نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین جان اول شما برنامه WinRar رو روی سیستم نصب کن بعد برو سراغ همون فایل نصب برنامه
و از حالت فشرده خارجش کن برای این کار روی فایل راست کلیک کن و بزن روی Extract To name File
و چند لحظه صبر میکنی کنار همون فایل نصب برنامه توی همون پرونده یه پرونده به نام همون فایل
ساخته میشه واردش میشی و اون فایلی که مهرپویا جان گذاشته رو کپی کن توی همون مسیر
پرونده تازه ساخته شده .
و اجرا کن و بزن روی Kill Him بعد از چند ثانیه خط فرمان برنامه پیغام پایان کار رو میده و از برنامه
پچیر خارج شو و فایل setup_wm که توی همون شاخه هستش رو اجرا کن .

اگه حل نشد بگو تا یه کار دیگه هم بگم .

سلام.
خلیل فایل من اصلا rar نیست:confused:
ولی extract ش کردم این فایلهایی که میبینی اومد!!!;)
اون که دورش خط کشیدم فایل اصلی هست;)

56.jpg

ببین من مشکل validate ندارم ها چون من خودم یه فایل رجیستری از نت گرفتم و اون حل شد!

امین جان فایل اصلی که قربانی هستش setup_wm.exe توی همون پرونده شما وجود داره
خوب حال شما اون برنامه های پچیر مهرپویا که اسمش 1122 بود رو توی همون مسیر کپی کن
و اجرا کن و بزن روی Kill Him بعد از چند ثانیه خط فرمان برنامه پیغام رو میده که کار تموم شده

از برنامه پچیر خارج شده و فایل setup_wm.exe رو اجرا کن و کراحل نصب رو برو همین .
من این کار رو کردم

سلام.
خلیل فایل من اصلا rar نیست:confused:
ولی extract ش کردم این فایلهایی که میبینی اومد!!!;)
اون که دورش خط کشیدم فایل اصلی هست;)

ببین من مشکل validate ندارم ها چون من خودم یه فایل رجیستری از نت گرفتم و اون حل شد!

نه قرار نیست Rar باشه همون فایل ست آپ هست که بهش میگن SFX یا Self-Extractor
فایلهای فشرده شده ای که خودشون رو Extract میکنن که این فرمت برای این فایل Cab یا همون فرمت Cabinet هست که توسط خود مایکروسافت ابدا شده
شما کار درستی کردی در کل باید فایل ها رو Extract کنی و با پچ من نسخه فینال(آخرین پست صفحه قبل) اون رو پچ کنی و بعد نصبش کنی

cant find pattern! trying next one
nothing patched

اینارو می نویسه

کمک!
مطمئنی که شما قبلا پچ نکردی فایل رو؟
بهتره فایل های Extract شده تو پاک کنی و دوباره Exrtract کنی خبرشو بهم بده اگه شد فایل setup_wm.exe رو هم فشرده کن (میشه حدود 400 کیلو بایت) و یه جا آپش کن(البته اگه مشکلت برطرف نشد)
(راستی فایل ها رو Extract کردی دیگه؟)

دقیقا توضیح بده ببینم چیکار کردی که این ارور رو داد؟؟;)
اون کارهایی که خلیل گفت کردی؟؟

زیاد مهم نیست:)
این رو دانلود کن!
خودت میفهمی چیکار کنی بعد رستارت کن بعد مشکلت حل میشه!

http://www.sendspace.com/file/d1gt6c
امین جان این فایلی که شما دادی مشکل WGA رو برطرف میکنه ولی فکر نکنم باعث نصب نرم افزار روی وین مدیا سنتر بشه
من خودم همچین پچی رو ندیدم رو نت و فقط پچ خودم هست فعلا
حالمو ببرین :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

IZArc version 3.6 Build 1260
02.11.2006

up.gif

این برنامه ای که معرفی میکنم خیلی خیلی بدرد بخور هست و فکر کنم هر کسی اگه رو سیستمش داشته باشه ضرر نمیکنه
این نرم افزار رایگان و کم حجم(3.4 مگ) توانایی ساختن و خارج کردن و تبدیل کردن(به فرمت های دیگه) بسیاری از فرمت های فشرده سازی رو داره
بعلاوه توانایی تعمیر کردن آرسیو های خراب و ناقص(در صورتی که امکانش باشه) رو فراهم میکنه همینطور توانایی تکه کردن فایل های بزرگ رو برای رایت روی چندین سی دی یا فلاپی رو هم داره
توانایی ساخت فایلهای SFX (فایل هایی که بدون نیاز به هیچ نرم افزاری باز میشن) رو هم در فرمت های مختلف دارا هست
بعلاوه قابلیت های دیگه مثل گذاشتن پسورد های فوق قوی(با انکریپشن AES 256-bits) ، چک کردن فایل قبل از استخراج با ویروس اسکن شما ، اضافه کردن یا حذف یکی از فایل ها در آرشیو ، اضافه کردن توضیحات و ....
بعلاوه میتونه اکثر ایمیج های سی دی ها و دی وی دی ها رو هم باز کنه (ISO, BIN, MDF, NRG, IMG, C2D, PDI, CDI) و حتی اونها رو بهم تبدیل کنه
مهمترین خصوصیتش هم اینه که همونطور که گفتم رایگانه و میتونید همیشه نسخه به روز شدشو بدون نیاز به کرک و سریال دانلود و استفاده کنید
فرمت هایی که توسط این نرم افزار پشتیبانی میشه:
7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BZ2, BZA, CAB, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, JAR, LHA, LIB, LZH, MBF, MIM, PAK, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO

Download

آخرین ویرایش:
علی جان من برای کرک نگشتم ولی یه چیزی میدم شما این رو تست کن یه پچ هستش
میدونی که باید چی کار کنی . ;)

اگه نشد بگو من بگردم براش
سلام خلیل جان !
دمت گرممم خیلی حال دادی واقعا این امین باید از تو یاد بگیره :cheesygri
کار کرد ردیفه !

