نحوه اجرای همه بازی های Wii ( بازی های مشکل دار )

من با بازی Samurai Warrior 3 مشکل دارم، بازی میادش بعد از قسمت اینکه اسلات سیو بازی را انتخاب میکنیم، صفحه بعدی دیگه سیاه میشه و فریز میکنه
من سرچ کردم برای حل مشکلش این راه را داده بود:
Use IOS223
, 002 Fix ON,
Video=pal 50
. Confirmed with Wiiflow r43,
CFG v57b

من iso 223 را نصب کردم، ولی نمیدونم چطور باید 002 را درست کنم ( چون Gecko) نداره همچین گزینه ای و این دو تا را هم نمیدونم یعنی چی . Confirmed with Wiiflow r43,
CFG v57b

کسی میتونه کمکی بهم کنه؟

پ.ن: من بازی را از روی DVD_DL اجرا میکنم و درست هم رایت شده

من با بازی Samurai Warrior 3 مشکل دارم، بازی میادش بعد از قسمت اینکه اسلات سیو بازی را انتخاب میکنیم، صفحه بعدی دیگه سیاه میشه و فریز میکنه
من سرچ کردم برای حل مشکلش این راه را داده بود:
Use IOS223
, 002 Fix ON,
Video=pal 50
. Confirmed with Wiiflow r43,
CFG v57b

من iso 223 را نصب کردم، ولی نمیدونم چطور باید 002 را درست کنم ( چون Gecko) نداره همچین گزینه ای و این دو تا را هم نمیدونم یعنی چی . Confirmed with Wiiflow r43,
CFG v57b

کسی میتونه کمکی بهم کنه؟

پ.ن: من بازی را از روی DVD_DL اجرا میکنم و درست هم رایت شده

WiiFlow نصب کنید ، موقع اجرای بازی یک تیک داره جلوش نوشته 002Fix روشنش کنید .
کلا WiiFlow و UsbLoader از Geco به نظر من بهتره . البته من از روی دیسک اجرا نمیکنم و گرنه باید دست به دامن Gecko میشدم .
بهترین کار به نظر من اینه :
یک هارد اکسترنال 350 گیگی بخرید ، فرمتش کنید به WBFS و همه بازی هاتون رو بریزید روش ، هم بازی ها سریع تر اجرا میشند هم همزمان به کل بازی هاتون دسترسی دارید . اگر دیگه خیلی گیر دیسک بودید 4 تا دیسک هم کپی کنید :d

سلام من تازه عضو شدم
میخوام wiiبخرم بیشتر برای دختر م4 سالش هست میخواستم بدونم کار کردن باش سخت
یه کنسول وی با صفحه تعادلی وبازی حدود چه قیمت هست

سلام من تازه عضو شدم
میخوام wiiبخرم بیشتر برای دختر م4 سالش هست میخواستم بدونم کار کردن باش سخت
یه کنسول وی با صفحه تعادلی وبازی حدود چه قیمت هست
کار کردن باهاش راحته. اصلا یه جورایی این کنسول برای بازی باز های غیر حرفه ای ساخته شده.
خودش حدود 310 تومنه
بالانس بورد هم حدودا 100 تومن
بازی هم که تو پایتخت دونه ای 5000 تومن میدن!

اون ios ها باید آخرین ورژنشون باشه ها.از اینجا nusd رو دانلود کنید و اخرین ورژنشون رو امتحان کن ببین چی میشه

مي دونم خودم از همه چي خبر دارم اما كسي هست تونسته باشه اجراش كنه؟ شما خودت اجرا كردي؟ ios 57 هم ريختم بازم نشد دستگاه uc رفتم ورژن مخصوص uc گرفتم بازم نشد ديگه نمي دونم

مي دونم خودم از همه چي خبر دارم اما كسي هست تونسته باشه اجراش كنه؟ شما خودت اجرا كردي؟ ios 57 هم ريختم بازم نشد دستگاه uc رفتم ورژن مخصوص uc گرفتم بازم نشد ديگه نمي دونم

من اجراش کردم با کمک دوست عزیزمون aiat_gamer
شما برای اجرای سونیک 4 این سه تا ios رو نصب کن : 56-55-53
«یادت نرده با Wad manager 1.7 نصبشون کنی»

دادش رو هوا که نگفتم اگه دیده باشی اولش هم خودم مشکل ریست رو داشتم،بهت گفتم که باید 53-56-55 رو آخرین ورژنشون رو دانلود و نصب کنی کی حرف 57 رو زد که رفتی سراغش؟

خوب همه چي درست شد اشكال كار اينجا بود كه توي سايت مرجع گفته بود با cios rev20b نصب كنيد كه اشتباه بود بايد با wad manager مي ريختيم

آخرین ویرایش:
بخدا خوندم
باور کنیم مشکل اینه که تا حالا با Wad Manager کار نکردم نمیدونم این IOS ها ر کجا بریزم D:

يه پوشه به نام wad باز كن بريز توش اونجا همه چي مشخصه بزن نصب كن

خوب سونيك هم تموم شد به اين ترتيب 14 سونيك رو به پايان رسوندم به نظرم بعد از فروپاشي سگا اين بهترين سونيك بود

كسي اگه همچنان نياز به كمك براي اجراي بازي داره بگه تا راهنماييش كنم

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or