بهزاد جان اون برنامه ی که دادم دانلود کن شما که ADSL داریسلام
احمد جان من با نرم افزار Quick این کارو کردم...تبدیل هم کرد...منتها صدا نداره!!!!مشکل از کجاست؟
سلام.سلام دوستان !
چند روزیه لینکهای تورنت و غیره رو می بینم که ماله دی ال ویندوز ویستا و آفیس 2007 هست
می خواستم ببینم این لینکها اعتبار دارن ؟؟ ویندوز کامل هست یا هنوز نسخه بتاش اومده ؟؟
بعدشم این ویستا کرکشو اینا هم اومده یا هنوز باید منتظر شد ؟؟
کلا خدا عمرتون بده ، یکی توضیح کامل بده ببینم چجوریاست ! :biggrin1:
خواهش میکنم ! مارمولکی از خودتونه ! :biggrin1:وحید این رفیقت خیلی مارمولکه
به خاطر اموزش ساخت اکستنشن منو مجبور کرد که تو سایتش عضو بشم
ایول دیگه.....عجب توضیح مسخره ای هم داده این طور بگم اصلا توضیح نداده

!!
یقتو که نگرفته بری عضو شی ! خوب نمیخوای عضو نشو!![]()
یه کم فکر کن امینو ! عاشق چشم و ابروت که نیستن سه ساعت زحمت بکشن یه نرم افزار رو با کرک و سریال و غیره گیر بیارن و زیپ کنن ، بذارن توی سایت ، که تو بری ورشون داری !![]()
همین بازیسنتر خودمون هم نمیذاره از بخش "دانلودهای سایت" و "گالری عکس" و .... استفاده کنیم اگر عضو نباشیم !![]()
اگه غیر از اینه ، بگو غیر از اینه !![]()
تو بازی سنتر میشه بدون اینکه عضو بود فروم هاش رو بگردی ولی اون ...ایول دیگه.....![]()
برو استفاده کن بعد بیا منّت بذار !![]()
اصلا به من چه !![]()
حالا خارج از شوخی میخواستم ببینم اکستنشن های مدیا پلیر رو از کجا دان کنم ؟ :confused:
راستی بعضی از فایل های تصویری DAT رو سیستم من باز نمیکنه .... مشکل از چیه ؟؟ :confused:
نمیخوام تاپیکو منحرف کنم ؛ ولی واقعا من دوستانمو فراموش نکردم ، هر روزم این سایتو چک میکنم ، ولی چون فقط از گفتگوی آزاد خوشم میاد ، همین چند تاپیک خاص رو دنبال می کنم و میرممونا خانوم خبری ازت نیست؟؟ سایت زدی و دوستهای قدیمی رو فراموش کردی
سلام.نمیخوام تاپیکو منحرف کنم ؛ ولی واقعا من دوستانمو فراموش نکردم ، هر روزم این سایتو چک میکنم ، ولی چون فقط از گفتگوی آزاد خوشم میاد ، همین چند تاپیک خاص رو دنبال می کنم و میرم
تاپیک مووی سنتر اینجا هم که خوابیده ، خوب دلیلش اینه که خیلی تخصصی تر میشه بحثارو توی سینه ناتس دنبال کرد ، نه ؟!
اه امین بس کن دیگه ! (دفعه قبل هم خونده بود)مامولک اینا رو بخونه
تو خودت از توی سایت ها پیدا میکنی ، از خودت که نمیسازی ! این هم یک سایته !کی برنامه ازشون خواست مثل اینکه یادت رفته خودم برنامه و کرک میدم به ملت
خوب هر سایتی با سایت دیگه ای فرق داره.....بحث سر دانلود ها بود که توی هر دو سایت به یک شکله!ببین این بخشهایی که گفتی فرق داره تو بازی سنتر میشه بدون اینکه عضو بود فروم هاش رو بگردی ولی اون ...
غیر اینه
خوب به هر حال دوستمه.....اصلا تو چرا سنگش رو به سینه میزنی؟؟
خوب امین البته زیاد ناراحت نشو !
اینا رو که گفتم دست خودم نبود !
همش تقصیر علیرضائه (تو نمیشناسیش زیاد به خودت فشار نیار!)
یعنی اصلش همش تقصیر هندسه است !
واسه اینکار اکستنشن نمخیواد باید یه پلاگین نصب کنی!!
سیستمت رو بنداز دور سیستمی که dat نخونه ...
تو خودت از توی سایت ها پیدا میکنی ، از خودت که نمیسازی ! این هم یک سایته !
حالا به چیز اضافه میکنم :
هرچی آتیشه از زیر عمران بلند میشه !![]()
هر مشکلی من تو زندگیم دارم تقصیر عمران هست !![]()
ای عمران خدا خیرت نده !
ای خدا بکشتت یه قومی از دستت راحت شن!
{اگه تکنولوژی عمران این همه پیشرفت نمیکرد ما الان داشتیم گاو میچروندیم و این همه مشکلات کوچیک و بزرگ نداشتیم -----> آلودگی هوا - بمب هسته ای - و ..... }