مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند!

SaDrA-HhH

Loyal Member
move.jpg

مياموتو: Motion controller های SONY و MS تهديد کننده هستند

miyamoto در گفت و گويی با EDGE گفته است: هر وقت ما چيزی را خلق ميکنيم و ديگران از روی آن کپی ميکنند ما آن را تهديد کننده ميدانيم! علاوه بر اين زمانی بيشتر نگران ميشويم که به خاطر نتيجه آن از آن استفاده ميکنند و اين موجب دلگرمی ما نميشود!

NATAl و MOVE هر دو در اواخر امسال عرضه ميشوند!

SOURCE

چرا کسی به اسکن صدا توسط ناتال توجهی نمیکنه؟ به نظر کارای فوق العاده ای میشه باهاش کرد
کارای فوق العاده ای میشه باهاش کرد ولی چیز جدیدی نیست ! از Microsoft Word گرفته تا همین صنعت گیم قبلآ بارها استفاده شده.

نمیدونم چرا اینقدر از روی ظاهر تصمیم میگیرن دوستان ، از نظر تکنیکی Wii و Move هیچ ربطی به هم ندارن.
حداقل توی ویدئوهای دیده شده که فرق خاصی با هم نداشتن !

حداقل توی ویدئوهای دیده شده که فرق خاصی با هم نداشتن !
خواهش میکنم حرف از ویدئو نزن ! :biggrin1:
مگه اون ویدئو مایلو رو ندیدی که 10 نفر با 10 رنگ لباس مختلف اومدن ولی نتال هیچ کدوم رو نتونست تشخیص بده ! :laughing:
حداقل اگه اینا اینقدر از کارایی این دستگاه مطمئن بودن یه دقیقه نمایش مایلو رو real تو E3 پارسال نشون میدادن که ندادن.

در ضمن از شما که مدیر هستی بعیده بگی Move با کنترل wii فرق خاصی نداره !

خواهش میکنم حرف از ویدئو نزن ! :biggrin1:
مگه اون ویدئو مایلو رو ندیدی که 10 نفر با 10 رنگ لباس مختلف اومدن ولی نتال هیچ کدوم رو نتونست تشخیص بده ! :laughing:
حداقل اگه اینا اینقدر از کارایی این دستگاه مطمئن بودن یه دقیقه نمایش مایلو رو real تو E3 پارسال نشون میدادن که ندادن.

در ضمن از شما که مدیر هستی بعیده بگی Move با کنترل wii فرق خاصی نداره !
Natal این وسط چیکارست ! دارم در مورد Move میگم ! بنده تک تک گیم پلی هاش رو دیدم و حداقل توی این گیم پلی ها با کنترلر Wii فرقی نداره. درسته سیستمش متفاوته , ولی کارایی یکی هست و برای همینه که بعضی کارشناسها گفتن میتونیم شاهد پورت شدن بازیهای Wii برای PS3 باشیم یا بازی ای مثل LOTR: Aragorn`s Quest که قرار بود برای کنترلر Wii ساخته بشه چند روز بعد از معرفی Move برای این کنترلر هم تآیید شد !
بازم میگم شاید چیزهای جدیدی هم داشته باشه و تفاوتهای ریز و درشت ولی فرق خاصی با اون یکی نداره.

دوستان تقلید نتنها بد نیست بلکه در صورت استفاده صحیح ازش میتونه حتی باعث پیشرفت هم بشه!

الان هم اینجا اصلا مهم نیست Natal یا Move تقلیدی از چیزی باشن یا نه، مهم این هست که بتونن با نوآوری های جدیدشون این ایده هارو ماله خودشون بکنن و چیزی جدید ارایه بدن! تقلید صرف و بدون خلاقیت هست که باعث درجا زدن میشه...

با ماکان موافقم!

فکر کردید چرا Dante's inferno با این که بازی سرگرم کننده ایی بود امتیازای ضعیفی گرفت؟؟؟ معلومه به خاطر تقلید محض از GOW!!!!

