نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محافظت از تمامي راههاي انتقال ديتاي سخت افزاري به ويژه پورت USB با DeviceLock 5.7

dl_s.gif

يكي از راههاي شايع انتقال ويروس و فايلهاي جاسوسي به سيستمم مخصوصا در محيط هاي عمومي , انتقال مستقيم و از طريق يك حافظه ي جانبيست ! بدين معني كه شخص مخرب با گذاردن حافظه چه ديسكت و يا CD/DVD و ساير حافظه ها, ويروس و تروجان و ... را به طور مستقيم وارد رايانه ي شخص قرباني مي كند . با گسترش روز افزون استفاده از حافظه هاي ديجيتال و فلش ديسك ها و انتقال ارتباطات از طريق پورت USB محافظت از اين پورت ورودي و آسيب پذير نيز بر امنيت بسياري از شبكه ها مخوصا شبكه هاي عمومي مي افزايد . حال چگونه از اين پورت سخت افزاري محافظت به عمل آوريد ؟
DeviceLock نرم افزاري مفيد از سري محصولات شركت SmartLine است كه به مديران سيستم ها در محيط هاي گوناگون اين اجازه را مي دهد تا تمامي راههاي ورود هر نوع فايل و اطلاعات را به سيستم شما و بدون اجازه ي شما به صورت نرم افزاري مسدود و محافظت كند !
بلي با استفاده از اين نرم افزار قدرتمند شما قادر به محافظت از دسترسي هاي بدون اجازه ي شما به پورت USB ( مانند دسترسي هاي انواع Flash Disk ها ) و دستگاه هاي FireWire باشد . علاوه بر آن اجازه ي دسترسي افراد غير مجاز را به Adaptor هاي WiFi و BlueTooth و همچنين درايوهاي CD و حتي Floppy نمي دهد و دسترسي به تمامي اين ابزار هاي سخت افزاري انتقالي را محدود مي سازد .
برخي از ويژگي هاي نرم افزار قدرتمند DeviceLock :
كنترل كاربران و گروههاي كاربري در دسترسي به USB و FireWire ports, WiFi و Bluetooth adapters, CD-ROMs, floppy drives و Flash Disk ها .
اجازه دادن تنها به ابزارهاي USB خاصي در صورت تمايل شما .
dl_scheme_ad.gif
اجازه دادن امكان هاي مديريتي نرم افزار DeviceLock تنها به برخي از سيستم هاي Administrator و باقي كاربران عادي نمي توانند از كنترل اين نرم افزار خارج شوند .
تنظيم دستگاه به صورت حالت تنها Read-Only .
محافظت از ديسك هاي مختلف در برابر فرمت شدن , چه عمدي و چه تصادفي .
كنترل تمامي تنظيمات نرم افزار به صورت Remote و از راه دور با استفاده از بخش مديريتي مركزي نرم افزار .
گرفتن گزارش كامل فعاليت نرم افزار به طرق گوناگون مانند آپلود شدن و دانلود كردن .
و .....
اين نرم افزار با ويندوز هاي NT/2000/XP سازگاري كامل دارد .

Download

Crack

http://crackserver.com/pages_cracks/DeviceLock.v5.73.569.WinALL.Cracked-ARN.ZIP.htm

آخرین ویرایش:
SiSoftware Sandra v2007 6.10.98 Multilingual

cover.gif

گه میخواهی بدونی تو سیستمت چی میگذره ٬ قطعات سخت افزاریت چیه و هر کدوم چه مشخصاتی داره و کلی چیز دیگه که یه جورایی میشه گفت مال حرفه ای به بالا ها هستش از این برنامه استفاده کن. البته روش کار با برنامه آسونه ها اما جزییاتی که از سیستم در اختیارتون قرار میده مربوط به کارهای عادی و معمولی نمیشه خیلی.

Download

FlashFXP v3.4.0 Build 1140 Final

flashfxp.gif

تو هم مثل ما صاحب سایتی؟ یا شاید وبلاگ داری.در هر حال اگه سایت داری یا وبلاگ یا به هر دلیل دیگه ای با سرور های FTP سر و کار داری و میخواهی فایل ازشون دانلود کنی یا داخلشون فایلی رو آپلود کنی این یه نرم افزاره که خیلی به کار میاد و روش کار آسونی داره بجاش امکانات زیادی هم داره.

