Ali_Reza_1899
کاربر سایت
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:سلام
میخاستم بدونم که ورژن جدید برنامه Pack Vista Inspirat نیومده من ورژن 1.1 رو دارم
اگه چیزی تو این مایه ها هم برام بزارید ممنون میشم:cheesygri
ممنون

امین جون این باید عضو بشی:cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:
نمدونم والا ولی فکر نمیکنم باید عضو بشی:cheesygriنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:امین جون این باید عضو بشی:cheesygri
من یه برنامه میخام که مثل اونی که دارم ویندوزم رو تبدیل کنه به ویستا
فکر نکنم اینی که دادی این کار رو بکنه این برنامه فقط میتونی ویندوزدت رو به دلخاه تغییر بدی
نوشته شده توسط hossain:عزيزم دستت درد نكنه ولي اگر رجيستريش رو هم بديممنون ميشم!!![]()
من خوراكم SNACK هستش!![]()
نوشته شده توسط Police _ 110:اقای Microb عزیزم
من اصلا نمیخواستم تا یه چند روزی پست بزنم ولی دیدم که نمیشه![]()
![]()

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:برنامه ای هست که فایلهای Rar رو درست کنه؟ منظورم اونایی هستش که موقع اکسترکت ارور میده.
اين چنين نرم افزارها معمولا موقعي كار خود را خوب انجام ميدهند كه برروي هارد يا پارتيشني كه فايل هاي شما پاك شده است اطلاعات جديدي ننوشته باشيد در چنين حالتي اكثر فايل هاي برگردانده شده توسط نرم افزار مانند عكسها و يا فايل هاي تصويري داراي مشكل هستند و يا ناقص البته خودم تونستم با برنامه هاي مختلف Recovery فايل هاي word با حجم بين 10 تا 25 كيلو رو برگردونم, در كل از اين گونه نرافزارها نميتوان انتظار زيادي داشت.نوشته شده توسط Behzadr:این برنامه مثلا چقدر از قبل می تونه فایلها رو برگردونه....مثلا مال 3 سال پیشو می تونه برگردونه؟
نوشته شده توسط Behzadr:این برنامه مثلا چقدر از قبل می تونه فایلها رو برگردونه....مثلا مال 3 سال پیشو می تونه برگردونه؟
از لطفت ممنون ولی اصلا قدرتی نداره. فایلهای مشکل دارش رو پاک میکنه:cheesygri. کسی برنامه دیگه سراغ نداره؟؟نوشته شده توسط evil: