می خوام آرکیدمو بفروشم (یخورده دو دلم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

سرنوشت

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

آقا من تصمیم کبری گرفتم که آرکیدمو بفروشم...

Status:
از کنسولم مثل قلب راستم مراقبت کردم. حتی دسته شم سلفن گرفتم که مبادا لک بگیره. دیگه خود کنسول بماند. از ضد عفونی کردن اتاقم گرفته تا عملیات نبض گیری و مبارزه با حرارت و آفات و سموم گیاهی و غیره. :biggrin1:

Type of Console:
کنسولم Pal ه.. تاریخ ساخت 2008/4/2

Games Sold With it:
به غیر از اون دیسک کلکسیون اصل خودش بازی های زیر هم هست که همه شونم فری هستن:
اینا رو فقط یه بار تو دستگاه گذاشتمشون و یه دونه لک کوچولو هم نداره.

COD4 Verbatim
GRAW Verbatim
-----------------------
واینام که بیش از یکبار:
Turok Aone
Mass Effect Verbatim

اگه بازی ها رو جدا هم خواستین مشکلی نیست.

Warning:
به هیچ عنوان اینجا قیمت نمی دم.. اونایی که واقعا می خوان فقط پی ام.. زیاد میل اون چنانی هم به فروش ندارم چون کارم اونقدرام واجب نیست.

Reason For Selling
Unknown

Some Other Details
اگه تهران باشید خودم حضوری میام و تست می کنم و تحویل میدم.. پس هزینه پست هم در نظر بگیرید.;)

خب فکر کنم تمام جزئیات رو گفتم. سرنوشت out

آخرین ویرایش:
همینکه با 250 تومن بخوای یه کنسول فالکنی که زیاد استفاده چندانی نشده رو بزنی تو سرش این به نظرت یه جور اهانت نیست ؟ خب الان کجا می تونی یه کنسول آرکید رو 250 گیر بیاری ؟ الله وکیلی اگه گیر آوردی من خریدارم..
بابا آرکید تقریبا تازه اومده و کسی هم به راحتی نمی فروشه چون بردش فالکنه و همه هم ازش راضین...
دلیل فروش من اینه که دیگه زیاد با کنسول حال نمی کنم.. اگه آخرشم نتونم بفروشم نگه ش میدارم.. شما زیاد ناراحت نشو..

ضمنا... زمان داریم تا زمان... اون موقع بنزین مفت بود و الان پول خون شده.. ما بریم به دولت شکایت کنیم و بگیم که آقا چرا گرون میدی ؟ بگیم اون موقع که خیلی مفت می خریدین.. بابا حرفایی می زنین بس عجیب..

آره عزیزم.. همه چیز حساب و کتاب داره.. الانم درایو بنک بدجوری کمیاب شده... لایتونم که فعلا به درد هیچی نمی خوره..

منم قصد بی ادبی ندارم.. بعدش من منظورم از 250 تومن این نبود که شما استطاعت مالی نداری.. گفتم با 250 تومن برو کنسولی رو پیدا کن که ارزش همونقدر پول رو داشته باشه.. به خدا لانچ هم بخوای بگیری الان کمتر از 200 تومن نمی تونی پیدا کنی..

خیلی ببخشید سرنوشت جان
شما حتی فرق شوخی و جدی رو متوجه نمیشی
من میخوام یه آرکید بگیرم و به برادر زادم هدیه بدم
یا نگه دارم دستگاه خودم رو بهش بدم
عزیزم من اون موقع که xbox گرفتم 700 پولش رو دادم
یه PS3 اصل ژاپن گرفتم 800 اونم 20 گیگ
برایه بازی یه lcd گرفتم با یه home teather پنج تومن
البته اینا به اینجا مربوط نیست
ولی بهتره بدونی لایت آنی که شما میگی به درد نمیخوره هیچ فرقی با بنکیوی شما نداره
یه درایو سامسونگ میندازیم روش از بنکیو خیلی بهتر کار میکنه

در هر صورت دیگه بیخیال شو نه شما فروشندهای نه من از شما خریدار
انشااله که دوستیمون حفظ میشه

یا علی

آقا من 100 می خرم
نقد$$$$$$$$$$

من خیلی کم پست می ذارم ولی وقتی اینو دیدم نتونستم خودمو نگه دارم و پست ندم ...
آقای محترم شما اگه اطلاع داشته باشید جنس دست دوم تمیز رو با توجه به قیمت آکش ازت بر می دارن ... معمولا هم بین 20 تا 30 درصد از قیمت کم می کنن (البته برای جنس های الکترونیکی) و اگه رو بورس بشه به قیمت بهتر هم ازت می خرن ...
...
در واقع فکر کنم شمعون جهود هم به مراتب قیمتی بالاتر از قیمت شما ارائه دهد .

اگه شما ادب و نزاکت داشتید نمی گفتید یارو
یارو یعنی چی؟؟؟

تو فروم آزاد هر کسی میتونه نظر بده............
این حرف تو مثل این میمونه که من بگم: من تو کشورم آزادام و می خوام لخت تو خیابون بگردم.

