ناتی داگ: با آنچارتد PS4 گامی بزرگ در زمینه گرافیک و داستان سرایی بر می داریم

.:Ranger:.

کاربر سایت

امروز شرکت ناتی داگ که به جرعت می توان گفت جز 5 استودیوی برتر جهان هست در وب سایت رسمی خود توضیحاتی کوتاه و خلاصه در زمینه نسخه جدید Uncharted که در مراسم لانچ PS4 معرفی شد منتشر کرده

ناتی داگ:

ما باید خبری به همه طرفداران آنچارتد بدهیم که Amy,Justin و اعضای تیم سخت و به طور شگفت انگیزی در حال کار بر روی قسمت جدید سری Uncharted که به صورت انحصاری برای PlayStation 4 عرضه خواهد شد هستیم.هدف ما در ادامه آن چه که در کنسول نسل قبلی (PS3) انجام دادیم این است که بار دیگر بهترین داستان سرایی،ضبط حرکات (Motion Capture) و نو آوریهای فنی و گرافیکی را بر روی PS4 ارائه دهیم.

گفتنی است که هم اکنون Naughty Dog در حال برنامه چینیهایی برای DLC جدید بخش داستانی بازی موفق The Last Of Us که در اوایل 2014 منتشر می شود می باشد و از 19 نوامبر 2013 به قیمت 14.99$ در فروشگاه پلی استیشن قابل پیش خرید است.

آخرین ویرایش:
یعنی من انقدر خوب هستم که خدا لایقم کنه باز هم بازی بعدی این استودیو رو تجربه کنم؟!:d
اصلا اسم ناتی داگ و بازی هاش که میاد سر تا پای وجودم رو یک حس غرور عجیبی می گیره:x
یکی از مزیتهای ناتی داگ این هست که الان در واقع دو تیم هستن با 4-5 کارگردان تراز اول! وهمین چند تیمه شدن میتونه یک حس رقابت مثبت و عجیبی بین این دو تیم به راه بندازه که تاثیر شگرفی می تونه تو بازی هاشون بگذاره!
عناوین ناتی داگ هر وقت سر زبون ها میاد همه بی اختیار یاد گرافیک فک بر اندازش میفتن! ولی فراموش نکنیم بازیهاشون تو تمامی المان ها پرچم داره!! یک لحظه موسیقی ها سه گانه و آخرین ما یک لحظه ریتم و روند بازی یک لحظه شخصیت پردازی ها و شیوه ی روایت داستان یک لحظه.....تصورکنید تا ببینید ناتی داگ همه چیزش درسته!
با این حال فک کنم اون یکی پروژه ی مخفیشون چیز خوفناک تری باشه :d
---------------
پ ن : در حال حاضر سانتا مونیکا مرموزترین فیرست پارتی هست!! چی میسازه؟! خدا می دونه!

به نظر من اواخر 2014 بازی منتشر میشه تو E3 سال بعد هم منتظر نمایشی از گیم پلی بازی باشید با گرافیک in game که فک ها خواهند فرود آمد:d(چی گفتم؟)
ولی هرجور میخوام خودمو خون سر نشون بدم نمیتونم تصور انچارتد بعدی هم تو ذهنم کار سختیه:-s
فقط مونده یه تیزر از بازی بعدی سانتا مونیکا ببینیم و بریم برای خود کشی:))

Amy Hening تو اولین توییت بعد از انونس بازی گفته بود خیلی وقته رو بازی کار کردن ( یا یه همچین چیزایی ) به نظرم کمتر از 1 سال دیگه بازی عرضه میشه . به احتمال زیاد بین سپتامبر تا نوامبر 2014 . در ضمن کنسول حتما باید تو 2014 یه پرچمدار گرافیکی داشته باشه البته Order هست ولی خب ما بازی ND رو میخوایم :دی

Amy Hening تو اولین توییت بعد از انونس بازی گفته بود خیلی وقته رو بازی کار کردن ( یا یه همچین چیزایی ) به نظرم کمتر از 1 سال دیگه بازی عرضه میشه . به احتمال زیاد بین سپتامبر تا نوامبر 2014 . در ضمن کنسول حتما باید تو 2014 یه پرچمدار گرافیکی داشته باشه البته Order هست ولی خب ما بازی ND رو میخوایم :دی
احتمالش کم نیست چون همین TLOU هم 1 سال پیش از عرضش معرفی شد تو VGA بعد یک سال عرضه شد
از اونجایی هم که به گفته سونی تعداد زیادی از کیتهای توسعه PS4 رو خیلی زودتر در اختیار استودیوهای اول شخصش مثل ناتی داگ،سانتامونیکا،ساکر پانچ و ... قرار داده پس احتمال داره پیش از کریسمس 2015 بازی روانه بازار بشه که چون استودیوها معمولن زمانی که دست کم 1 سوم از مراحل ساخت رو سپری می کنن بازیشون رو معرفی می کنن

ND بازیکنان رو مجبور می کنه که PS4 بخرن
همیشه از اینکه شرکت های بازی سازی ما بازیکنان را به بردگی و اسارت می کشن بدم می اومد ولی باز هم ایم مسئله داره تکرار میشه! ( شرکت ها فقط به دنبال سود خوشان هستند )
امید وارم بین بازی های این نسل(PS3) و نسل بعدی(PS4) آنقدر تفاوت وجود داشته باشه که ارزش خریدن داشته باشه. تا به حال که هیچ بازی ارزش خریدن نداشته چون فقط به صرف اینکه یه شماره دیگه از بازی بیاد ( مثل همین آنچارتد) یا کلی مسئله دیگه که جای بحثش اینجا نیست نمیشه رفت و کنسول جدید را خرید.
شاید آنچارتد بتواند بازیکنان را برای خرید PS4 قلقک :d بدهد.

یاد Uncharted 1 بخیر واقعا وقتی یادم میافته مو به تنم سیخ میشه...!!یادش بخیر اون موقعه که این بازیو خریدم خیلی از دیدن گرافیکش دهنشون باز مونده بود میگفتن این گرافیک روی دستش نمیاد:dیادش بخیر :( خدا کنه دوباره خاطره اش تکرار بشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or