نا امید کننده ترین بازی های سال 2011

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همیشه در کنار بهترین ها لیستی به وجود می آید که بدترین بازی های سال در آن لیست گردآوری می شوند.معمولا لیست بدترین ها از لیست بهترین ها بسیار جذاب تر است چون نامزدهای بسیار بیشتری در آن وجود دارند.سایت های مختلفی امسال چنین لیستی را بیرون داده اند و نکات مشابهی نیز در تمام آنها وجود دارد.

با اجازه ی مدیریت بازی سنتر بنده لیستی را که فکر میکردم از بقیه لیستها بهتر (در واقع بدتر)بوده را انتخاب کرده و در این قسمت قرار داده ام.فقط خواهشی که دارم این است که لطفا در یک فضای مسالمت آمیز نظر های خود را اعلام کنید.

در حالی که در سال 2011 بازی های بسیار خوبی عرضه شدند ولی بعضی از این بازی ها نتوانستند به هر دلیلی آنچنان طرفداران خود را راضی نگه دارند.درنگاه اول این بازی ها بسیار زیبا ، هیجان انگیز و فوق العاده به نظر می رسیدند ولی وقتی Controller را در دست گرفتیم متوجه شدیم که این بازی ها در حد انتظار ما نبودند.

Dragon Age II
یکی از این بازی های ناامید کننده نسخه ی دوم Dragon Age بود .شاید ما از این بازی انتظار زیادی نداشتیم ولی بازی تا حدی ما را نا امید کرد.داستان بازی تا حدی قربانی دیالوگ های شخصیت اصلی بازی شد.دنیای بازی آنقدر بزرگ نبود تا احساس کاوش کردن را در بازیکن ایجاد کند و مراحلی پشت سرهم بدون تغییر تکرار می شدند.طرفداران سبک RPG غربی و این Franchise کمی از این بازی نا امید شدند.آخر بازی هم بیشتر شباهتی به یک تیزر برای نسخه ی بعدی داشت تا یک پایان با شکوه.

dragon_age_ii.jpg

Duke Nukem Forever

مطمئنا کسی از بودن این بازی در لیست تعجب نخواهد کرد .این بازی سالها بین استودیو های مختلف پاس کاری شده بود و بدون شک میتوان گفت که تمام نسل ها را دیده است.بازی هم از نظر گرافیکی و هم از نظر داستانی بسیار از هم گسیخته بود.البته تعجبی هم نداشت چون جندین استودیو بر روی آن کار کرده بودند.

duke-nukem-forever.jpg

Dead Island
این رو قبول کنید.شما به شدت منتظر عرضه ی این بازی بوده اید از زمانی که تریلر CG آن را دیده بودید که چگونه یک بچه تبدیل به Zombie می شود.متاسفانه تریلر بازی با گیم پلی اصلی بازی تفاوت زیادی نداشت.بهشت زیبای طراحی شده فقط در قسمت های اول بازی خودنمایی میکرد.ماموریت های بازی بسیار سطحی و مانند بازی های MMO طراحی شده بود.کاراکتر ها بسیار سطحی طراحی شده بودند و زامبی ها هم در برخورد سلاح ها با قسمت های مختلف بدن خود عکس العمل متفاوتی انجام نمیدادند.سلاح ها بسیار زودتر از اینکه بتوان نسخه ی جدیدی از آنها را پیدا کرد خراب می شدند.بازی ای که اوایل به عنوان یک انقلاب در بازی های سبک زامبی کشی به شمار می آمد در آخر به یک بازی معمولی تبدیل شد.

dead_island_screen.jpg

RAGE
این بازی بسیار خوب بود ولی آن چیزی نبود که ما انتظار داشتیم.Rage قرار بود یک بازی فوق العاده باشد و بازی ای باشد که هر چیزی که بازیکن میخواست در آن پیدا شود ولی در آخر بازی خیلی چیزهایی که قول آنها داده شده بود را کم داشت.گرافیک بازی آنچنان که باید خوب می بود ، نبود.یک اپدیت کلی بعد از عرضه ی چند روزه ی بازی منتشر شد که کمی عجیب بود.ولی ناامید ترین نکته ی بازی خط داستانی بازی بود که انتظارات ما را به هیچ وجه بر آورده نکرد.داستان بازی به هیچ وجه بازیکن را به ادامه ی بازی مجاب نمیکرد و یا احساس اهمیت دادن به دنیای بازی را ایجاد نمیکرد.تنها چیزی که بازیکن را به پایان رساندن بازی امیدوار می کرد آن بود که بازی پیشرفت خواهد کرد و به دنیای جادویی که در تریلر های بازی دیده شده بود ، خواهد رسید.

