ناتی داگ: با آنچارتد PS4 گامی بزرگ در زمینه گرافیک و داستان سرایی بر می داریم

.:Ranger:.

کاربر سایت

امروز شرکت ناتی داگ که به جرعت می توان گفت جز 5 استودیوی برتر جهان هست در وب سایت رسمی خود توضیحاتی کوتاه و خلاصه در زمینه نسخه جدید Uncharted که در مراسم لانچ PS4 معرفی شد منتشر کرده

ناتی داگ:

ما باید خبری به همه طرفداران آنچارتد بدهیم که Amy,Justin و اعضای تیم سخت و به طور شگفت انگیزی در حال کار بر روی قسمت جدید سری Uncharted که به صورت انحصاری برای PlayStation 4 عرضه خواهد شد هستیم.هدف ما در ادامه آن چه که در کنسول نسل قبلی (PS3) انجام دادیم این است که بار دیگر بهترین داستان سرایی،ضبط حرکات (Motion Capture) و نو آوریهای فنی و گرافیکی را بر روی PS4 ارائه دهیم.

گفتنی است که هم اکنون Naughty Dog در حال برنامه چینیهایی برای DLC جدید بخش داستانی بازی موفق The Last Of Us که در اوایل 2014 منتشر می شود می باشد و از 19 نوامبر 2013 به قیمت 14.99$ در فروشگاه پلی استیشن قابل پیش خرید است.

آخرین ویرایش:
منم موافقم . انچارتد تا حدودی بهتر میزد

ولی TLOU بهتر بود :d

منم هستم :d ! البته جو و اتمسفرشون خیلی فرق می کنه .

TLOU که اوج کار ناتی داگ بود ولی از نظر گرافیک به پای Uncharted نمی رسید! آنچارتد یه چیز دیگه بود.
از نظر داستان و گیم پلی و این جور چیزا TLOU ولی از نظر گرافیک U3

- - -ویرایش - - -

به خاطر رنگ بندی و مجیط بازی بوده که با گرافیک انچارتد بیشتر جال کردی

یکی از نکات باحال این بازی داشتن جو fun با حس ماجراجویی و شوخی های بین کاراکتر ها و به طور کل روایت داستانه ...

امیدوارم با حفظ همه این موارد نسخه های بعدی رو بسازن ...
دیگه منی که واسه جو بازی ای مثل دارک سولز می میرم فان و غیر فان واسم معنی نداره! :d کلا بهتر بود آنچارتد. البته نظر شخصیه

دیگه منی که واسه جو بازی ای مثل دارک سولز می میرم فان و غیر فان واسم معنی نداره!
:d
کلا بهتر بود آنچارتد. البته نظر شخصیه
درسته نظرت شخصیه منم احترام قائلم ولی به نظر من نمیشه بازی آنچارتد 3 رو با آخرین ما مقایسه کرد...
به نظر من آخرین ما از هم از لحاظ تکنینکی هم گرافیکی بهتره البته نظر شخصی هست ولی تابلوئه آخرین ما بهتره....
متای Uncharted 3 شده 92 متای آخرین ما شده 95 اینم گفتم محض اطلاع ولی بدون ناتی داگ با آخرین ما ترکوند و انقلابی به پا کرد...:bighug:
راستی این هم هستش که آخرین ما یکی از بهترین عناوین survive هستش...

آخرین ویرایش:
Uncharted : Drake's Fortune

Uncharted 2 : Among Thieves

Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 4

68716979887143703107.jpg

اختلاف گرافیکی بین U2 و U3 قابل هضم بود، ولی اختلاف بین U1 و U2 یه مقدار زیادی عجیب بود :d
من Uncharted رو از نظر گرافیکی بهتر از TLOU می‌‎دونم، چون با گرافیک نسبتاً مشابه، ثبات فریم خیلی بیشتری نسبت به TLOU داشت. در کل هم Uncharted رو بیشتر می‌پسندم :d

