نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

یه برنامه ی خیلی ساده ش اسمش هستش Tarma ExpertInstall
کار باهاش خیلی ساده ست و خوبم کار می کنه

فقط لینکشو ندارم و الانم متاسفانه وقت لینک یابی رو ندارم
همچنین از طرف دیگه شما خودت آخر لینک یاب هستی
بنابراین خودت زحمت لینک دانلودشو برا خودت بکش ;)
سلام احمد جان
خیلی ممنون خودم لینک رو پیدا کردم:cheesygri

http://www.tarma.com/index.htm#/products/tin/download.htm

دارم دانلودش میکنم!
فقط این برنامه ی

که از محصولات دیگه ی همین شرکت هست میدونی در رابطه با چی هست؟؟

ویرایش:
احمد میشه یکم در مورد این برنامه و طرز کارش توضیح بدی؟
من برنامه رو دانلود کردم ولی چیزی نفهمیدم!:blushing:
مشکل اصلیم اینه که نمیتونم چه طور میشه فایلی رو انتخاب کرد و ستاپش کرد یه ستاپ درست کردم ولی خب خالی بود:biggrin1:
open که میخوام بکنم یه سری فرمت رو میگه میتونی انتخاب کنی که اصلا فرمت جز فرمتهای رایج نیستن !!
بای

آخرین ویرایش:
دوستان من نرم افزاری می خوام که عکس آلبوم آهنگ ها رو توِی آهنگ سیو کنه راستش با هر برنامه ای مثل Real و Jet Audio این کار رو انجام میدم Save نمی کنه ... چطوری بگم سیو می کنه بعد تو Mp3 Player یا موبایل نشون نمی ده ... علتش رو نمی دونم ... ولی همین فایل تو آی پاد خیلی راحت با عکسش نمایش داده میشه .....
شنیدم برنامه ای برای فایل های صوتی هست که هر اطلاعاتی به فایل بخواین بدین می ده .
ممنون میشم کمک کنین ...

اقا Game port نسخه جدید اش رو میخواستم برای گیم نت

سلام اقا بهزاد گل

در مورد برنامه گیم پورت آخرین ورژنی که ازش امده و من خبر دارم تقریبا دو سال پیش بودش
که ورژن 6 بود و تازه روی سایت قرار گرفته بود و هنوز ورژن EN اون نیومده بود .
ولی از طرفی همین چند مدت پیش که خواستم یه چکی کنم سایت رسمی برنامه تعطیل شده
و همین طور سایت فارسی که قبلا ساخته شده بود .

الان به زحمت میشه ورژن 4.0 برنامه رو از توی نت پیدا کرد .:-"
ولی اگه شما بخوای من این ورژن از برنامه رو توی ارشیو برنامه هام دارم که حجمش فکر کنم
با فایل سرور و کلاینت و کرد بیشتر از 7 الی 8 میگ نمیشه
اگه خواستی آپلودش کنم ;)

یه چیز دیگه ورژن فارسی رو هم دارم که کار خودم هستش :cool:

تا بعد یا علی

بچه ها این برنامه ی FRAPS که سایت گذاشته ، توی فیلم گرفتن مشکل داره.

یعنی مثلا از 10 دقیقه ی بازی فیلم میگیرید. بعد که میرید نگاه کنید ، می بینید فیلم با سرعت تند ضبط شده (تقریبا 2 برابر سرعت معمولی) ، ولی صدا عادی ضبط شده.
105.gif

به همین دلیل توی 5 دقیقه ی اول ، فیلم تموم میشه ، ولی آخرین فریم روی صفحه ثابت می مونه تا صداها (گه بطور عادی ضبط شدن) تموم شن.
105.gif

حالا برای رفع این مشکل چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
42.gif

بچه ها این برنامه ی FRAPS که سایت گذاشته ، توی فیلم گرفتن مشکل داره.

یعنی مثلا از 10 دقیقه ی بازی فیلم میگیرید. بعد که میرید نگاه کنید ، می بینید فیلم با سرعت تند ضبط شده (تقریبا 2 برابر سرعت معمولی) ، ولی صدا عادی ضبط شده.
105.gif

به همین دلیل توی 5 دقیقه ی اول ، فیلم تموم میشه ، ولی آخرین فریم روی صفحه ثابت می مونه تا صداها (گه بطور عادی ضبط شدن) تموم شن.
105.gif

حالا برای رفع این مشکل چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
42.gif
هیچی نمیشه پیشنهاد کرد!
چرا؟؟؟؟
چون تنها نسخه ی کرک شده موجود همونه:)

سلام لطف میکنید یک ویروس گیر درست وحسابی که به روز باشه بهم معرفی کنید؟! چون قبلا ویروس گیر های عهد عتیق داشتم ویروسی اومد هی کامپیوتر که روشن میکردم تا که بالا میومد میزد ریستارتش میکرد. از سرم داشت دود بلند میشد. چون چیزهای جالبی توی my document داشتم که نابود کرد و رفت.

هیچی نمیشه پیشنهاد کرد!
چرا؟؟؟؟
چون تنها نسخه ی کرک شده موجود همونه

خوب نرم افزار دیگه ای در این مورد نیست ؟؟؟ :( :confused:

امین جون خودت اگه هست یکی پیدا کن !
79.gif

مثل نرم افزارهایی که از دسکتاپ فیلم میگیرن!

