نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Xp Repair Pro 3.1.6

box.jpg

Startup Monitor
Registry Optimizer
DLL/ActiveX Repair
Privacy Cleaner
Clean Invalid File Paths
XP Crash Monitor
Windows Service Monitor
Backup System Registry
Add/Remove Program Tool
Repair Over 14,900 Errors
Free Tech Support and 6 Months of Free Upgrades!

خوب این هم در خواست یکی از دوستان سایت که برنامه تعمیر ویندوز خواستند
این هم چند تا عکس از محیط برنامه Screenshots

برنامه خوبه کارایش جالبه ولی حجمش بالاست :-"

Download Version 2006 25.4MB

++++++++++++++++

خوب ولی یه کار کم خرج تر و بدون وقت صفر کردن پای نیت هم هستش :eek:

XP: Repair or fix master boot record using recovery console
Windows XP Repair step by step

این دو تا صفحه آموزش تعمیز ویندوز رو از طریق نصب ویندوز ایکس پی میدند بخونید ضرری نداره ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
خلیل ببین این به کارت میاد:cheesygriاصلا ببین اینه:

RapidShare Hacking Tools Aio Full Kit 2006

http://rapidshare.de/files/20872715/RapidShare_AIO_Hacking.rar.html

oops sorry Password ->rapidshare-hacking-oxygen-n4w

;)

ممنون امین جون

منم یه دونه دیده بودم به همین شکل ولی اون سایت های دیگری مثل http://www.megaupload.com
رو هم میزد ولی حجمش بالا 20 میگ بود بیخال دانلود شدم

راستی میشه اون صفحه ای که این لینک رو ازش برداشتی بدی
چیزی در مورد عمل کرد برنامه نگفته
خودت امتحانش کردی

**پست ویرایش شد**

از دوستانی که از برنامه Hide IP Platinum 2.8 استفاده میکنند یه خواهش داشتم
اگه میشه اون فایلی که اقا امین یا هر فایل دیگه ای رو از رپید شییر میتونند دانلود
با اون برنامه مخفی کردن IP چون من الان که میزنم دیگه کار نمیکنه

با تشکر

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Police _ 110:
ممنون امین جون

منم یه دونه دیده بودم به همین شکل ولی اون سایت های دیگری مثل http://www.megaupload.com
رو هم میزد ولی حجمش بالا 20 میگ بود بیخال دانلود شدم

راستی میشه اون صفحه ای که این لینک رو ازش برداشتی بدی
چیزی در مورد عمل کرد برنامه نگفته
خودت امتحانش کردی

**پست ویرایش شد**

از دوستانی که از برنامه Hide IP Platinum 2.8 استفاده میکنند یه خواهش داشتم
اگه میشه اون فایلی که اقا امین یا هر فایل دیگه ای رو از رپید شییر میتونند دانلود
با اون برنامه مخفی کردن IP چون من الان که میزنم دیگه کار نمیکنه

با تشکر
سلام.
اره اون برنامه ای که دیدی منم دیدم ;)
نه اون صفحه هیچی نداره ولی خواستی بگو تا بهت بدمش( فقط اسم برنامه و لینک رو داده بود)
منم امتحانش نکردم خودت که سرعتت خوبه امتحانش کن:)

نوشته شده توسط Police _ 110:
Rapidshare Hacking v1.0 Premium Account Generator

من الان بدجوری دنبال این برنامه هستم هر جا که میرم اون رو از روی هاست ها پاک کردند
و اجزاه دانلود رو به هیچ کس نمیدند خیلی گشتم ولی هیچ در دانلودی ازش پیدا نکردم همه رو پاک کردند

این برنامه کار رو دیگه ساده میکنه یه اکانت برای شما میسازه توی سایت رپید شییر به صورت
مجانی :eek:

ولی در صورتی که تا الان ردش رو نزده باشند :(
خلیل جان بهت توصیه میکنم دور و برش نری. من یه بار یه برنامه اینطوری دانلود کردم. موقعی که اجرا کردم کار که نکرد هیچ، از طرف سایت بایکوت هم شدم. هنوز موندم که چطور تونست گیر بیاره منو (با توجه به شرایطی که گفتم) ولی تا یه هفته بهم اجازه دانلود نمیداد. اگرم خواستی تست کنی با دیال آپ تستش کن که یه وقت اکانتت حیف نشه. حتما هم از هاید آی پی استفاده کن.:love:

معرفي محصولات شركت ImTOO ; تمامي نرم افزارهاي مورد نياز براي تبديل فرمت فايلهاي صوتي

ripperpack.jpg

وب سايت نرم افزاري ImTOO Software Studio محصولات بسيار متنوع , گوناگون و قدرتمندي را در زمينه هاي گوناگون صوتي و تصويري مخصوصا تبديل فرمت فايلهاي صوتي و تصويري داراست كه تمامي نياز هاي شما را در تبديل فرمت انواع فرمتها توسط محصولات گوناگون خود رفع مي نمايد . امروز قصد معرفي نرم افزارهاي مختلف اين شركت را براي شما داريم . نرم افزارهاي مرتبط با DVD شركت ImTOO :
ImTOO DVD Ripper Platinum : نرم افزار Ripper قدرتمند اين شركت براي تبديل فرمت DVD به تمامي فرمت هاي تصويري . تبديل فرمتهاي DVD به فرمتهاي AVI, MPEG, WMV, DivX , RM, MOV, MP4, 3GP و ....
ImTOO DVD to iPod Converter : نرم افزاري مفيد براي تبديل فرمتهاي DVD به فرمت تحت پشتياني iPod ها .
ripper-pack-platinum-110.jpg
ImTOO DVD Ripper
: تبديل فيلم هاي DVD به فرمتهاي رايج تصويري .
DVD Audio Ripper : نرم افزاري براي استخراج صدا و Sound Track ها از محيط فيلم و ذخيره ي آن ها به صورت فايل مجزا .
ImTOO DVD to PSP Converter : تبديل فيلم هاي DVD به فرمتهاي قابل پخش در ويديو پلير PSP شركت SONY .
ImTOO DVD to 3GP Converter : تبديل فيلم هاي DVD به فرمت مطرح 3GP قابل پخش در گوشي هاي تلفن همراه .
ImTOO DVD to MP4 Converter : تبديل فيلم هاي DVD به فرمت MP4 قابل پخش در اكثر مديا پليرهاي همراه .
ImTOO DVD to WMV Converter : تبديل فيلم هاي DVD به فرمت WMV .
ImTOO DVD to Pocket PC Ripper : تبديل فيلم هاي DVD به فرمت هاي قابل پخش در Pocket PC ها .
ImTOO DVD to DivX Converter : تبديل فيلم هاي DVD به فرمت DivX با سرعت بسيار بالا .
psp-music-suite-110.jpg
ImTOO DVD Creator
: خلق , تبديل فرمت و رايت فيلم هاي DVD .
ImTOO DivX to DVD Converter : تبديل فرمتهاي DivX به فيلم هاي DVD .
ImTOO AVI to DVD Converter : تبديل فرمت AVI به فيلم هاي DVD .
ImTOO MPEG to DVD Converter : تبديل فرمت هاي MPEG به فيلم هاي DVD .
نرم افزارهاي مرتبط با Video شركت ImTOO :
ImTOO MPEG Encoder : تبديل فرمتهاي رايج تصويري به يكديگر .
ImTOO 3GP Video Converter : تبديل فرمتهاي رايج ويديويي به فرمت 3GP گوشي هاي همراه .
dvd-to-3gp-converter-100.gif
ImTOO iPod Movie Converter
: تبديل فرمتهاي رايج ويديويي به فرمتهاي تحت پشتيباني iPod .
ImTOO PSP Video Converter : تبديل فرمتهاي رايج ويديويي به فرمت هاي قابل پشتياني PSP شركت SONY .
ImTOO MOV Converter : تبديل فرمت MOV نرم افزار QuickTime به فرمت هاي MPEG .
ImTOO RM Converter : تبديل فرمتهاي تصويري و صوتي شركت Real به ساير فرمتهاي صوتي و تصويري .
ImTOO MP4 Video Converter : تبديل فرمت هاي مختلف ويديويي به فرمت MP4 .
ImTOO Video to Audio Converter : تبديل تمامي فرمتهاي رايح تصويري به فرمتهاي صوتي .
محصولات مرتبط با Audio شركت ImTOO :
ImTOO CD Ripper : استخراج صوت و ذخيره ي آن به فرمتهاي مختلف صوتي از تمامي سي دي هاي صوتي .
ImTOO OGG Converter : مبدلي براي تبديل فرمتهاي رايج صوتي به OGG .
ImTOO Audio Encoder : مبدلي براي تبديل فرمتهاي صوتي بين MP3, WAV, WMA, AAC, OGG, M4A, APE, VQF, FLAC و ....
ImTOO MP3 WAV Converter : مبدلي ساده براي تبديل فرمت بين MP3 و WAV و بالعكس .

