نا امید کننده ترین بازی سال

کیفیت بازی های امسال نسبت به پارسال

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
من هنوز دنبال اون مگسه توی ریج هستم:d

bf3 کجاش نا امیدی داشت میانگین pc 87 شده نسخه های قبلیشم در همین حد بودن تازه کمترم شدن

جای یه سری بازی ها خالیه از جمله ace combat

اما در کل بازی ای که منو شک زده بکنه که بگم اصلا انتظارشو نداشتم امسال برام وجود نداشت

ace combat به اون قشنگی من به هرکی دادم بازی کنه ,عاشقش شد از جمله خودم:d

جالبه بازی RAGE که توی vga کاندید بهترین شوتر سال شده و در کنار عناوینی مثل geow 3 و bf3 و mw3 قرار گرفته و عنوان های بزرگی مثل killzone 3 , resistance3, crysis2 کنار زده اینجا توی لیست نا امیدکننده ترین بازی ها قرار گرفته و جالبه که از همه هم بیشتر رای آورده؟
جالبه که این بازی توی بهترین گرافیک هم کاندید شده و crysis 2 و geow3 با اون عظمت رو کنار زده اونوقت توی این سایت نظرها راجع بهش اینطوریه!!!!
بازی های killzone3 و la noir هم از عجایبه که توی این لیست قرار دادین. پیشنهاد میکنم portal2 و skyrim هم توی لیستتون بزارین تا لیست کامل باشه.

جالبه بازی RAGE که توی vga کاندید بهترین شوتر سال شده و در کنار عناوینی مثل geow 3 و bf3 و mw3 قرار گرفته و عنوان های بزرگی مثل killzone 3 , resistance3, crysis2 کنار زده اینجا توی لیست نا امیدکننده ترین بازی ها قرار گرفته و جالبه که از همه هم بیشتر رای آورده؟
جالبه که این بازی توی بهترین گرافیک هم کاندید شده و crysis 2 و geow3 با اون عظمت رو کنار زده اونوقت توی این سایت نظرها راجع بهش اینطوریه!!!!
بازی های killzone3 و la noir هم از عجایبه که توی این لیست قرار دادین. پیشنهاد میکنم portal2 و skyrim هم توی لیستتون بزارین تا لیست کامل باشه.
بازی ای که فقط توی یک کنسول(که اونم مشکل دار بود)خوب باشه نباید بازی حسابش کرد)xولی زیاد هم بد نبود:-/

بازی ای که فقط توی یک کنسول(که اونم مشکل دار بود)خوب باشه نباید بازی حسابش کرد)xولی زیاد هم بد نبود:-/
شما مختاری بازی حسابش بکنی یا نکنی ولی نظرت فقط و فقط واسه ی خودته و محترمه. من نمیدونم الان این نظرسنجی ای که بچه ها گذاشتن مربوط به نظرات کاربرا میشه یا مربوط به نظر سایت ها؟ ولی اگه دومی باشه همونطور که گفتم این بازی توی دو موردی که ادعا میکرد ( شوتر و گرافیک) رسما ترکوند و قبلا هم گفتم همونطور که میبینید خیلی از رقبا رو زد کنار و تونست توی دو موردی که ادعا داشت حداقل جزو کاندید ها قرار بگیره. یعنی تا اینجا تونسته یک قدم از رقباش مثل crysis 2 و killzone 3 و r3 و .... بالاتر بایسته. هرچند که خودم به بازی هایی که نام بردم ارادت دارم( با وجود اینکه کنسول ندارم ولی اذعان دارم که این دو بازی بسیار موفق و عالیند) ولی میبینید که فعلا جلوتره.
از نظر شخص خودمم هم بهترین شوتر سال حق همین بازیه دلیل هم واسه ی گفته هام دارم یعنی حتی اگه انتخاب هم نشه شخصا این مورد رو اتخاب میکنم.

موافقم ، دیگه La Noir چش بود که تو این لیسته ؟!
واقعا Skyrim رو هم میذاشتی دیگه !!!!!!!!!!!

