نا امید کننده ترین بازی های سال 2011

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همیشه در کنار بهترین ها لیستی به وجود می آید که بدترین بازی های سال در آن لیست گردآوری می شوند.معمولا لیست بدترین ها از لیست بهترین ها بسیار جذاب تر است چون نامزدهای بسیار بیشتری در آن وجود دارند.سایت های مختلفی امسال چنین لیستی را بیرون داده اند و نکات مشابهی نیز در تمام آنها وجود دارد.

با اجازه ی مدیریت بازی سنتر بنده لیستی را که فکر میکردم از بقیه لیستها بهتر (در واقع بدتر)بوده را انتخاب کرده و در این قسمت قرار داده ام.فقط خواهشی که دارم این است که لطفا در یک فضای مسالمت آمیز نظر های خود را اعلام کنید.

در حالی که در سال 2011 بازی های بسیار خوبی عرضه شدند ولی بعضی از این بازی ها نتوانستند به هر دلیلی آنچنان طرفداران خود را راضی نگه دارند.درنگاه اول این بازی ها بسیار زیبا ، هیجان انگیز و فوق العاده به نظر می رسیدند ولی وقتی Controller را در دست گرفتیم متوجه شدیم که این بازی ها در حد انتظار ما نبودند.

Dragon Age II
یکی از این بازی های ناامید کننده نسخه ی دوم Dragon Age بود .شاید ما از این بازی انتظار زیادی نداشتیم ولی بازی تا حدی ما را نا امید کرد.داستان بازی تا حدی قربانی دیالوگ های شخصیت اصلی بازی شد.دنیای بازی آنقدر بزرگ نبود تا احساس کاوش کردن را در بازیکن ایجاد کند و مراحلی پشت سرهم بدون تغییر تکرار می شدند.طرفداران سبک RPG غربی و این Franchise کمی از این بازی نا امید شدند.آخر بازی هم بیشتر شباهتی به یک تیزر برای نسخه ی بعدی داشت تا یک پایان با شکوه.

dragon_age_ii.jpg

Duke Nukem Forever

مطمئنا کسی از بودن این بازی در لیست تعجب نخواهد کرد .این بازی سالها بین استودیو های مختلف پاس کاری شده بود و بدون شک میتوان گفت که تمام نسل ها را دیده است.بازی هم از نظر گرافیکی و هم از نظر داستانی بسیار از هم گسیخته بود.البته تعجبی هم نداشت چون جندین استودیو بر روی آن کار کرده بودند.

duke-nukem-forever.jpg

Dead Island
این رو قبول کنید.شما به شدت منتظر عرضه ی این بازی بوده اید از زمانی که تریلر CG آن را دیده بودید که چگونه یک بچه تبدیل به Zombie می شود.متاسفانه تریلر بازی با گیم پلی اصلی بازی تفاوت زیادی نداشت.بهشت زیبای طراحی شده فقط در قسمت های اول بازی خودنمایی میکرد.ماموریت های بازی بسیار سطحی و مانند بازی های MMO طراحی شده بود.کاراکتر ها بسیار سطحی طراحی شده بودند و زامبی ها هم در برخورد سلاح ها با قسمت های مختلف بدن خود عکس العمل متفاوتی انجام نمیدادند.سلاح ها بسیار زودتر از اینکه بتوان نسخه ی جدیدی از آنها را پیدا کرد خراب می شدند.بازی ای که اوایل به عنوان یک انقلاب در بازی های سبک زامبی کشی به شمار می آمد در آخر به یک بازی معمولی تبدیل شد.

dead_island_screen.jpg

RAGE
این بازی بسیار خوب بود ولی آن چیزی نبود که ما انتظار داشتیم.Rage قرار بود یک بازی فوق العاده باشد و بازی ای باشد که هر چیزی که بازیکن میخواست در آن پیدا شود ولی در آخر بازی خیلی چیزهایی که قول آنها داده شده بود را کم داشت.گرافیک بازی آنچنان که باید خوب می بود ، نبود.یک اپدیت کلی بعد از عرضه ی چند روزه ی بازی منتشر شد که کمی عجیب بود.ولی ناامید ترین نکته ی بازی خط داستانی بازی بود که انتظارات ما را به هیچ وجه بر آورده نکرد.داستان بازی به هیچ وجه بازیکن را به ادامه ی بازی مجاب نمیکرد و یا احساس اهمیت دادن به دنیای بازی را ایجاد نمیکرد.تنها چیزی که بازیکن را به پایان رساندن بازی امیدوار می کرد آن بود که بازی پیشرفت خواهد کرد و به دنیای جادویی که در تریلر های بازی دیده شده بود ، خواهد رسید.

