ناگفته هاي Metal Gear Solid: Rising از زبان Kojima Productions

Techman

کاربر سایت
Metal-Gear-Rising-Revengeance.png

ناگفته هايMetal Gear Solid: Rising از زبان Kojima Productions

Metal Gear Solid: Rising باس هاي قابل بازي زيادي داشت حتي تعدادي از آنها بهترين باس هايي بودند كه در طول سري بازي هاي متال گير طراحي شده بودند اما متاسفانه هيچ كدامشان اين شانس را نداشتند كه پايشان به بازي اصلي برسد.
زماني كه ساخت بازي به Platinum Games واگذار شد و به Metal Gear Rising: Revengance تغيير نام پيدا كرد طراحي اين كاراكتر ها به اوج خودشان رسيده و در يك مصاحبه Kojima Productions از ناگفته هايش در مورد اين عنوان سخن به ميان آورده است .
در مصاحبه اي كه OPM با انها داشته Yuji Korekado تهيه كننده ي Kojima Productions از نقشه هايي كه قبل از واگذاري اين عنوان در سر داشته صحبت كرد.
نوشتن داستان بازي كاملا تمام شده بود وطراحي كانسپت باس هاي بازي هم به پايان رسيده بود.طراحي مراحل مرتبط با آنها هم تمام شده بود و پروسه ي ساخت بازي به نقطه اي رسيده بود كه ميشد آن را به صورت جداگانه بازي كرد اما ما نتوانستيم بنيان اصلي داستان را با ساير اجزايش تلفيق كنيم و در پايان بازي ناتمام ماند.
اگر بخواهيم كمي از خودمان تعريف كنم بايد بگويم كه به نظر ما در بعضي موارد ما توانسته بوديم بهترين باس هاي سري بازي متال گير ساليد را طراحي كنيم ولي Saito يكدفه آمد و گفت كه ما به هيچ وجه از اين باس ها در بازي استفاده نخواهيم كرد و اين شد كه ديگر شما نمي توانيد هيچوقت اين باس ها را ببينيد.
وي همچنين نظرش را در مورد اينكه چرا باس هاي بازي محدود شدند گفت:
ما نميتوانستيم مثل Platinum Games بر روي اكشن خالص تمركز كنيم البته به نظر من Metal Gear Rising: Revengeance هم چه از نظرباس ها و كاراكترها وچه از طراحي بازي خيلي مبتكرانه و منحصر بفرداست.
از ديد يك بازي اكشن باس هاي شما هم بايستي از نظر ديناميكي و فيزيكي با سبك بازي همخواني داشته باشند به همين دليل به نظر ما باس هاي فعلي اين بازي بي نظير هستند و همخواني زيادي با دنياي متال گير دارند و اميدواريم كه شما دوستان هم همين حس را نسب به آنها داشته باشيد.

در مقايسه باس هاي قديمي اين عنوان با باس هاي فعلي بازي كارگردان استوديوي Platinum Games اقاي Keiji Saito افزود :
همان طور كه Korekado گفت باس فايت هاي بازي فعلي با باس هاي قبلي آنها تفاوت بسيار زيادي دارند و در بازي كه قبلا Kojima Studios در دست داشت چاشني هاي زيادي از سبك مخفي كاري وجود داشت اما اكنون همه ي آنها حذف شده است. حالا ما يك بازي اكشن داريم كه خون تازه اي به آن تزريق شده و Platinum Games به شما اين اطمينان را مي دهد كه ايده هاي نوآورانه ي زيادي در آن خواهيد ديد.

منبع

در ضمن رایدن نینجا هست و نمیتونی ازش انتظار مخفی کاری داشته باشی ! :دی
اولا همين رايدن تو MGS2 همه ي بازيش بصورت مخفي كاري بود
دوما تا اونجايي كه ما تو فيلما و بازيايي مثل tenchu ديديم نينجاها مثل يه شبح توي يه شب تاريك وارد يجا ميشن و مخفيانه هدفشون رو ميكشن و مثل يه روح ناپديد ميشن ولي فك كنم تعريف شما از نينجا يه چيزي تو مايه هاي كريتوس باشه

حیف که بازی به دست خود KP تولید نشد با این صحبتا آدم بیشتر حسرت میخوره
من هنوز هم نمیتونم این طرز تفکرات رو هضم کنم. وقتی خود کوجیما و اعضای کوجیما پروداکشن میان و اینطور با آب و تاب از بازی تعریف میکنن، این وسط فن ها چرا اینقدر موج منفی صادر میکنن رو نمی فهمم. این چندمین باری هست که اینا دارن اینقدر از بازی تعریف میکنن و خودشون هم اعتراف میکنن که کار ما اکشن ساختن نبوده و رایدن نیاز به یه اکشن قدرتمند داشته که الان هم از کاری که PG برای بازی کرده بسیار خرسند هستن.