Download

Kaspersky Internet Security v6.0.0.300

kis_140_en.jpg

امروزه حملاتی که به سیستم ها میشه از آمار زیادی برخورداره و البته راه های مقابله زیادی هم براشون وجود داره که یکیش استفاده از این برنامه هستش.استفاده از یه ویروس یاب خالی هیچوقت کافی نیست و در کنارش نیاز به یه فایروال هم هست که میتونید بعنوان نمونه از این استفاده کنید و از شر حملات هکر ها و برنامه های تبلیغاتی و فایلهای مزاحم و جاسوس و ... راحت بشید.

Download

مصطفی جان ممنون به خاطر برنامه ها ولی
اگه میشه منبع نوشته ها رو هم بزار الان که من یه چرخی زدم
برنامه DeviceLock 5.7 مال سایت http://www.p30world.com/archives/004867.php#more
پی سی ورلد هستش و اینکه با ذکر یه منع هم احترام به قوانین سایت گذاشته میشه
هم به قوانین اون سایت CopyRight 2003-2006 P30world , All Rights Reserved

امین جان خوب فکر کنم یکی هم به ما محل داد ممنون از این لینکهایی که گذاشتی.
از اینکه محل دادی تشکر.

خواهش میکنم.
فقط تستش کن خبرش رو همین جا بگو میخوام بدونم این برنامه جواب میدی یا نه;)

از اساتید محترم یه سوال داشتم
من تا به حال Win 64 Bit استفاده نکردم ، آرشیتکت Cpu ی من 64 Bit هستش
Intel 3.0 Ht سوکت 775
میخواستم بدون اگر Win 64 بیت نصب کنم تغییری احساس میکنم یا نه ؟

بابا هاپیر تریدینگ سه گیگ

والا احسان جان

من چیزهایی در مورد وین 64 بیت شنیدم ولی جالب تر از همه اینه که میگند
که این وین رو نصب کردید دیگه قادر به اجرای برنامه های 32 بیت ویندوز فعلی نیستید و
برای این ویندوز برنامه های سازگار به 64 بیت کم هستش و مشکل به وجود میاره
حالا شاید این طوری نباشه .؟

ولی شما یه تستی کن ، من ونینش رو دیدم یه سی دی بیشتر نیستش ارزش تست
کردن رو داره .!

نوشته شده توسط alireza862002:
سلام به همگی از برنامه های Share چه برنامه ای از همه بهتره؟ و اگه لینک دانلود هم دارین بی زحمت بزارین.

علی جان میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی

منظور شما Peer 2 Peer هستش :confused:

نوشته شده توسط tire_khalass:
امین جان این نرم افزار فایل 30 ثانیه ای رو میکنه 16 ثانیه :confused:

عزیز شما بگو که پسوند ورودی چی میخوای بدی خروجی چی میخوای بگیری ;)

خب کیفیت 3gp نسبت به فایل های دیگه خیلی پایینه و چون مخصوص موبایل هست باید حجم و کیفیتش پایین باشه چون بالاخره موبایل حجمش محدوده;)
در ضمن شما بزنش رو موبایل بعد همون فایل رو باز کن رو موبایل کیفیتش خوبه روی کامیپوتر که نگاه کنی زیاد جالب نمیشه:)

شما با یرنامه CIDPAD شماره که دوست دارید به بجای شماره شما برای طرف بیفته استفاده کنید
mainshot21.gif

اموزش:

اول بايد اين برنامه رو دانلود كنيد كه لينكش اخر صفحه هستش بعد از نصب برنامه، كار هاي زير رو بايد انجام بدي: 1. در بخش NUMBER ، شماره اي رو كه مي خواي به جاي شماره ي خودت بيفته، بنويس. (كد يادت نره.) مثال ==> 0261971 2. دكمه ي Format رو اين قدر بزن تا گزينه ي SDMF روشن بشه. 3. بالاي پنجره ي برنامه، 4 تا دكمه هست. روي يكي از اونا عكس يه آچار ه. اين دكمه رو بزن. حالا توي صفحه اي كه باز شده در بخش Output Device گزينه ي Modem رو انتخاب كن. حالا OK رو بزن تا اين صفحه بسته بشه. 4. حالا دكمه ي Play رو بزن. (يه پنجره ي كوچولو با عنوان Modem Dialer باز مي شه.) 5. حالا شماره ي جايي رو كه مي خواي زنگ بزني، بنويس. حالا دكمه ي Dial رو بزن نكته : اگه كار نكرد فورمت هاي ديگه رو امتحان كن فقط به همه مودم ها نميخوره شانس بياري به مودمت بخوره ..حالا ديگه کار به خودت بستگی داره چه استفادهای ميخوای ازش بکنی به هر حال به خودت بستگی داره
.
http://www3.telus.net/whirl/cidpadx.exe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or