نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

ا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
  • نظرسنجی بسته شده است .
من خودم هم به شخصه خیلی رو farcry 2 حساب میکردم ولی وقتی بازیش کردم اصلآ ازش خوشم نیومد.

در ضمن بابک فکر اینکه رقیبی واسه CRYSIS پیدا بشه(از نظر گرافیکی) رو فعلآ از سرت بیرون کن.:)

سهیل جان بهتره بیخیال بشی عزیز دل.
این کار های تو نتیجه ای به جز بن شدنت و اخطار گرفتنت نداره.
پس بیخیال چون تو نمیتونی یه فرهنگ که جا افتاده رو عوض کنی.;)
===================
به نظر من ناامید کننده ترین بازی سال FarCry2بود ، چون اصلا انتظارها رو بر آورده نکرد:دی

یه بنده خدایی بهم گفته بود تو فرهنگ ایران وقتی شخصی یه حرفی میزنه که کسی از اون خوشش نمیاد" اون کسی با اون شخص بد رفتار میکنه و دشمن خونی میشه.
باید یاد بگیریم هرکس نظز خودشو داره و هیچکس نباید نظر اونو لگدمال کنه.
نظر وقتی محترمه که با دلیل و منطق باشه نه اینکه بدون هیچ منطق و مدرکی بیاد یه چیزی رو سوال ببره...
فکر کنم بهتر باشه اینو یاد بگیریم که وقتی از یه چیزی ایراد می گیریم دلیل و منبعش رو هم بگیم نه اینکه فکر کنیم چون در مقام استادان معبد شائولین یا مرجعیت تقلید هستیم می تونیم هر بدون منطق هر چی دلمون خواست بگیم و بقیه هم بگن چشم...
آقای محترم که دم از عدالت و حرفهای زیبا میزنی , پستی که از شما پاک شده بود این کلمات واقعآ محترمانه توش بود :
متاسفانه نظر شخصی ای که بدون دلیل و منطق و از روی معده و حس خوشحالی باشه فاقد ارزشه...
شما توی پستی که پاک شد از عبارات زیبایی مثل "جناب پروفسور" و "اظهار فضل" استفاده کردین که معادل محترمانه یه سری عبارات دیگه هست که همه بهش آشنا هستن.
در ضمن گذاشتن همچین شکلکی
58.gif
برای نقل قول یه پست هم کمتر از بد و بیراه نیست حالا اگه شما نحوه استفاده از شکلک رو نمیدونی یا طلبکار هستی قضیه ـش فرق میکنه.
شما هروقت یاد گرفتی به نظر بقیه احترام بذاری , به شما هم احترام گذاشته میشه. شما اومدی از Gamespot مثال زدی که به SH نمره خوبی داده. تا جایی که یادمه هیچ وقت توی هیچ سایت و مجله ای نمره 6.5 و 6.7 که Gamespot و IGN به SH دادن نمره خوبی نبوده.

نیازی به حرف سازنده ها نیست. سری SH , سری ای بوده که از قدیم طرفداران خودش رو داشته و به عنوان یه بازی درجه 1 شناخته میشده ولی متاسفانه یا خوشبختانه از شماره 4 داره سیر نزولی رو طی میکنه و توی شماره 5 هم به گواه سایت Gamerankings که اگه بدونی میانگین سایتها و مجلات رو میگیره بدترین نسخه از سری اصلی SH بوده. اگه این بازی یه اسم دیگه داشت مشکلی نبود ولی وقتی اسم SH پشتش باشه از نظر بعضی ها میشه نا امید کننده. حالا اگه از نظر شما بازی لیاقت بهترین بازی سال رو داشته دیگه تقصیر ما نیست و نظر شخصی شماست.
در ضمن فکر کنم پست من رو نخوندین برای همین باید بازم تکرار کنم که دو تا از معروف ترین سایتها یعنی Gamespot و IGN در مورد بازی این رو گفتن :
Loses the psychological horror factor that the series is so well-known for
Coming across more like a subplot than a full extension of the Silent Hill franchise, Homecoming manages to lose the horror that made the series so compelling.

