مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند!

SaDrA-HhH

Loyal Member
move.jpg

مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند

miyamoto در گفت و گويی با EDGE گفته است: هر وقت ما چيزی را خلق ميکنيم و ديگران از روی آن کپی ميکنند ما آن را تهديد کننده ميدانيم! علاوه بر اين زمانی بيشتر نگران ميشويم که به خاطر نتيجه آن از آن استفاده ميکنند و اين موجب دلگرمی ما نميشود!

NATAl و MOVE هر دو در اواخر امسال عرضه ميشوند!

SOURCE

هر وقت ما چيزی را خلق ميکنيم و ديگران از روی آن کپی ميکنند ما آن را تهديد کننده ميدانيم! علاوه بر اين زمانی بيشتر نگران ميشويم که به خاطر نتيجه آن از آن استفاده ميکنند و اين موجب دلگرمی ما نميشود!
استدلال جالبی دارن! MOVE با اینکه شبیه کنترلر Wii هست ولی کیفیتش فوق العاده بیشتر هست .نتال هم که کلا ربطی به نینتندو دوستان نداره!

-اون قسمت دومش رو خدایش راست میگه! اگه Wii اینقدر فروشش بترکون نمیشد - نه سونی نه MS به سمت اینجور چیزا نمیرفتن.

ناتال یه الهام گیری خیلی پیشرفته از eye toy هست و ایده ناب به حساب نمیاد!
الهام گرفته شده. خوب خیلی چیزا از خیلی چیزهای دیگه الهام گرفته شده!مثلا همین کنسولها هم از کنسولهای نسل قبل الهام گرفتن و تکامل پیدا کردن!
منتها این حد تکاملش فوق العاده از eye toy بیشتره. قبلا XBOX vision رو داشتیم(من نداشتما،منظورم اینه که وجود داشته) که مثل eye toy فروغی نداشت! و کسی نگاهی به اینجور چیزا نمیکنه!
ولی باید ببینیم توی نتال چی بوده که اینقدر خاطر خواه پیدا کرده!

همین MOVE سونی مثلا خیلی نزدیکه به کنترلر wii ولی پیشرفت هایی هم داشته و نقصیهای اون رو برطرف کرده+تصاویر گیم هم HD هست.(اینا خودش باعث جذب مصرف کننده میشه،که نینتندو هم بخواطر همین دلگرم نیست دیگه:دی)

میزان فاصله ای که NATAL با اون eye toy گرفته خیلی با فاصله MOVE تا کنترلر Wii فرق داره!

الهام گرفتن با تقلید صرف فرق داره!

آخرین ویرایش:
ناتال یه الهام گیری خیلی پیشرفته از eye toy هست و ایده ناب به حساب نمیاد!

ولی چه جالب که خود سونی نتونست این الهام خیلی پیشرفته را از دستگاه خودش eye toy بگیره و رفت به سراغ الهام گرفتن از کنترلل های wii !

این بهترین استدلال چند سال اخیرت بوده فرخ، جدا روز به روز پیشرفت میکنی. وقتی به چیزی که دوست داری یکی یه چیزی میگه اصلا فکر نمیکنی چی داری جوابش رو میدی
تو نمیخوای دست از سر من برداری:biggrin1: چیکار کنم کلا من به پیشرفت عادت دارم !
خیلی هم خوب میدونم چی میگه ولی این حرفها از کجا در میاد اینه که منو تحریک میکنه !
وزنه همیشه باید یه طرف سنگینی کنه ؟! تو هم سعی کن بجای مارک چسبوندن روی من بدون که کی چیکارست ! باشه ؟
از یه ایده و الهام هم میشه انقالاب بوجود اورد همونطور که از زمان ولفنشتاین به بعد بازی fps زیادی بودن انقلاب کردن مثل هاف لایف وگرنه صنعت fps سازی همون زمان باید درش تخته میشد !

آخرین ویرایش:
ولی چه جالب که خود سونی نتونست این الهام خیلی پیشرفته را از دستگاه خودش eye toy بگیره و رفت به سراغ الهام گرفتن از کنترلل های wii !
این بهترین استدلال چند سال اخیرت بوده فرخ، جدا روز به روز پیشرفت میکنی. وقتی به چیزی که دوست داری یکی یه چیزی میگه اصلا فکر نمیکنی چی داری جوابش رو میدی

من گفتم الهام گرفتن نه تقلید! الهام گرفتن سازندس!

صدرا یعنی واقعا تکنولوژی نتال و یک دوربین رو یکی میدونی؟

من همچین حرفی زدم؟ تکنولوژیش متفاوت و جدیده ولی ایده تازه نیست!

والسلام میخواین قبول کنید میخواین نکنید!

از نظر شباهت هم Natal با eye toy خيلی فرق داره (چه از ظاهر و چه قابليت ها)
ولی Move با wii شباهت کمی داره .
از نظر کارایی Natal با Eye Toy هیچ فرقی نداره ! هردو هدقشون یک چیز بوده ولی سیستم Natal خیلی با Eye Toy فرق داره و پیشرفته ترِ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or