ناتی داگ: با آنچارتد PS4 گامی بزرگ در زمینه گرافیک و داستان سرایی بر می داریم

.:Ranger:.

کاربر سایت

امروز شرکت ناتی داگ که به جرعت می توان گفت جز 5 استودیوی برتر جهان هست در وب سایت رسمی خود توضیحاتی کوتاه و خلاصه در زمینه نسخه جدید Uncharted که در مراسم لانچ PS4 معرفی شد منتشر کرده

ناتی داگ:

ما باید خبری به همه طرفداران آنچارتد بدهیم که Amy,Justin و اعضای تیم سخت و به طور شگفت انگیزی در حال کار بر روی قسمت جدید سری Uncharted که به صورت انحصاری برای PlayStation 4 عرضه خواهد شد هستیم.هدف ما در ادامه آن چه که در کنسول نسل قبلی (PS3) انجام دادیم این است که بار دیگر بهترین داستان سرایی،ضبط حرکات (Motion Capture) و نو آوریهای فنی و گرافیکی را بر روی PS4 ارائه دهیم.

گفتنی است که هم اکنون Naughty Dog در حال برنامه چینیهایی برای DLC جدید بخش داستانی بازی موفق The Last Of Us که در اوایل 2014 منتشر می شود می باشد و از 19 نوامبر 2013 به قیمت 14.99$ در فروشگاه پلی استیشن قابل پیش خرید است.

آخرین ویرایش:
واقعاً منتظر اون لحظه ایم که اولین تصویر In Game ار این بازی رو ببینم، چه لحظه باشکوهی، وقتی یاد Unharted 1 میافتم که چیکار کرد با دنیای گرافیک واقعاً می ترسم که نکنه سر U4 قلبم از کار بیافته چون مطمئناً ND از هر شرکت دیگه ای که برای PS4 بازی می سازه حداقلش 3 قدم جلوتر ِ، واقعاً وجود همچین شرکتی می تونی قدرت واقعی هر کنسولی رو نشون بده.

شکی در گرافیک بالای سری Uncharted نیست اما اولین Crysis نسخه PC واقعا در گرافیک یک تحول بود و به نظرم تحولی بود که حتی تا چند سال (حداقل حدود 2 تا 3 سال ) رقیب جدی جدی نداشت تقریبا

البته این نظر شخصی من هست

شکی در گرافیک بالای سری Uncharted نیست اما اولین Crysis نسخه PC واقعا در گرافیک یک تحول بود و به نظرم تحولی بود که حتی تا چند سال (حداقل حدود 2 تا 3 سال ) رقیب جدی جدی نداشت تقریبا

البته این نظر شخصی من هست
خب داداش کرایسیس نسخه PC بدونه محدودیت ساخته شده . سیستم مورد نیاز واسه حداکثر گرافیک کرایسیس 3 رو با سخت افزار 8 سال پیشه PS3 مقایسه کنید . ND رو یه سخت افزار خیلی ضعیفتتر محدود بوده

اگر قرار به مقایسه باشه باید کرایسیس 3 نسخه کنسولی مقایسه بشه نه PC

خب داداش کرایسیس نسخه PC بدونه محدودیت ساخته شده . سیستم مورد نیاز واسه حداکثر گرافیک کرایسیس 3 رو با سخت افزار 8 سال پیشه PS3 مقایسه کنید . ND رو یه سخت افزار خیلی ضعیفتتر محدود بوده

اگر قرار به مقایسه باشه باید کرایسیس 3 نسخه کنسولی مقایسه بشه نه PC

بله خوب شما تقریبا درست میگید به نظرم

اگه اشتباهی در پست قبل شده ببخشید

البته با اومدن Crysis Warhead برای PC بهتر نشون داده شد که در گرافیک بی رقیب هست مثلا تا حدود 2 سال

(بعد از کرایسیس اول که سال 2007 اومد بعد شاید زودتر از دو سال بازی هایی اومدند که از نظر گرافیک رقیب جدی بودند اما خوب چون حدود یک سال بعد warhead اومد دیگه به نظرم تقریبا تا قبل از metro 2033 تقریبا بی رقیب بود)

بله خوب با محدودیت سخت افزاری شاهکار گرافیکی ساختن مشکله (شکی ندارم در گرافیک خوب بازی های این شرکت)

اما جدای از بحث محدودیت (خارج از بازیهای کنسول) به نظرم سری Crysis نسخه PC بهترینها بوده در زمان خودش و حتی مثلا در بعضی موارد تا 2 سال

