می خوام آرکیدمو بفروشم (یخورده دو دلم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

سرنوشت

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

آقا من تصمیم کبری گرفتم که آرکیدمو بفروشم...

Status:
از کنسولم مثل قلب راستم مراقبت کردم. حتی دسته شم سلفن گرفتم که مبادا لک بگیره. دیگه خود کنسول بماند. از ضد عفونی کردن اتاقم گرفته تا عملیات نبض گیری و مبارزه با حرارت و آفات و سموم گیاهی و غیره. :biggrin1:

Type of Console:
کنسولم Pal ه.. تاریخ ساخت 2008/4/2

Games Sold With it:
به غیر از اون دیسک کلکسیون اصل خودش بازی های زیر هم هست که همه شونم فری هستن:
اینا رو فقط یه بار تو دستگاه گذاشتمشون و یه دونه لک کوچولو هم نداره.

COD4 Verbatim
GRAW Verbatim
-----------------------
واینام که بیش از یکبار:
Turok Aone
Mass Effect Verbatim

اگه بازی ها رو جدا هم خواستین مشکلی نیست.

Warning:
به هیچ عنوان اینجا قیمت نمی دم.. اونایی که واقعا می خوان فقط پی ام.. زیاد میل اون چنانی هم به فروش ندارم چون کارم اونقدرام واجب نیست.

Reason For Selling
Unknown

Some Other Details
اگه تهران باشید خودم حضوری میام و تست می کنم و تحویل میدم.. پس هزینه پست هم در نظر بگیرید.;)

خب فکر کنم تمام جزئیات رو گفتم. سرنوشت out

آخرین ویرایش:
اون پیشنهاد مال اون موقع بود الان پیام آقا :sick: از گفتن آقا متنفرم نو شو میده 385 تومن

خب اون موقع هم هم همین قیمت بود... تازه 5 تومن هم گرون تر شده چون من گرفتم 380 تومن.. تازه شما باید 10 تومن هزینه پست هم بدید که میشه 395 تومن.

اما من دارم کلشو میدم اینقدر.. چون واقعا دیگه حسشو ندارم. در ضمن هزینه پستی هم به پای منه..
حالا خواستین بسم ا... نخواستین هم موردی نداره.

حالا چرا از گفتن آقا متنفری ؟ مگه چیکار کرده بنده خدا ؟:confused:

خب اون موقع هم هم همین قیمت بود... تازه 5 تومن هم گرون تر شده چون من گرفتم 380 تومن.. تازه شما باید 10 تومن هزینه پست هم بدید که میشه 395 تومن.

اما من دارم کلشو میدم اینقدر.. چون واقعا دیگه حسشو ندارم. در ضمن هزینه پستی هم به پای منه..
حالا خواستین بسم ا... نخواستین هم موردی نداره.

حالا چرا از گفتن آقا متنفری ؟ مگه چیکار کرده بنده خدا ؟:confused:

اون کاری نکرده من از کلمه ی آقا متنفرم ولی اگه واقعا اینقدر سالمه و به پول احتیاج نداری نگهش دار سال بعد تابستون بفروش ولی انصافن از ادبیاتت خوشم اود من که xbox رو براش گرفتم ولی اگه الان می خواستم بخرم حتما از شما می گرفتم راستی اون صور قبیهه رو از آواتورت بردار;)

اون کاری نکرده من از کلمه ی آقا متنفرم
خان چطور ؟:laughing:;);)

ولی اگه واقعا اینقدر سالمه
من تا حالا موفق به فروش دو وسیله شدم.. یکی پی اس پی و یکی هم مانیتور.. برو ازشون بپرس که چطور از وسایلم نگهداری می کنم. به هر حال ذاتا اینطوریم.

نگهش دار سال بعد تابستون بفروش
اگه تا اون موقع نگه ش دارم خیلی پایین میاد.
ولی انصافن از ادبیاتت خوشم اود
کدوم قسمتش ؟;)

ولی اگه الان می خواستم بخرم حتما از شما می گرفتم
نظر لطف تونه.. نمی دونم چرا فروختنش زیاد برام مهم نیست. شاید قاطی کردم. قبلا فروش وسیله هام برام مهم بودن اما الان دیگه مهم نیست.

