poonoodi
کاربر سایت
دوست عزیز مطمئنی کارت 1 دلاری فیک هم جواب میده؟
دوستان کسی تست کرده؟
یک دلار ارزش نداره کارت فیک به اکانت بدی و بعد اکانت مسدود بشه . هرچند که بعیده ثبت کنه
دوست عزیز مطمئنی کارت 1 دلاری فیک هم جواب میده؟
دوستان کسی تست کرده؟
منم تعجب کردم، چون تو این مباحث مایکرو سخت گیرهیک دلار ارزش نداره کارت فیک به اکانت بدی و بعد اکانت مسدود بشه . هرچند که بعیده ثبت کنه
ما که از چالشگر کردیت یک دلاری گرفتیم و هر کاری کردیم با گیفت کارت 10 ذلاری یه بازی 360 بگیریم نشد. کارت رو قبول می کنه ولی آخر که موقع تسویه حساب می شه یه پیغام میده که بازی قابل خریداری نیست. به Xbox Gamepass باید اکتفا کرد انگاری.
شما باید حساب بانکی (کردیت کارت) در اکانتت ثبت کنی بعد میتونی بازیهای ۳۶۰ را از سایت ایکس باکس بخری چه با گوشی چه کامپیوترمن چجوری میتونم بدون کامپیوتر فقط با گوشی بازی های ۳۶۰ رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
با گیف کارت یا کردیت کارت ؟شما باید حساب بانکی (کردیت کارت) در اکانتت ثبت کنی بعد میتونی بازیهای ۳۶۰ را از سایت ایکس باکس بخری چه با گوشی چه کامپیوتر
کردیت کارت باید تو اکانت فعال باشه ؟ و با گیفت بخری ؟شما باید حساب بانکی (کردیت کارت) در اکانتت ثبت کنی بعد میتونی بازیهای ۳۶۰ را از سایت ایکس باکس بخری چه با گوشی چه کامپیوتر
گیفت نمیشه. کردیت کارت فقط که باید در اکانتت فعال باشه. یه روش دیگه هم هست که بدون کردیت کارت میشه خرید که فقط با xbox 360 میشه که اونم باید v-pn شیر کنیکردیت کارت باید تو اکانت فعال باشه ؟ و با گیفت بخری ؟
یا باید پول تو خود کردیت کارت باشه ؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
یه جا گفتن با کریدیت کارت هم نمیشه خریدگیفت نمیشه. کردیت کارت فقط که باید در اکانتت فعال باشه. یه روش دیگه هم هست که بدون کردیت کارت میشه خرید که فقط با xbox 360 میشه که اونم باید v-pn شیر کنی
استفاده از گیم پس و ea access که بهترین حالتهیه جا گفتن با کریدیت کارت هم نمیشه خرید
بهتزین کار استفاده از گیم پس است . الان کلی بازی 360 رو رایگان میکنه
از داخل سایتxbox.com خرید کن چنین مشکلی نیستسلام چرا موقع خرید بازی ها با وجود اینکه موجودی کافی داریم ولی بازم پی پال میخواد؟
راهی هست بشه بدون پی پال خریداری کرد؟
منم همین مشکل رو دارم تو سایتم اطلاعات کردیت کارت می خواد !از داخل سایتxbox.com خرید کن چنین مشکلی نیست
منم همین مشکل رو دارم تو سایتم اطلاعات کردیت کارت می خواد !