نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

ا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
  • نظرسنجی بسته شده است .
UndercoverLord of The Ring : ConquestFar Cry 2Red Alert 3 و تعدادي ديگه كه الانه حضور ذهن ندارم .اينا معلوم نيست بازي رو براي سال 2009 ساخته بودن يا اوايل قرون وسطي !!!!البته فار كراي دو هيچ چيزيش از يك بازيه سطح بالا و حرفه اي كمتر نيست مگر دشمنات . دقت كردين وقتي ادمها رو ميكشيد چطوري ميميرن ؟ يا وقتي با شاتگان ميزني به پاي يارو عكس العملش چيه ؟ يكي دوبار ميگه آي اوي بعد راست وا ميسته دوباره ميزنتت . هوش مصنوعيشون رو كه ديگه نگو . يارو با ماشين از جلو ميزنه بهت . بعد همينطوري ميشينه تو ماشينش تا تو بلند شي بري پشت مسلسل ماشينت و بكشيش :)) . يا مثلا وقتي ميپري جلوي يارو نيم ساعت نگات ميكنه بعد شروع مكينه به زدن ( البته ممكنه توي سختي هاي مختلف اين موضوع فرق بكنه . وليم ن مديوم يا همون معمولي بازي كردم اينطوري بود ) و يك مقدار بسيار زيادي هم يكنواخت و خسته كننده هست بازيش .

يادش بخير درايور كه اين سبك رو راه انداخت !
درايور يك رو يادتونه ؟ ميشستي تو ماشين انقدر ميرفتي كه بالاخره ماشينت خراب شه :cheesygri . درايور دو پيشرفت كرد و پياده ه مميشد از ماشين . ولي سه تا ماشين بيشتر نداشت شهر :laughing: . يادش بخير
درايور سه هم اصلا نساختن . نساختن اقا گير نده . اون افتضاح سه نبود :p

آقا همه خيلي از Pro Street بد ميگن . ولي يه مقدار كه بري جلو اونقدرا هم بد نيست . من يادمه وقتي گرفتم نيم ساعته پاكش كردم . ولي بعد ها كه خوردم به بي بازي اي و كف كردم نصب كردم يه خورده رفتم جلو خيلي هم بد نبود :confused: . گرافيكش ولي خدايي حرف نداشت . مخصوصا فيزيك ماشين ها كه خيلي خوب صدمه ميديدن . زيادي هم صدمه ميديد از كار ميوفتاد . يا چپ ميكردي و با سرعت ميرفتي تو دري ديواري چيزي . بدك نبود . :-"

هم همينطور . من موندم با وجود غولي به اسم جي تي اي اينا چطوري روشون ميشه بازم تو اين سبك بازي بسازن

فروشش که خیلی خوب بوده،تو یکی دو هفته اول عرضه 800 هزار فروش داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or