میر مهنا

1.jpg

درود بر همه باز هم یک بازی ایرانی دیگر

میر مهنا یک بازی اول شخص هست داستان بازی درباره شخصیت واقعی میر مهنا بوده که در دوره کریم خان زند رخ میدهد درقرن 17 میلادی
به گفته سازندگان بازی از فیزیک در این بازی استفاده شده که در نوع خود جالب هست وهمچنین از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن های بازی استفاده شده
از نکات دیگر که سازندها به ان اشاره کردندموسقی به کاررفته در بازی هست که به سبک محلی جزایر جنوب کشورمان هست

ا تصاویر

میرمهنا
سازنده: اسپرس پویانما
سبک: اکشن اول‌شخص
پلتفرم: PC،
تاریخ انتشار: نامعلوم

وب سایت رسمی بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
molana عزیز با نظراتت کاملا موافقم . این صنعت از نظر من جای رشد داره تو ایران ولی نه با وضعیت فعلی. حرفت کاملا درسته حمایت فقط مادی نیست میشه بدون غرض ورزی یه بازی ایرانی مورد نقد و بررسی قرار داد و نقاط ضعف و قوت اونو به چالش کشید کمی هم باید به بازیسازی بها داده بشه چون ساپورت مالی تو این رشته خیلی کم صورت میگیره. به قول یکی از دوستان اگه امکانات خوب باشه ایران هم میتونه خودش رو تو این صنعت به استانداردهای جهانی برسونه. ما این صنعت رو فکر میکنم 2 ساله که به طور جدی شروع کردیم و صنعت گیم صنعت نوپایی هست در ایران پس انتظارات نباید خیلی بالا باشه ولی خوب منم قبول دارم که کیفیت بازی ها بالا نیست ولی با حمایت های بیشتر امیدوارم استعداد های بیشتری شکوفا بشه تو این زمینه. همین که بازی خریداری یشه بازیساز این رو حس میکنه که اثرش از طرف جامعه ی گیمری دیده شده و این میتونه زمینه ی نقد های بیشتر و در نتیجه جا افتادن این صنعت و رفع اشکال در برنامه نویسی و disign بازی ها بشه.

• Like
Reactions: Molana
molana عزیز با نظراتت کاملا موافقم . این صنعت از نظر من جای رشد داره تو ایران ولی نه با وضعیت فعلی. حرفت کاملا درسته حمایت فقط مادی نیست میشه بدون غرض ورزی یه بازی ایرانی مورد نقد و بررسی قرار داد و نقاط ضعف و قوت اونو به چالش کشید کمی هم باید به بازیسازی بها داده بشه چون ساپورت مالی تو این رشته خیلی کم صورت میگیره. به قول یکی از دوستان اگه امکانات خوب باشه ایران هم میتونه خودش رو تو این صنعت به استانداردهای جهانی برسونه. ما این صنعت رو فکر میکنم 2 ساله که به طور جدی شروع کردیم و صنعت گیم صنعت نوپایی هست در ایران پس انتظارات نباید خیلی بالا باشه ولی خوب منم قبول دارم که کیفیت بازی ها بالا نیست ولی با حمایت های بیشتر امیدوارم استعداد های بیشتری شکوفا بشه تو این زمینه. همین که بازی خریداری یشه بازیساز این رو حس میکنه که اثرش از طرف جامعه ی گیمری دیده شده و این میتونه زمینه ی نقد های بیشتر و در نتیجه جا افتادن این صنعت و رفع اشکال در برنامه نویسی و disign بازی ها بشه.