rage_logo.jpg

Bulletstorm
این بازی هم نتوانست انتظارات ما را برآورده کند.داستان بازی آنچنان نتوانست ما را به دنبال خود بکشاند و آن انتظاری که ما از Unreal Engine داشتیم نیز در بازی برآورده نشد.بازی ای که بعد از دیدن تریلر های آن فکر میکردیم یکی از بهترین بازی های سال 2011 باشد در آخر نتوانست در سطح انتظارات ما باشد.در کل ما فکر میکنیم در زمان طراحی بازی چیزی جا مانده باشد.

bulletstorm.jpg

توضیح مترجم:منظور از ناامید کننده از نظر این سایت "در حد انتظار ظاهر نشدن"هست و ربطی به بد بودن اونها نداره.اگر قرار بود بدترین بازی سال معرفی بشه بدون شک Thor در صدر لیست بدون رقیب بود.شکی نیست که بازی مثل BulletStorm یا Rage بازی هایی خوبی بودند ولی انتظار بیشتری ازشون داشتیم.

خوده بنده فقط از این لیست Bullet رو بازی کردم که ازش خوشم اومد ولی خب چون نمیخواستم لیست این سایت رو بهم بزنم بدون دستکاری همون چیزی که داخل منبع بود رو ترجمه کردم.

آخرین ویرایش:
این Rage رو منم موافقم با اجازه اساتید :d
الان فرخ میاد کله ی همه رو میکنه :d
جسارت نشه دوست عزیز ولی من یادمه شما توی تاپیبک بازی گفته بودی که نسخه ی دمو رو بازی کردی. پس مطمئنن بازی رو کامل نرفتی. البته این مشکل خیلی از کاربرای اینجا هم هست. بازیرو حتی یک مرحلش رو هم نرفتن بعد میان با قاطعیت راجع به همه چیزش نظر میدن. rage هم مثل تمام بازی ها نقص هایی داشت که غیر قابل انکار هست. من هم شخصا روی pc توقع خیلی بالاتری از بازی ای که کارمک سازنده ی انجینش بوده رو داشتم و دوست نداشتم که این مشکلات گرافیکی رو داشته باشه ولی چیزی که هست بازی با تمام این وجود یک بازیه عالی بود. در ضمن id اونقدر واسه ی این بازی هایپ نکرد و باید بدونید که این بازی نصف تبلیغات خیلی از بازی های دیگه رو هم نداشت ولی متاسفانه اینجا بازی خیلی بزرگ شد طوری که همه توقعشون خیلی بالا رفت که البته خودمم زیاد واسش تبلیغ کردم:d.
به هر حال rage سوای از مشکلات گرافیکی و بیان روایت داستانش از لحاظ شوتینگ و گیم پلی بسیار خلاقانه بود از دید من. ولی متاسفانه خیلی مورد بی مهری قرار گرفت.

ای بابا پیراهن عثمان بعد از یک سال و خورده ای هنوز روی بورس هست که ! :دی
آخه من موندم چجوری،resistance3-infamous 2-gt5 که انحصاری هم بودن و خیلی هم براشون هزینه بیشتری شد،میشن شاهکار،اما همین بولت استورم یا ریج میشن ناامید کننده؟؟؟چون وقتی من گفتم resistance 3 یک بازی درجه یک و عالی نیست،فقط خوبه نه بیشتر،عده ایی دچار افسار گسیختگی شدن و گفتن نه آقا،اینا شاهکارن.خب پس چرا الان میان این لیست رو تائید میکنن و میگن BS-rage ناامید کننده بود؟؟اگر اینجوری پس حرف من درست بود و resistance3-infamous 2 عناوین خوبی بودن،نه شاهکار.

آخه من موندم چجوری،resistance3-infamous 2-gt5 که انحصاری هم بودن و خیلی هم براشون هزینه بیشتری شد،میشن شاهکار،اما همین بولت استورم یا ریج میشن ناامید کننده؟؟؟چون وقتی من گفتم resistance 3 یک بازی درجه یک و عالی نیست،فقط خوبه نه بیشتر،عده ایی دچار افسار گسیختگی شدن و گفتن نه آقا،اینا شاهکارن.خب پس چرا الان میان این لیست رو تائید میکنن و میگن BS-rage ناامید کننده بود؟؟اگر اینجوری پس حرف من درست بود و resistance3-infamous 2 عناوین خوبی بودن،نه شاهکار.
فکر میکنم یکی قبل از اینکه من بخوام پستت رو نقل قول کنم در این مورد به طور خلاصه یه توضیحی داد !!!
منو یاد یکی میندازی که هر چی توضیح بهش میدن باز برمیگرده سر خونه اولُ مسائل بی ربط !

