نا امید کننده ترین بازی سال

کیفیت بازی های امسال نسبت به پارسال

• مجموع رای دهنده‌ها
    41

بازی هایی که رو مخم را رفت:
Golden eye 007: Reloaded
Brink
Skyrim(آشغال به تمام معنا من نمی دونم با این همه باگ، ضعف گرافیکی و این همه مشکلاتی که داشت نمره ی 10 رو گرفت =)) و بهترین بازی سال هم شد:o:wallbash::evil1:~x(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

Dead island( دو ماه طول کشید تا من این بازیو 4 نفره بصورت CO-OP تموم کنم!!! دهن منو س-ر-ویس ککرد مگه تموم می شد؟؟؟)

Gears3(من نمی دونم مایکروسافت چقدر واسه این بازی پول حروم کرده؟ نمی گم داستانش بد بود و... مشکلم سر اینه که بجای اینکه 5 تا اکت بذاره تو هر اکت هم 7 یا 8 تا چپتر بذاره، خیلی مختصر و مفید تمومش میکرد.)

Driver san fransisco( من واقعا بعد بازی کردن Paralell lines، توقع داشتم درایور بعدی بترکونه ولی دیدیم که حتی از ماشین هم پیاده نمی شد!!!! توجه من عاشق گرافیک san fransisco ام ولی این پس رفت رو قبول ندارم.)

Brink
Skyrim(آشغال به تمام معنا من نمی دونم با این همه باگ، ضعف گرافیکی و این همه مشکلاتی که داشت نمره ی 10 رو گرفت =)) و بهترین بازی سال هم شد:o:wallbash::evil1:~x(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

Dead island( دو ماه طول کشید تا من این بازیو 4 نفره بصورت CO-OP تموم کنم!!! دهن منو س-ر-ویس ککرد مگه تموم می شد؟؟؟)

Gears3(من نمی دونم مایکروسافت چقدر واسه این بازی پول حروم کرده؟ نمی گم داستانش بد بود و... مشکلم سر اینه که بجای اینکه 5 تا اکت بذاره تو هر اکت هم 7 یا 8 تا چپتر بذاره، خیلی مختصر و مفید تمومش میکرد.)

Driver san fransisco( من واقعا بعد بازی کردن Paralell lines، توقع داشتم درایور بعدی بترکونه ولی دیدیم که حتی از ماشین هم پیاده نمی شد!!!! توجه من عاشق گرافیک san fransisco ام ولی این پس رفت رو قبول ندارم.)

دوست گرامي بهتر نيست شما يكم توقعتون رو از بازي ها پايين بياريد ؟ :d

تــــنها بازيي كه واقعا نــــــــاميدم كرد Rage بود . خيلي روش حساب ميكردم اما اونجور كه ميخواستم نشد كه نشد كه نشد ...

Brink

:-/اسکریم بد بود؟

:-/اسکریم بد بود؟

از بد اوونور تر خیلی آشغال ارزش گرفتن نمره ی 0 رو هم نداره چه برسه به 10!!!!!!

بازی مضخرف نه سر داره نه ته نه گرافیک داره نه خیلی شاخه. اولش که داشتند می بردنشون که بکشنشون گفتم عجب بازیه ولی بعد که فهمیدم می ره تو یه خط داستان دیگه، حالم به هم خورد:sick::pepsi:

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 PM ارسال شده بود ----------

دوست گرامي بهتر نيست شما يكم توقعتون رو از بازي ها پايين بياريد ؟ :d

تــــنها بازيي كه واقعا نــــــــاميدم كرد Rage بود . خيلي روش حساب ميكردم اما اونجور كه ميخواستم نشد كه نشد كه نشد ...