تقلید درست خیلیم خوبه نمونه:

darksiders

Dead Space

Natal این وسط چیکارست ! دارم در مورد Move میگم ! بنده تک تک گیم پلی هاش رو دیدم و حداقل توی این گیم پلی ها با کنترلر Wii فرقی نداره. درسته سیستمش متفاوته , ولی کارایی یکی هست و برای همینه که بعضی کارشناسها گفتن میتونیم شاهد پورت شدن بازیهای Wii برای PS3 باشیم یا بازی ای مثل LOTR: Aragorn`s Quest که قرار بود برای کنترلر Wii ساخته بشه چند روز بعد از معرفی Move برای این کنترلر هم تآیید شد !
بازم میگم شاید چیزهای جدیدی هم داشته باشه و تفاوتهای ریز و درشت ولی فرق خاصی با اون یکی نداره.
اگه میتونن بازی های wii رو برای ps3 پورت یعنی کارایی move با کنترل wii یکیه ؟!؟
الان بازی های ps1 رو هم برای ps3 پورت کردن.یعنی کارایی دسته ی ps1 با ps3 یکیه ؟!؟
اگه شما با دسته ی wii حرکت کنی (مثلا راه بری) ، حرکت رو تشخیص میده ؟!؟
دستت رو بیاری جلوی تلوزیون فاصله ی دست تا TV رو میفهمه ؟!؟
فاصله ی دستت تا زمین رو میفهمه ؟!؟
سرعت حرکتت رو تشخیص میده ؟!؟
الان مثلا این بحثی که میکنید واسه چی هست..؟هر کی دوس داره و خوشش میاد میره Move میخره و استفاده میکنه هم کی هم دلش میخواد Natal..
ببینید نه میشه گفت Move همون کنترلWii هست نه میشه گفت Natal کپی برداشته شده از روی Ps eye...من خودم eye toy قبلا که ps2 داشتم براش داشتم و به نظرم خیلی چیزه جالبی بود....در کل کنترل های جدید هر کدوم از روی نمونه قبلیشون الهام گرفتن و پیشرفته تر یا دقیق تر شدن...
مشکل اینجاست که بعضی ها میگن move و کنترل wii جفتش یکیه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
الان مثلا این بحثی که میکنید واسه چی هست..؟هر کی دوس داره و خوشش میاد میره Move میخره و استفاده میکنه هم کی هم دلش میخواد Natal..
ببینید نه میشه گفت Move همون کنترلWii هست نه میشه گفت Natal کپی برداشته شده از روی Ps eye...من خودم eye toy قبلا که ps2 داشتم براش داشتم و به نظرم خیلی چیزه جالبی بود....در کل کنترل های جدید هر کدوم از روی نمونه قبلیشون الهام گرفتن و پیشرفته تر یا دقیق تر شدن...

اگه میتونن بازی های wii رو برای ps3 پورت یعنی کارایی move با کنترل wii یکیه ؟!؟
الان بازی های ps1 رو هم برای ps3 پورت کردن.یعنی کارایی دسته ی ps1 با ps3 یکیه ؟!؟
وقتی بلافاصله بعد از معرفی Move میگن که فلان بازی براش پورت میشه , معنیش مشخصه ! اگه Move با کنترلر Wii خیلی متفاوت بود , دلیلی نداشت پورت بشه !

اگه شما با دسته ی wii حرکت کنی (مثلا راه بری) ، حرکت رو تشخیص میده ؟!؟
دستت رو بیاری جلوی تلوزیون فاصله ی دست تا TV رو میفهمه ؟!؟
فاصله ی دستت تا زمین رو میفهمه ؟!؟
سرعت حرکتت رو تشخیص میده ؟!؟
بالاتر هم گفتم :
وقتی کنترلر Wii رو حرکت بدی , تشخیص میده دیگه ! کلآ کارش همینه ! حالا چه فرقی میکنه راه بری و کنترلر دستت باشه یا اینکه بشینی و فقط دستت رو تکون بدی ! هر دو تاش یه نتیجه داره !
فاصله دست تا تلویزیون رو نمیدونم !
نمیدونم تشخیص فاصله دست از زمین یعنی چی و چه کارایی ای داره !
سرعت حرکت رو که Wii خیلی راحت تشخیص میده ! وقتی کنترلر رو آهسته حرکت بدی فرقی نداره با وقتی که سریع حرکت بدی ؟!!

