نا امید کننده ترین بازی سال

کیفیت بازی های امسال نسبت به پارسال

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
من آخرش نفهمیدم این LA Noire چی داشت که بعضی از دوستان این همه ازش تعریف میکنن،کل بازی به حل کردن چند تا پرونده تکراری ختم میشد،با اون سر نخ های مسخره ،واقعا لقب نا امیدکننده برازنده این بازیه.
ایول دمت گرم!:دی حال کردم!:دی

به نظر منم K3 :دی با توجه به تریلر ها و انتظارات سرسام آوری که ازش بود و بویژه بویژه پسرفتی که از لحاظ بخش سینگل داشت !
شاید یه سری از اون عنوان ها با اینکه متوسط بودن ولی انقدر توقع دور و ورشون نبوده باشه !

1. بازی نوب پسند نیست عزیز و به همه نمیسازه.
2. اگه توقع داشتید یه بازی مثل GTA ببینید توقعتون به جا نبوده خب.
بازی اتفاقا نوب پسند هست.نه پیچیدگیــه یک بازی RPG که از قوانین D&D استفاده میکنه رو داره،نه مثل دارک سایدرز معماهای سختی داره،و نه هیچ چیزه دیگه که بخواهیم بگیم این بازی نوب پسند نیست! یک ادونچر ساده،معمولی و به شدت خطی.همین دیروز هم روی PC تمومش کردم و اون رو به عنوان ناامید کننده ترین بازی سال بعد بتلفیلـــد3 میدونم.
به نظر من بازی اتفاقا به خاطر زرق و برق هایی هم که داشت میشه گفت نوب پسند هست،گیمری که بازی های مثل سری ـه آکیتا کریستی رو بازی کرده باشه L.A NOIRE یک ادونچر ساده و پیش و پا افتاده هست واسش.

ببینین RAGE هیچ طورش نبود ولی اون انتظارات رو براورده نکرد.....
نا امید کننده نبود......
همه از جان کارمک انتظار یه شاهکار داشتن و اتفاقا شاهکار رو هم دیدیم ولی چون خیلی برای انتشار بازی طولش داد،به خاطر همین سطح انتظارات رفت بالا و ملت گفتن :
وای چی بشه و ..........
بازیش فقط باگ داره و اونم به تعداد زیاد..........
بالاخره هرچی باشه نسل بعد رو اورد....

چرا اسکایریم رو نذاشتی؟
ایا کسی که این گزینه ها رو گذاشته چیزی از گیم سرش میشده!؟؟ 4 مورد از گزینه ها مدعی کسب جایزه در VGA هستند!!!

به نظر من LORD OF THE RINGS WAR IN THE NORTH نا امید کننده ترین بود که تو نظرسنجی نیست نزدیک 6 ماه به خاطر این بازی واقعا صبر کردم ولی چی شد

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 PM ارسال شده بود ----------

چرا اسکایریم رو نذاشتی؟
ایا کسی که این گزینه ها رو گذاشته چیزی از گیم سرش میشده!؟؟ 4 مورد از گزینه ها مدعی کسب جایزه در VGA هستند!!!

داداش skyrim باید تو این باشه یا تو بهترین های سال

چرا اسکایریم رو نذاشتی؟
شما مثل این که ...
منم دارم میگم نا امید کننده یعنی از یه بازی یه انتظاری داشتی ولی بر اورده نشده
با همه دوستانم که چرا میگن این هست اون نیست

where is BattleFAILED 3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
به نظر منم K3 :biggrin1: با توجه به تریلر ها و انتظارات سرسام آوری که ازش بود و بویژه بویژه پسرفتی که از لحاظ بخش سینگل داشت !
شاید یه سری از اون عنوان ها با اینکه متوسط بودن ولی انقدر توقع دور و ورشون نبوده باشه !
احسان بیخیال این حس آنتی کشتارگاه 3ـی رو بذار کنار :دی
از همون RAGE و بازی ای که بالا اسم بردم کم انتطار بود؟ کم خبر و هایپ میومد ازشون؟ به کدوم یکی از هایپ هاشون عمل کردن؟ حداقل کیلزون 3 برا ملت خالی نبسته بود و انقدر هایپ نکرده بود.
----------------------------------------------------
اصلا با بودن L.A Noire تو این لیست موافق نیستم. شاهکار نبود ولی نا امید کننده هم نبود به هیچ وجه.

اینقد dragon age 2 ضعیف بود که کل امیدهای منو نابود کرد. لذت بی نظیری که از dragon age origins بردم حتی 1 درصد هم da 2 به من نداد. اگه da2 ناامیدکننده ترین بازی سال انتخاب نشه اما قطعا جز 10 تای اول نامیدکننده هاست.

احیانا شما توی تیم IGN کار نمیکنین ؟!

نمیدونم اینجا واقعا چه خبره، هر کسی به خودش اجازه میده توهماتش رو در قالب تاپیک شیر کنه و از اون بدتر با گذاشتن نظرسنجی رنگ و روی واقعی به اون ببخشه !

من هنوز دنبال اون مگسه توی ریج هستم:d

bf3 کجاش نا امیدی داشت میانگین pc 87 شده نسخه های قبلیشم در همین حد بودن تازه کمترم شدن

جای یه سری بازی ها خالیه از جمله ace combat

اما در کل بازی ای که منو شک زده بکنه که بگم اصلا انتظارشو نداشتم امسال برام وجود نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or