نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
سلام
میخاستم بدونم که ورژن جدید برنامه Pack Vista Inspirat نیومده من ورژن 1.1 رو دارم
اگه چیزی تو این مایه ها هم برام بزارید ممنون میشم:cheesygri
ممنون

جدیدترینش همونی هست که خودت داری;)
WINDOWS BLINDS هم بد نیست.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
جدیدترینش همونی هست که خودت داری;)
WINDOWS BLINDS هم بد نیست.
امین جون این باید عضو بشی:cheesygri
من یه برنامه میخام که مثل اونی که دارم ویندوزم رو تبدیل کنه به ویستا
فکر نکنم اینی که دادی این کار رو بکنه این برنامه فقط میتونی ویندوزدت رو به دلخاه تغییر بدی

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
امین جون این باید عضو بشی:cheesygri
من یه برنامه میخام که مثل اونی که دارم ویندوزم رو تبدیل کنه به ویستا
فکر نکنم اینی که دادی این کار رو بکنه این برنامه فقط میتونی ویندوزدت رو به دلخاه تغییر بدی
نمدونم والا ولی فکر نمیکنم باید عضو بشی:cheesygri
این برنامه یه تم هست و قیافه ی ویندوزت رو عوض میکنه همین:)

نوشته شده توسط Police _ 110:
اقای Microb عزیزم

من اصلا نمیخواستم تا یه چند روزی پست بزنم ولی دیدم که نمیشه :-" :-"

اما در مورد گلایه ها

1. تمامی پست های من کپی برداری نیست . ;)
2. عزیزانم این درست نیست که دسته جمعی به یک شخص حمله ور شید . :mad:
3. شما دوستان و بعضی از بزرگان دیگه می تونین بگریدن و برنامه هاتونو خودتون پیدا کنین ولی خیلی های دیگه هستن که نمی تونن این کارو بکنن . اینکه من مطالب رو به صورت کپی میزارم واسه اینه که وقت کافی واسه نوشتن اونا ندارم .
4. با زیاد شدن پست های من نه مقامی به من اعتا میشه نه چیزی ازم کم میشه .
5. در آخر من زیاد به شرایط آگاهی نداشتم و نمی دونستم که باید یه سری از مطالب رو در نقل قول بیان کرد .

در هر صورت من از همه شما معضرت خواهی میکنم . :blushing:

Imaging Express 1.4.1

23924_medium.jpeg

اگه بازم دوستان ایراد نگیرن .

نرم افزاری جهت دیدن و ویرایش کردن عکسها و فاکس کردن آنها میباشد .
از جمله قابلیتهای این نرم افزار قابلیت Multi_Page است که به وسیله آن فایلهای با پسوند Tiff , Pdf را باز می کند .
همچنین این برنامه می تواند به عکس ، نوشته و اشکال هندسی و ... اضافه کند .

منبع

Download

Recover My Files Data Recovery 3.96

22688_medium.jpeg

این برنامه قدرت باز گرداندن فایلهای پاک شده از روی هارد و فلاپی دیسک ، دوربینهای دیجیتال ، فلش کارتها و .. را دارا میباشد .
همچنین قادر است فایلهای پاک شده از سطل زباله ، فایلهای که در اصر فرمت از بین رفته اند یا از صریق ویروسها آلوده شده اند و حتی فایلهای Temp که قبل از دخیره شدن پاک شده اند رو بازیابی کند .
از مزایای این نرم افزار این است که سکتو به سکتور به دنبال فایلهای پاک شده می گردد و در صورت یافتن فایل ، شما می توانید آنرا مشاهده کنید و در صورت تمایل دستور بازگشت را صادر نمایید .

منبع

Download

این برنامه قدرت باز گرداندن فایلهای پاک شده از روی هارد و فلاپی دیسک ، دوربینهای دیجیتال ، فلش کارتها و .. را دارا میباشد .
این برنامه مثلا چقدر از قبل می تونه فایلها رو برگردونه....مثلا مال 3 سال پیشو می تونه برگردونه؟

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
برنامه ای هست که فایلهای Rar رو درست کنه؟ منظورم اونایی هستش که موقع اکسترکت ارور میده.

اين برنامه هست ولي نميدونم قدرتش در چه حدي ;)

Advanced RAR Repair v1.0

Password: www.2baksa.net

نوشته شده توسط Behzadr:
این برنامه مثلا چقدر از قبل می تونه فایلها رو برگردونه....مثلا مال 3 سال پیشو می تونه برگردونه؟
اين چنين نرم افزارها معمولا موقعي كار خود را خوب انجام ميدهند كه برروي هارد يا پارتيشني كه فايل هاي شما پاك شده است اطلاعات جديدي ننوشته باشيد در چنين حالتي اكثر فايل هاي برگردانده شده توسط نرم افزار مانند عكسها و يا فايل هاي تصويري داراي مشكل هستند و يا ناقص البته خودم تونستم با برنامه هاي مختلف Recovery فايل هاي word با حجم بين 10 تا 25 كيلو رو برگردونم, در كل از اين گونه نرافزارها نميتوان انتظار زيادي داشت.

نوشته شده توسط Behzadr:

عزیزم از سه سال پیش تا حالا خودتم یادت نیست چیا داشتی . در ضمن زمانی که شما به اصطلاح فایلی رو از روی هارد دیسک خودتون پاک می کنید در واقع آدرس شروع و پایان اونو از جدول فت پاک کردی نه خودشو و از اون به بعد با ورود اطلاعات جدید سیستم شما تصور می کنه که اون محدوده خالیه و اطلاعات جدید را روی اطلاعات قدیمی وینویسد .
حالا این نوع برنامه ها تا زمانی فایلهای شما رو بر می گردونند که اطلاعات جدید روشون نوشته نشده باشه .

موفق باشی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or