PDF to Word Converter (PDF2Word) 2.0سلام
اگه لطف کنید یه برنامه برا تبدیل pdf به word معرفی کنید
مرسی
بای
Size: 2.0 MB
دانلود
فرمت هایی که توسط این نرم افزار پشتیبانی میشه:
این فرمتها رو بهم تبدیل میکنه؟؟
PDF to Word Converter (PDF2Word) 2.0سلام
اگه لطف کنید یه برنامه برا تبدیل pdf به word معرفی کنید
مرسی
بای
فرمت هایی که توسط این نرم افزار پشتیبانی میشه:
بچه ها لینک کرک دیکشنری Lingvosoft که صفحه قبل گذاشتم رو میتونین دانلود کنین تست کنین(البته لازم نیست خود دیکشنری رو دانلود کنین کرکشو فقط دانلود کنین که برای نسخه فارسی هم بدردتون میخوره)LingvoSoft (Talking) Dictionary 2007 4.0.11
بالاخره نسخه جدید این دیکشنری محبوب هم اومد
البته چون خیلی جدیده هنوز برای زبون فارسی آماده نشده ولی تا چند روز دیگه حتما آماده میشه
فعلا برای زبانهای فرانسه ، آلمانی ، ایتالیایی ، روسی ، ترکی ، اسپانیایی و لهستانی در دونسخه معمولی و سخن گو قابل دانلود و استفاده هست
http://downloads.lingvosoft.com/products/download/eval/lingvosoft-dictionary-wind-engfre-t.exe
Crack
یا
Crack
یا
Crack

دوستان من مترجم پدیده نسخه 8 رو که کرک شده رو میخوام
فقط لطفا لینک دانلودش از راپیدشیر نباشه چون امشب هر چی زور زدم نتونستم حتی یک فایل راپیدشیر بگیرم

من در مورد چیزی که تو میگی چیزی نمی دونم ولی می دونم که اگه آگروبات رایتر 6 به بعد رو روی کامپیوترت نصب کمی یک پرینتر مجازی برات می سازه که به جای پرینت یک فایل پی دی اف بهت میدهكسي يه برنامه خوب براي تبديل Chm به Pdf سراغ داره؟
chmMagic عكسها رو توي pdf قرار نميده.
مرسي.
سلامامین من خودم قبلا سرچ کرده بودم و این صفحه رو که از پی سی دانلود گرفتی و گذاشتی رو دیدم
حتی اون پرشین فروم رو هم دیده بودم
ولی هردو اون ها هم راپید شیر هستند
من می خوام یکی اون ها رو از راپید شیر دانلود کنه و دوباره توی یک فضای دیگه آپلود کنه(و بهتره که اون سه تا فایلی باشه نه تک فایله)

خب تو که دوستمی چرا این محبت رو در حقم نمی کنی؟نقل قول:
نوشته شده توسط jadogar![]()
امین من خودم قبلا سرچ کرده بودم و این صفحه رو که از پی سی دانلود گرفتی و گذاشتی رو دیدم
حتی اون پرشین فروم رو هم دیده بودم
ولی هردو اون ها هم راپید شیر هستند
من می خوام یکی اون ها رو از راپید شیر دانلود کنه و دوباره توی یک فضای دیگه آپلود کنه(و بهتره که اون سه تا فایلی باشه نه تک فایله)
سلام
منم لینک دیگه ای پیدا نکردم!
مگه اینکه کسی ذانلود کنه بعد واست اپلود کنش