ایول دمت گرم! حال کردم!من آخرش نفهمیدم این LA Noire چی داشت که بعضی از دوستان این همه ازش تعریف میکنن،کل بازی به حل کردن چند تا پرونده تکراری ختم میشد،با اون سر نخ های مسخره ،واقعا لقب نا امیدکننده برازنده این بازیه.
بازی اتفاقا نوب پسند هست.نه پیچیدگیــه یک بازی RPG که از قوانین D&D استفاده میکنه رو داره،نه مثل دارک سایدرز معماهای سختی داره،و نه هیچ چیزه دیگه که بخواهیم بگیم این بازی نوب پسند نیست! یک ادونچر ساده،معمولی و به شدت خطی.همین دیروز هم روی PC تمومش کردم و اون رو به عنوان ناامید کننده ترین بازی سال بعد بتلفیلـــد3 میدونم.1. بازی نوب پسند نیست عزیز و به همه نمیسازه.
2. اگه توقع داشتید یه بازی مثل GTA ببینید توقعتون به جا نبوده خب.
چرا اسکایریم رو نذاشتی؟
ایا کسی که این گزینه ها رو گذاشته چیزی از گیم سرش میشده!؟؟ 4 مورد از گزینه ها مدعی کسب جایزه در VGA هستند!!!
شما مثل این که ...چرا اسکایریم رو نذاشتی؟
ایا کسی که این گزینه ها رو گذاشته چیزی از گیم سرش میشده!؟؟ 4 مورد از گزینه ها مدعی کسب جایزه در VGA هستند!!!
احسان بیخیال این حس آنتی کشتارگاه 3ـی رو بذار کناربه نظر منم K3 :biggrin1: با توجه به تریلر ها و انتظارات سرسام آوری که ازش بود و بویژه بویژه پسرفتی که از لحاظ بخش سینگل داشت !
شاید یه سری از اون عنوان ها با اینکه متوسط بودن ولی انقدر توقع دور و ورشون نبوده باشه !