متاسفانه مشکلات سر راه این صنعت در کشور ما خیلی زیاده از فرهنگ غلطی که در مورد گیم و گیمر در بین خانواده ها جا افتاده بگیر تا عدم میل سرمایه گزاری کلان به روی این رسانه به عنوان مقوله ای فرهنگ ساز و تاثیر گزار در بین اقشار مختلف جوانان دقیقا ً به همان علت سابق یعنی عدم اعتماد به اثربخشی این رسانه به عنوان حرکتی فرهنگ ساز از یک سو و دست اندازهای ریز و درشت در بوروکراسی دولتی و اداری و شاخ و برگ زاید و بسیار زیاد پیش روی سرمایه گزار بخش خصوصی و ناشر و سازنده از سوی دیگر به قدری این پازل پیش روی صنعت گیم را در ایران غیر قابل حل کرده که در این شرایط حضور آثاری مثل گرشاسپ و میرمهنا موجب دلگرمی دوستداران پیشرفت این صنعت در کشورمان می شود . از این رو وجود چنین آثاری با این همه دست انداز کوچک و بزرگ را بنده در حد شاهکار می دانم و مستحق تحسین می دانم .

واقعا ً از شما بعیده !!!:-o
شما عضو تحریریه ی این سایت بزرگ هستید ! لااقل ما انتظار نقد و بررسی و تحلیل موشکافانه ی شما رو داریم !:(

حالا من یه شوخی کردم. اول بازی رو چک می کنم و بعدش میندازمش تو جوب!:دی
500 دفه هم بحث بازی های ایرانی شده و هنوز یه سری ها می گن چرا باید بخریم!؟! خوب درسته یه سری بازی تبلیغاتی مثل شامپو صحت رو نباید خرید ولی بازی های این مدلی که واقعا هدفشون ساخت یه بازی خوبه، خرید ما واقعا روی ارتقا کارهای این استدیو ها تاثیر میزاره و اگه ما ساپورت نکنیم مطمئنا نمیشه انتظار هیچ مدل پیشرفتی رو داشت

• Like
Reactions: Dysphoria
چرا بازیهای ایرانی قبل از انتشار دمو قابل بازی ندارن ؟

دموي قابل بازي در حالت عادي ندارن (كو تا به اينجاها برسه)
اما اگر به عنوان تستر انتخاب بشي ميتوني بري تست كني گيم رو !!
من برا گرشاسب درخواست داده بودم وقتي طرف زنگ زد برم برا تست مسافرت بودم گفتم نميتونم بيام :d:(

به نظر من بازی ساز ها مشکل ندارند این بنیاد ملی است که مشکل دارد.بازی یک سال است ساخته شده است این ها اجازه ی پخش نمی دهند.

بنیاد هیچ کاره بدی نکرده . یعنی اصلا دست بنیاد نیست . این مشکل از ارشاد هست . ناشر بازی رو خریده از تولید کننده (تولید کننده اسپریس پویا نما و بیناد بازی با یه درصدی شراکت هستند) حالا مشکل اینجاست یعنی ناشر با ارشاد یا جاهای دیگه یا با خودش مشکل داره که نمیتونه به موقع بازی رو عرضه کنه .

به نظر من در حال حاضر بنیاد اگه نباشه صنعت گیم در ایران کاملا نابود میشه . باز الان در یه حرکته خیلی ناچیزی هست !

مشکل بنیاد هم اینه که پول نداره . اصلا هم نداره . یعنی نمیدن بهش . ما خودمون بعده 2 ماه دوندگی به زور یه قسمت از پولمونو تونستیم بگیریم .

میگم برای اجرای بازی باید حتما دسک بازی توی دستگاه باشه
هیچ راهی نیست بشه بدون دیسک پخشش کرد :-/
یا باید کرک بیاد یا اگه سی دی قفلی نداره میتونی ایمیج بگیری بعد با daemon tools درایو مجازی بسازی .
.
گرشاسپ رو که خریدم ولی مرحله 1 به بعد نرفتم به نظرم بد بود . این رو هم وسوسه شدم خریدم . خداکنه خوب باشه .
بازی های ایرانی دارن خوب پیشرفت میکنن . اینم اگه خوب باشه میتونه مثل گرشاسپ وارد استیم شه و از گیم اسپات و ... نمره بگیره (وقتی گرشاسپ از گیم اسپات 5.5 گرفت خیلی خوش حال شدم )
لطفعلی خان زندم بازی کردم به نظرم فقط گرافیکش خوب بود و گیم پلی اش ضعیف ( ولی در حد ایرانی عالی بود . خیلی قبل تر از گرشاسپ اومد )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or