rage_logo.jpg

Bulletstorm
این بازی هم نتوانست انتظارات ما را برآورده کند.داستان بازی آنچنان نتوانست ما را به دنبال خود بکشاند و آن انتظاری که ما از Unreal Engine داشتیم نیز در بازی برآورده نشد.بازی ای که بعد از دیدن تریلر های آن فکر میکردیم یکی از بهترین بازی های سال 2011 باشد در آخر نتوانست در سطح انتظارات ما باشد.در کل ما فکر میکنیم در زمان طراحی بازی چیزی جا مانده باشد.

bulletstorm.jpg

توضیح مترجم:منظور از ناامید کننده از نظر این سایت "در حد انتظار ظاهر نشدن"هست و ربطی به بد بودن اونها نداره.اگر قرار بود بدترین بازی سال معرفی بشه بدون شک Thor در صدر لیست بدون رقیب بود.شکی نیست که بازی مثل BulletStorm یا Rage بازی هایی خوبی بودند ولی انتظار بیشتری ازشون داشتیم.

خوده بنده فقط از این لیست Bullet رو بازی کردم که ازش خوشم اومد ولی خب چون نمیخواستم لیست این سایت رو بهم بزنم بدون دستکاری همون چیزی که داخل منبع بود رو ترجمه کردم.

آخرین ویرایش:
آخه من موندم چجوری،resistance3-infamous 2-gt5 که انحصاری هم بودن و خیلی هم براشون هزینه بیشتری شد،میشن شاهکار،اما همین بولت استورم یا ریج میشن ناامید کننده؟؟؟چون وقتی من گفتم resistance 3 یک بازی درجه یک و عالی نیست،فقط خوبه نه بیشتر،عده ایی دچار افسار گسیختگی شدن و گفتن نه آقا،اینا شاهکارن.خب پس چرا الان میان این لیست رو تائید میکنن و میگن BS-rage ناامید کننده بود؟؟اگر اینجوری پس حرف من درست بود و resistance3-infamous 2 عناوین خوبی بودن،نه شاهکار.
نه خیر داداش کسی به resistance نگفته شاهکار . از خودت حرف در نیار :دی
الان شاید مثلا ریج از نظر شما بازی خیلی خوبه این نظر تو هست ولی این سایت ریج رو نا امید کننده خطاب کرده و چون انتخاب کننده این گیم ها شب و روز دارن با گیم سروکله میزنن پس نظرشون معتبرتر از نظر ماست . درسته نظر یه سایت مهم نیست ولی حداقل مهمتر از نظر ماست . نظر ما فقط برا خودمون مهمه ولی نظر اونا واسه خیلی ها . چطور اینجا نظر مدیرا که بیشتر از ما واسه گیم ها وقت میزارن و واسه این سایت زحمت میکشن مهمتر از نظر ماست . نظر سایتا هم همینجور.

