نسخه بعدی Assassin's Creed در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

مسلما شباهت هایی بین Assassinهای سری Assassin's Creed و نینجاها وجود دارد اما با این وجود شماره بعدی از این سری در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد. درمصاحبه ای جدید Jade Raymond از سوی شرکت Ubisoft توضیح داد قسمت بعدی Assassin's Creed در دوره تاریخی مورد علاقه وی اتفاق خواهد افتاد اما توجه ای به شایعات مبنی بر اتفاق افتادن سری در ژاپن فئودال نباید نشان داد. وی افزود: "وقتی ما یک فرنچایز خلق می کنیم به تمام جهانش اندیشیده و داستانی می سازیم که بتواند چندین سال در بازی و تلوزیون باقی بماند. اگر داستان یک سری مقصدی برای رفتن نداشته باشد با عنوانی مانند The Matrix 2 یا چیزی شبیه این مواجه می شوید که به هیچ عنوان خلاقانه نیست."
سری Assassin's Creed تا به حال دوره های تاریخی بسیاری را بازسازی کرده، از قرون وسطی تا عصر طلایی دزدان دریایی، اما چیزی که مشخص است مقصد بعدی این سری ژاپن فئودال نخواهد بود.

منبع

یعنی یه ارزو ازین بازی داشتم اونم به فنا رفت:|
خیلی پتانسیل داره تو جاپون باشه
تو مصر اگه باشه تقریبا میشه یچیز تو مایه های نسخه اول فکر نمیکنم خیلی چیز جدیدی داشته باشه مصر

خب شماره ی جدید یعنی شماره ی 4 رو تازه شرو به بازی کردنش کردم و در موردش نظری نمیدم اما در بین شماره های قبلی بهترین انتخابهای محل رخداد بازی رو 2 شماره ی اول بازی می دونم!
ونیز و فلورانس و اورشلیم فوق العاده طراحی شده بودن! در brotherhood رم و در روولوشن هم استانبول بدک نبودن! اما اومدن بازی تو شماره 3 به امریکا اصلا حس و حال نسخه های قبلی رو نداشت!
لوکیشن بعدی بازی می تونه فرانسه باشه تا رخدادهای انقلاب کبیر فرانسه رو پوشش بده!
مصر و هند و ایران هم گزینه های جالبی هستن!
لطفا دور آسیای شرقی خط بکشید که با جو این سری اصلا تطابق نداره!

قرون وسطی عالیه اما نباید فقط تو ایتالیا و ... زوم کنن،مصر خوبه مثلا جنگ با اعراب...
smile.gif

اتفاقا من همیشه فکر میکردم که اگه یه بازی مثل AC رو با حال و هوای سامورایی نینجایی میساختن میتونست خیلی خیلی بازی موفقی باشه.کشتن آدمها با سلاحهایی که نینجاها استفاده میکردن و فنون رزمی و مخفی کاریهاشون تو یه بازی شبیه به AC میتونه خیلی باحال از آب در بیاد.

سامورایی اساسین ! لول

اگر نسخه بعدی طوری می بود که مثلا در دوران فئودال باشه و یا فقط سامورایی باشه، میشد یکی از بهترین ها در سری این فرنچایز ! :x
به روایت تصویر : :-":d

به احتمال خیلی زیاد تو مصره! چون کارگردان سری هم خودش گفت به مصر خیلی علاقه دارم و امکان داره نسخه بعدی تو مصر باشه!
ولی من خودم زیاد به مصر علاقه ای ندارم! چون فکر نکنم ایده خاصی توی اون مکان به ذهنشون برسه ولی نسخه IV همش ایده بود واسه یک جنگ دریاییه عالی!

بابا مصر چیه ؟! باید به جا اسب سواری، شتر سواری کنیم اونم دولا دولا . بعد تو یه مرحله بریم یوزارسیف و زلیخا رو خفت کنیم :d
من ژاپن فئودال می خوام :x

چون فکر نکنم ایده خاصی توی اون مکان به ذهنشون برسه
رودخونه نیل با کروکدیل های غول پیکر، اهرام ثلاثه، اون همه مجسمه های باشکوه و عظیم، مقبره های اسرارآمیز، معماری منحصر به فرد، فراعنه با ارتشی تاریخی، مکانی توپ برای پیش بردن بخش مدرن (سیب عدن و بقیه آیتم های جادویی و چرندیات این قبیل)، اسلحه های مختص این کشور (مثل اون داس گرد مانند)، مناظری بکر برای تماشا و به چالش کشیدن قدرت کنسول های جدید و PC (یک طوفان شن چه شود) اینا ایده نیست؟ :d حتی فکرش هم نمیتونم بکنم از دور روی اسب به اهرام نگاه بندازم 8->
باید به جا اسب سواری، شتر سواری کنیم
ریختش رو نگاه نکن ... خیلی سریع میره :>

ژاپن فئودال با یه داستانه پیچیده و یه جو تاریک همراه با موسیقی با تم ژاپنی به همراه خانومای ژاپنی با اون لباسا و حرکات خواص خودشون:d میتونست این سری رو به اوج برسونه ولی حیف...البته از مصر هم به دلایلی که دوستان گفتن استقبال میشه ولی دیگه اون تم زرد به همراه صحرای سوزان و لند اسکیپ شرقی خیلی تکراری شده...به خصوص اگر بخواد واسه زمان بعد از اسلام و این حرفا باشه که میشه کپی برابر اصل نسخه های اولش...

خب شماره ی جدید یعنی شماره ی 4 رو تازه شرو به بازی کردنش کردم و در موردش نظری نمیدم اما در بین شماره های قبلی بهترین انتخابهای محل رخداد بازی رو 2 شماره ی اول بازی می دونم!
ونیز و فلورانس و اورشلیم فوق العاده طراحی شده بودن! در brotherhood رم و در روولوشن هم استانبول بدک نبودن! اما اومدن بازی تو شماره 3 به امریکا اصلا حس و حال نسخه های قبلی رو نداشت!
لوکیشن بعدی بازی می تونه فرانسه باشه تا رخدادهای انقلاب کبیر فرانسه رو پوشش بده!
مصر و هند و ایران هم گزینه های جالبی هستن!
لطفا دور آسیای شرقی خط بکشید که با جو این سری اصلا تطابق نداره!

منم احتمال میدم فرانسه باشه کارکتر هم کانر :wink1:

همون بهتر که اتفاق نمیفته.

نمیدونم چرا هروقت حرف از Assassin's تو ژاپن میشه یاد Tenchu میفتم :|
مصر هم یاد مومیایی میندازه ادمو.

فقط ایتالیای قرن 15 و اورشلیم قرون وسطی بیش از حد یونیک بودن.:love:

بره تو فاز زمان پیامبر و عربستان و این ها غوقا میشه دور و ورش و فروشش زیاد میشه ! ;;)
{شوخی}

بنظرم بهتر بود تو ژاپن چون پتانسیلش هم زیاد بود و آخرش هم با هاراگیری بازی تموم میشد !‌

تا اونجایی که یادمه شماره 4 تو فایل های صوتی که پیدا میکردی به یه اسسین تو پاریس دوره جنگ جهانی اشاره هایی بود (امیدوارم این نباشه)
فقط هرکاری میکنن یه شخصیت درست حسابی مثل اتزیو معرفی کنن
ادوارد که همش دنبال پول و قدرت بود کانر هم که آدم باهاش ارتباط برقرار نمیکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or