من هنوز هم نمیتونم این طرز تفکرات رو هضم کنم. وقتی خود کوجیما و اعضای کوجیما پروداکشن میان و اینطور با آب و تاب از بازی تعریف میکنن، این وسط فن ها چرا اینقدر موج منفی صادر میکنن رو نمی فهمم. این چندمین باری هست که اینا دارن اینقدر از بازی تعریف میکنن و خودشون هم اعتراف میکنن که کار ما اکشن ساختن نبوده و رایدن نیاز به یه اکشن قدرتمند داشته که الان هم از کاری که PG برای بازی کرده بسیار خرسند هستن.

عمو فردين اين حرفا ديگه از شما بعيده.اگه يوبيسافت بياد بگه يه splintercell ميخوايم بسازيم اكشن خالص. باهاش ميخوايم پوز gears of warيا مثلا god of war رو بزنيم بعدش بياد كليم به به و چه چه كنه ... اونوقت شما باشي خونت به جوش نمياد؟

عمو فردين اين حرفا ديگه از شما بعيده.اگه يوبيسافت بياد بگه يه splintercell ميخوايم بسازيم اكشن خالص. باهاش ميخوايم پوز gears of warيا مثلا god of war رو بزنيم بعدش بياد كليم به به و چه چه كنه ... اونوقت شما باشي خونت به جوش نمياد؟

خوب موضوع اینه که این متال گیر سالید نیست! سری جدید حساب میشه!
برا همین اگه بالای اسمشو بخونی فکر کتم نوشته lightning action bolt یا همچین چیزی! بالا اسم متال گیر سالیدم یه چیز دیگه س که یادم نیست:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اینا همش غیرت بی مورده. همونطور که بچه ها هم اشاره کردن این بازی دیگه به نام MGS رو بدوش نمیکشه پس از این بابت خیالتون راحت باشه. SC رو مثال زدی. الان به نظرت همون حرفی که گفتی رو یوبی سافت عملی نمیکنه؟ SC این بود؟ ببین به چه روزی افتاد؟ حداقل ما باید اعصابمون خورد بشه که همون کاراکتر و همون بازی رو به این روز انداختن اما رایدن ذاتش همین بوده و هست، پس براش یه دنیای خصوصی خلق میکنن که حداقل بتونن جدا از دنیای مخفی کاری اسنیک بهش بها بدن، بدون اینکه لطمه ای به سری MGS وارد بشه.

چیزی که اول از MGR نشون دادن با چیزی که الان دارن نشون میدن خیلی فرق میکنه.
یکی از جذابیت های دنیای MG اون حال و هواشه که تابلوئه کلن توی MGR نیست بعد اینا توی MGR از موتور خودشون استفاده کردن در حالی که اولین نمایش ها از بازی با متور MGS4 بود که خودم به شخصه عاشق همون حال و هوای بازی شده بودم.
خلاصه که اکثر ملت گیر میدن به خاطر اینه توی MGR ذره ای از حس و حالی که دنیای MG داره رو نمیبینی این مسئله ربطی به این نداره که MGS شده با MGR بلکه یک مدل سبک ساخت بازیه که کوجیما داره و توی MGR نمیبینمش و همین خیلیا رو اذیت میکنه :|. بازی اگر با هر اسم دیگه میومد همه حلاشو میبردن. این مسئله درباره مکس پین هم بود!