پ.ن : ولی در آخر من نمیدونم مشکل بعضیا با انحصاریای ps3 چیه ؟ از GT گرفته تا MGS و U و resistance و killzone و .... آخه اینا چه ضرری واسه بعضیا دارن ؟ من خیلی وقته ندیدم یکی بازیای انحصاریه 360 رو خورد کنه و ترول کنه و... ( مگر اینکه بگه من به شخصه فلان گیم رو دوست ندارم مثلا من DC رو دوست ندارم ) خواهش میکنم یکی روراست جواب بده . چه شاهکار باشه چه آشغال اکثرا سعی میکنن انحصاریای ps3 رو خراب کنن . واقعا دلیلشو نمیدونم . آیا دلیلش میتونه گرونیه این بازی ها باشه ؟ یا نه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
اگه IGN کافی باشه هم بد نیست ! چون GT5 که همین طوری یه سال هست به عنوان بازی ناامیدکننده قرن شناخته میشه ! :biggrin1: الآن Kinect و Move رو هم به خاطر لیست IGN بهش اضافه میکنیم ! :biggrin1:
فرقش اینه که کینکت و move خودشون پلتفرمن و روشون بازی میاد. فردا ممکنه مثلا برای کینکت یه بازی 90+ بیاد، حالا تو بگو ناامید کننده:دی چه فرقی میکنه. منظور IGN هم لانچ اینا بود که بازی درست حسابی نداشتن و یه سری قابلیت هاشون هم فعال نبود. متنش رو بخون ببین چی گفته.
نپیچوندم ! گفتم برای اینکه یه بازی رو ناامیدکننده ترین بازی سال بدونیم یکی دو تا سایت خیلی کمه (اگه این رو قبول ندارین که دیگه هیچی !!) همون طور که الآن کسی نمیتونه به خاطر این لیست IGN بگه Move و Kinect ناامیدکننده ترین محصولات 2010 بودن ! :biggrin1: ناامیدکننده ترین ، بدترین ، بهترین ، خز ترین و ... رو یه سایت مشخص نمیکنه. میانگین نظر سایت ها ملاک هست نه اینکه از بین کلی سایت درست حسابی فقط یکی دو تا این نظر رو داشته باشن و بعد بگیم خب پس بقیه برن به جهنم ! :biggrin1:
بازم فرقش اینه که همه سایت ها لیستی به نام ناامید کننده ندارن یا مثل IGN زرت و زورت Top 10 و اینا نمیدن:دی سایتی هم به نام Naomidkonandecritic.com نداریم که نظر یه سری سایت رو جمع کنه میانگین بگیره! پس اینجا به راحتی میشه به نظر سایت های معتبر اکتفا کرد، مگر اینکه به نفعمون نباشه که اون قضیش جداست:دی
من دقیقآ کجا گفتم Fable III از نظر سایت ها بازی ناامیدکننده سال بوده ؟! نظر شخصی رو با نظر سایت ها توی مخلوط کن انداختی ؟! :biggrin1:
خُب پس چرا تا هرکی اسم GT5 رو میاره با کاتانا میپری جلوش؟:-/ :دی البته اینجا حضرت u.s.a نباید بحثو منحرف میکرد که کرد (:دی) اما کلی میگم:دی

GT5 که خیلی وضعش داغون بود. بعضی ها یه دوماهی کلان فروم رو ترک کرده بودن :دی.
BS بازیه بینهایت لذت بخشی بود. کدوم ادم کج سلیقه Idiotـی گذاشته تش توی لیست!!.

فرقش اینه که کینکت و move خودشون پلتفرمن و روشون بازی میاد. فردا ممکنه مثلا برای کینکت یه بازی 90+ بیاد، حالا تو بگو ناامید کننده:biggrin1: چه فرقی میکنه. منظور IGN هم لانچ اینا بود که بازی درست حسابی نداشتن و یه سری قابلیت هاشون هم فعال نبود. متنش رو بخون ببین چی گفته.
این رو کاملآ درست میگی ! :دی

بازم فرقش اینه که همه سایت ها لیستی به نام ناامید کننده ندارن یا مثل IGN زرت و زورت Top 10 و اینا نمیدن:biggrin1: سایتی هم به نام Naomidkonandecritic.com نداریم که نظر یه سری سایت رو جمع کنه میانگین بگیره! پس اینجا به راحتی میشه به نظر سایت های معتبر اکتفا کرد، مگر اینکه به نفعمون نباشه که اون قضیش جداست:biggrin1:
خیلی از سایت ها لیست دارن مثل Gamespot و سایت های دیگه ولی توشون خبری از GT5 نبوده ! همون طور که گفتم فقط یدونه IGN بوده و یدونه Gamesradar که لیست Gamesradar هم اگه خودت نگاه کنی بیشتر بهش میخوره بهترین بازی سال باشه وقتی اون عناوین توش هستن.

خُب پس چرا تا هرکی اسم GT5 رو میاره با کاتانا میپری جلوش؟:-/ :biggrin1: البته اینجا حضرت u.s.a نباید بحثو منحرف میکرد که کرد (:biggrin1:) اما کلی میگم:biggrin1:
دوستان اگه نظر شخصی ـشون رو بگن مشکلی نیست ! الآن صد نفر هم بیان بگن به نظرشون GT5 چرت ترین بازی این نسل بوده برای من مهم نیست چون به حد کافی از این حرف ها شنیدم و بازی ای توی بازیسنتر نبوده که اندازه GT5 براش بلاگ و امضا و جوک و لقب و ... درست شده باشه یا توی هر بحثی (از بحث های هواشناسی تا مطالعه روی گیاهان استوایی و بازی ناامیدکننده سال بعد) وسط کشیده بشه ! :دی ولی وقتی این طوری میگن GT5 بازی ناامیدکننده سال بوده آدم فکر میکنه حتمآ سایت های مخفی ای بودن که این انتخاب رو انجام دادن و ما خبر نداریم ! :دی اگه این نظر شخصی ایشون بوده که خیلی هم محترمه و من کی باشم که مشکلی با نظر شخصی دوستان داشته باشم !

