نحوه اجرای همه بازی های Wii ( بازی های مشکل دار )

ممنون دوستان 1.7 ریختم حل شد مشکل ...

دو صفحه دارن مي گن از 1.7 استفاده كنيد تا الان كجا بوديد

سلام
من يه فلش 8 gb دارم و وقتي ميخوام ايزوي metroid other m رو با برنامه wbfs_inteligent_gui_v6 توش بريزم تا 70% ميره و succsusful ميزنه اما چيزي تو فلش نيست در حالي كه حجم بازي رو 3.2 gb ميزنه و فلش من 5 gb خالي داره؟

اونو بيخيال شو از اين استفاده كن WiiBackupManager بعد دستي خودت بنداز روي فلش

براي من موثر بود:d

سلام
من يه فلش 8 gb دارم و وقتي ميخوام ايزوي metroid other m رو با برنامه wbfs_inteligent_gui_v6 توش بريزم تا 70% ميره و succsusful ميزنه اما چيزي تو فلش نيست در حالي كه حجم بازي رو 3.2 gb ميزنه و فلش من 5 gb خالي داره؟

این بازی که حجمش حدود 7.5 گیگه رفیق

گفتن حجمش كم ميشه نگفتن كه اب مي ره اگه 3 گيگ بود مرض نداشتن روي dvd9 كه بدن حجم اصلي بازي 7.2 گيگ هست مگر اينكه نسخه سانسوري يا همون دموهاش به قولي زده شده باشه با اون برنامه به راحتي تبديل كنيد بعد بريزيد روي فلش(حداقل 8 گيگ) جواب مي ده

سلام
من بازی سونيك 4 رو برای Wii دانلود کردم اما نمیدونم چطوری باید اونو تو Wii نصبش کنم دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
بازی بصورت Wad باید باشه دیگه؟
اونو بریزین رو SDتون و با آخرین ورژن Wad Manager نصبش کنین. از طریق HBC ...

• Like
Reactions: Wander
چه جوری باید با فرمت wad ایمیج گرفت
منظورم اینه یک دیویدی بازی وی دارم و میخوام ازش تو کامپیوتر ایمیج بگیرم
با iso میتونم اما با wad نمیدونم چه جوری ایمیج بگیرم

چه جوری باید با فرمت wad ایمیج گرفت
منظورم اینه یک دیویدی بازی وی دارم و میخوام ازش تو کامپیوتر ایمیج بگیرم
با iso میتونم اما با wad نمیدونم چه جوری ایمیج بگیرم

???????????
یک سوال ساده پرسیدیم یک خط بیشتر جوابش نیست
یکی مرام نمیزاره یک خط واسه ما تایپ کنه

آخرین ویرایش:
Wad روی دیویدی رایت نمیشه. باید فایلش رو بریزین رو SD و به صورت نرم افزاری نصبش کنید(از طریق Homebrew Channel)

نمیخوام رایت کنم روی دی وی دی
میخوام از روی دی وی دی بریزم توی کامپیوتر با فرمت wad و نمیدونم چه جوری باید دی وی دی رو با فرمت wad روی کامپیوتر بریزم

نمیخوام رایت کنم روی دی وی دی
میخوام از روی دی وی دی بریزم توی کامپیوتر با فرمت wad و نمیدونم چه جوری باید دی وی دی رو با فرمت wad روی کامپیوتر بریزم
عزیز فایل های Wad حداکثر دیگه حجمشون به 50 مگ میرسه. اینجوری نیست که مثل بازی وی ازشون ایمیج بگیرین.
DVD فقط با فرمت ISO یا IMG یا ... ایمیجش ذخیره میشه.

سلام فرندز !
میگم من ریسورت رو گرفتم فقط مشکل اینجاست که وقتی با نئوگاما r8 و ورژن آی او اس 249 که rev 20 هستش ، مراحل طی میشه (apploader , ...) ولی قبل از اینکه بره تو بازی برمیگرده به منو !!!

سلام فرندز !
میگم من ریسورت رو گرفتم فقط مشکل اینجاست که وقتی با نئوگاما r8 و ورژن آی او اس 249 که rev 20 هستش ، مراحل طی میشه (apploader , ...) ولی قبل از اینکه بره تو بازی برمیگرده به منو !!!

يه گزينه هست چيزي شبيه patch video بايد يه بار دموي مربوط به موشن پلاس رو ببيني بعد مي توني بري تو بازي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or