برای خرید بازی های ایکس باکس وان هیچ کردیت کارتی نمیخواد .این موضوع فقط برای بازیهای ۳۶۰ هستمنم همین مشکل رو دارم تو سایتم اطلاعات کردیت کارت می خواد !
برای خرید بازی های ایکس باکس وان هیچ کردیت کارتی نمیخواد .این موضوع فقط برای بازیهای ۳۶۰ هستمنم همین مشکل رو دارم تو سایتم اطلاعات کردیت کارت می خواد !
خیر . فقط تنها راش وصل کردن یک کردیت کارت معتبر است که در ایران امکان پذیر نیستدوستان یعنی هیچ راهی نیست این گلد یک دلاری یا این گلد یک ماهه رایگان رو بگیریم؟
ریشه تاپیک خشکیددوستان میخوام از استور اکس باکس خرید کنم بازی قیمتش بعد تخفیف 30 دلار شده این الان مالیاتی چیزی هم بهش اضافه میشه؟ من موقع ساختن اکانت کشور محل سکونت رو امریکا انتخاب کردم سئوال بعدی اینه که با شارژ کردن 50 دلار تو حساب کاربری اکس باکس میتونم از استور گلد یک روزه برای دانلود بازی بخرم؟
دوستان میخوام از استور اکس باکس خرید کنم بازی قیمتش بعد تخفیف 30 دلار شده این الان مالیاتی چیزی هم بهش اضافه میشه؟ من موقع ساختن اکانت کشور محل سکونت رو امریکا انتخاب کردم سئوال بعدی اینه که با شارژ کردن 50 دلار تو حساب کاربری اکس باکس میتونم از استور گلد یک روزه برای دانلود بازی بخرم؟
با گلد دو روز میشه از تخفیفات استفاده کرد؟
برای بعضی از شهرهای ایالات آمریکا مالیات تعلق میگیرد بعضی ها هم خیردوستان میخوام از استور اکس باکس خرید کنم بازی قیمتش بعد تخفیف 30 دلار شده این الان مالیاتی چیزی هم بهش اضافه میشه؟ من موقع ساختن اکانت کشور محل سکونت رو امریکا انتخاب کردم سئوال بعدی اینه که با شارژ کردن 50 دلار تو حساب کاربری اکس باکس میتونم از استور گلد یک روزه برای دانلود بازی بخرم؟
برای خرید بازی های ۳۶۰ از روی کنسول Xbox one هم بله کردیت کارت لازم است . شما میتوانید از طریق کنسول Xbox 360 بدون کردیت کارت بازی های ۳۶۰ را بخرید و سپس روی Xone هم قابل اجراست.بله کدهای Ea و گیم پس و ... هم باید ردیم کنید.دوستان برای خرید بازیهای 360 رو xone به همین روش عادی خرید عمل کنم؟ یعنی با چیزشکن کد گیفت رو وارد کنم و بعد خرید کنم؟(چون واسه رایگان هاش که گلد میده باید اطلاعات کریدیت کارت روبدی گویا)واسه خریدش هم کریدیت لازمه؟ یه سوال دیگه اینکه کدهای gold/ea/game pass رو هم مثل کد گیفت باید ریدیم کنم یا فرق میکنه؟ ممنون میشم پاسخ بدید
میگه نمیتونه همون ایمیل مایکروسافت رو واسه ایمیل۲ استفاده کنی یه ایمیل دیگه تست کنکمکککککککککککککککککککککککککککککک