نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته بهتره بره همون که رو صفحه ی اوله رو بگیری چون تنها اون نسخه کامل هست و وررژنهای دیگش ندیدم کرکی واسش باشه واسه این برنامه کرک نباشه یعنی هیچ!!

Right Click Image Converter 2.5 + serial

rcc.png

Right Click Image Converter
« تبدیل فرمتهای عکس توسط راست کلیک »
شما به وسیله این نرم افزار می توانید انواع عکسها با فرمتهای :BMP, JPEG, GIF, ICO, PNG, TGA, TIFF WBMP, PSD, CUT, IFF, DDS, PBM, PCX, PGM, PPM, RAS, XMB, XPM را به فرمتهای :JPEG, ICON, BMP PNG, TGA, WBMP, TIFF, XPM, PBM, PGM, PPM تبدیل کنید.
این قابلیت در قالب ویندوز تنها توسط یک رایت کلیک امکان پذیر است !!
تمامی کاربران کامپیوتر می توانند بدون استفاده از نرم افزارهای حرفه ای انواع فرمت های عکس را در اختیار داشته باشند.

download.gif
دانلود - 613 کیلوبایت
key.gif
سریال در بسته دانلود موجود می باشد.

منبع: p30download

یاده اکستشنهای فایرفاکس افتادم!:)

http://www.p30download.com/

Babylon Pro 6.3
babylon-site-logo.gif

Download

Crack

با تشکر از دوست خوبم Soda در گروه آنریل که این نرم افزار رو کرک کردن
کسایی که با نسخه قبلی (در زمینه وصل شدن به اینترنت) مشکل داشتن میتونن این نسخه جدید + کرک رو دانلود کنن(این کرک برای نسخه قبلی هم کار میکنه)
البته این نسخه رو خودم تست نکردم

BitTorrent 5.0.0
spacer.gif

نیازی به توضیح نیست :cheesygri
ِDownload

من نتونستم از کرک بابیلون استفاده کنم.

بهم بگید چه جوری باید ازش استفاده کنم. ممنون میشم.

من نتونستم از کرک بابیلون استفاده کنم.

بهم بگید چه جوری باید ازش استفاده کنم. ممنون میشم.
سلام.
شما پچ رو کپی کن و به محل نصب برنامه برو و اونجا پیستشن کن(جایی که exe اصلی هست)بعد پچ رو اجرا کن و روی patch کلیک کن به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد! :biggrin1:

دیکشنری رایگان انگلیسی به فارسی و بالعکس یلمه Yalameh Dictionary

yalameh_dictionary.jpg

یکی از نیازهای ضروری کاربران کامپیوتر، داشتن یک نرم افزار فرهنگ لغت بر روی کامپیوتر می‌باشد که در موارد احتیاج، کمک بزرگی محسوب می‌شود. فرهنگ لغت یلمه (Yalameh Dictionary) دارای ویژگی‌هایی است که آن را از بقیه نرم‌افزار‌های معرفی شده در همین رابطه، متمایز می‌کند. این فرهنگ لغت شامل 52000 لغت می‌باشد.
ویژگی جالبی که این نرم‌افزار دارد این است که برای پیدا کردن معنی هر لغت (فارسی یا انگلیسی) تنها کافی است تا کلمه موردنظر خود را در هر کجا (فایل‌های متنی، اینترنت، PDF و ...) انتخاب کنید و کلید CTRL + C را فشار دهید و یا دکمه کپی را بزنید. در این‌صورت معنی کلمه را به انگلیسی و فارسی مشاهده خواهید کرد. در واقع این نرم‌افزار به گونه برنامه‌ریزی شده است که هر متنی را که شما کپی می‌کنید و وارد ClipBoard ویندوز می‌شود، به صورت خودکار آن را از ClipBoard فراخوانی می‌کند و معنی آن را نمایش می‌دهد.​

yalameh_shot.jpg

ویژگی دیگر نرم افزار قابلیت مینیمایز کردن آن است. در صورتیکه برنامه در حالت مینیمایز باشد، ترجمه انگلیسی به فارسی لغت موردنظر به صورت بالون در قسمت System Tray ویندوز ظاهر خواهد شد.

