اره ولی راستش نسبت به 7Zip FM یکم سرعتش پایینتره. ولی در اکثر فشرده سازیها تقریبا میشه گفت نتایج بهتری به دست میاره. (البته به فاصله 10-30 KB). یه خصوصیت خوبیم که داره (که من خوشم میاد!) اینه که از اول فشرده سازی شروع میکنه به حدس زدن نسبت (Ratio) که معمولا غلط در میاد!

و یه بدی تابلو! داره اینه که, تو فایلهای مشابه حجیم حالیش نمیشه شبیه همند!!! و فشردش میشه دقیقا عین RAR!! ولی کم حجم ها رو تشخیص میده و بهتر از 7Zip ـه. و اخرین بار به روز شدشم واسه اوایل 2005 ـه!!!
راستش من رمم پایینه و حوصله صبر کردن زیاد رو ندارم (256 DDR!). وگرنه یه برنامه هست که در حالت نرمالش (Normal), Best و Ultra اینارو غورت میده! اسمشم KGB Archiver که اخرین ورژنش 2, بتا 1 ـه. (فرمت فشرده سازی مخصوصشم KGB ـه)
برای دریافت برنامه هم میتونین به قسمت زیر مراجعه کنین که این نسخه از ویستا هم پشتیبانی میکنه (حجم: 5.15 MB):
http://kgbarchiver.net/?page=download
جالبه بدونین که حداقل سیستم لازمه برنامه, پردازنده Intel Pentium 4 or AMD Athlon با حافظه 256MB ـه! و پیشنهادیش, پردازنده Intel Core or AMD Athlon 64 با حافظه 1GB!!!!

معلوم نیست برنامه یا بازی!! (خوبه کارت گرافیک نمیخواد!

خودتون حساب کنین دیگه!!
چه برای فشرده کردن, چه برای استخراج! کردن خیلی طول میکشه وگرنه تا الان فکر میکنم بهترین از نظر فشرده سازی باشه. به قول یکی از دوستان نیاز به صبر ایّوب داره!
معمولا میشه تا یه حجمی میشه روش حساب باز کرد وگرنه...اگرچه من هنوز با سیستم خوب امتحانش نکردم...اگه کسی داره امتحان کنه و نتایجش رو به ما بگه...
یه مسئله دیگه که خیلیها اهمیت میدن امنیتشونه که 7Zip مثه اینکه قفل گذاریش نسبت به WinRAR امنیت کمتری داشته که تو نسخه 4.44 از یک روش قفل گذاری جدید استفاده شده که فکر میکنم AES256 باشه. (MD8 نباشه! :cheesygri ) البته فکر میکنم هنوز هیچ برنامه ای برای Recover کردن پسوردهای 7Zip نیومده که شایدم علتش برای کم شناخته شده بودنشه.
بهرحال این وسط یا باید شاهد رایگان شدن WinRAR باشیم یا کنار کشیدنش! که با این روئی که اینا دارن بعید میدونم! یا بیان و سورس دزدی کنن! :cheesygri
موفق باشید!