آخه وقتی آدم dragon age رو بازی کرده مگه می تونه توقعش رو از skyrim کمتر کنه؟ مگه وقتی آدم داره موفقیت چشم گیر بازی های انحصاری سونی رو می بینه مگه می تونه توقعش رو از بازی انحصاری ایکس کم کنه؟ وقتی آدم یه سوم شخص به نام 007 Blood stone رو بازی کرده، نباید انتظار بازی قوی تری باشه؟ بازی سازی باید رو به پیشرفت باشه نه رو به کلیشه ای شدن و پسرفت که!!!!

1. بازی نوب پسند نیست عزیز و به همه نمیسازه.
2. اگه توقع داشتید یه بازی مثل GTA ببینید توقعتون به جا نبوده خب.
دقیقا" !

گند ترین بازی های امسال :

Brink - Rage -
Dragon Age 2 خدایی از هر بازی انتظار بد بودن داشتم جز این که ، بدجوری ضدحال زد ! :(

بازی مضخرف نه سر داره نه ته نه گرافیک داره نه خیلی شاخه. اولش که داشتند می بردنشون که بکشنشون گفتم عجب بازیه ولی بعد که فهمیدم می ره تو یه خط داستان دیگه، حالم به هم خورد:sick::pepsi:

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 PM ارسال شده بود ----------

آخه وقتی آدم dragon age رو بازی کرده مگه می تونه توقعش رو از skyrim کمتر کنه؟ مگه وقتی آدم داره موفقیت چشم گیر بازی های انحصاری سونی رو می بینه مگه می تونه توقعش رو از بازی انحصاری ایکس کم کنه؟ وقتی آدم یه سوم شخص به نام 007 Blood stone رو بازی کرده، نباید انتظار بازی قوی تری باشه؟ بازی سازی باید رو به پیشرفت باشه نه رو به کلیشه ای شدن و پسرفت که!!!!
داداش چیو با چی مقایسه میکنی آخه؟ اسکایریم انحصاریه ایکس باکسه؟ بلاد استون قشنگ بود؟ اصلا سبکش با اسکایریم یکی بود که مقایسشون میکنی؟ اسکایریم کلیشه ایه؟ پسرفت داشته؟ داداشی حالت خوبه؟

Brink

چی ؟؟؟؟؟
نصف این بازی
بهترین بازی های سال اند از نظر من
مخصوصا درایور عاشقش شدم!
اسکایریم با اون همه طرفدار!!!!
یا گیرز 3
Brink هم سبک کانتر بود خیلی باحال بود اما باگ خیلی داشت:دی
-----------------------------------------------------------
شیفت 2 اصلا خوب نبود از نسخه 1 ــش بدتر بود

:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:
======
Call of Duty : Modern Warfare 3 ...

:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:
======
Call of Duty : Modern Warfare 3 ...
نسبت به نسخه های قبلی افت زیادی داشت اما نمیشه بازیی که در هفته ی اول خودش 6.5 میلیون فروش میکنه رو زیر سوال برد

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:12 PM ارسال شده بود ----------

بتلفیلد 3 خیلی ناامیدم کرد.الکی خودمو واسش میکشتم آخر سر هم این شد! نید فر اسپید هم خوب نبود .فکر میکردم خیلی خوب باشه ولی نبود!
والا ما که اهل مولتی نیستیم
ولی واقعا سینگل بتل خیلی بیخود بود هم باگ داشت هم مراحل کم بود و هیجان نسخه بد کومپانی رو نداشت
بتلفیلد بد کومپانی 2 به صد تا کال آف 8 و بتل 3 میرزه
نید فور اسپیدم تعریفی نداشت یعنی واقعا نسبت به نسخه هات پورسویت افت خیلی زیادی داشت

بازی مضخرف نه سر داره نه ته نه گرافیک داره نه خیلی شاخه. اولش که داشتند می بردنشون که بکشنشون گفتم عجب بازیه ولی بعد که فهمیدم می ره تو یه خط داستان دیگه، حالم به هم خورد

از بازی چیزی نفهمیدی لازم نیست اینطور بکوبیش.هرچند نظرت محترمه اما دیگه این کامنتت از نظر رد شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or