مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند!

SaDrA-HhH

Loyal Member
move.jpg

مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند

miyamoto در گفت و گويی با EDGE گفته است: هر وقت ما چيزی را خلق ميکنيم و ديگران از روی آن کپی ميکنند ما آن را تهديد کننده ميدانيم! علاوه بر اين زمانی بيشتر نگران ميشويم که به خاطر نتيجه آن از آن استفاده ميکنند و اين موجب دلگرمی ما نميشود!

NATAl و MOVE هر دو در اواخر امسال عرضه ميشوند!

SOURCE

خب یه کم راجع به Move خوندم دیدم حق با توئه ! از نظر ساختاری خیلی به کنترلر Wii شبیه هست ولی به لطف دوربینی که داره میتونه بعضی از کارهای Natal رو هم انجام بده. یعنی تقریبآ ترکیبی از این دو هست که خیلی جالبه.
مقاله Digital Foundry سایت Eurogamer در موردش گفته :
In theory, Sony's motion controller can easily exceed the capabilities of the Wii MotionPlus and also mimic some of the headline functionality of Project Natal. It acknowledges the importance of the human body as a control interface, but is based on the basic common-sense principle that our hands and fingers are a crucial component in communicating with the game.

آریا جان ویدیو ش یادم نیست اسمش چی هستش چون موقع دانلود با یه اسم دیگه SAVE ش کردم اما میدونم مال GDC 2010 هستش که این دکتر ریچرد که امد توی کنفرانس سونی MOVE رو معرفی کرد تو E3 اون دقیقا نشون میدن که با دوربین دقیقا بدنن شما حتی نشستن و بلند شدن شما رو نشون میده و اون دو گوی بیشتر به دقت این عمل کمک میکنه که میشه گفت برای دقت بیشتر PS eye فکر کنم استفاده میشه که این نوشته هم درست گفته .;)

من کلا خوشم میاد از این جور چیز ها چون FUN هستش یعنی آدم حال نداره یکم بازی باهاش میکنه . کلا من هم از NATAL خوشم میاد هم move حالا باید ببینم کدومشون از نظر قیمتی در اون موقع صرف میکنه چون گفتن 150$ natal به نظرم خیلی زیاد هستش فوقش اگه 100 باشه میشه جفتش رو با هم گرفت و حال کرد اما 150 یکم زیاده چون از یه چند وقت دیگه باید شروع کنیم برای نسل بد پول جمع کردن که اون موقع ... نشیم .

خوب ویدیو ش رو پیدا کردم از لینک زیر ببینین .

آخرین ویرایش:
من از کنترلر ویی خوشم آمد , اما وقتی گرافیکِ پلاستیکی بازیهایی رو که با اون کنترلر قابلِ انجام بود رو دیدم , به دستشویی پناه بردم..
درسته که کنترلر ویی و Move به هم شباهت و از نظرِ کارایی با کمی تفاوت مثلِ همند ولی PS3 کجا و Wii کجا...

کارای فوق العاده ای میشه باهاش کرد ولی چیز جدیدی نیست ! از Microsoft Word گرفته تا همین صنعت گیم قبلآ بارها استفاده شده.
خیلی پیشرفته تر از نیتالشو گوگل ساخته و روی گوشیه نکسز وان گذاشته!
میتونید برید تو یو تیوب ویدئوهاش رو ببینید کف کنید:دی
میدونم چیز جدیدی نیست حتی تو صنعت گیم و ممکنه پیشرفته ترش هم باشه.
منظور من این بود که استفاده های خیلی جالبی میشه ازش تو بازیها کرد. یعنی برخلاف اسکن کل بدن که بیشتر به درد بازیهای کژوال میخوره، میتونه تو بازیهای هاردکور استفاده های زیادی داشته باشه.مثلا بازی کردن بازیهای استراتژی و نقش آفرینی و کلا بازیهایی که منو زیاد دارن رو روی کنسول راحت تر کنه.

18203384368691685331.jpg

:arrowd:

82027383041710487509.jpg

یا

20890602711766780759.jpg

:arrowd:

56207415981415948421.jpg
فکر کنم اون ایده خیلی مهم تر باشه اول همون بیل بود که بعد با پیشرفت تکنولوژی و نو اوری تبدیل به اون چیزی که حالا میبینی شده..!!!natal هم داره همون ایده ی eye toy رو منتها در ابعاد وسیع تر و نواورانه تر انجام میده..!!!