برخی از ویژگی های این نرم افزار ساده عبارتند از:
- رایگان، کارا و موثر
- دو حالته بودن: انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی
- حجم کم با توجه به ویژگی‌های آن
- ظاهری ساده و کاربر پسند
ـ طرز استفاده ساده و آسان
- قابلیت مینیمایز کردن برنامه

info2.gif
توجه:
جهت فعال ساختن قابلیت Minimize کردن برنامه، پس از نصب نرم افزار تنظیمات زیر را در کنترل پانل سیستم خود انجام دهید:
Control panel --> regional and language options --> Regional options : farsi
Control panel --> regional and language options --> Advanced : farsi

key.gif
پسورد: www.p30download.com
download.gif
دانلود - 11.1 مگابایت
mail.gif
تهیه و تنظیم: حسین یلمه
undo.gif
لینک منبع

Arad 2.0 ديكشنري و مترجم رايگان فارسي

Arad نام يك ديكشنري انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي كاملا رايگان و مفيد از محصولات شركت ايراني SoftTool است. كه با قابليت هاي فراوان خود, به يكي از بهترين ديكشنري هاي حال حاضر رايگان ايراني تبديل شده است. اين نرم افزار در مواقعي كه به مطالعه متون انگليسي مشغول هستيد در كنار شما حاضر بوده و به ساده ترين و سريع ترين وجه ممكن معني كلمات مورد نظر را در اختيار شما قرار ميدهد. ديكشنري Arad از سرعت بالايي در پيدا كردن لغت مورد نظر و ارائه معني آن برخوردار بوده وا ز محيط كاربري بسيار ساده فارسي تشكيل شده است.
از ويژگي هاي منحصر به فرد اين فرهنگ لغت ميتوان به قابليت ترجمه كلمه به كلمه متون انگليسي فايل هاي TXT و HTML اشاره كرد, اين ديكشنري فايل هاي متني مورد نظر شما را از ورودي دريافت نموده و پس از پردازش سريع آن , معاني كليه لغات موجود در صفحات را بصورت TXT يا HTML در اختيار شما قرار ميدهد!, علاوه بر آن چنانچه مجهز به سيستم عامل ويندوز 2000 و يا نرم افزار Text-To-Speech باشيد , قادر است كلمات انگليسي مورد نظر شما را نيز تلفظ نمايد.​

اين نرم افزار داراي يك PlugIn مخصوص مرورگر اينترنت اكسپلورر است كه در صورت نصب آن , ميتوانيد در هنگام مرور صفحات وب نيز به آن دسترسي داشته و از معاني لغات نامفهوم مطلع شويد. از ديگر ويژگي هاي مهم اين ديكشنري بخش Help فارسي برنامه است كه جهت آشنايي كامل شما با برنامه طراحي شده است. ديكشنري آراد داراي يك نوار ابزار بنام Arad Bar است كه در صورت نياز كاربر ميتوان آن را فراخواني نمود تا هميشه بصورا يك Toolbar در بالاي صفحه Desktop شما در دسترس باشد.
سخت افزارهاي مورد نياز اين ديكشنري 16 مگابايت Ram و 120 مگاهرتز CPU بوده و از لحاظ نرم افزاري نيز با ويندوز هاي 95 به بالا سازگاري داشته و براي اجرا نيازمند برنامه Microsoft Visual Basic 6 (اين برنامه بصورت پيشفرض در ويندوز ها گنجانده شده است) ميباشد.
نسخه كاملا رايگان و بدون محدوديت اين ديكشنري را ميتوانيد از طريق لينك زير دانلود نماييد.

download.gif
دانلود - 3.99 مگابایت
pictures.gif
تصویر محیط برنامه
home.gif
سایت سازنده
undo.gif
لینک مرجع

سلام.
شما پچ رو کپی کن و به محل نصب برنامه برو و اونجا پیستشن کن(جایی که exe اصلی هست)بعد پچ رو اجرا کن و روی patch کلیک کن به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد! :biggrin1:

خسته نباشی آقای پودر کیک رشد.

اینو که خودم بلد بودم. فایل من قابل اجرا شدن نیست. پسوند فایل 7z هست.

خسته نباشی آقای پودر کیک رشد.

اینو که خودم بلد بودم. فایل من قابل اجرا شدن نیست. پسوند فایل 7z هست.

7z پسوند يه نوع فايل فشرده هست با Win Rar ميتوني باز كني.
بعدشم كه مثله گفته اقاي پودر ....

سلام
من اين بابيلون رو دان كردم اول , براي اينكه فارسي ترجمه كنه چي بايد دان كنم چون فعلا فقط انگليسي به انگليسي هست.
يادمه خيلي وقت پيش كه خليل لينكش رو گذاشته بود علاوه بر لينك كلي چيز ديگه هم برا دانلود گذاشته بود....

بعد هم اون كرك رو نميتونم با rar باز كنم eror ميده ميگه unknown format or demage

امين اين لينك رو كليك كه ميكنم eror ميده شايد isp من باهاش مشكل داره شب با يه isp ديگه چك ميكنم

اون اضافاتي كه گفتم خليل گذاشته بود رو ميتوني بذاري

امين اين لينك رو كليك كه ميكنم eror ميده شايد isp من باهاش مشكل داره شب با يه isp ديگه چك ميكنم

اون اضافاتي كه گفتم خليل گذاشته بود رو ميتوني بذاري
لینک های اضافه همون BGL های بابیلون رو میتونید از لینک پایین استفاده کنید .

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=59529&postcount=641

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or