نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Active System Locker v3.1

sl1.gif

شازده پسر ها و دختر خانم های عزیز وقتی میخواهید از پای کامپیوتر بلند بشید داد بیداد راه نندازید که کسی نره پای کامپیوتر و مبادا ببینه داشتید چیکار میکردید.این برنامه رو نصب کنید و خودتونو خلاص کنید. هر کی بخواد بره ببینه چیکار میکردید هم نمیتونه و میتونید با خیال راحت به کارتون برسید (از جمله دستشویی رفتنD: چون همین یه قلمه که باعث میشه از پای کامپیوتر بلند بشید!!)

Download

AxySnake 1.18

axysnake_.jpg

این ماره دست از سر بازی های رایانه ای بر نمیداره. موبایل میاد سر در میاره. کامپیوتر میاد بازم سر و کلش پیدا میشه. از دو بعدی میشه سه بعدی از سه بعدی میشه چند بعدی. هر چی زمان میگذره هی کاملتر میشه و بازم یه جوری خودشو تو بازی ها جا میده. اینم نسخه جدیدشه که مخصوص کامپیوتره و دارای محیط سه بعدی و خوشگلیه. حجمشم کمه و مخصوص اونایی که میخوان یه بازی خوب و سرگرم کننده رو با حجم کم دانلود کنند.

Download

Cue Club - Snooker & Pool

cueclub_sm1.jpg

کسانی که عشق بازی بیلیارد هستند کم نیستند.اگه تو هم مثل بقیه عاشق این بازی هستی و در به در داری دنبالش میگردی زود اینو دانلود کن که هم حجمش کمه هم بازیش قشنگه و کامل.

Download

McAfee AVERT Stinger

اگه از نیش حشرات بدتون میاد با این نرم افزار می تونید به صورت خود کفا ویروسها رو از بین ببرید
این آپدیت متونه به تنهای و بدون نیاز به اصل برنامه کار کنه و از ویژگیهاش اینه که فایلهای دت رو هم پشتسبانی میکنه .

Download

ZeroSpyware Free Edition

62919_medium.jpeg

جامع ترین اسپای ور با طرز استفاده آسان . این برنامه جستجو و پاک کردن ویروسهای مخفی سیستم شما رو بر عهده میگیره . در هنگام اتصال اه اینترنت ار وزود جاسوسها جلوگیری کرده و هر برنامه برای اجرا شدن باید توسط این برنامه چک شود .

Download

اقای Microb عزیزم

من اصلا نمیخواستم تا یه چند روزی پست بزنم ولی دیدم که نمیشه :-" :-"

خواهشا هر مطلبی که از سایتی کپی و پست میکنی لینک منع اون هم بزار .!
الان چند تا از مطلابی که شما گذاشتید مال سایت http://www.p30world.com/
هستش که اصلا درست نیست که شما همچین کاری میکنید

حتی اگه برنامه رو از سایت اصلی برنامه هم میارید اسم اون سایت رو بزارید .!

باتشکر تا بعد یا حق

نوشته شده توسط Police _ 110:
اقای Microb عزیزم

من اصلا نمیخواستم تا یه چند روزی پست بزنم ولی دیدم که نمیشه :-" :-"

خواهشا هر مطلبی که از سایتی کپی و پست میکنی لینک منع اون هم بزار .!
الان چند تا از مطلابی که شما گذاشتید مال سایت http://www.p30world.com/
هستش که اصلا درست نیست که شما همچین کاری میکنید

حتی اگه برنامه رو از سایت اصلی برنامه هم میارید اسم اون سایت رو بزارید .!

باتشکر تا بعد یا حق
سلام
اول از همه دسته ایشون درد نکنه ولی
به نظر من ایشون فقط به خاطر افزایش پست این کار رو میکنه اگه دقت کرده باشید ایشون هر چند دقیقه یک بار یه پست میده در صورتی که میتونه مثلا چندتا مطلب خودش رو تو یک پست بده تا اینکه تو چند پست
اوایل حتی کرک برنامه هم تو یک پست جدا میزاشتن:cheesygri
بعدش هم اینکه مطلب یک سایت رو همینجوری کپی کردن که هنر نیست منم میتونم این کار رو بکنم حداقل منبع هم ذکر نمیکنه
البته این موضوع به مدیران مربوط میشه ولی دیگه ایشون اصلا گوش نمیکنه و فقط داره کار خودشون رو میکنم دیگه نمیتونستم نگم ببخشید
ممنون
----------------------------
راستی من نرم افزار جدید Babylon رو میخاستم فکر کنم تو صفحه های قبل بود ولی اگه میشه یه بار دیگه بزارید همراه با Glossaries فارسی Babylon
ممنون

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
امین جون سایته فیلتر شده:blushing:
Babylon v6.0.0.r27 Enterprise | 10.6 MB
Babylon 6, an easy and intuitive translation and dictionary software in over 50 languages. With Babylon 6, text translation has never been easier, no more "copy/paste" or unnecessary browser windows. Just click on any text in Word, Excel, emails, instant messaging, web pages and other desktop applications.

http://rapidshare.de/files/23348803/babylon6.rar.html

نوشته شده توسط Microb:
axysnake_.jpg

این ماره دست از سر بازی های رایانه ای بر نمیداره. موبایل میاد سر در میاره. کامپیوتر میاد بازم سر و کلش پیدا میشه. از دو بعدی میشه سه بعدی از سه بعدی میشه چند بعدی. هر چی زمان میگذره هی کاملتر میشه و بازم یه جوری خودشو تو بازی ها جا میده. اینم نسخه جدیدشه که مخصوص کامپیوتره و دارای محیط سه بعدی و خوشگلیه. حجمشم کمه و مخصوص اونایی که میخوان یه بازی خوب و سرگرم کننده رو با حجم کم دانلود کنند.

Download
عزيزم دستت درد نكنه ولي اگر رجيستريش رو هم بديممنون ميشم!!:(
من خوراكم SNACK هستش!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or