خیلی ببخشید سرنوشت جان
شما حتی فرق شوخی و جدی رو متوجه نمیشی
من میخوام یه آرکید بگیرم و به برادر زادم هدیه بدم
یا نگه دارم دستگاه خودم رو بهش بدم
عزیزم من اون موقع که xbox گرفتم 700 پولش رو دادم
یه PS3 اصل ژاپن گرفتم 800 اونم 20 گیگ
برایه بازی یه lcd گرفتم با یه home teather پنج تومن
البته اینا به اینجا مربوط نیست
ولی بهتره بدونی لایت آنی که شما میگی به درد نمیخوره هیچ فرقی با بنکیوی شما نداره
یه درایو سامسونگ میندازیم روش از بنکیو خیلی بهتر کار میکنه
دوست عزیز به خدا شما حرف منو بد متوجه میشید... چرا اینقدر پول به رخ من می کشی شما... منظورم من اینه که با 250 تومن کنسولی رو بگیر که همونقدر قیمتشه.. حالا بازم شما بیا بگو من داشتم بهت اهانت می کردم. ای بابا..

در هر صورت دیگه بیخیال شو نه شما فروشندهای نه من از شما خریدار
انشااله که دوستیمون حفظ میشه

یا علی
ولی در کل از طرز برخوردت خوشم اومد..
موفق باشی..;)

من خیلی کم پست می ذارم ولی وقتی اینو دیدم نتونستم خودمو نگه دارم و پست ندم ...
آقای محترم شما اگه اطلاع داشته باشید جنس دست دوم تمیز رو با توجه به قیمت آکش ازت بر می دارن ... معمولا هم بین 20 تا 30 درصد از قیمت کم می کنن (البته برای جنس های الکترونیکی) و اگه رو بورس بشه به قیمت بهتر هم ازت می خرن ...
...
در واقع فکر کنم شمعون جهود هم به مراتب قیمتی بالاتر از قیمت شما ارائه دهد .
دوست عزیز بذار طرف خوش باشه...;) چیکارش داری ؟:laughing:

اگه شما ادب و نزاکت داشتید نمی گفتید یارو
یارو یعنی چی؟؟؟

تو فروم آزاد هر کسی میتونه نظر بده............
برو تمام پستهای منو ببین بشمار به چند نفر گفتم یارو !

من عادت دارم به آدمهای (آدم ؟!!؟؟) .... میگم یارو ...

خب حالا که کسی نمی خواد یخورده بریم دنبال بازی- باید قدر کنسولمو بیشتر بدونم..

کسی کابل VGA داره ؟ اگه خواستین می تونین با کابل HDMI To DVI مبادله کنیم... یا پی ام بدین اگه می خواین بفروشین..
بهتره یخورده دیگه بازی کنم تا ببینم که بعدش چی میشه...

پس منتظر کابل VGA هستم... و یا اگه کابل HDMI To DVI می خواین پی ام بدین...
مرسی.

خب دوستان من یخورده شرایط رو عوض کنم:

1. من یه کابل VGA می خوام.

2. می خوام کابل HDMI TO DVI مو بفروشم.. یا با کابل VGA بمبادلم.;)

3. بازی های زیر رو می خوام بفروشم: (همه شون فری هستن)

Turok Aone
Gears of War Safe Data
GTA4 T-GAte
Call of Duty 4 Verbatim
Ghost Recon Advanced Warfighter Verbatim

اینا رو میشه اینجا قیمت بدین...
شروع کنید..

به برنده یه پک کامل از بازی های N64 هدیه میشه.;)

خب شما اگه بخوای 360 رو ازم بخری من دیگه کابلشو چیکار کنم ؟ خب بریم تو پی ام ببینیم که چی میشه... خدا به خیر کنه..

بچه ها ما تا با آقا محسن معامله می کنیم هنوز گزینه 2 و 3 بالا برقراره... اگه خواستین همینجا قیمت بدین..
مرسی..

خب به نظر من این تاپیک دیگه بیش از حد عمر کرده.. وقتشه که دیگه بره به گودال ابدیت و اونجا آروم بگیره..

من قیمت پیشنهادیم رو میگم و شما هم قیمت پیشنهادی خودتونو... اگه به نتیجه رسیدیم که فروخته میشه اگه نه که کلا این تاپیک میره به گودال ابدیت..

قبل از اینکه شروع کنم یه چیزی رو بگم... اونم اینکه اصلا دوست ندارم بشنوم بیاین بگین که فلان جا داره فلان قیمت رو میده و غیره... از کل بازار هم اطلاع دارم.. خریداری یا علی اگه نیستی بیخودی جو سازی نکن..
تمام کسایی که پی ام داده بودن معلوم بود که می خواستن یه چیزی بپرونن.. الان فقط نظر آقا محسن مونده..
(محسن جان لطفا تو این بحث دیگه شرکت نکن.. تو پی ام با هم کنار میایم اگه با قیمت پیشنهادی مایل بودی.. ممنون.)

من قیمت پیشنهادیم 360 تومنه...

منظورم خود دستگاه بود فقط.. اما اگه همه شو با هم می خواین آتیش میزنم به مالم و همه شو با هم میدم 360... اما تک بخواین نه... قیمتشو زیاد مفت نمیدم... اینم یه امتیاز...
فقط عجله کنید چون فردا دارم کابل VGA میخرم.. این یعنی اینکه دوباره به بازی کردن ادامه میدم..
این تاپیکم دیگه شورشو دراورده.. بهتره که زود تموم شه..

فکر کنم دارم خوب میدم.. نه ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or