راستی اون صور قبیهه رو از آواتورت بردار
what ? makes u erect ?;)

اگر می خوای بفروشی یکی هست که بدون بازیها 330 می خواد البته بایه شرایطی اگه خواستی پیام خصوصی بده

راستش تصمیم گرفتم زیاد ضرر نکنم.. شنیدم درایو بنک هم کمیاب شده.
دو سه نفری پی ام دادن اما هنوز جوابشون معلوم نیست.. قیمتاشونم بد نیست اما تا ببینم که چی میشه.

آخر آخرش چند میخواهی بدی ؟
قضاوت...

شمایی که کابل کار کرده رو جز وسایل برقی به شمار نمیاری و می خوای به همون قیمت نوش بفروشی فکر می کنی من باید چقدر بفروشم ؟ اگه کنسول خودت بود با معیار های خودت چقدر می فروختیش ؟
بز خری می کنی اما بز فروشی نمی کنی ؟
حالا خوبه ما نگفتیم همون 395 تومن.

اصلا کار ندارم که کی کنسول رو خریدم.. اما اینو خوب می دونم که روزی یه ساعت هم بازی نکردم. (یه هفته اول چرا) الان حدود یه ماهه که تو جعبه س.
یه کوچولو خاک رو خود دسته و کنسول پیدا کردی پسش بیار.

چرا کنسولی که با آک فرق زیادی نداره رو بخوام مفت رد کنم ؟

دیگه توضیح بیشتری نیاز نیست.. خواستین بگین.. نخواستین هم زیاد مهم نیست. اما فقط پی ام بدین.. شاید یه جورااااااااااااااااااایی با هم کنار اومدیم.

دلیل اینکه دارم می فروشم اینه که نمی دونم چرا حس بازی نمیاد.. شاید بعد ها دوباره بخوام کنسول بخرم.. شاید پلی 3 یا شاید Wii یا دوباره 360 یا شایدم کنسول نسل بعد.

تا حالا هم جنسی رو نفروختم که کسی ناراضی بوده باشه.

آخرین ویرایش:
آقا تو رو ارواح هر کسی که دوست داری اذیت نکن. می خوای دوباره تلافی کنی ؟

بابا سرنوشت تو اومدی تو تاپیک من چرت و پرت گفتی تا حدی که از وقتی تو پست دادی دیگه هیچ چیز من تو اون تاپیک فروش نرفت.
الان من دارم قیمت آخرت رو میپرسم ولی تو ...

چیزی نگفته بیچاره
گفته قیمته آخر
یا میخره یا نه
قیمتت رو بگو شاید برایه داداشم بر دارم
دوست عزیز صحبت سر این نیست.. موضوع من و ایشون داستانی دراز داره...
شما چرا قیمت رو اینجا می خواین ؟
بابا سرنوشت تو اومدی تو تاپیک من چرت و پرت گفتی تا حدی که از وقتی تو پست دادی دیگه هیچ چیز من تو اون تاپیک فروش نرفت.
الان من دارم قیمت آخرت رو میپرسم ولی تو ...
بابا ا... وکیلی تو هم دیگه خیلی...

من چه چرت و پرتی گفتم ؟:confused: اومدم گفتم کابلو 13 تومن می خوام بد گفتم ؟ (البته واقعا هم می خواستم. از رو غرض نگفتم.) قبل از من که یکی دیگه گفته بود 10 تومن چرا به اون چیزی نگفتی ؟ ... می دونی چرا هیچ چیزت تو اون تاپیک به فروش نرفت ؟ چون می خواستی به همون قیمت آک بفروشی.
ضمنا... خودت چی ؟ همون اول اومدی بهم گفتی 300 تومن 360 تو می خوام ؟؟!!!!
یا نه پی اس پی مو با کل وسایل ش 180 می خواستی.. دیگه چی بگم ؟

این همه تو گفتی یدونه ما حرف زدیم تاپیکت به هم ریخت ؟ حالا خوبه داری کابل و یه دسته می فروشی و کنسول نمی فروشی.

حالا بگو ببینم این وسط حق با کیه ؟
---------------------------------------------
ضمنا با یکی از بچه ها دارم کنار میام.. آدم با انصافیه.. من اگه ببینم یکی با انصاف باشه بدجوری باهاش کنار میام. تا ببینم که چی میشه بعد یه قیمتی میدم.

اگه قیمت می خواین پی ام بدین.

یادم رفت که بگم یه کابل HDMI To DVI هم هست... کابل در حد آک آک..

اگه قیمت می خواین خودتون بدین...

راستی اشانتیون هم داره.. یه پک کامل بازی های نینتندو 64 و سگا و نینتندو

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or