نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

بچه ها یه برنامه هستش به نام GamePort که آخرین ورژنش 6 هستش من ورژن چهارشو پیدا کردم ولی ورژن 6 پولی هستش کسی نمی دونه که ورژن 5 اونو میشه از کجا گیر اورد

این برنامه ای که میگی واسه گیم نت هاست. ورژن 6 فکر نکنم زبون فارسی یا حتی انگلیسی داشته باشه. اگه واسه گیم نت یه برنامه به درد بخور مجانی دیگه بخای دارم.

اسمش "بازیکده" هستش که فکر کنم ایرانی باشه ولی معلوم نیست شاید نمایندگیش تو ایران باشه چون خیلی قوی و راحته.

این آدرس صفحه اصلی برنامه:
http://www.ParsoftStudio.ir/products/GameHouse/default.aspx

اونجا میتونی گیم نت خودتو ثبت نام کنی همون موقع هم دانلود کنی. من تو همدان نصب کردم خیلی خوب جواب میده.

اوه خدای من بد از این همه مدت شما دومین نفری هستی که این رو به من میگید
شما یک نگاه به تاریخ پست بنداز 11-02-2005 شما این رو ا صفحه اول برداشتی الان
این تاپیک بالای 100 صفحه داره .

در هر حال ممنون دیگه اون مشکل قبلی رو ندارم برنامه رو با کرکش دارم و خودم هم فارسیش
کردم و اون موقعه هم به کارم امد .

تا بعد یا حق

مهرپویا جان برنامه شما رو که Google Earth بود بعد از چند روز که دانلود کرده بودم
بلاخره وقت خالی پیدا کردم و نصبش کردم .
میتونم بگم که واقعا عالی بودش ویژگی های خوبی نصبت به ورژن های قبلی داره که من استفاده
کردم داره

در کل ورژن خوبی هستش از دانلود کردن این برنامه کاملا راضی هستم .

تا بعد یا حق

ببخشيد مزاحم ميشم
هرچي فايل براي دانلود google earth بود توي اين تاپيك امتحان كردم ولي كار نكرد اگه ميشه يك بار ديگه بذاريد براي دانلود;)
متشكرم

اقا امين روي هر دوي اين ها كه ميزنم براي دانلود اين رو مينويسه:
Thanks for your interest, but the product that you're trying to download is not available in your country.
بايد چيكار كنم:confused:

اقا امين روي هر دوي اين ها كه ميزنم براي دانلود اين رو مينويسه:
Thanks for your interest, but the product that you're trying to download is not available in your country.
بايد چيكار كنم:confused:

سلام
متاسفانه باید بگم که گوگل هم یه جورایی به بازی سیاسی پیوسته و دیگه گوگل ارث رو برای کشور ما ساپورت نمیکنه. واقعا که جای تاسف داره.
یا علی مدد

يه آنتی ويروس خوب با کرک درست و حسابی ميخواستم

چند صفحه ی قبل مهرپویا لینک macafee رو گزاشت!
البته kaspersky و nod32 هم خوبن!

آدرسش اینجاست:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=139483&postcount=4

اگه چیز دیگه میخوای اسمشو بگو برات میذاریم ;)
بعد از مک آفی ، Kaspersky از همه (به نظر من ) بهتره البته NOD32 هم خیلی قدرتمنده(توصیه مهندس امین)

سلام جناب مهرپویا خان

دستت درد نکنه ولی :

اون پدر سوخته ، همون پدر سوخته ای بود که داشتم با همه ی اون مشکلاتش ! :)

البته مطمئنم با سیستم من مشکل نداره ، و کسایی که میگن از این برنامه استفاده کردن و مشکلی نداشته ، احتمالا به بخش های مختلف برنامه ور نرفتن و نخواستن از قابلیت های مختلفش استفاده کنن.

