یجورایی مقوا بودن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or