اختلاف گرافیکی بین U2 و U3 قابل هضم بود، ولی اختلاف بین U1 و U2 یه مقدار زیادی عجیب بود :d
من Uncharted رو از نظر گرافیکی بهتر از TLOU می‌‎دونم، چون با گرافیک نسبتاً مشابه، ثبات فریم خیلی بیشتری نسبت به TLOU داشت. در کل هم Uncharted رو بیشتر می‌پسندم :d

یادش بیخیر درس موقعی که این tlos اومد من یه نقد نوشتم براش و کمی از لحاظ گرافیکی و داستانی با آنچارتد مقایسه اش کردم و آنچارتد و بهتر دونستم. و همه جماعت به بنده ایراد گرفتند و بد و بیراه گفتند حالا همون جماعت دارند آنچارتد رو با لست مقایسه می کنند!

uncharted چون خوش رنگ و لعاب تر بود و محیط های فانتزی که از لحاظ بصری بشه روی زیباییش کار کرد خیلی داشت برای همین بعضیا میگن گرافیک بهتری داشت ، اما TLOU کلا تم واقع گرایانه داشت و محیط فانتزی هم نداشت . در کل من خیلی اختلاف بین TlOU و Uncharted 3 نمیبینم اما اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم TLOU رو انتخاب میکنم .

کاش این اهدای جوایز امسال بیاد بره که دیگه دوستان از هر طریقی برای کوبیدن اخرین ما استفاده نکنن ... حتی قرار دادنش جلوی عناوین قبلی خود ناتی داگ ///

از شبه انحصاری شدن gta, bi ... تا بار ها و بارها بهتر دونستن انچارتد (اب دیگه از سر اونا گذشته) خود ناتی هم بیاد بگه اخرین ما بهترین ساختمونه ... مورد حمله و ترول قرار میگیره احتمالا ...

بشینید و از بازی های این شرکت لذت ببرید ... همون کاری که ما میکنیم .... گوتی هم مال شبه انحصاری 300 میلیون دلاری ... والا

من فقط نمیدونم الان لیست بهترین بازی های نسل و بهترین بازی های تاریخ میاد ... چرا یه پایه ثابتش اخرین ما هست ....

آخرین ویرایش:
اینجا تایپک زیبا ترین جک های تاریخه؟ یا آنچارتد؟
گرافیک آنچارتد 3 از تلو بالاتره؟ بخندم؟ چه کنم؟
من فن بزرگ آنچارتدم ولی دیگه این اصله جوکه شما وسعت مپ و جزئیات بی نظیر و فک انداز و هوش مصنوعی انقلابی تلو رو در نظر بگیرید بازی از لحاظ وسعت دو برابره آنچارتده بعد شما میگید؟:|:|

اصلا با چشم بسته هم میشه تشخیص داد tlou گرافیک بالاتری داشت...رنگو لعاب و گرافیک بازی به قدری بالا بود که اینگار میخواست از تصویر بپاشه بیرون.

آقا من کاری ندارم به مقایسه گرافیکی بین Uncharted 3 و TLOU اما منطق حکم می کنه که کیفیت بافتها و حجمشون تو بازی TLOU بسیار بیشتر از Uncharted 3 هست
هر چی هست مهم اینه که دو تا بازی قوی و پر محتوا با گیم پلی عالی و داستان سرایی عالی و موسیقی و گرافیک عالی و ساخته شده توسط دو تیم عالی با کارگردانای عالی،خلاصه همه چیز عالی هستن
هر دو توسط سونی منتشر و توسط ناتی داگ عرضه شدن پس چرا باید نسبت به هم جبهه گیری بکنیم؟(اینم بگم که تصویر تو اسپویل خودش همه چیزو می گه)

در ضمن اگر این عکسی از توییت ناتی داگ که دوستی تو تاپیک مربوط به معرفی بازی گذاشته بود درست باشه پس دیگه لازم نیست که بگیم Uncharted PS4 باید بگیم Uncharted 4...

06303238475985343559.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or