L.A.Noir قطعا یکی از خوبای Rockstar هست
اما اونقدر که انتظارات رو بالا بردن اصلا در اون حد ظاهر نشد میتونست خیلی عالی تر ازین حرفا باشه
Rage ام دوستان بیخود انقدر میکوبنش...منصفانه نیست
یکی از بهترین گیم پلی هارو داره و همچنین زیباترین گرافیک! منم قبول دارم داستان خیلی ضعیفی داشت همینطور شخصیت پردازی فوق ضعیف! اما اینکه بگیم Rage به درد سطل آشغال میخوره و ازین چیزا :دی خیلی نظر خوبی نیست...

• Like
Reactions: uriel
یعنی شخص شما Rage نسخه PC از بقیه بازیهای دیگه PC از لحاظ گرافیک برتر میدونی ؟
اگه اونروزی که بازی اومد تایپیک توی فروم استیم وتعداد نفراتی که میخواستن بازیشون را Refund کنن میدیدی این حرف را نمیزدی ،اگه بخوایم با کارنامه قبلی کارمک تو PC مقایسه کنیم باید بگیم که یه فاجعه بود ،تکسچرهای بازی از نزدیک حتی کیفیت پایینتری از بازیهای چند سال پیش داره و ...
اما چشم اندازهای زیبایی داشت و محیط بازی از نمای دور فوق العاده بود ،
در مقابل PC که حرف زیادی نداره در کنسول فقط 60 فریم بودن بازی با اون محیط های وسیع کاندید بهترین گرافیک کاملا برازنده اش میتونه باشه
روی pc رو نمیگم. هرچند که خودم با آپدیت گرافیک و دانلود پچ مشکلی نداشتم به اونصورت ولی روی pc از لحاظ گرافیک بهتر میتونست باشه. ولی نظرسنجی ای که اینجا گذاشتند راجع به گرافیک نیست. راجع به کلیت بازیه که همونطور که میبینید rage توی مواردی که مدعی بوده موفق عمل کرده. الان توی لیست جدیدی که یکی از دوستان توی بخش اخبار گذاشتن x- play هم این بازی رو توی بهترین شوتر و بهترین انیمیشن کاندید کرده( بهترین گرافیک نداشت لیستش وگرنه مطمئن باش کاندید میشد) بعد هم توی این نظرسنجی اغلب بازی های بزرگ رو گذاشتن که از نظر من جز duke و یکی دو تا بازیه دیگه هیچکدوم حقشون نیست که جزو نا امید کننده ترین بازی های سال قرار بگیرن. مثلا قرار دادن k3 و la noir هم به نظرم خیلی مسخرست. بازی های با این میانگین بالا رو جزو نا امید کننده ترین ها دونستن یکم دور از عقله.

where is BattleFAILED 3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
احسان بیخیال این حس آنتی کشتارگاه 3ـی رو بذار کنار :دی
از همون RAGE و بازی ای که بالا اسم بردم کم انتطار بود؟ کم خبر و هایپ میومد ازشون؟ به کدوم یکی از هایپ هاشون عمل کردن؟ حداقل کیلزون 3 برا ملت خالی نبسته بود و انقدر هایپ نکرده بود.

بابا اینا با ادعای داستان قوی و HALO Killer گوش فلک رو کر کرده بودن :دی کجا کم هایپ بود :دی سینگل هم که کشک :|

به نظر من homefront و dead island نا مید کننده نبودند چون بازی هایی بودند که فروش خوبی داشتند شاید از لحاظ امتیازی نا امید کننده بودند ولی فروش 2 میلیون نسخه برای dead island و ادامه دار شدن و همچین homefront نمیدون و اونم ادامش به crytek سپرده شد موفقیت بزرگی است
از این لیست من brink duke xmen واقعا به عنوان نا امید کننده ترین بازی ها قبول دارم

به خاطر اینکه نصف پست های تاپیک در مورد نظرسنجی بود ، فعلآ نظرسنجی رو عوض کردم و بعدآ یه لیست کامل از بازی های ناامیدکننده رو قرار میدم.

gears of war 3 واقعا نا امیدم کردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد.

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 PM ارسال شده بود ----------

واقعا این لیست را بنداز سطل آشغال حال کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or