نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا خليل يكيشون هست كه 9 مگا بايته : hFarsi - advanced version

به درد بخور هست من بشينم دانلودش كنم اگه شما دانلودش كردي و به نظرت ارزشش رو داره بگو تا من بشينم بگيرمش

سلام مب لینک سالم دانلود نرم افزار sky net رو میخوام در باره ی رسیور کارت هست فقط لطفا اگه کسی میتونه کمک منه سریع تر ممنون میشم من خودم تاحالا از چند تا سایت دانلود کردم ولی بعد نرم افزارا ارور دادن برای همین لطفا هر لینکی که مطمئن تره بهم بدین که بعدش به مشکل برنخورم

امین جون و بروبچ دیگه
از این به بعد این واژه رو به این صورت بنویسین
به جای واژه نامانوس ف یلتر شکن
بنویسید (((ف ی ل ت ر ش ک ن )))چون به صورت خیلی بدی به این واژه ها حساسیت پیدا کردن
و ممکنه برای سایت بد بشه!!

امین جان یک نرم افزار برای ما گذاشتی به اسم AVOne All2MP3 Converter (a) کد میخواد اگه داری بزار ممنون.
سلام.
ورژنش رو میشه بگی؟؟
من که یادم نمیاد چه ورژنیش رو گزاشتم
اگه میشه دقیق بگو
بعدش اسم برنامه رو یه بار دیگه بنویس یکم قاطی پاتی شده!
بای

اقا خليل يكيشون هست كه 9 مگا بايته : hFarsi - advanced version

به درد بخور هست من بشينم دانلودش كنم اگه شما دانلودش كردي و به نظرت ارزشش رو داره بگو تا من بشينم بگيرمش

عزیز اون رو حتما دانلود بکن چون بهترین نسخه از این سری ترجمه فارسی هستش

سلام

من با این آنتی ویروس kaspersky مشکل دارم. حدود 2 ماه پیش نصب کردم تاریخ Expire ش هم مال اواسط 2007 هست اما بعد از حدود 1 ماه که استفاده کردم expire شد. کار میکرد ولی دیگه آپدیت نمیشد. رفتم قسمت uninstall و repair کردم درست شد! باز چند هفته کار کرد تا الان که 2 روزه وقتی اجرا میشه اون پیغام send , don't send میاد و برنامه از کار میفته ( آیکونش بغل ساعت خاکستری میشه ). repair هم فایده نداره.
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

سلام

من با این آنتی ویروس kaspersky مشکل دارم. حدود 2 ماه پیش نصب کردم تاریخ Expire ش هم مال اواسط 2007 هست اما بعد از حدود 1 ماه که استفاده کردم expire شد. کار میکرد ولی دیگه آپدیت نمیشد. رفتم قسمت uninstall و repair کردم درست شد! باز چند هفته کار کرد تا الان که 2 روزه وقتی اجرا میشه اون پیغام send , don't send میاد و برنامه از کار میفته ( آیکونش بغل ساعت خاکستری میشه ). repair هم فایده نداره.
کسی میدونه مشکل از چیه ؟

سلام

از کدوم ورژن استفاده می کنی محمد جان ؟؟؟
Anti Virus یا Internet Security ؟؟؟
من الان خودم از Internet Security 6.0.0.299 دارم استفاده می کنم و چندین ماهه که داره مثل شیر کار می کنه. آخ هم نمی گه ...

بیا این لینکو میدم دانلودش کن همین ورژن kaspersky Internet Security 6.0.0.299 (فقط ببخشید رپیده)

http://rapidshare.de/files/20675017/KasS.rar

اینم کرکش (یعنی Licence ش)

http://zxc0012004.persiangig.com/other/KIS6.0.0.299 crack.zip

پ.ن. : اگر هم دوست نداری این فرم رو، و بهش اعتماد نمی کنی بگو تا همین خودمو که داره چند ماهه کار می کنه برات آپ کنم (البته منظورم نصب شده ش نیست هااااااا، executable ی اصلیش منظورمه. چون اون زمان من از سایت خود کسپرسکی گرفتمش ولی اینو از رپید دارم لینک می دم، بهر حال همینو دو ماه پیش لینکشو به خواهرم دادم برا لپ تاپش، اون تا الان مشکلی نداشته)

محمد جان شما در منزل کام خودتون رو با یک کامپیوتر دیگه شبکه کردید .!

اگه موقع نصب برنامه و کرک کردن اون شبکه وصل باشه و روی اون یکی سیستم کسپیر نصب باشه
و با همون کرک دیگه روی اون سیستم اون کرک کار نمیکنه .