چیزی که اول از MGR نشون دادن با چیزی که الان دارن نشون میدن خیلی فرق میکنه.
یکی از جذابیت های دنیای MG اون حال و هواشه که تابلوئه کلن توی MGR نیست بعد اینا توی MGR از موتور خودشون استفاده کردن در حالی که اولین نمایش ها از بازی با متور MGS4 بود که خودم به شخصه عاشق همون حال و هوای بازی شده بودم.
خلاصه که اکثر ملت گیر میدن به خاطر اینه توی MGR ذره ای از حس و حالی که دنیای MG داره رو نمیبینی این مسئله ربطی به این نداره که MGS شده با MGR بلکه یک مدل سبک ساخت بازیه که کوجیما داره و توی MGR نمیبینمش و همین خیلیا رو اذیت میکنه :|. بازی اگر با هر اسم دیگه میومد همه حلاشو میبردن. این مسئله درباره مکس پین هم بود!
چه حال و هوایی؟! :-/ متوجه نمیشم من. MGS4 حال و هواش کجاش شبیه MGS های قبلی بود؟ نه اتمسفرش با قبلیا یکی بود نه محیط ها و رنگ بندیش. MGS4 محیط هاش شده بود رنگ بندی خالص از زرد و رنگ هایی نظیر خاکستری که هیچ شباهتی بین این و MGS 3 نمیبینیم من. بازم میگم طرفداران دیگه الکی دارن گیر میدن به بازی و خودشون هم نمیدونن دلیل واقعی گیر دادنشون چیه. وقتی خود خالق بازی میاد و به به چه چه میکنه و خون دماغ میشه (به رسم مانگاهای ژاپنی :دی) دیگه طرفداران چی میگن این وسط نمیدونم.

آقا کلاً داستان این بازی تا چه حد به سری اصلی MGS ارتباط پیدا میکنه ؟! یعنی به عبارتی Canon محسوب میشه یا نه ؟ مثلاً اگه عمه Raiden توی این بازی بمیره یا چمیدونم Raiden سیبیل بذاره ، توی نسخه های اصلی هم اگه داستان به اونجاها برسه باید عمه Raiden مُرده باشه و Raiden سیبیل داشته باشه یا ربطی نداره و تیم اصلی سازنده بازی کاری به اینا ندارن ؟! :دی
من چون احتمالاً سراغ Rising نمیرم ، فقط این قضیه داستان برام اهمیت داره.

MGS4 حال و هواش کجاش شبیه MGS های قبلی بود؟ نه اتمسفرش با قبلیا یکی بود نه محیط ها و رنگ بندیش. MGS4 محیط هاش شده بود رنگ بندی خالص از زرد و رنگ هایی نظیر خاکستری که هیچ شباهتی بین این و MGS 3 نمیبینیم من.
خب فردین هر نسخه MGS یه رنگ بندی مخصوص به خودش رو داره ! :دی
1 و 2 بیشتر تم آبی داشتن ، 3 ترکیبی از سبز و زرد و بعضی جاها قرمز بود ، 4 هم زرد و خاکستری.

1 و 2 بیشتر تم آبی داشتن ، 3 ترکیبی از سبز و زرد و بعضی جاها قرمز بود ، 4 هم زرد و خاکستری.
خوب منم همینو میگم که دیگه. چون نمایش های اولیه MGR که با موتور MGS4 داشت ساخته میشد، از نظر محیطی و گرافیکی عینا شبیه MGS4 بود، الان بعضی ها این بهانه رو میارن که شبیه بازی قبلی نیست و حال و هواش عوض شده!

نینجا ها خودشون نماد مخفی کارین :|:دی

الان مثلا خواستی ازم آتو بگیری ؟!

عزیزم این صحبت خود FaRd!N ناظم و سردبیر سایت بود تو تاپیک های قبلی اینو گفته بود... دیگه بخوای از صحبت من ایراد بگیری یعنی صحبت های اون رو نقص کردی ...

دیگه با این حرفت به این نتیجه از نظر شما رایدن نماد تو دنیای متال گیر نماید مخفی کاری هست.
فقط جون من خواستی نقل قول کنی پای مایکروسافت و Splinter Cell رو تو تاپیک وا نکن که اصلا ربطی به این تاپیک نداره!

اولا همين رايدن تو MGS2 همه ي بازيش بصورت مخفي كاري بود
دوما تا اونجايي كه ما تو فيلما و بازيايي مثل tenchu ديديم نينجاها مثل يه شبح توي يه شب تاريك وارد يجا ميشن و مخفيانه هدفشون رو ميكشن و مثل يه روح ناپديد ميشن ولي فك كنم تعريف شما از نينجا يه چيزي تو مايه هاي كريتوس باشه
والا این حرف رو من از خودم در نیاوردم. حتی این حرف رو من از خیلی از فن های متال گیر شنیدم. دیگه حالا از نظر شما رایدن نماد مخفی کاری هست لابد یعنی هست LOL خصوصا تو MGS4

آخرین ویرایش:
بازم میگم طرفداران دیگه الکی دارن گیر میدن به بازی و خودشون هم نمیدونن دلیل واقعی گیر دادنشون چیه. وقتی خود خالق بازی میاد و به به چه چه میکنه و خون دماغ میشه (به رسم مانگاهای ژاپنی :دی) دیگه طرفداران چی میگن این وسط نمیدونم.

