نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

ا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
  • نظرسنجی بسته شده است .
فقط می تونم بگم واقعا جای تاسف و تاثر داره این نوع برخورد!!!
یه بنده خدایی بهم گفته بود تو فرهنگ ایران وقتی شخصی یه مقامی پیدا کنه درجه اش تا حد خدایی بالا برده می شه و اگه اشتباهی کنه این دیگران هستند که باید چوبش رو بخورند...
اینهمه بازی هستند که سازنده ها قبل از عرضه شون می گفتند با تحول در صنعت گیم مواجه می شید و این بازی شاهکاره و غیره ...=
Lair
Kane and Lynch Dead Men
Vampire Rain
Hour of Victory
Clive Barker's Jericho
و...
اما سازنده های shh هیچوقت چنین وعده هایی به کسی ندادند...خوشحالم که کسانی که shh رو تموم کرده اند از این بازی لذت برده اند و با من هم عقیده اند...;)
متاسفانه تو سایت جا افتاده که دسته ای از افراد معلوم الحال حرف نادرستی بزنند و یکی بیاد اصلاح کنه چند نفر متخصص امر ماستمالیزیون قضیه رو فیصله داده و باطرفی که اومده گفته این حرف اشتباهه برخورد می کنند...
پستی که من با دلیل حرفمو رو ثابت کردم با هنرمندی تمام از سوی عزیزان پاک شد تا بنده اسپمر محسوب بشم!
ادمین محترم سایت هم همین که اسم کوچیک اون کاربر رو بردند هر ادمی می فهمه تو این سایت چه قانون کاپیتولاسیونی برقراره!!
شاید بهتر باشه دکمه نقل قول رو از زیر پست اقایون بردارند که این عزیزان راحت تر باشند!!!;)
اقا این بحث رو تموم کنید. :discussion:
در ضمن اقای david hayter شما هم باید قبول کنید برخورد قشنگی نداشتید . :spam:

اینهمه بازی هستند که سازنده ها قبل از عرضه شون می گفتند با تحول در صنعت گیم مواجه می شید و این بازی شاهکاره و غیره ...=
Lair
Kane and Lynch Dead Men
Vampire Rain
Hour of Victory
Clive Barker's Jericho
و...
ا

هیچ سازنده ای قبل نمیاد بگه بازیم قشنگ نخواهد شد،از این بازی هایی هم که گفتید شاید lair و kyne and lynch تا حدودی شلوغ کرده بودن ولی در مورد باقیشون من که چیزی ندیدم..خیلی کم میشه که قبل از اومدن بازی سازنده بگه بازیم قراره شاهکار بشه(اگر شما منبعی در مورد این بازی ها دارید بذارید ما هم ببینیم)
shilent hill جدید هم قرار بود تحولی توی این سری باشه که متاسفانه نبود.بازی کاملا متوسطی هستش..

نگاه کن تورو خدا...
مردم چرت و پرت می گن طلبم دارن...
شما یه نگاه به سابقه ی جواد تو بازی کردن بنداز بعدم یه نگاه به خودت بنداز...
بعدش بیا نظر بده...
حله ؟
-==-=--==-=-==-==--==--
به نظر من K&L بد بود...
ُSpore هم من انتظار بیشتر از اینا داشتم... ولی ناامید نشدم :biggrin1:
َُدر ضمن من Lair رو 20-30 دقیقه بازی کردم... بجز زاویه ی دوربین و کنترل، گرافیک و صدا گذاریش شاهکار بود... ولی من تو همون 20-30 دقیقه سر زاویه سر درده شــــــدیــــــد گرفتم :laughing:

HTML:
نا اميد كننده ترين بازي چند ساله اخير از نظر من و خيلي هاي ديگه Farcry 2 بود.
من خيلي رو اين بازي حساب ميكردم ولي ...:(
سبک بازی جدید بود...
واسه همین همه فکر می کردن بازی نا امید کننده از آب درومده...
به نظر من که خیلی هم بد نبود...
بجز هوش مصنوعی :-"

سبک بازی جدید بود...
واسه همین همه فکر می کردن بازی نا امید کننده از آب درومده...
به نظر من که خیلی هم بد نبود...
بجز هوش مصنوعی :-"
نه. به هيچ وجه نگفتم بازيه بدي بود.
بازيه نا اميد كننده بازيه كه سازنده خيلي روش مانور ميده ولي بازي پايينتر از انتظارها ظاهر ميشه.
Farcry2 هم دقيقا همين وضعيت رو داره.
از اونطرف هم چون Farcry 1 غوغا كرده بود به طبع انتظارها هم از 2 خيلي بالا بود ولي اصلا مثل 1 تو زمان خودش نتركوند.
مثلا قول داده بودن گرافيكش در حد كرايسيس باشه (تو PC) در صورتي كه از خيلي بازيهاي كنسول هم گرافيك پايينتري داشت.
همينطور از اواسطش بازي فوق العاده خسته كننده ميشد. يا مثلا وسط درگيري اسلحه خراب ميشد.:evil: ديگه Realistic هم حدي داره.
داستانش درگير كننده نبود. تو فاصله ي 20 درصد تا 60 درصد بازي كاملا بي هدف بود.
اما بازيه خوبي بود و اگه اسمش Farcry نبود اصلا اين همه انتقاد بهش نميشد.

فقط می تونم بگم واقعا جای تاسف و تاثر داره این نوع برخورد!!!
یه بنده خدایی بهم گفته بود تو فرهنگ ایران وقتی شخصی یه مقامی پیدا کنه درجه اش تا حد خدایی بالا برده می شه و اگه اشتباهی کنه این دیگران هستند که باید چوبش رو بخورند...
Lair
Kane and Lynch Dead Men
Vampire Rain
Hour of Victory
Clive Barker's Jericho
و...
اما سازنده های shh هیچوقت چنین وعده هایی به کسی ندادند...خوشحالم که کسانی که shh رو تموم کرده اند از این بازی لذت برده اند و با من هم عقیده اند...;)
متاسفانه تو سایت جا افتاده که دسته ای از افراد معلوم الحال حرف نادرستی بزنند و یکی بیاد اصلاح کنه چند نفر متخصص امر ماستمالیزیون قضیه رو فیصله داده و باطرفی که اومده گفته این حرف اشتباهه برخورد می کنند...
پستی که من با دلیل حرفمو رو ثابت کردم با هنرمندی تمام از سوی عزیزان پاک شد تا بنده اسپمر محسوب بشم!
ادمین محترم سایت هم همین که اسم کوچیک اون کاربر رو بردند هر ادمی می فهمه تو این سایت چه قانون کاپیتولاسیونی برقراره!!
شاید بهتر باشه دکمه نقل قول رو از زیر پست اقایون بردارند که این عزیزان راحت تر باشند!!!;)
یه بنده خدایی بهم گفته بود تو فرهنگ ایران وقتی شخصی یه حرفی میزنه که کسی از اون خوشش نمیاد" اون کسی با اون شخص بد رفتار میکنه و دشمن خونی میشه.
باید یاد بگیریم هرکس نظز خودشو داره و هیچکس نباید نظر اونو لگدمال کنه.

يكي از مزخرفترين بازيهايي كه امسال بازي كردم:biggrin1: turning point بود ، انصافا مزخرف بود;)
البته ميدونم كه بازيهاي ضعيف تر هم هستند ولي من اصلا با اين حال نكردم.
از اولش زد تو ذوقم !
تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or