حال اگه مشکل شما با اون کرک های بالا حل نشد ورژن برنامه خودتون رو بگید تا لیسانس ریج فایل بدم

سلام

از کدوم ورژن استفاده می کنی محمد جان ؟؟؟
Anti Virus یا Internet Security ؟؟؟
من الان خودم از Internet Security 6.0.0.299 دارم استفاده می کنم و چندین ماهه که داره مثل شیر کار می کنه. آخ هم نمی گه ...

بیا این لینکو میدم دانلودش کن همین ورژن kaspersky Internet Security 6.0.0.299 (فقط ببخشید رپیده)

http://rapidshare.de/files/20675017/KasS.rar

اینم کرکش (یعنی Licence ش)

http://zxc0012004.persiangig.com/other/KIS6.0.0.299 crack.zip

پ.ن. : اگر هم دوست نداری این فرم رو، و بهش اعتماد نمی کنی بگو تا همین خودمو که داره چند ماهه کار می کنه برات آپ کنم (البته منظورم نصب شده ش نیست هااااااا، executable ی اصلیش منظورمه. چون اون زمان من از سایت خود کسپرسکی گرفتمش ولی اینو از رپید دارم لینک می دم، بهر حال همینو دو ماه پیش لینکشو به خواهرم دادم برا لپ تاپش، اون تا الان مشکلی نداشته)
احمد جان Anti-Virus هست ورژن 6.0.0.300 فاینال.
Internet Security رو هم دارم ولی نصب نکردم ( همون ورژن )
فرق عمده شون چیه؟ لازمه هر دوش با هم نصب باشه؟

کلاً منم خیلی ازش راضیم. اون مشکلی که داشتم سره PF usage که به 2 گیگ میرسید با کمک کسپر حل شد! چند وقت آپدیت نشده بود ( بخاطر همون اکسپایر شدن ) وقتی درستش کردم آپدیت شد و حدود 400 تا جک جونور دیتکت کرد و مشکلم حل شد!

محمد جان شما در منزل کام خودتون رو با یک کامپیوتر دیگه شبکه کردید .!

اگه موقع نصب برنامه و کرک کردن اون شبکه وصل باشه و روی اون یکی سیستم کسپیر نصب باشه
و با همون کرک دیگه روی اون سیستم اون کرک کار نمیکنه .

حال اگه مشکل شما با اون کرک های بالا حل نشد ورژن برنامه خودتون رو بگید تا لیسانس ریج فایل بدم
آها زدی تو خال! آره 2 تا سیستم شبکه هستن، هر دوتا رو هم با یک reg key رجیستر کردم. الان باید چیکار کنم ؟ با 2 تا key مختلف باید رجیستر بشه؟ ورژن 6.0.0.300 هست.

احمد جان Anti-Virus هست ورژن 6.0.0.300 فاینال.
Internet Security رو هم دارم ولی نصب نکردم ( همون ورژن )
فرق عمده شون چیه؟ لازمه هر دوش با هم نصب باشه؟

کلاً منم خیلی ازش راضیم. اون مشکلی که داشتم سره PF usage که به 2 گیگ میرسید با کمک کسپر حل شد! چند وقت آپدیت نشده بود ( بخاطر همون اکسپایر شدن ) وقتی درستش کردم آپدیت شد و حدود 400 تا جک جونور دیتکت کرد و مشکلم حل شد!

سلام

فرق بین Anti Virus و Internet Security همون طوری که از اسمشونم پیداست در اضافه شدن خدمات Firewall (علاوه بر Anti Virus) در ورژن Internet Security هستش.
عملاً آنتی ویروس ها کامپیوتر شما رو در برابر انواع ویروس ها حمایت می کنن
ولی Firewall جلوی هک و ... در اینترنت رو میگیره (Anti Hacker)، کار Anti Banner و Anti Spy و Anti Spam رو برات انجام میده، Advertisement ها رو بلوک می کنه، استفاده ی برنامه ها از اینترنت رو کنترل می کنه، گاردهای متفاوت برا رجیستری و ... ایجاد می کنه و هزار و یک کار دیگه که آنتی ویروس انجام نمی ده (البته کار آنتی ویروس این نیستش).

بهر حال توصیه می کنم حالا که داری از کسپرسکی استفاده می کنی، بهتره که ورژن Internet Security رو نصب کنی که هم شامل Anti Virus میشه و هم Firewall و ...
و این کمک می کنه تا سیستمت بهتر و بهتر در مقابل خطرات محافظت بشه
اگر هم از Firewall دیگه ای استفاده می کنی باز هم توصیه می کنم این kaspersky Internet Security رو نصب کنی (و اون فایروال قبلی رو پاک کنی)، چون هم بهتر با هم (آنتی ویروس) Sync می شن و همم از نظر Firewall، کسپرسکی واقعاً قدرتمنده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or