برای خود من DA2 نا امید کننده ترین بازی سال و یکی از ناامید کننده ترین بازیای نسل بوده چون منو از BW ناامید کرد و نگران آینده ی ME البته ME3 تا الان نمایشای خوبی داشته ولی خوب DA2 نشون دهنده ی افول BW هم بود با انتخاب RAGE موافق نیستم البته درسته امتیازاتش در حد انتظارات نبود و این نکته قابل دفاع نیست اما خود بازی خیلی خوب بود بخش شوترش تو خیلی جاها نامزد بهترین شده همینطور تو جوایز VGA جزو نامزدا بوده گرافیکش به طور کامل انتظاراتو براورده کرده و خلاصه اینکه نمیتونه ناامید کننده باشه البته اگه بخوایم از روی نمره ها قضصاوت نکنیم هرچند همون منتقداییم که نمرات پایینی بهش دادن بعدا این بازیرو نامزدم کردن تو لیستاشون یه نکته ی جالب دیگه ام بودن BS تو لیست بود که واقعا باعث تعجبم یه بازی که هدفش از ابتدا مشخص و به هیچ وجهم قرار نبود داستان قوی داشته باشه در ضمن هدفش احیا کردن سبکی باشه که خود PCF با PK به وجود آورده و این هدف رو به طور کامل و شایسته از بعد گیم انجام میده و یکی از لذت بخش ترین و کلاسیک ترین اول شخصای ساله چرا باید جزو ناامید کننده ها باشه این بازی حتی نمرات بسیار خوبیم اورد فقط از بعد فروش موفق عمل نکرد در مورد انتخاب DIام موافقم چون با توجه به تریلرش خلیارو امیدوار کرده بود ولی خوب اصلا بازی با کیفیتی نبود هرچند همون تریلر کار خودشو کرد و این بازی برخلاف شایستگیاش فروش خیلی خوبی کرد

البته اینجا حضرت u.s.a نباید بحثو منحرف میکرد که کرد (:biggrin1:) اما کلی میگم:biggrin1:
من بحث رو منحرف نکردم بابی.فقط یه یادآوری خواستم بکنم.مطمئنا خودت بهتر از من مطلع هستی که جریان از چه قرار هست.

خیلی از سایت ها لیست دارن مثل Gamespot و سایت های دیگه ولی توشون خبری از GT5 نبوده ! همون طور که گفتم فقط یدونه IGN بوده و یدونه Gamesradar که لیست Gamesradar هم اگه خودت نگاه کنی بیشتر بهش میخوره بهترین بازی سال باشه وقتی اون عناوین توش هستن.
بازم میگم، خیلی از سایت ها لیست ندارن و نمیتونی راحت به همشون تعمیم بدی (هرچند من سایت های دیگه هم همون موقع دیده بودم که گفته بودن، ولی الان یادم نمیاد).
از این لحاظ هم هی میگم IGN چون خودتون همیشه میگفتید IGN فن شدید GTـه و همیشه روش مانور میدادید:دی حتی همین کلمه "جادو" رو هم IGN اولین بار تو دهن شما انداخته بود و هی میگفتید GT جادوییه، یامائوچی جادوگره:دی فکر کردم شاید نظر IGN اهمیت داره که خُب ظاهرا حالا شاید دیگه نداشته باشه...:دی

Dead Island و Bulletstorm هر دو خوب بودن.

با اینکه خیلی منتظر Rage و Duke بودم ولی اصلاً طرف هیچ کدوم نرفتم.

من خودم یه DA فن ـم. Dragon Age II نسبت به شماره یکش ضعیف شده بود ولی در حد آشغال نبود :دی

هرچیزی به یه دلیلی نا امید کننده میشه ، یه چیزی به خاطر انتظار زیادی که ازش هست ، یه چیزی به خاطر فروش کم ، یه چیز دیگه مثل کینکت به خاطر نداشتن بازی لانچ درست حسابی...
اگه اینجوریه پس GT5 هم فقط و فقط به خاطر اینکه 5 سال در دست ساخت بوده از نظر یه تعدادی نا امید کننده بوده وگرنه از نظر بعضی ها ( شاید خیلی ها ) بهترین شبیه ساز ریسنگ نسل بوده تا قبل از اومدن فورتزا 4.

