نا امید کننده ترین بازی های سال 2011

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همیشه در کنار بهترین ها لیستی به وجود می آید که بدترین بازی های سال در آن لیست گردآوری می شوند.معمولا لیست بدترین ها از لیست بهترین ها بسیار جذاب تر است چون نامزدهای بسیار بیشتری در آن وجود دارند.سایت های مختلفی امسال چنین لیستی را بیرون داده اند و نکات مشابهی نیز در تمام آنها وجود دارد.

با اجازه ی مدیریت بازی سنتر بنده لیستی را که فکر میکردم از بقیه لیستها بهتر (در واقع بدتر)بوده را انتخاب کرده و در این قسمت قرار داده ام.فقط خواهشی که دارم این است که لطفا در یک فضای مسالمت آمیز نظر های خود را اعلام کنید.

در حالی که در سال 2011 بازی های بسیار خوبی عرضه شدند ولی بعضی از این بازی ها نتوانستند به هر دلیلی آنچنان طرفداران خود را راضی نگه دارند.درنگاه اول این بازی ها بسیار زیبا ، هیجان انگیز و فوق العاده به نظر می رسیدند ولی وقتی Controller را در دست گرفتیم متوجه شدیم که این بازی ها در حد انتظار ما نبودند.

Dragon Age II
یکی از این بازی های ناامید کننده نسخه ی دوم Dragon Age بود .شاید ما از این بازی انتظار زیادی نداشتیم ولی بازی تا حدی ما را نا امید کرد.داستان بازی تا حدی قربانی دیالوگ های شخصیت اصلی بازی شد.دنیای بازی آنقدر بزرگ نبود تا احساس کاوش کردن را در بازیکن ایجاد کند و مراحلی پشت سرهم بدون تغییر تکرار می شدند.طرفداران سبک RPG غربی و این Franchise کمی از این بازی نا امید شدند.آخر بازی هم بیشتر شباهتی به یک تیزر برای نسخه ی بعدی داشت تا یک پایان با شکوه.

dragon_age_ii.jpg

Duke Nukem Forever

مطمئنا کسی از بودن این بازی در لیست تعجب نخواهد کرد .این بازی سالها بین استودیو های مختلف پاس کاری شده بود و بدون شک میتوان گفت که تمام نسل ها را دیده است.بازی هم از نظر گرافیکی و هم از نظر داستانی بسیار از هم گسیخته بود.البته تعجبی هم نداشت چون جندین استودیو بر روی آن کار کرده بودند.

duke-nukem-forever.jpg

Dead Island
این رو قبول کنید.شما به شدت منتظر عرضه ی این بازی بوده اید از زمانی که تریلر CG آن را دیده بودید که چگونه یک بچه تبدیل به Zombie می شود.متاسفانه تریلر بازی با گیم پلی اصلی بازی تفاوت زیادی نداشت.بهشت زیبای طراحی شده فقط در قسمت های اول بازی خودنمایی میکرد.ماموریت های بازی بسیار سطحی و مانند بازی های MMO طراحی شده بود.کاراکتر ها بسیار سطحی طراحی شده بودند و زامبی ها هم در برخورد سلاح ها با قسمت های مختلف بدن خود عکس العمل متفاوتی انجام نمیدادند.سلاح ها بسیار زودتر از اینکه بتوان نسخه ی جدیدی از آنها را پیدا کرد خراب می شدند.بازی ای که اوایل به عنوان یک انقلاب در بازی های سبک زامبی کشی به شمار می آمد در آخر به یک بازی معمولی تبدیل شد.