:)
گه خودرم:cheesygri
اصلا یادم نبود این پسره(:cheesygri) کرکش کرده بود:D

نه قرار نیست Rar باشه همون فایل ست آپ هست که بهش میگن SFX یا Self-Extractor
فایلهای فشرده شده ای که خودشون رو Extract میکنن که این فرمت برای این فایل Cab یا همون فرمت Cabinet هست که توسط خود مایکروسافت ابدا شده
شما کار درستی کردی در کل باید فایل ها رو Extract کنی و با پچ من نسخه فینال(آخرین پست صفحه قبل) اون رو پچ کنی و بعد نصبش کنی

باید برم اپدیتش کنم وین رو
38.gif

امین جان این فایلی که شما دادی مشکل WGA رو برطرف میکنه ولی فکر نکنم باعث نصب نرم افزار روی وین مدیا سنتر بشه
من خودم همچین پچی رو ندیدم رو نت و فقط پچ خودم هست فعلا
حالمو ببرین :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

:)راست میگی ها!

به جانه امین ( :cheesygri :cheesygri ) من بعده پست دادن به این نکته توجه فرمودم و خواستم ویرایش کنم یادم رفت .. ای کرک ساز .. ای کرک ! ای آلبالو .. . .. ( امین یکم یاد بگیر :cheesygri )
شوخی کردم بابا پای این بیچاره رو چرا میکشی وسط :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

:)
گه خودرم:cheesygri
اصلا یادم نبود این پسره(:cheesygri) کرکش کرده بود:D

باید برم اپدیتش کنم وین رو
38.gif

:)راست میگی ها!
آره تو که اصلا نگاه نمیکنی :evil:
همیشه دیدم هرکی کرک میخواد اصلا به نیروها و توان داخلی توجه نداری:eek:;););)
راستی اگه میخوای وین رو آپ دیت کنی پس من چرا پچ ساختم
icon17.gif
icon17.gif
icon17.gif

P.S.: بابا این ترینر Tomb Raider کی میزاری رو سایت:cheesygri:cheesygri:cheesygri
آخر عمری با اینهمه دک و پز این همه یوزر برای آپ کردن ترینر و کرک رو سایت های معتبر دنیا حالا اینجا باید از زیر نظر امین رد شیم:cheesygri:cheesygri:lol::twisted::twisted:

آخرین ویرایش:
LingvoSoft (Talking) Dictionary 2007 4.0.11
lingvosoft-dictionary-wind-engspa-t.gif

بالاخره نسخه جدید این دیکشنری محبوب هم اومد
البته چون خیلی جدیده هنوز برای زبون فارسی آماده نشده ولی تا چند روز دیگه حتما آماده میشه
فعلا برای زبانهای فرانسه ، آلمانی ، ایتالیایی ، روسی ، ترکی ، اسپانیایی و لهستانی در دونسخه معمولی و سخن گو قابل دانلود و استفاده هست

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> French for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> French for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Spanish for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> Spanish for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Turkish for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> Turkish for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> German for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> German for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Italian for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> Italian for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Polish for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> Polish for Windows

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Russian for Windows
LingvoSoft Dictionary 2007 English <-> Russian for Windows

کرک این دیکشنری برای تمام زبان ها قابل استفاده میباشد
Crack

یا

Crack

یا

Crack

آره تو که اصلا نگاه نمیکنی :evil:
همیشه دیدم هرکی کرک میخواد اصلا به نیروها و توان داخلی توجه نداری:eek:;););)
راستی اگه میخوای وین رو آپ دیت کنی پس من چرا پچ ساختم
icon17.gif
icon17.gif
icon17.gif

P.S.: بابا این ترینر Tomb Raider کی میزاری رو سایت:cheesygri:cheesygri:cheesygri
آخر عمری با اینهمه دک و پز این همه یوزر برای آپ کردن ترینر و کرک رو سایت های معتبر دنیا حالا اینجا باید از زیر نظر امین رد شیم:cheesygri:cheesygri:lol::twisted::twisted:

سلام.
از این به بعد نگاه میکنم:blushing:
وین رو که باید اپدیت کنم با پچ تو هم نمیشه کاری کرد:)

پ.ن: باشه بابا به جانه زلدا (پیمان):) امشب میزارمش!بعدش هم چاکریتم مهرپویا همه جوره قبولت داریم!

Babylon Pro 6.3
babylon-site-logo.gif

Download

Crack

با تشکر از دوست خوبم Soda در گروه آنریل که این نرم افزار رو کرک کردن
کسایی که با نسخه قبلی (در زمینه وصل شدن به اینترنت) مشکل داشتن میتونن این نسخه جدید + کرک رو دانلود کنن(این کرک برای نسخه قبلی هم کار میکنه)
البته این نسخه رو خودم تست نکردم

BitTorrent 5.0.0
spacer.gif

نیازی به توضیح نیست :cheesygri
ِDownload

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or