نا امید کننده ترین بازی سال

کیفیت بازی های امسال نسبت به پارسال

• مجموع رای دهنده‌ها
    41

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
سلام
کم کم داریم به پایان سال 2011 نزدیک می شیم و من تصمیم گرفتم حالا که بیشتر بازی ها عرضه شدن نظر سنجی درباره نا امید کننده ترین بازی سال قرار بدم
البته ممکن در نظر سنجی بالا بازی دلخواه شما قرار گرفته باشد ولی به هرحال این ها جزو نا امید کننده ترین بازی های امسال بود اند
X Men Destiny
Dragon Age 2
RAGE
Two Worlds 2
Duke Nukem Forever.
dead island
killzone 3
Brink
LA Noire
home front

سلام
کم کم داریم به پایان سال 2011 نزدیک می شیم و من تصمیم گرفتم حالا که بیشتر بازی ها عرضه شدن نظر سنجی درباره نا امید کننده ترین بازی سال قرار بدم
البته ممکن در نظر سنجی بالا بازی دلخواه شما قرار گرفته باشد ولی به هرحال این ها جزو نا امید کننده ترین بازی های امسال بود اند
X Men Destiny
Dragon Age 2
RAGE
Two Worlds 2
Duke Nukem Forever.
dead island
killzone 3
Brink
LA Noire
home front
Killzone 3 نا امید کننده بود؟ اگه این بازی ناامید کننده بود پش batlefield 3 آخر ناامیدی بود!

بابا انصاف داشته باشین!!! در مقایسه با بقیه،X men destiny یه افتضاح به تمام معنا به حساب میاد....!!!
همشون خوب بودن ولی این دیگه ............
قابل توصیف نیست....

بنظرم اگه ملاک رو بخوایم بزاریم ناامید کننده ترین بنظرم باید طوری باشه که مثلا انتظار داشتین بازی با این همه تبلیغ خیلی بترکونه ولی نشد مثلا ایکس من چیزی نیست که بخوایم خیلی ازش انتظاری داشته باشیم ولی مثلا RAGE بنظرم جای کار داشت اصلا جذابیت نداشت!

من آخرش نفهمیدم این LA Noire چی داشت که بعضی از دوستان این همه ازش تعریف میکنن،کل بازی به حل کردن چند تا پرونده تکراری ختم میشد،با اون سر نخ های مسخره ،واقعا لقب نا امیدکننده برازنده این بازیه.

من آخرش نفهمیدم این LA Noire چی داشت که بعضی از دوستان این همه ازش تعریف میکنن،کل بازی به حل کردن چند تا پرونده تکراری ختم میشد،با اون سر نخ های مسخره ،واقعا لقب نا امیدکننده برازنده این بازیه.
1. بازی نوب پسند نیست عزیز و به همه نمیسازه.
2. اگه توقع داشتید یه بازی مثل GTA ببینید توقعتون به جا نبوده خب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or