براي دانلود هر يك از محصولات شركت ImTOO Software Studio مي توانيد به اين صفحه از سايت سازنده مراجعه كنيد و نرم افزار مورد نظر خود را دريافت نماييد !

AutoRun Assistant Pro 3.15

یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه ساخت اتوران برای سی دی هست که به وسیله این نرم افزار میتونید کوتاهترین زمان و به راحتی طرحی رو که میخواهید سی دی تون در موقع گذاشته شدن در کامپیوتر اجرا کنه درست میکنه...!!

Download

LimeWire Pro 4.11.3

limewire.jpg

به نظر من اگه اینترنت پر سرعت دارید حتما اینطور برنامه ها رو دانلود کنید چون از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توشون پیدا میشه. با این برنامه براحتی میتونید هر چیزی که میخواهید دانلود کنید و مثل برنامه Kazaa , emule از تکنولوژی P2P استفاده میکنه و بر روی سیستم عاملهای مختلف هم قابل اجرا است.

Download

Alpha ZIP v1.2.0

download_graph.gif

ساخت فایلهای فشرده و بازکردن اونها نیاز به برنامه های مختلفی داره که اکثرتون باهاشون آشنایی دارید. این برنامه هم به گفته سازندگانش یه نمونه دیگه از این نوع برنامه ها هستش که دارای قدرت بسیار بیشتری در فشرده سازی فایلها هستش و روش کار با اون هم بسیار بسیار آسونه.به نظر من یه تست بکنید شاید تونست برای همیشه جایگزین مناسبی برای وینرار یا وینزیپ بشه.

Download

Recover My Files 3.95 Build 4951

RMF_-_Box_Shot_-_Angled.gif

اگه به هر دلیلی اعم از وجود ویروس یا اتفاقی یا غیر اتفاقی یا ... فایلهای مهم یا غیر مهم روی هاردتون پاک شده ولی الان بهشون نیاز دارید تنها راه برگردونشون استفاده از چنین برنامه هایی هستش که این برنامه یه نوع قوی و پر سرعت هستش و میتونه در اکثر مواقع اطلاعات از دست رفته شما رو برگردونه.حتی وقتی بطور کامل اونها از رو هارتون پاک شدند و به خیال شما دیگه نمیشه اونا رو برگردوند.

Download

نوشته شده توسط tire_khalass:
من یک نرم افزار میخوام که فایلهای wmaتصویری رو پخش کنه.

عزیز فکر کنم یه اشتباه کوچیک شده اینجا

WMA پسوند صوتی هستش و از ترکیب Windows Media Audio هستش و فایل های
تصویری WMV هستش که ترکیب Windows Media Video هستش که اینها جز استاندارهای
Windows Media Player هستش که شما میتونید به راحتی این فایل ها رو پخش کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or