می خوام آرکیدمو بفروشم (یخورده دو دلم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

سرنوشت

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

آقا من تصمیم کبری گرفتم که آرکیدمو بفروشم...

Status:
از کنسولم مثل قلب راستم مراقبت کردم. حتی دسته شم سلفن گرفتم که مبادا لک بگیره. دیگه خود کنسول بماند. از ضد عفونی کردن اتاقم گرفته تا عملیات نبض گیری و مبارزه با حرارت و آفات و سموم گیاهی و غیره. :biggrin1:

Type of Console:
کنسولم Pal ه.. تاریخ ساخت 2008/4/2

Games Sold With it:
به غیر از اون دیسک کلکسیون اصل خودش بازی های زیر هم هست که همه شونم فری هستن:
اینا رو فقط یه بار تو دستگاه گذاشتمشون و یه دونه لک کوچولو هم نداره.

COD4 Verbatim
GRAW Verbatim
-----------------------
واینام که بیش از یکبار:
Turok Aone
Mass Effect Verbatim

اگه بازی ها رو جدا هم خواستین مشکلی نیست.

Warning:
به هیچ عنوان اینجا قیمت نمی دم.. اونایی که واقعا می خوان فقط پی ام.. زیاد میل اون چنانی هم به فروش ندارم چون کارم اونقدرام واجب نیست.

Reason For Selling
Unknown

Some Other Details
اگه تهران باشید خودم حضوری میام و تست می کنم و تحویل میدم.. پس هزینه پست هم در نظر بگیرید.;)

خب فکر کنم تمام جزئیات رو گفتم. سرنوشت out

آخرین ویرایش:
کلی بگم:
حیف عمو ایرج نبود.. حاضر بود همون 380 تومن منو بخره... یعنی همین الانشم حاضره. عمو ایرج کجایی ؟

اونایی که می خوان آرکید بخرن اون 70 تومن نا قابل رو هم جور کنن و از آقا پیام بخرن. فکر کنم بهتر باشه چون خب هم Brand new ه و هم مطمئن تره و هم تاریخش جدیدتره. پیام جون الان pal نداره... UCداره که با یه بازی اصلی 470 تومنه..

من 345 می خرم + 5 پست;)
بازم دم پرنس گرم.. قیمت بهتری داد.

ببخشید سرنوشت جان
منم 360 ام رو با همین مشخصات کنسول سرنوشت(برد فالکون 2008)
میدم 400 تومن +هدست + کابل کامپوننت + 3تا بازی(GTA IV-LOST PLANET COLONIES-DEAD RISING)

مرسی
دیگه چرا کابل کامپوننت خریدی ؟:eek: مگه همون کامپوزیت کارتو راه نمی نداخت ؟

اقا نفروشید
داره بازیهای خوبی براش میاد
نفروشید:((
نــــــــفـــــروشـــــــ ــــــــــــید!!
تنها چیزی که منو ناراحت می کنه اینه که ببینم خیلی از بازی های خوب 360 رو کامپیوتر هم هست... حالم از مایکروسافت بهم می خوره.. تو که کنسول بازی ساختی دیگه این مسخره بازی ها چیه ؟ درود بر پلی 3 که بازی هاش انحصاری تره.

نفروش!!!!!!!!
واستا Resident Evil 5.Gears of war 2.رو بازي كن بعد بفروش
یکی دیگه از عواملی که منو ناراحت می کنه همینیه که شما گفتی...
Gears of War بازی بی نظریه (همین الانم دارم بازی ش می کنم. رسیدم به اون قسمت بارونیش;)) اما من اصلا با اینجور سبکا حال نمی کنم. اصلا با موجودات فضایی و حشره کشی حال نمی کنم.. یکی از بازی هایی که باعث شد حالم واقعا بهم بخوره و تقریبا باعث شد که بی خیال 360 بشم بازی Halo 3 بود.. اونقدر این بازی بی مزه و حال بهم زن بود که می خواستم 360 تمو نصف کنم (فکر کنم از وسط:p)... زیاد در مورد این بازی قد قد می کردن گفتیم دیگه خداست... تنها بازی که اوج لذت رو احساس کردم GRAW2 بود...