در مورد بقیه نمیدونم ولی من پارسال هم گفتم یه نفر چند تا سایت درست حسابی که GT5 رو بازی ناامیدکننده سال دونسته باشه بگه ولی کسی دست یاری دراز نکرد ! :دی GT5 تا جایی که یادمه فقط توی 2،3 تا لیست جالب بود ! مثلآ IGN یه جا یه لیست 10 تایی داده بود که توش Move و Kinect هم بودن. یا Gamesradar یه لیست داده بود که توش Halo: Reach , Bayonetta , Angry Birds و Rock Band 3 و ... هم حضور داشتن !!! یعنی لیست آدمیزادی که بیاد چند تا نامزد برای بازی ناامیدکننده بذاره و بعد انتخاب کنه و GT5 هم توش باشه نبود. همین دو تا لیست جالب رو هم قبول کنیم باز به خاطر 2 تا لیست نمیشه انقدر از GT5 به عنوان بازی ناامیدکننده سال 2010 صحبت کرد ! :دی
فکر هم نمیکنم اگه بگیم R3 , I2 شاهکار نبودن کسی مشکلی داشته باشه ! بازی های خوب یا خیلی خوبی بودن ولی شاهکار بودنشون فقط یه چیز سلیقه ای هست نه واقعیت.

بلوت استورم به خاطر فروش خیلی بدش ناامید کننده شده نه نمرش;)
رئیس اپیک بعد 2 اه گفته بود که این بازی حتی نیم میلیون نسخه هم نفروخته(البته الان خوب بیشتر شده)
این در حالی بود که کیلزون2 که همزمان با اون اومد در عرض دوهفته 600 هزار نسخه فروش رو رد کرده بود اونم روی تک پلتفرم! دلیل اصلیش همین فروش خیلی بدش بوده درست مثل enslaved

در مورد بقیه نمیدونم ولی من پارسال هم گفتم یه نفر چند تا سایت درست حسابی که GT5 رو بازی ناامیدکننده سال دونسته باشه بگه ولی کسی دست یاری دراز نکرد ! :دی GT5 تا جایی که یادمه فقط توی 2،3 تا لیست جالب بود ! مثلآ IGN یه جا یه لیست 10 تایی داده بود که توش Move و Kinect هم بودن. یا Gamesradar یه لیست داده بود که توش Halo: Reach , Bayonetta , Angry Birds و Rock Band 3 و ... هم حضور داشتن !!! یعنی لیست آدمیزادی که بیاد چند تا نامزد برای بازی ناامیدکننده بذاره و بعد انتخاب کنه و GT5 هم توش باشه نبود. همین دو تا لیست جالب رو هم قبول کنیم باز به خاطر 2 تا لیست نمیشه انقدر از GT5 به عنوان بازی ناامیدکننده سال 2010 صحبت کرد ! :دی
فکر هم نمیکنم اگه بگیم R3 , I2 شاهکار نبودن کسی مشکلی داشته باشه ! بازی های خوب یا خیلی خوبی بودن ولی شاهکار بودنشون فقط یه چیز سلیقه ای هست نه واقعیت.
بابا همون لیست قبله عالم رو نگاه کن. GT5 رتبه دوم رو داره توش:دی کینکت و Move هم پنجم و نهم هستند که برای اونم دلایل خودشو آورده (مثلا برای کینکت گفته بازیهای لانچش هیچکدوم خوب نیستن و اینا). دیگه فکر نمیکنم رتبه دوم ناامید کننده از IGN هم چیزی حساب نشه:دی

خیلی واسم جالبه که خودت گفته بودی Fable III ناامیدکننده ترین بازی 2010 بوده، ولی هرکی میگه GT5 میگی کدوم سایت گفته:دی (که حالا کاری هم نداریم به چه دلیل داری IGN رو میپیچونی:دی). خُب پس خودتم Fable III رو بگو کدوم سایت گفته:دی
دیگه چقدر فن بوییسم آخه؟:دی