دوستانی واقعا اشتباه فکر میکنید این وصیله سونی ترکیبی از MOVE که کنترل هستش با کارای های قبلی PS eye هستش نه MOVE به تنهای دوستان جوری بیل رو لودر مقایسه میکنین انگار سونی امده فقط که MOVE تنها رو به شما میده MOVE رو میده که دقت کار شما بالا بره که میشه ترکیبی از PS eye و MOVE دقیقا این عمل رو هم برای این انجام داده که به کارای PS eye اعتقاد داره و برای اون لگی که شما توی NATAL دارین رو نداشته باشین برای حرکت دست ها MOVE رو معرفی کرده که اون حرکات اضافه ای که مثل دست شما میره پشت بدن ناتال هنگ میکنه رو دیگه MOVE از اون جلوگیری میکنه و کاری میکنه که شما با به دست گرفتن MOVE جلوی PS eye شما به صورت 3 بعدی باشین که پشت شما رو هم کاور بده که در این گزینه ناتال نمیتونه این عمل رو انجام بده مگه این که از انیمیشن های از پیش تعریف شده توی بازی استفاده بشه که اگه شما یکم دستتون رو بالا بیارین انم دست رو ببره عقب برای مشت .

اون ویدیو که بالا دادم رو ببینین بعد از این نظر های خوشحال بدین . بعدشم جفتشون عالی هستن حالا شما میخواین یکی رو بکوبین فرق میکنه .

آخرین ویرایش:
خود شیگرو تو E3 قبلی وقتی داشته natal رو میدیده کف کرده بود حالا برخی دوستان میفرماین چیز جدیدی نیست !

منم وقتی لامبورگینی میبینم کف میکنم! ولی چیز جدیدی نیست چون پیکانم ماشینه!

البته هیچکدوم از این 2 چیز خاصی نیستن که شما سرشون دارید دعوا میکنید!
مهم بازیه اینا که فقط یه وسیلن!
شرط میبندم بخریدشم ماهی یکبارم سمتشون نمیرید!

این فریدون استاد له کردن همست :biggrin1: به هیچ کس بر نخوره ها شوخی میکنم . خدایی حرفتون در مورد تقلید natal و eyetoy مثل اینه :biggrin1:

در سته کارایی یکیه هر دوش زمین میکنن :biggrin1: خدایی یه چند ساعت فقط خندیدم واسه این تصاویر زنده باشی فریردون :biggrin1:
18203384368691685331.jpg

82027383041710487509.jpg

خیلی باحال بود این پستت فریدون. خانوادگی خندیدیم! :biggrin1:
درسته که ایده اولیه استفاده از تصویر در بازی ها از سوی سونی معرفی شد! ولی این چیزی که ما با Natal تجربه می کنیم در حقیقت مقایسه چند frame با یگدیگر برای تشخیص حرکت نیست ، بلکه بیشتر از صرفاً چند عکس هست و عمده مسئولیت بر دوش عمق سنج NATAL هست! یعنی اگر بهتر نگاه کنیم متوجه میشیم که حتی مقایسه فریدون هم اشتباهه و بیشتر بدرد مقایسه Eye Toy با PlayStation Eye می خوره چرا که Eye Toy و Natal شاید صرفا نتیجشون یکی باشه ( اونم نه کاملا ، فقط کمی شبیه به هم ) ولی در عمل کاملا متفاوتند. اولی مقایسه عکس ها و دومی تشخیص عمقی و ابعاد فضایی اجسام!

الهام گیری صرفا در انتقال حرکات بدن به دستگاه که اون هم تازه بخشی از کار هاییست که این دستگاه می کنه. ولی شیوه انجم کار کاملا متفاوته!

مثال بهتری که فریدون می تونست بزنه مقایسه اون اسب و گاری با یک هواپیما بود. هر دوشون می تونن شما رو از یک شهر به شهر دیگر ببرن و تنها شباهت اینکه با هر دو میشه سفر کرد! ولی بنا و ایده کار کاملا متفاوته. بهتر بگم این دو صرفا در پایه ی نیازی که رفع می کنند اشتراک دارند.

پس خواهشا هی نگید تقلید.

در ضمن اگر قرار بود الهام گیری کار بدی باشه الآن همه ما باید با همون اسب و قاطر می رفتیم سفر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or