به نظر من dragon age 2 بخوبی شماره اول نبود اما نمیشه بهش گفت ناامیدکننده.
bulletstorm هم با میانگین نمره 84 نمیشه بهش گفت ناامید کننده , شما چه انتظاری از استودیو مردم میتونن پرواز کنن:d (people can fly) دارید, تازه از محصول قبلیشون یعنی Painkiller با میانگین 81 خیلی بهتر بود.

آخرین ویرایش:
هرچیزی به یه دلیلی نا امید کننده میشه ، یه چیزی به خاطر انتظار زیادی که ازش هست ، یه چیزی به خاطر فروش کم ، یه چیز دیگه مثل کینکت به خاطر نداشتن بازی لانچ درست حسابی...
اگه اینجوریه پس GT5 هم فقط و فقط به خاطر اینکه 5 سال در دست ساخت بوده از نظر یه تعدادی نا امید کننده بوده وگرنه از نظر بعضی ها ( شاید خیلی ها ) بهترین شبیه ساز ریسنگ نسل بوده تا قبل از اومدن فورتزا 4.
نه دیگه اینجارو اشتباه میکنی یه بازی که میانگین 84 اورده اونم بعد از پنج الی شش سال در دست ساخت بودن و اونهمه انتظار و تبلیغات و یه بازی ناقصه و بیشتر ماشیناش فقط بازیافت شده از نسل قبلن خیلی از پیستاشم کیفیت درست حسابی ندارن و در حقیقت در تمام نمایشاش داشت مارو فریب میداد و اون چیزیو که واقعا بود نشون نمیداد میشه ناامید کننده البته اگه بخوایم از بعد فروش به GT5 نگاه کنیم موفق عمل کرده که اونم با توجه به پیشینش کار خیل بزرگی نکرده
در ضمن بهترین رسینگ نسل قبل از FMS4 بازی انحصاری ماکروسافت که در سال 2009 منتشر شده بوده به نام FMS3 با میانگین 92

بازم میگم، خیلی از سایت ها لیست ندارن و نمیتونی راحت به همشون تعمیم بدی (هرچند من سایت های دیگه هم همون موقع دیده بودم که گفته بودن، ولی الان یادم نمیاد).
از این لحاظ هم هی میگم IGN چون خودتون همیشه میگفتید IGN فن شدید GTـه و همیشه روش مانور میدادید:دی حتی همین کلمه "جادو" رو هم IGN اولین بار تو دهن شما انداخته بود و هی میگفتید GT جادوییه، یامائوچی جادوگره:دی فکر کردم شاید نظر IGN اهمیت داره که خُب ظاهرا حالا شاید دیگه نداشته باشه...:دی
باشه پس با استدلال شما از این به بعد کینکت و موو هم به عنوان نا امید کننده ترین محصولات سال قبل هستند و این یه فکتِ غیر قابل انکاره !

پ.ن. برای به کرسی نشوندن حرفتون یه جایی رو منبع قرار بدید که بعد از خوندن لیستش حداقل گریتون نگیره ! :دی

آخرین ویرایش:
نه دیگه اینجارو اشتباه میکنی یه بازی که میانگین 84 اورده اونم بعد از پنج الی شش سال در دست ساخت بودن و اونهمه انتظار و تبلیغات و یه بازی ناقصه و بیشتر ماشیناش فقط بازیافت شده از نسل قبلن خیلی از پیستاشم کیفیت درست حسابی ندارن و در حقیقت در تمام نمایشاش داشت مارو فریب میداد و اون چیزیو که واقعا بود نشون نمیداد میشه ناامید کننده البته اگه بخوایم از بعد فروش به GT5 نگاه کنیم موفق عمل کرده که اونم با توجه به پیشینش کار خیل بزرگی نکرده
در ضمن بهترین رسینگ نسل قبل از FMS4 بازی انحصاری ماکروسافت که در سال 2009 منتشر شده بوده به نام FMS3 با میانگین 92
عجب ! :eek:
از چه چیزایی اینجا شفاف سازی شد! که اینطور... :-?
پ.ن: دقیقا همه ی اینا رو برای یه انحصاری ماکرو که اتفاقا همین پارسال هم اومد همین شرایط هم داشت میشه گفت.با این تفاوت که اون همین فروش هم نداشت.احتیاجی نیست که اسم ببرم. هست؟ میگیری چی میگم که...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or