dead_island_screen.jpg

RAGE
این بازی بسیار خوب بود ولی آن چیزی نبود که ما انتظار داشتیم.Rage قرار بود یک بازی فوق العاده باشد و بازی ای باشد که هر چیزی که بازیکن میخواست در آن پیدا شود ولی در آخر بازی خیلی چیزهایی که قول آنها داده شده بود را کم داشت.گرافیک بازی آنچنان که باید خوب می بود ، نبود.یک اپدیت کلی بعد از عرضه ی چند روزه ی بازی منتشر شد که کمی عجیب بود.ولی ناامید ترین نکته ی بازی خط داستانی بازی بود که انتظارات ما را به هیچ وجه بر آورده نکرد.داستان بازی به هیچ وجه بازیکن را به ادامه ی بازی مجاب نمیکرد و یا احساس اهمیت دادن به دنیای بازی را ایجاد نمیکرد.تنها چیزی که بازیکن را به پایان رساندن بازی امیدوار می کرد آن بود که بازی پیشرفت خواهد کرد و به دنیای جادویی که در تریلر های بازی دیده شده بود ، خواهد رسید.

rage_logo.jpg

Bulletstorm
این بازی هم نتوانست انتظارات ما را برآورده کند.داستان بازی آنچنان نتوانست ما را به دنبال خود بکشاند و آن انتظاری که ما از Unreal Engine داشتیم نیز در بازی برآورده نشد.بازی ای که بعد از دیدن تریلر های آن فکر میکردیم یکی از بهترین بازی های سال 2011 باشد در آخر نتوانست در سطح انتظارات ما باشد.در کل ما فکر میکنیم در زمان طراحی بازی چیزی جا مانده باشد.

bulletstorm.jpg

توضیح مترجم:منظور از ناامید کننده از نظر این سایت "در حد انتظار ظاهر نشدن"هست و ربطی به بد بودن اونها نداره.اگر قرار بود بدترین بازی سال معرفی بشه بدون شک Thor در صدر لیست بدون رقیب بود.شکی نیست که بازی مثل BulletStorm یا Rage بازی هایی خوبی بودند ولی انتظار بیشتری ازشون داشتیم.

خوده بنده فقط از این لیست Bullet رو بازی کردم که ازش خوشم اومد ولی خب چون نمیخواستم لیست این سایت رو بهم بزنم بدون دستکاری همون چیزی که داخل منبع بود رو ترجمه کردم.

آخرین ویرایش:
من از بین این بازی ها Bulletstorm و Duke Nukem Forever رو بازی کردم که به نطر من Duke یه آشغال به تمام معنا بودش.
Bullet هم به نظرم در رده بعد از Duke قرار میگیره. پر از باگ بود و جذابیت چندانی هم نداشت.(با اون موتر بازیشون!)

از بین اینها فقط طرف Rage رفتم که اون هم به شدت نا امیدم کرد...
هرچند از اولش هم یه حسی بهم میگفت آش دهن سوزی نمیشه ولی خب هایپش سر به فلک زده بود!

Agree + لول خورش هم خوب بود :lol: استاد کارمک و بهترین گرافیک و سال و " :lol: " تبدیل شد به نا امید کننده ترین بازی سال !!! پس واقعا :lol: !!!

کلا لیست آدم ول کنه فقط این قسمتBulletstorm برام سوال شده این وسط چی میگه تو لیست؟:d موجی از خنده در ما ایجاد کرد تا باشه از این جرکت ها خودجوش احتمالا همه انتظار گوتی ازش داشتن که شده ناامید کننده

لا الله الا الله هی می خوام هیچی نگم نمیشه..!

اگر Bulletstorm ناامید کنندست پس اون بازی های X و Y و Z چی هستن با این نمرات درخشانی که گرفتن تازه اون همه پشتوانه و هایپ و... داشتن.

کی میگه Rage ناامید کننده بود ؟‌ :-/:d
فقط یه کم(یه کم که چه عرض کنم‌!!‌!) مشکل گرافیکی داشت و داستان بی سر و ته که من اصلا میلی نداشتم تا آخرش برم و نیمه راه ولش کردم !