بله خوب شما تقریبا درست میگید به نظرم

اگه اشتباهی در پست قبل شده ببخشید

البته با اومدن Crysis Warhead برای PC بهتر نشون داده شد که در گرافیک بی رقیب هست مثلا تا حدود 2 سال

(بعد از کرایسیس اول که سال 2007 اومد بعد شاید زودتر از دو سال بازی هایی اومدند که از نظر گرافیک رقیب جدی بودند اما خوب چون حدود یک سال بعد warhead اومد دیگه به نظرم تقریبا تا قبل از metro 2033 تقریبا بی رقیب بود)

بله خوب با محدودیت سخت افزاری شاهکار گرافیکی ساختن مشکله (شکی ندارم در گرافیک خوب بازی های این شرکت)

اما جدای از بحث محدودیت (خارج از بازیهای کنسول) به نظرم سری Crysis نسخه PC بهترینها بوده در زمان خودش و حتی مثلا در بعضی موارد تا 2 سال

دوست عزیز بازیهای ناتی داگ یکی از جنبه های خوبشون گرافیک هست خیلی چیزهای دیگه هم هست که از گرافیک مهمتره مثل داستان.شخصیت ها.موسیقی.گیم پلی.بازی های ناتی داگ همه ی اینهارو در کنار هم به بهترین شکل داشت ولی متاسفانه کرایسیس فقط گرافیک داشت حالا نسخه اول رو میشد گفت خیلی خوب بود ولی نسخه های بعدی یا متوسط بودن یا ضعیف

نه ناتی داگ از اونجایی که U3 رو VGA سال قبل رونمایی کرد و نوامبر سال بعد عرضه کرد :دی (البته tlou حساب نیست به خاطر لانچ PS4 )

الانم که همون VGA حساب میشه دیگه 2 هفته مونده :دی پس با این محاسبات فوق حرفه ای ـه من بازی نوامبر سال بعد میاد و از اونجایی که تیم amy Hennig خیلی وقته رو این بازی دارن کار میکنن پس جای نگرانی نداره از لحاظ زمان .

ولی امیدوارم 2015 بیاد . چون 2014 یخورده زوده واسه یه IP به این سنگینی . این نظر منه البته .

دوست عزیز بازیهای ناتی داگ یکی از جنبه های خوبشون گرافیک هست خیلی چیزهای دیگه هم هست که از گرافیک مهمتره مثل داستان.شخصیت ها.موسیقی.گیم پلی.بازی های ناتی داگ همه ی اینهارو در کنار هم به بهترین شکل داشت ولی متاسفانه کرایسیس فقط گرافیک داشت حالا نسخه اول رو میشد گفت خیلی خوب بود ولی نسخه های بعدی یا متوسط بودن یا ضعیف

با حرف شما موافق هستم تقریبا :

The most important thing which makes difference between a video game and a movie is Gameplay not Graphics

امضای بنده

بازی با گرافیک بالا باشه اما گیم پلی خوب نداشته باشه میتونه بیشتر شبیه یه showcase باشه تا بازی !

عموما اکثر بازیهای شرکتی مثل نینتندو گیم پلی محور هست تا گرافیک محور و فکر کنم بیشتر به همین علت هست که مثلا super mario galaxy توسط ٍEurogamer به عنوان بازی نسل انتخاب شد نه بازی دیگری مثل crysis 3 , البته جنبه هنری گرافیک در super mario galaxy رعایت شده (این بازی حتی داستان فوق العاده هم نداره ولی گیم پلی فوق العاده داره)

از نظر من گیم پلی مهمترین چیز هست تقریبا برای یک بازی نه حتی داستان

البته crysis 3 هم در دیگر بخش ها خیلی ضعیف یا ضعیف نبود به نظرم ولی خوب به اندازه ای که روی گرافیک کار شده بود رو دیگر بخشها کار نشده بود به نظرم

نمی دونم فقط منم که با گرافیک آنچارتد بیشتر حال کردم نسبت به لست آو آس یا نه. شدیدا هم منتظر u4 هستم. دیوونه کنندست این سری
به خاطر رنگ بندی و مجیط بازی بوده که با گرافیک انچارتد بیشتر جال کردی

یکی از نکات باحال این بازی داشتن جو fun با حس ماجراجویی و شوخی های بین کاراکتر ها و به طور کل روایت داستانه ...

امیدوارم با حفظ همه این موارد نسخه های بعدی رو بسازن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or