نحوه اجرای همه بازی های Wii ( بازی های مشکل دار )

البته اگه حل نشد این کار رو بکن
برو توی Wii Confige و Alter Dol رو بذار روی Disk
بعد موقع اینکه A رو میزنی تا بازی اجرا شه و یه سری نوشته میاد یه چیزی میاد به این شکل <main.dol> که شما اینو با دکمه های جهت نمای ویموت عوض کن

همین دو پست قبل منم اینو پرسیدم ! هیچی اول میری توی config (تو نئوگاما) بعد disc alternal رو یذاری روی disc . بعد یه بار اجرا میکنی ، یه جایی مینویسه <main.dol> بعد با دی پد میذاریش روی player.dol بعد میادش ... دموی موشن پلاسو میبینی ... دستگاهریست میشه ... بعد دوباره میای توی نئوگاما و اندفعه disc alternal رو میذاری روی no ... درست میشه ... ;)

همین دو پست قبل منم اینو پرسیدم ! هیچی اول میری توی config (تو نئوگاما) بعد disc alternal رو یذاری روی disc . بعد یه بار اجرا میکنی ، یه جایی مینویسه <main.dol> بعد با دی پد میذاریش روی player.dol بعد میادش ... دموی موشن پلاسو میبینی ... دستگاهریست میشه ... بعد دوباره میای توی نئوگاما و اندفعه disc alternal رو میذاری روی no ... درست میشه ... ;)

دستت درست داداشی :x

من بازی Just Dance 2 رو دانلود کردم
می خوام بازی رو با usb loader gx اجرا کنم
وقتی می خوام بازش کنم اون صفحه ی سفیدی که اول هر بازی میاد باز میشه ولی بعدش این ارور رو میده:
Can't open big file
کسی میدونه مشکل چیه؟

با سلام خدمت دوستان...من hawx 2 رو گرفتم ولی متاسفانه درست اجرا نمیشه. اینجوری که من تحقیق کردم باید rev 20باشه. مال من rev19 است.هرکاری میکنم نمیفهمم چطوری باید آپ دیت کنم. تو آموزش های قبلیم رفتم یا لینکا خراب شدن یا اینکه خیلی پیچیدست.میخواستم یکی زحمت بکشه بگه من چجوری اینو آپ دیت کنم از neogamma r8 ios249 rev19 استفاده می کنم

سلام دوستان
من بازیه punch out رو دارم روی هارده
موقع اجرا با usbloader gx صفحه سیاه میشه
با برنامه دیگه ای امتحان نکردم
چطوری باید درستش کنم؟
ممنون

سلام دوستان
من بازیه punch out رو دارم روی هارده
موقع اجرا با usbloader gx صفحه سیاه میشه
با برنامه دیگه ای امتحان نکردم
چطوری باید درستش کنم؟
ممنون
بازی سالمه؟
اگه بازی سالم باشه مشکل میتونه از هاردتون باشه یه بار با یه فلش امتحان کنید.
اگه نئوگاما دارید با اون هم تست کنید ببینید که مشکل از USBLoader نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or