نمره 6.5 و 6.7 رو خود شما دارید می گید بد نیست و همین طور نتونستید shh رو ناامید کننده ترین بازی سال های اخیر قلمداد کنید.(اگه از نظر شما ضعیفترین شماره سری بوده هیچ ربطی به این نداره که ناامیدکننده ترین بازی تاریخ باشه)اینهمه بازی مثل AoT،Dark Sector،وToo Human،haze و ...در سالهای اخیر بوده اند که قبل از عرضه شون تعریف و تمجیدهایی که ازشون می شد گوش فلک رو پر کرده بود اما بعد از عرضه شون همگی دیدیم که شاید اصلا ارزش نگاه کردن هم نداشتند اونوقت دوست عزیز شما از بین این لیست سه ساعته بازیهایی که به مراتب ناامید کننده تر از shh بوده اند رو نا دیده گرفته اند و شما هم می گید نظر شخصی شون هستش...
ضمنا اگه گذاشتن یه سری از شکلکها هم خلاف قوانین سایت هست بهتره که استفاده ازشون رو ممنوع کنید...
همچنین لازم بگم که کلماتی بسیار محترمانه تر از کلماتی که در پست من رویت نمودید در پستهای کسانی که همه می شناسند وجود داره...(اگه خواستید می تونم لینک پستها رو هم بهتون بدم...)
و اما در مورد نظرات محترم دو سایت Gamespot و IGN :
این دو عزیز بزرگوار از sh1و2و3و4 ایراد می گرفتند می گفتند گیم پلی بازی ضعیفه...حالا که در این شماره سازنده ها لحظه لحظه گیم پلی بازی رو پر از هیجان کرده اند و کلی کمبوهای مختلف برای استفاده از سلاحها گذاشته اند و هوش مصنوعی موجودات بازی رو بالا برده اند(در نتیجه کشتنشون بسیار سخت شده) می فرمایند به این بازی دیگه نمی شه گفت سایلنت هیل!!(خودتون در مورد نظری که دادن قضاوت کنید!!)

آخرین ویرایش:
فقط می تونم بگم واقعا جای تاسف و تاثر داره این نوع برخورد!!!
آقای محترم که دم از عدالت و حرفهای زیبا میزنی , پستی که از شما پاک شده بود این کلمات واقعآ محترمانه توش بود :
متاسفانه نظر شخصی ای که بدون دلیل و منطق و از روی معده و حس خوشحالی باشه فاقد ارزشه...
شما توی پستی که پاک شد از عبارات زیبایی مثل "جناب پروفسور" و "اظهار فضل" استفاده کردین که معادل محترمانه یه سری عبارات دیگه هست که همه بهش آشنا هستن.
در ضمن گذاشتن همچین شکلکی
58.gif
برای نقل قول یه پست هم کمتر از بد و بیراه نیست حالا اگه شما نحوه استفاده از شکلک رو نمیدونی یا طلبکار هستی قضیه ـش فرق میکنه.
شما هروقت یاد گرفتی به نظر بقیه احترام بذاری , به شما هم احترام گذاشته میشه. شما اومدی از Gamespot مثال زدی که به SH نمره خوبی داده. تا جایی که یادمه هیچ وقت توی هیچ سایت و مجله ای نمره 6.5 و 6.7 که Gamespot و IGN به SH دادن نمره خوبی نبوده.
اما سازنده های shh هیچوقت چنین وعده هایی به کسی ندادند...خوشحالم که کسانی که shh رو تموم کرده اند از این بازی لذت برده اند و با من هم عقیده اند...;)
نیازی به حرف سازنده ها نیست. سری SH , سری ای بوده که از قدیم طرفداران خودش رو داشته و به عنوان یه بازی درجه 1 شناخته میشده ولی متاسفانه یا خوشبختانه از شماره 4 داره سیر نزولی رو طی میکنه و توی شماره 5 هم به گواه سایت Gamerankings که اگه بدونی میانگین سایتها و مجلات رو میگیره بدترین نسخه از سری اصلی SH بوده. اگه این بازی یه اسم دیگه داشت مشکلی نبود ولی وقتی اسم SH پشتش باشه از نظر بعضی ها میشه نا امید کننده. حالا اگه از نظر شما بازی لیاقت بهترین بازی سال رو داشته دیگه تقصیر ما نیست و نظر شخصی شماست.
در ضمن فکر کنم پست من رو نخوندین برای همین باید بازم تکرار کنم که دو تا از معروف ترین سایتها یعنی Gamespot و IGN در مورد بازی این رو گفتن :
Loses the psychological horror factor that the series is so well-known for
Coming across more like a subplot than a full extension of the Silent Hill franchise, Homecoming manages to lose the horror that made the series so compelling.

آریا جان قفل کنید بهتر نیست؟بحث الکی هستش اینجا:biggrin1:
خسته شدیم انقدر تاپیک قفل کردیم. بهتره به جای قفل کردن تاپیک , به نظر بقیه احترام بزاریم تا از این جور بحثها پیش نیاد.

خسته شدیم انقدر تاپیک قفل کردیم. بهتره به جای قفل کردن تاپیک , به نظر بقیه احترام بزاریم تا از این جور بحثها پیش نیاد.

البته شما احترام زیاد گذاشتید
ولی خوب خود بچه ها هم باید بخواهند که این جور بحثا پیش نیاد
ببخشید اگه پستم ربطی به این تایپیک نداشت;)

قبول داشته باش توم ریدر سال به سال داره تکراری میشه...
البته این نظر من بودش:p

تام ریدر هر چقدر هم که تکراری بشه و قسمتای جدید براش بیاد بازم برام تازگی داره
البته این نظر منه;)
امیدوارم دوستان با من هم عقیده باشن

به نظر من اگه کسی از یه سبک خاص خوش نمیاد بی انصافی هست بیاد بگه بده می تونه بگه من بازی نمی کنم اون سبک خاص رو و به جرم اینکه از اون سبک خوشش نماید اسم نا امید کننده رو روی بازی بزاره.
به نظر من HELLGATE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or