سلام.امین جان یک نرم افزار برای ما گذاشتی به اسم AVOne All2MP3 Converter (a) کد میخواد اگه داری بزار ممنون.
اقا خليل يكيشون هست كه 9 مگا بايته : hFarsi - advanced version
به درد بخور هست من بشينم دانلودش كنم اگه شما دانلودش كردي و به نظرت ارزشش رو داره بگو تا من بشينم بگيرمش
سلام
من با این آنتی ویروس kaspersky مشکل دارم. حدود 2 ماه پیش نصب کردم تاریخ Expire ش هم مال اواسط 2007 هست اما بعد از حدود 1 ماه که استفاده کردم expire شد. کار میکرد ولی دیگه آپدیت نمیشد. رفتم قسمت uninstall و repair کردم درست شد! باز چند هفته کار کرد تا الان که 2 روزه وقتی اجرا میشه اون پیغام send , don't send میاد و برنامه از کار میفته ( آیکونش بغل ساعت خاکستری میشه ). repair هم فایده نداره.
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
احمد جان Anti-Virus هست ورژن 6.0.0.300 فاینال.سلام
از کدوم ورژن استفاده می کنی محمد جان ؟؟؟
Anti Virus یا Internet Security ؟؟؟
من الان خودم از Internet Security 6.0.0.299 دارم استفاده می کنم و چندین ماهه که داره مثل شیر کار می کنه. آخ هم نمی گه ...
بیا این لینکو میدم دانلودش کن همین ورژن kaspersky Internet Security 6.0.0.299 (فقط ببخشید رپیده)
http://rapidshare.de/files/20675017/KasS.rar
اینم کرکش (یعنی Licence ش)
http://zxc0012004.persiangig.com/other/KIS6.0.0.299 crack.zip
پ.ن. : اگر هم دوست نداری این فرم رو، و بهش اعتماد نمی کنی بگو تا همین خودمو که داره چند ماهه کار می کنه برات آپ کنم (البته منظورم نصب شده ش نیست هااااااا، executable ی اصلیش منظورمه. چون اون زمان من از سایت خود کسپرسکی گرفتمش ولی اینو از رپید دارم لینک می دم، بهر حال همینو دو ماه پیش لینکشو به خواهرم دادم برا لپ تاپش، اون تا الان مشکلی نداشته)
آها زدی تو خال! آره 2 تا سیستم شبکه هستن، هر دوتا رو هم با یک reg key رجیستر کردم. الان باید چیکار کنم ؟ با 2 تا key مختلف باید رجیستر بشه؟ ورژن 6.0.0.300 هست.محمد جان شما در منزل کام خودتون رو با یک کامپیوتر دیگه شبکه کردید .!
اگه موقع نصب برنامه و کرک کردن اون شبکه وصل باشه و روی اون یکی سیستم کسپیر نصب باشه
و با همون کرک دیگه روی اون سیستم اون کرک کار نمیکنه .
حال اگه مشکل شما با اون کرک های بالا حل نشد ورژن برنامه خودتون رو بگید تا لیسانس ریج فایل بدم
احمد جان Anti-Virus هست ورژن 6.0.0.300 فاینال.
Internet Security رو هم دارم ولی نصب نکردم ( همون ورژن )
فرق عمده شون چیه؟ لازمه هر دوش با هم نصب باشه؟
کلاً منم خیلی ازش راضیم. اون مشکلی که داشتم سره PF usage که به 2 گیگ میرسید با کمک کسپر حل شد! چند وقت آپدیت نشده بود ( بخاطر همون اکسپایر شدن ) وقتی درستش کردم آپدیت شد و حدود 400 تا جک جونور دیتکت کرد و مشکلم حل شد!