در ضمن این برنامه از Binkw32 ورژن 1.5 استفاده میکنه ، در صورتی که بازی های جدید دارن از ورژن 1.8 استفاده میکنن. ;)

خلاصه اگر برنامه ی دیگه ای برای اینکار دیدی ممنون میشم. :cool:

برای پسورد گذاری روی فایل ها و فولدر ها بطور پیشرفته چیزی داری ؟
چون چند تا برنامه استفاده کردم ولی این مشکل رو داشتن :
وقتی روی یک ویندوز برنامه رو نصب میکنی و روی یک فولدر پسورد میذاری ، از توی safe mode یا ویندوز های دیگه ، فایل بدون هیچ محدودیتی قابل دسترسیه.

این مشکل مخصوصا برای هارد به هارد خیلی اذیت میکنه ؛ مثلا روی فولدر های خانوادگی پسورد میذاری ، ولی وقتی هاردت رو میبری خونه ی دوستت میبینی راحت باز میشن . . . .

همچین برنامه ای رو اگر برای قفل گذاری روی CD هم داری ممنون میشم. :love:

یک دنیا ممنون.
دمت گرم
بای

سلام جناب مهرپویا خان

دستت درد نکنه ولی :

اون پدر سوخته ، همون پدر سوخته ای بود که داشتم با همه ی اون مشکلاتش ! :)

البته مطمئنم با سیستم من مشکل نداره ، و کسایی که میگن از این برنامه استفاده کردن و مشکلی نداشته ، احتمالا به بخش های مختلف برنامه ور نرفتن و نخواستن از قابلیت های مختلفش استفاده کنن.

در ضمن این برنامه از Binkw32 ورژن 1.5 استفاده میکنه ، در صورتی که بازی های جدید دارن از ورژن 1.8 استفاده میکنن. ;)

خلاصه اگر برنامه ی دیگه ای برای اینکار دیدی ممنون میشم. :cool:

برای پسورد گذاری روی فایل ها و فولدر ها بطور پیشرفته چیزی داری ؟
چون چند تا برنامه استفاده کردم ولی این مشکل رو داشتن :
وقتی روی یک ویندوز برنامه رو نصب میکنی و روی یک فولدر پسورد میذاری ، از توی safe mode یا ویندوز های دیگه ، فایل بدون هیچ محدودیتی قابل دسترسیه.

این مشکل مخصوصا برای هارد به هارد خیلی اذیت میکنه ؛ مثلا روی فولدر های خانوادگی پسورد میذاری ، ولی وقتی هاردت رو میبری خونه ی دوستت میبینی راحت باز میشن . . . .

همچین برنامه ای رو اگر برای قفل گذاری روی CD هم داری ممنون میشم. :love:

یک دنیا ممنون.
دمت گرم
بای
سلام
خواهش میکنم - وظیفمه ;)
با RAD من خیلی کار کردم و به نظرم برنامه قوی ای میاد
من که باهاش مشکلی نداشتم ;)

در مورد مشکل دومت هم همین دو صفحه پیش نرم افزار معرفی کردم
به خدا پست های خیلی خوبی تو این تاپیک زده میشه (هم از طرف من هم از طرف بقیه بچه ها مثل امین و خلیل جانان:biggrin1:)

اینجا رو ببین و نرم افزار رو دانلود کن (Microsoft Private Folder)
فایل هایی که با این نرم افزار مخفی بشه هرگز بدون پسورد قابل استفاده نیست
برای اینکه با پس ورد شما Encrypt میشه

البته این به فولدر میسازه که فایل هاش غیر قابل دسترسی هستن
اگه میخوای فایل هاتو مخفی کنی برو اینجا
برنامه File and folder Privacy رو دانلود کن
خودم کرکش کردم ;)

راستی برای قفل گذاشتن روی سی دی هیچ نرم افزاری وجود نداره که بتونه واقعا مشکلی ایجاد کنه
مگه اونهایی که با پس ورد محافظت میشن
اونها هم پسشون اگه لو بره .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or