و اما Resident Evil 5... بازی که شب و روز خوابشو می دیدم... واقعا متاسفم. چه خاطرات زیبایی از ورژن 1 و 2 و 3 ش دارم و خواهم داشت. یادمه بیش از 500 بار نسخه 2 ش و شاید هم هزاران بار نسخه 3 ش رو تموم کردم و اگه بازم حسش بیاد همونو بازی می کنم. ای کاش یه نسخه درست کنن مثل همون نسخه های قدیمی تصویر ثابت اما با تکنولوژی امروزی. خیلی حال میداد.. اصلا شاید برم دوباره یه پی اس پی بخرم و باهاش بازی کنم. صد در صد تو آینده این کار رو می کنم.

ورژن 4 رش که دیگه حالمو بهم زد.. از لحاظ گیم پلی فوق العاده بود اما از لحاظ القای حس منو یاد فیلم Evil Dead 3 میندازه. به نظر من RE کاملا داره از نقطه داستان خودش منحرف میشه. واقعا که مسخره س. الانم که رفته آفریقا... می دونم که بازی فوق العاده جذابی باید باشه اما حس داستانیش از بین رفته.. واقعا برا کاپکم متاسفم.

ببخشید که اف تاپیکه ولی حال نمیده یعنی چی ؟! منظورت اینکه که ps3 حال میده ؟ اگه منظورت اینه که خدمتت عرض کنم که منم قبل از اینکه ps3 بخرم فکر میکرده حال بده ولی نه تنها بهم حال نداد بلکه بخاطر بازیهای ضعیفش (غیر از متال گیر ) و همچنین قیمت بازیهاش نه تنها از ps3 بلکه از هر چی کنسول و بازیه حالم بهم میخوره . شاید در آینده اوضاع فرق کنه ولی بهر حال وضعیت اصلا خوب نیست .
اینو دوستانه گفتم تا بعد از فروش 360 تت پشیمون نشی . البته منم 360 تم رو بخایر grow 2 نگه داشتم وگرنه منم هر دو کنسول رو با هم رد میکنم .
من خیلی طرفدار پلی استیشن بودم اما الان دیگه برام اهمیت نداره.. کنسولی که بشه باهاش بازی های نسل جدید رو تجربه کرد و برای ما ایرانیا به صرفه تر باشه ارزش داره.. به نظرم 360 برای ما ایرانیا خیلی خیلی مناسبه.

الان منتظر بازی های نسل بعدم.

دوستان من PSP ايشون رو خريدم و واقعا خيلي خوب ازش مراقبت كرده بود . تازه من همينطوري بدون ديدن به صورت پستي ازش خريدم . اصولا حساسيت خاصي تو نگهداري لوازماتش داره اين xbox رو هم 2 ماه نميشه خريده اگه كسي واقعا خريداره ضرر نمي كنه قيمتتون هم اگه منصفانه باشه باهاتون راه مي آد پس فرصت رو از دست نديد .
محمد جون دمت گرم. نظر لطفته.. راستی هنوز پی اس پی رو داری ؟

حرف آخرم... اگه نخواین که مطمئنا منصرف میشم:

من کنسولمو با همون قیمتی که از آقا پیام گرفتم می فروشم (البته به همراه بازی ها)

اگه نخواستین که این تاپیک قفل شه. شاید یخورده دیگه نیگه ش دارم و بعد بفروشم. به هر حال ممکنه دلم برای RE5 تنگ شه. خب خاطره س دیگه.

مرسی از همه تون.

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه!
یکی یه کنسول نو بخره و چند ماه ازش استفاده کنه و بعد بخواد دست دوم رو به همون قیمت نو بفروشتش!

سلام
دوتا درايو دارم يکي هيتاچي هست نو نو نو 50 تومان يکي هم سامسونگه 3 ماه کار کرده 40 تومان
هر کسي خواست پي ام بده

خیلی جالبه!.
یکی یه کنسول نو بخره و چند ماه ازش استفاده کنه و بعد بخواد دست دوم رو به همون قیمت نو بفروشتش!
ببین آقا محسن شما چرا اینقدر خودتو ناراحت می کنی ؟ تجربه قبلی من ثابت کرده که شما فقط میزنی تو سر مال.... یادته می خواستم پی اس پی مو بفروشم چند قیمت دادی بهم ؟ من دیدم محمد با قیمت پیشنهادی من موافقت کرد یو ام دی مو همینطوری بهش دادم. دیدی ؟ به همین خاطر نخواستم که اینجا قیمت بدم و گفتم فقط پی ام..
خب اگه نمی خوای مجبور که نیستی بخری.. منم نه تفنگ گذاشتم رو شقیقه تون و نه میل چندانی به فروش دارم. اگه پول لازم داشتم زیر قیمت میدادم.
در ضمن.. من از کنسولم استفاده چندانی نکردم.. در اصل براش پدری کردم. و دیگه اینکه تو این دو ماه امتحان خودشو پس داده.