نه خوب کوجیما داره با PG همکاری میکنه و نام بازیه کوجیما رو این بازی هست و نمیاد از بازی بد بگه ( که اون این خبر یخورده به نظر گلایه کردن) و البته بازی خیلی هم خوب هست در اون که بازی خوبه بحثی نیست ( یه H&S پلاتینیومی مگه میشه خوب نباشه) .

ولی طرفدارای متال گیری که کوجیما میسازه این حق رو دارن که به کوجیما اعتراض کنن که باو به جای اینکه هی بیاد این H&S رو که اصلا ربطی به بازیایی که تو میسازی نداره تبلیغ کنی برو MGS5 , GZ رو بساز و تبلیغ کن و اینقدر هوادارانه کوجیما و MGS رو با این بازی ناراحت نکن بزار همون PG تبلیغ کنه این بازی رو .

آخرین ویرایش:
خوب منم همینو میگم که دیگه. چون نمایش های اولیه MGR که با موتور MGS4 داشت ساخته میشد، از نظر محیطی و گرافیکی عینا شبیه MGS4 بود، الان بعضی ها این بهانه رو میارن که شبیه بازی قبلی نیست و حال و هواش عوض شده!
آهان من یه چیز دیگه فکر کردم ! :دی
حالا خود میثم باید منظورش رو بگه ولی احتمالاً منظورش حال و هوای کلی بازی هست نه محیط و رنگ بندی و اینا. یعنی اون جو بازی که توی همه نسخه های MGS شبیه به هم بود و روی آدم تأثیر میذاشت ، اینجا کلاً وارد یه دنیای دیگه ای شده و زیادی شاد و شنگوله ! :دی توی MGS های قبلی هم البته یه سری المان های "ژاپنی پسند" (عبارت بهتری پیدا نکردم ! :دی) پیدا میشد که منم با بعضی هاشون مشکل داشتم (مثل حرکات اون عنتره یا شخصیت Akiba) ولی Rising دیگه کلهم این مدلی شده و به جای اینکه مثلاً 10% از اون المان ها داشته باشه ، 80% اون شکلیه.
اون نمایش اولیه بازی جو نزدیک تری به MGS ها داشت و حداقل آدم احساس سنگینی این جو بهش منتقل میشد ولی بعدش دیگه تبدیل شد به یه چیزی تو مایه های Bayonetta ! (از نظر جو و حرکات سبک ! :دی)
کلاً Rising از دنیای Metal Gear فقط یه چند تا شخصیتش رو به ارث برده و دیگر هیچ ! :دی حالا گیم پلی یه موضوع دیگه هست ، مثلاً Halo Wars اومد یه سبکی ارائه داد که 180 درجه با Halo های اصلی متفاوت بود ، ولی باز میشد بهش گفت Halo چون حال و هوای اون رو داشت. ولی Rising واقعاً این طوری نیست و فقط به لطف حضور Raiden و چند نفر دیگه بهش میگن Metal Gear.
یادش بخیر توی لیست 100 بازی برتر 2011 به بازی امتیاز 9 دادم ! تازه خیلی برام ناراحت کننده بود که مثلاً به یه نسخه MGS چرا 9.5 یا 10 ندادم ! :دی ولی الآن هرچقدر تریلر ازش می بینم جذبم نمیکنه و در حدی هست که به احتمال زیاد اصلاً بازیش نمیکنم.

دموش رو هر کی‌ بازی کرده باشه خواهد دید بازیش اصلا ارزش بحث نداره،
تم این بازی کپی‌ برابر اصل vanquish هست. زحمت به خودشون ندادند مرحله تمرین رو عوض کنند، آبجکت‌های مشترک بین این دو زیاد می‌بینید،
بازی کردن با رایدن حس یک فلج جسمی‌ رو بهتون میده، نه dash در کار هست نه roll، فقط یک کانتر اتک کاملا به درد نخور گذاشتن، خلاصه می‌خندیم موقع ریلیز بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or