خودش نوشته؟این یکی رو باید از خلیل بپرسی!
اون از همه بهتر میدونه من در جریانش هستم حتی خودش مثل اینکه یه چندتایی برنامه واسه قفل کردن سی دی نوشته...
بای

.در مورد مشکل دومت هم همین دو صفحه پیش نرم افزار معرفی کردم
به خدا پست های خیلی خوبی تو این تاپیک زده میشه (هم از طرف من هم از طرف بقیه بچه ها مثل امین و خلیل جانان)
اینجا رو ببین و نرم افزار رو دانلود کن (Microsoft Private Folder)
فایل هایی که با این نرم افزار مخفی بشه هرگز بدون پسورد قابل استفاده نیست
برای اینکه با پس ورد شما Encrypt میشه
البته این به فولدر میسازه که فایل هاش غیر قابل دسترسی هستن
اگه میخوای فایل هاتو مخفی کنی برو اینجا
برنامه File and folder Privacy رو دانلود کن
خودم کرکش کردم
راستی برای قفل گذاشتن روی سی دی هیچ نرم افزاری وجود نداره که بتونه واقعا مشکلی ایجاد کنه
مگه اونهایی که با پس ورد محافظت میشن
اونها هم پسشون اگه لو بره .....
به خدا پست های خیلی خوبی تو این تاپیک زده میشه
خودش نوشته؟
برنامه نویسه؟
من حاضرم با قفلش Challenge کنم
P.S.: دستت درد نکنه
مثلا من در زمینه Software Security فعالیت میکنم اون وقت تو میگی هیچی بارمون نیست![]()
![]()
دستت درد نکنه مهرپویا جان.
من کلا از اول منظورم از قفل گذاشتن ، پسورد گذاشتن بود .
نرم افزار CD-Lock رو در این زمینه دیده بودم که فقط تحت 98 بود.
به هر حال ممنون. خیلی لطف کردی.![]()
راستی اگر با اون نرم افزار Microsoft Private Folder ، یک فولدر رو قفل گذاری کنیم ، احتمال کپی شدنش صفره دیگه ؟
بر منکرش لعنت .
ولی خوب . . . من که از همه ی نرم افزار های روز نمیتونم استفاده کنم . . . پس وقتی نیازی دارم میام پست میزنم. . .
به هر حال دیگه از این به بعد اول یک سرچ میکنم توی سایت ، بعد میام پست میدم. :blushing:
با تشکر
بای

اوه خدای من امین من رو کجا ها بردی ها .....!
نه بابا مهرپویا جان من اصلا عددی نیستم در مقابل شما بابا .!
من برای سرگرم کردن بچه های کوته فکر اینجا یک بچ فایل ساختم با داس و به جون اینها
انداختم که ویندوز رو پاک میکرد این رو برای Vcd زده بودم که فیلم ها لو نره و کپی گرفته نشه از روش
که بعد از 6 ماه یک شیر پاک خرده ای امد گفت که بابا سرکرید این اصلا قفل نیستش و رازش رو
به اونها گفتش که چیه .
در مورد قبل گزاشتن روی سیدی برنامه های مختلفی هستش ولی اینکه شما شما روی
چه جور سی دی میخوای قفل بزاری و از چه نوع قفل گزاری میخوای استفاده کنی
منظورم اینه که میخوام فایل ها کپی نشد و یا اینکه صفر سیدی قفل بشه و یا سی دی اجرا
نشه توی Cd رام و یا اینکه فایل ها برای اجرا شماره سریال بخواند یا اینکه سی دی که قرار
گرفته مشه شماره بخواد برای باز کردنش و یا خیلی موارد دیگه
هر کدوم از اینها توسط یک سری برنامه های خواص ساخته میشه بگو که چطور چیزی میخوای .

در مورد قبل گزاشتن روی سیدی برنامه های مختلفی هستش ولی اینکه شما شما روی
چه جور سی دی میخوای قفل بزاری و از چه نوع قفل گزاری میخوای استفاده کنی
منظورم اینه که میخوام فایل ها کپی نشد و یا اینکه صفر سیدی قفل بشه و یا سی دی اجرا
نشه توی Cd رام و یا اینکه فایل ها برای اجرا شماره سریال بخواند یا اینکه سی دی که قرار
گرفته مشه شماره بخواد برای باز کردنش و یا خیلی موارد دیگه
هر کدوم از اینها توسط یک سری برنامه های خواص ساخته میشه بگو که چطور چیزی میخوای .
لطفا دفعه ی بعدی برو اینجا:لطفا ريجستر برنامه ي Face on body را اگر ميتوانيد بدهيد
با تشكر