من آخر قیمتم اینه شاید ارزشش بیشتر باشه ولی ته پول من اینه
خوب منم برا اینکه به پولت برسیم یه قطعه شو برداشتم دیگه.. خب بذار ببینم. من کنسولمو 370 خریدم از آقا پیام.. 10 تومن هزینه پست و اگرم بازی ها رو حساب کنی:

3+3+2500+2500= 11

یعنی در کل 391 تومن. یه باطری شارژی هم تو خود دسته هست که در کل میشه: 394 تومن.

خب...

بازی ها رو مبرم و هزینه پست خودمو میزنم .. باطری هم همینطور ..میشه: 370... چون پسر خوبی هستی 10 تومن میزنم. میشه 360 تومن.

پس: 360 تومن بدون بازی ها. دیگه غیر ممکنه کوچکترین تخفیفی بدم. اینم به خاطر این که گفتی پولت همین قدره.. حالا نمی دونم وجدانا راست گفتی یا نه.. ولی به هر حال اینکارو می کنم. بازم بدجوری افتادم تو فاز دو دلی.. چون هنوز اواسط بازی GOW م.. دوست ندارم یه بازی رو نیمه کاره رها کنم.:((

حیف عمو ایرج نبود.. حاضر بود همون 380 تومن منو بخره... یعنی همین الانشم حاضره. عمو ایرج کجایی ؟

سلاااامممم !!
عمو ایرج اومد :دی

آقایون خدا شاهده اینو دارم میگم !
من رفتم پیشش (خونشون ، بعد از 1 ماه که از خریدن 360ش میگذشت !) اولین چیزی که از 360ش دیدم هر چی دهنم میرسید بهش گفتم :دی

رفته دسته 360ش رو سلیفون کشیده !!!!؟؟؟؟؟!!!!!
یه کاور درست کرده وقتی بازی نمیکنه میکشه روش خاک نخوره ؟؟؟!!!؟؟؟!!!!

به نظر شما واقعا یه همچین وسواسی لیاقت یه پس گردنی رو نداره ؟ :دی :دی
-----------------
خب ، جدی شدم !!
ایشون خدایی مثل همون قلب راستش از 360 مراقبت میکنه و منم 380 بهش پیشنهاد داده بودم ولی الان یه نمه مشکل دارم و نمیتونم ازش بگیرم !

دوستانی که میگن جنس دسه دوم رو داره قیمت نو میده ! مگه قیمت چیزای دسه دو رو با قیمت روز نمیسنجن ؟ ( یه خورده تفکر ... )

خلاصه اینکه به نظر من یکی بیاد 370 بخره تمام :دی

راستش من خودم یه 360 دارم اینو برا پسر عموم می خوام اونم گفته تهش 350 تومنه
خلاصه هر جور مایلی! من پیبشنهادمو دادم

از تصمیمم صرف نظر کردم.. تا بعد که نظرم دوباره عوض شه.. فعلا این تاپیک میره پایین تا بعد ها بیارمش بالا...

ایرج جون مرسی.

خب دوباره آوردمش بالا... از اون موقع تا حالا اصلا باهاش بازی نکردم چون مانیتورمو فروخته بودم.. کابل VGA هم نداشتم که بتونم رو CRTبازی کنم... پی ام...
اگه این بار نتونم بفروشم 360 میره به جمع یادگاری هام.;)

فکر کنم بره جزو یادگاریهات خیلی بهتر باشه. بالاخره کلی برات خاطره میشه.
راستی تو فامیل کسی ازت نمی خره؟؟؟

زیاد مهم هم نیست برام.. بخرن.. نخرن.. یه اصطلاح هست که میگه:
Come what may....;)

man jat boodam mifrokhtam miraftam va yek wii mikharudam kheylii hal mide
\

سلامن اگه جات بودم یا نگه میداشتم یا میفرو ختم یک wii میگرفتم

حالا چرا هم انگلیسی نوشتی و هم فارسی.. ؟ ترجمه شه ؟:laughing:;);)
راستش نمی دونم حالا می خوام بفروشم تا ببینم که بعدا چی میشه.

راستش من خودم یه 360 دارم اینو برا پسر عموم می خوام اونم گفته تهش 350 تومنه
خلاصه هر جور مایلی! من پیبشنهادمو دادم
خب.. فعلا با این پیشنهاد موافقت میشه... کسی دیگه ای نبود ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or