میر مهنا

1.jpg

درود بر همه باز هم یک بازی ایرانی دیگر

میر مهنا یک بازی اول شخص هست داستان بازی درباره شخصیت واقعی میر مهنا بوده که در دوره کریم خان زند رخ میدهد درقرن 17 میلادی
به گفته سازندگان بازی از فیزیک در این بازی استفاده شده که در نوع خود جالب هست وهمچنین از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن های بازی استفاده شده
از نکات دیگر که سازندها به ان اشاره کردندموسقی به کاررفته در بازی هست که به سبک محلی جزایر جنوب کشورمان هست

ا تصاویر

میرمهنا
سازنده: اسپرس پویانما
سبک: اکشن اول‌شخص
پلتفرم: PC،
تاریخ انتشار: نامعلوم

وب سایت رسمی بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
باز یه بازیه ایرانیه دیگه :d

یعنی اینم بخریم ؟ :"> خوب آره دیگه میخریم. ;;)

گرشاسپ ای بدک نبود ، حداقل چند قدمی بازیهای ایرانی رو پیش برد و به نظر من تنها بازی ایرانی بود که ارزش بازی کردن داشت :d حالا نوبت این یکی شده ، فقط امیدوارم در این بازی اشتباهی که تو گرشاسپ اتفاق افتاد تکرار نشه ، منظورم صداگذاری و تکنیک دوبلوری هست که ایران در این ضمینه جزء بهترینهاست و در گرشاسپ اصلا از این تکنیک استفاده نشد ! امیدوارم در این بازی تو این مورد سنگ تموم بذارن.

من تا حالا بازی ایرانی بازی نکردم ولی تریلر های گرشاسب و این عنوان رو دیدم. امیدوارم مثل گرشاسب که چند پله بازی های ایرانی رو جلو برد اینم بتونه تو این صنعت کمی ایران رو ارتقا بده. نمیتونم نظر بدم ولی با چیزی که ازش دیدم بد نبود.

خوشحال کننده بود .. به هر صورت نمیدونم این استودیوها یا گروههای بازیسازی ایرانی چطور در اول کار یا راه دور هم جمع بشن و با هم پروزه ی یکسانی دنبال کن اینطوریم موفقترن .. البته من زیاد از این سازندگان خبری ندارم

یه چیز دیگه راستی .. گرافیک و تکسچر و اینا همش زرق و برق مهمتر از اینا به نظر من اول گیمپلیه و فیزیک و هوش مصنوعیه بعد داستان و بعدش موسیقی.. هرچند اینام بسته به موتورن اما گرافیک زیاد مهم نیست .. بازی مهمه که بتونه حس و حالش رو انتقال بده حتی اگه دود و انفجارهاشم از نظر بصری مصنوعی باشن اما باید از نظر تاثیر طبیعی باشن.. نه مثلا مثل مافیا 2 فقط تکسچراش خوشگل باشن بر خلاف یکش.. البته راه زیادی هم مونده که بازیامون به سطح همون مافیا هم برسن ..

میرمهنا!

سلام.
خوب دیدم برای این بازی ایرانی تاپیک زده نشده! از دیدن این همه حمایتی که از بازی های ایرانی میشه شاخ درآوردم بازی های خارجی ماه ها قبل از انتشار تاپیکشون زده میشه ولی بازی ایرانی که دیروز منتشر شده هنوز تاپیک نداره! خوب بگذریم خودم استادش می کنم :d
============================================================
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، «میر مهنا» اولین بازی ملی را با مشارکت استودیو بازی سازی «اسپریس پویا نما» تولید و راهی بازار عرضه این محصول کرد.

files_news_7429551[0a3ede7b996a2253f30bd64c78ca148c].jpg

به گزارش معاونت ارتباطات و بین الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ، بازی رایانه‌ای « میر مهنا » که بهمن ماه سال گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران فرهنگی کشور رونمایی شده بود با حمایت بنیاد ملی بازی رایانه‌ای و توسط استودیو بازی سازی «اسپریس پویا نما» تولید شده است.

« میرمهنا » یک بازی اول‌ شخص ایرانی است که داستان آن بر اساس زندگی‌نامه‌ی میرمهنا مبارز ایرانی دوره‌ی کریم‌خان زند شکل گرفته است. دوره‌ای که با استعمار هلند و انگلیس و سلطه کمپانی هند شرقی بر جزایر جنوبی ایران و خصوصا جزیره خارک همراه بوده است.

کتاب چند جلدی “بر جاده‌های آبی سرخ” اثر زنده یاد نادر ابراهیمی که داستان زندگی و مبارزات این شخصیت را در قالب داستانی مرور می‌کند منبع اصلی نگارش داستان این بازی است.

این بازی از طریق شرکت « لوح زرین نیکان » در سطح بازار عرضه این محصول توزیع شده است و علاقه‌مندان می‌توانند آن را از مراکز فروش بازی‌های رایانه‌ای تهیه کنند.

مدیر پروژه: مرتضی رضایی، کارگردان فنی و مدیر برنامه نویسی: بهنام آقاجانی، کارگردان و طراح بازی : مرتضی رضایی ، مدیرهنری: بهنام شجاعی ، برنامه نویس گرافیک و موتور بازی : بهنام آقاجانی، برنامه نویس سایه: آدریان ولبورن ، برنامه نویس هوش مصنوعی: سید حسین مسبوق، برنامه نویس سناریو : رضاصاحبکاران، تیم فضا و کانسپت : بهنام شجاعی، طراحی کاراکتر: حسین دیبا، بهنام شجاعی و ابراهیم دیبا، سناریو داستان و بازی نامه: مرتضی رضایی، آهنگساز : پیام آزادی ، سرپرست گویندگان : محمد رضا علیمردانی و ... از عوامل تولید بازی « میرمهنا » هستند.

لازم به ذکر است بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای پیش از این بازهای « شمشیر نادر »، « لطفعلی‌خان زند »، « عصر پهلوانان » و « گرشاسب » را بر اساس تاریخ ملی و فرهنگ بومی تولید و به علاقه‌مندان این بازی‌ها عرضه کرده است.

منبع متن بالا​

تصاویر:

منبع تصاویر:
Bazicenter.com

• Like
Reactions: mehdy.z
بازي مزخرفي است
مگه شما بازی کردی؟
اینطور که من دیدم بازی خوبی هست.
محمد رضا ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی تاپیک تکراری هست

میر مهنا

حسین جان ممنون به خاطر لطفت پس من این یه تیکه رو خیلی تند رفتم! از همتون معذرت می خوام.

خوب دیدم برای این بازی ایرانی تاپیک زده نشده! از دیدن این همه حمایتی که از بازی های ایرانی میشه شاخ درآوردم بازی های خارجی ماه ها قبل از انتشار تاپیکشون زده میشه ولی بازی ایرانی که دیروز منتشر شده هنوز تاپیک نداره!

ولی خداییش بعد این همه وقت و گذشت یه روز از عرضش تاپیک باید UP میشد!

مدیران لطفا هر کاری صلاح می دونن با این تاپیک بکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or