بلوت استورم به خاطر فروش خیلی بدش ناامید کننده شده نه نمرش;)
رئیس اپیک بعد 2 اه گفته بود که این بازی حتی نیم میلیون نسخه هم نفروخته(البته الان خوب بیشتر شده)
این در حالی بود که کیلزون2 که همزمان با اون اومد در عرض دوهفته 600 هزار نسخه فروش رو رد کرده بود اونم روی تک پلتفرم! دلیل اصلیش همین فروش خیلی بدش بوده درست مثل enslaved

فکر نمیکنم این سایت از نظر فروش این لیست رو نوشته باشه.این لیست کاملا سلیقه ای هستش و هر سایتی هم لیستی واسه خودش داره ولی در کل میشه گفت تو تمام سایتهایی که من دیدم این 5 تا بازی به شدت حضور داشتن.
سال گذشته یادم نمیاد GT 5 بود تو لیست نا امید کننده ترین ها ولی اگر هم بوده باشه من فکر کنم حقش بوده:dالبته نظر شخصیه ها.
در مورد Enslaved هم که آخر پستت بود برای من بازیه جالبی بود.نه کسی انتظاری ازش داشت و نه فکر میکردن مضخرف باشه.معمولی اومد و معمولی هم رفت.b-)

یعنی یه IGN کافی نیست؟؟بالاخره قبله عالم هست.
گفتم یکی دو تا سایت برای اینکه بگیم بازی X تبدیل شد به ناامیدکننده ترین عنوان سال کافی نیست ! قبله عالم هم حضرت Edge هستن ! :دی برای IGN باید اسم جدیدی انتخاب کنین ! :دی توی فوتبال هم وقتی یکی سلطان یا شهریار و ... هست ، نفر بعدی رو یه چیز دیگه میگن ! :دی
اگه IGN کافی باشه هم بد نیست ! چون GT5 که همین طوری یه سال هست به عنوان بازی ناامیدکننده قرن شناخته میشه ! :دی الآن Kinect و Move رو هم به خاطر لیست IGN بهش اضافه میکنیم ! :دی

بابا همون لیست قبله عالم رو نگاه کن. GT5 رتبه دوم رو داره توش:biggrin1: کینکت و Move هم پنجم و نهم هستند که برای اونم دلایل خودشو آورده (مثلا برای کینکت گفته بازیهای لانچش هیچکدوم خوب نیستن و اینا). دیگه فکر نمیکنم رتبه دوم ناامید کننده از IGN هم چیزی حساب نشه:biggrin1:

خیلی واسم جالبه که خودت گفته بودی Fable III ناامیدکننده ترین بازی 2010 بوده، ولی هرکی میگه GT5 میگی کدوم سایت گفته:biggrin1: (که حالا کاری هم نداریم به چه دلیل داری IGN رو میپیچونی:biggrin1:). خُب پس خودتم Fable III رو بگو کدوم سایت گفته:biggrin1:
نپیچوندم ! گفتم برای اینکه یه بازی رو ناامیدکننده ترین بازی سال بدونیم یکی دو تا سایت خیلی کمه (اگه این رو قبول ندارین که دیگه هیچی !!) همون طور که الآن کسی نمیتونه به خاطر این لیست IGN بگه Move و Kinect ناامیدکننده ترین محصولات 2010 بودن ! :دی ناامیدکننده ترین ، بدترین ، بهترین ، خز ترین و ... رو یه سایت مشخص نمیکنه. میانگین نظر سایت ها ملاک هست نه اینکه از بین کلی سایت درست حسابی فقط یکی دو تا این نظر رو داشته باشن و بعد بگیم خب پس بقیه برن به جهنم ! :دی
من دقیقآ کجا گفتم Fable III از نظر سایت ها بازی ناامیدکننده سال بوده ؟! نظر شخصی رو با نظر سایت ها توی مخلوط کن انداختی ؟! :دی

عزیزان bs نواوری های خوبی ذاشت هر چند صد در صد orginal نبود ولی لذت بخش بود و تو سبک تخصصی خودش (shot em&up) بهتر از ss3 و HR عمل کرد من تا اونجا که ذهنم یاری میکنه تو این سبک امسال بهتر از BS وافعا سراغ ندارم.
Id هم خیلی اشباه کرد که با rage زد تو کار open world اونمهم OW ی که بیشتر از اینکه حس ازادی بده کسل کننده و تکراری شد بهتر بود وقتش رو صرف داستان و شخصیت پردازی
میکرد که الان اسمش با شرمساری تو این لیست نبود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or