ببینید بچه ها اگه نبود من چکار کنم ؟
37.gif

یعنی میخوام با یه نرم افزاری صدا رو از تصویر جدا کنم ،
تصویر رو با سرعت عادی ذخیره کنم ،
صدا رو بندازم رو تصویر ؛

میشه ؟
42.gif

آخه با چند تا نرم افزار امتحان کردم ، تا جایی که تصویر پخش میشه فقط صدا رو میشناسن
161.gif

امین بیا کمک!
یه برنامه میخوام که فایلهای صوتی با فرمت Bank رو بتونه کانورت کنه.یا دیگه حداقل حداقل بتونه پخش کنه.بدجوری رفتم توی نخ آهنگهای گوست ریکون!!
باتشکر....

دمت گرم خلیل جان ممنون میشم برام بزاری یک روزی جبران کنیم عزیز

وبعد اقا این درایو کارت گرافیک رو که کذاشتید برای Nivida برای ویندوز ویستا برای ویندوز ویستانسخه کامل اش هست دیگه درست بتا نیست که

خوب نرم افزار دیگه ای در این مورد نیست ؟؟؟ :( :confused:

امین جون خودت اگه هست یکی پیدا کن !
79.gif

مثل نرم افزارهایی که از دسکتاپ فیلم میگیرن!
fraps از دسکتاپ فیلم نمیگره از بازی فیلم میگیره اگه از دسکتاپ میخوای فیلم بگیری این رو دذانلود کن:

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=100523&postcount=22

امین بیا کمک!
یه برنامه میخوام که فایلهای صوتی با فرمت Bank رو بتونه کانورت کنه.یا دیگه حداقل حداقل بتونه پخش کنه.بدجوری رفتم توی نخ آهنگهای گوست ریکون!!
باتشکر....

رفتم خونه میسرچم!

بنیاد موزیلا نگارش آلفا از مرورگر فایرفاکس 3.0 را منتشر ساخت

با ارائه نگارش سوم از مرورگر فایرفاکس توسط بنیاد موزیلا، کاربران این مرورگر که هنوز در حال تجربه ی نسخه ی جدید فایرفاکس 2.0 می باشند شانس آزمایش دیگری را بدست آورده اند. هم اکنون امکان دانلود موزیلا فایرفاکس 3.0 نسخه ی آلفا از سرورهای FTP موزیلا فراهم می باشد.

طبق مطالب نوشته شده در سایت موزیلا پیرامون فایرفاکس 3.0 ، بهینه سازی های متعددی در حال انجام در کدهای فایرفاکس 2.0 است. این در حالی است تنها نزدیک به 2 ماه از انتشار رسمی فایرفاکس 2.0 می گذرد.

از جمله امکاناتی که می توان در نسخه ی جدید انتظار آنرا داشت قابلیتی به نام "پوشه ی نگه دارنده" است که با نام "Places" خوانده می شود. در حقیقت این ویژگی مربوط به برقراری ارتباط با دو گزینه ی bookmarks و page history می شود. گفته می شود این گزینه در سمت چپ محیط مرورگر فایرفاکس نمایش داده می شود، تقریبآ چیزی شیبه به اینترنت اکسپلورر 7.

بهینه سازی هایی نیز در قسمت نمایش Tab ها صورت گرفته است که مربوط به حرکت آسان در بین Tab های باز شده و بارگزاری مجدد آنها می باشد. شاید با نگاه داشتن موس بر روی دکمه ی کوچکی که در سمت راست (کنار آخرین صفحه باز شده) می باشد، بصورت خودکار صفحات جابجا شوند !

فایرفاکس 3.0 بصورت خودکار تمامی بروز رسانی های لازم از جمله بروز رسانی های امنیتی را دریافت و نصب خواهد کرد.

همچنین، همانند فایرفاکس 2.0 ، در فایرفاکس 3.0 نیز قابلیت ذخیره سازی Session ها وجود خواهد داشت با این تفاوت که مدت زمان ذخیره سازی افزایش یافته و اطلاعات تکمیلی دیگری مانند اطلاعات وارد شده در فرم ها، کلمات عبور و نامهای کاربری، پست های نوشته شده و تمام آنچه در صفحه قبل از بسته شدن آن وجود داشته است ذخیره شده و مجدداً نمایش داده می شود.

دانلود مجدد (Resumable downloading) فایل هایی که در هنگام دانلود با مشکل مواجه شده اند از دیگر امکانات فایرفاکس 3.0 می باشد. این گزینه بنابه نیاز کاربر می تواند فعال و یا غیر فعال شود.

تا پیش از ارائه اینترنت اکسپلورر 7 توسط مایکروسافت، موزیلا فایرفاکس با رشد بسیار مناسبی در حال کسب بازار بود و پس از آن این رقابت تا حدی متعادل شد، به همین دلیل بار دیگر هر یک از دو رقیب با ارائه ابتکارها و امکانات جدید قصد دارند بهترین انتخاب ها را برای کاربران خود ایجاد نمایند.

software.gif
دانلود: Mozilla Firefox 3.0 Alpha 1
source.gif
منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از TGDaily)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or