نسخه بعدی Assassin's Creed در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

مسلما شباهت هایی بین Assassinهای سری Assassin's Creed و نینجاها وجود دارد اما با این وجود شماره بعدی از این سری در ژاپن اتفاق نخواهد افتاد. درمصاحبه ای جدید Jade Raymond از سوی شرکت Ubisoft توضیح داد قسمت بعدی Assassin's Creed در دوره تاریخی مورد علاقه وی اتفاق خواهد افتاد اما توجه ای به شایعات مبنی بر اتفاق افتادن سری در ژاپن فئودال نباید نشان داد. وی افزود: "وقتی ما یک فرنچایز خلق می کنیم به تمام جهانش اندیشیده و داستانی می سازیم که بتواند چندین سال در بازی و تلوزیون باقی بماند. اگر داستان یک سری مقصدی برای رفتن نداشته باشد با عنوانی مانند The Matrix 2 یا چیزی شبیه این مواجه می شوید که به هیچ عنوان خلاقانه نیست."
سری Assassin's Creed تا به حال دوره های تاریخی بسیاری را بازسازی کرده، از قرون وسطی تا عصر طلایی دزدان دریایی، اما چیزی که مشخص است مقصد بعدی این سری ژاپن فئودال نخواهد بود.

منبع

ای خاااااک :دی منم فک فکر کردم تو ژاپن هست اومدم جشن بگیرم . ینی اگه ببرن ژاپن تبدیل یکی از بهترین بازیای نسل میشه واسه من :دی

با اینکه جید ریموند رو بسیار دوست میدارم، ولی ...:-l
خدا ازشون نگذره...هر سال منتظر ژاپن میباشیم آخرشم هیچی:((

الان بهترین فرصته واسه ایران :d میتونه از همون گوینده های blacklist که فارسی خودمون هم حرف میزدن استفاده کنه

به احتمال زیاد تو مصر اتفاق میوفته که با توجه به محیطهای متفاوت مصر با نسخه های قبلی به نظرم بازی بزرگی خواهد شد.
از بلک فاگ خیلی خوشم اومد امیدوارم نسخه جدید عالی کار بشه

وقتی ما یک فرنچایز خلق می کنیم به تمام جهانش اندیشیده و داستانی می سازیم که بتواند چندین سال در بازی و تلوزیون باقی بماند. اگر داستان یک سری مقصدی برای رفتن نداشته باشد با عنوانی مانند The Matrix 2 یا چیزی شبیه این مواجه می شوید که به هیچ عنوان خلاقانه نیست.
/:)

الان داستان شما خیلی خلاقانه و خفنه دیگه؟ چرت ترین و مسخره ترین حرفی بود که شنیدم. گند زدن به داستان سری هنوز پررو بازی هم در میارن.

قطعا نسخه ی بعدیم راجب دزدان دریایی هستش

چون چند وقت پیش یه نظر سنجی گذاشتن که دوست دارید تو نسخه بعدی بازی دزدان دریایی چه چیز هایی به بازی اضافه شه و یه دزد دریایی چه کار هایی بکنه

قطعا نسخه بعدی هم مربوط به این موضوعه

مطمئنن قسمت بعدی یا پنجم توی مصر اتفاق میفته.
چند وقت پیش کارگردان بازی بود اگه اشتباه نکنم که گفت علاقه ی زیادی به تاریخ مصر باستان داره.
یک یا دو سال پیش هم بود که با یک عکس شایعه شده ادامه ی شاهزاده ی پارسی یا حتی شاهزاده ی مصری قراره ساخته بشه که اگر توی بازی چهارم سری دقت کرده باشید این تصویر بالایی عکس زیر موجود بود که کرکترش با اون پایینی مو نمیزنه و در ضمن توی شماره ی چهارم من که توی ساختمون آبسترگو میگشتم یه تصویر دیدم که همین کرکتر ایستاده بود و با عنوان AC: Rising Phonix زیرش بود.
پس فکر کنم با تموم این اوصاف بشه نتیجه گرفت که شماره ی بعدی با همین کرکتر توی مصر اتفاق میفته.

AC5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or