در کل گند زدن رفت به بازی :|

بدتر از همه rage بود که هم گرافیکش هم باگهاش هم 80 درصد بقیش به شدت نا امید کننده بود فقط روند اکشنش و سلاحاش تونست سرپا نگهش داره

بدتر از همه rage بود که هم گرافیکش هم باگهاش هم 80 درصد بقیش به شدت نا امید کننده بود فقط روند اکشنش و سلاحاش تونست سرپا نگهش داره

من بیشتر از همه از این تیکه هاش بدم اومد وگرنه برای من مشکلی نداشت اصلا فقط تکسچر مثل فحش بود ! :d

من از بین این بازی ها Bulletstorm و Duke Nukem Forever رو بازی کردم که به نطر من Duke یه آشغال به تمام معنا بودش.
Bullet هم به نظرم در رده بعد از Duke قرار میگیره. پر از باگ بود و جذابیت چندانی هم نداشت.(با اون موتر بازیشون!)
شما کلا یه چند وقت دیگه معروف میشی
--------------------
Bulletstorm ناامید کننده؟
فکر کنم طرف فقط Boxshot بازی رو دیده
و نمیدونم چرا همه به این Dead Island گیر میدن
ما با رفقا Co op بازی کردیم خیلی حال داد
2 باز تمومش کردیم نمیدونم چرا همه باهاش مشکل دارن

شما کلا یه چند وقت دیگه معروف میشی
--------------------
Bulletstorm ناامید کننده؟
فکر کنم طرف فقط Boxshot بازی رو دیده
و نمیدونم چرا همه به این Dead Island گیر میدن
ما با رفقا Co op بازی کردیم خیلی حال داد
2 باز تمومش کردیم نمیدونم چرا همه باهاش مشکل دارن
8-|
Bulletstorm ناامید کننده بود که هیچ.
آشغالم بود.
من خودم مشکلات زیادی تو بازی پیدا کردم و از 10 بهش 3 بیشتر نمیدم.
--------------------------------
:p:-$

با DA 2 و ریج موافقم.بلت استورم مگه چش بود؟تنها ایرادش تکراری شدن بازی بود همین.
این دوک هم باید جز بدترین ها قرار میگرفت نه ناامید کننده ها.

Bulletstorm ترولشون کرد رفت :دی

Deadisland هم اصلا نا امید کننده نبود ، بیشتر اصلا ازش انتظار نداشتیم ! اینا مگه سازنده رو نمی شناختن که با یه CG فکشون افتاده ؟

لیست خوبی نیست ، فکر نکنم Bulletstrom نا امید کننده باشه ، واقعا زیبا بود اکه تو عمق بازی می رفتیم در ضمن نا امیدکننده ترین ِ 2011 فکر کنم BRINK بود که به قول شعارش ِ خودشون سبک شوتر رو متحول کرد !
78.gif

آخرین ویرایش:
Bulletstorm ترولشون کرد رفت :دی

Deadisland هم اصلا نا امید کننده نبود ، بیشتر اصلا ازش انتظار نداشتیم ! اینا مگه سازنده رو نمی شناختن که با یه CG فکشون افتاده ؟
بابا من که با خودم گفتم با اون تریلر یک چیزی در حد bioshock هست!!!!
ولی خداییش Deadisland خیلی fun بود.bulletstorm ام همینطور

8-|
Bulletstorm ناامید کننده بود که هیچ.
آشغالم بود.
من خودم مشکلات زیادی تو بازی پیدا کردم و از 10 بهش 3 بیشتر نمیدم.
--------------------------------
:p:-$

Troll Detected :D
با لیستش موافقم، به غیر از Bulletstorm که دقیقا یه تجربه کشت و کشتار Fun بود... با انواع اقسام وسایل، به ماتحت یارو تیر میزدی میکشتیش خیلی فاز میداد :دی بعد یه چیزی مینوشت Point میداد، یادم نیست، ولی خیلی خنده دار بود :دی
Dead Islandـم خوب بود، ولی خسته کننده بود Singleـش ، Co Op بازی نکردم ولی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or