کاش حداقل عکسهای معرفی Move رو یه کم متفاوت با Wii-Mote و Nunchuk طراحی میکردن !
alt1040.com.files.2010.03.sony-vs-wii.jpg

• Like
Reactions: sami_19
وقتی بلافاصله بعد از معرفی Move میگن که فلان بازی براش پورت میشه , معنیش مشخصه ! اگه Move با کنترلر Wii خیلی متفاوت بود , دلیلی نداشت پورت بشه !

بالاتر هم گفتم :
وقتی کنترلر Wii رو حرکت بدی , تشخیص میده دیگه ! کلآ کارش همینه ! حالا چه فرقی میکنه راه بری و کنترلر دستت باشه یا اینکه بشینی و فقط دستت رو تکون بدی ! هر دو تاش یه نتیجه داره !
سرعت حرکت رو که Wii خیلی راحت تشخیص میده ! وقتی کنترلر رو آهسته حرکت بدی فرقی نداره با وقتی که سریع حرکت بدی ؟!!

کاش حداقل عکسهای معرفی Move رو یه کم متفاوت با Wii-Mote و Nunchuk طراحی میکردن !
دوست عزیز ذات کاری که قراره انجام بدن یکیه، حرف شما مثل این میمونه که بگی چرا فرمون همه ماشینا گرده !؟!

از این میترسم که چند سال دیگه کلاً بگن چرخ رو هم مایکروسافت اختراع کرده :دی
مگه شکی داری؟:دی

دیگه دوره زمونه ی اختراع گذشته! فقط اکتشافاته که میتونه ادامه پیدا بکنه-

پ.ن: خو نتال کشف شد دیگه!:دی
دوست عزیز ذات کاری که قراره انجام بدن یکیه، حرف شما مثل این میمونه که بگی چرا فرمون همه ماشینا گرده !؟!

خو خودت هم داری میگی دیگه! جفتشون هم فرمون هستند!فقط ماشیناشون فرق میکنه!البته Move یجورایی فرمون اسپورته ولی کنترلر Wii مال پیکان:دی

که حالا به صورت 3d هم میتونه اسکن کنه! ولی خوب وضعیت delay اش هنوز افتضاس:دی
ویدئو اخری رو ببین-اوضاعش بهتر شده:دی

آخرین ویرایش:

بالاتر هم گفتم :

کاش حداقل عکسهای معرفی Move رو یه کم متفاوت با Wii-Mote و Nunchuck طراحی میکردن !
منم نمیگم که از ریشه move و کنترل wii فرق دارن !
ولی تفاوت های فاحشی هم دارن.
منظورم از حرکت ، جا به جایی کل بدنه...
به طور مثال : در یک بازی سوم شخص ، شما اگه با کنترل wii حرکت کنید (قدم برداری ، جلو عقب بری ، بشینی ، پاشی ) هیچ عکس العملی کاراکترت نشون نمیده !
ولی توی move علاوه بر حرکت دست ، حرکت کل بند رو هم نشون میده.اگه گردنت رو کج کنی کاراکتر هم گردنش رو کج میکنه.اگه به سمت (PS eye) حرکت کنی کاراکترت هم حرکت میکنه !
فک کنم منظورم رو دیگه گرفته باشی.move حرکت تو رو توی سه بعد درک میکنه !
اخه چرا تو نمیدونی ؟!؟ :biggrin1:
منظورم از فاصله ی دست تا زمین اینه که move میتونه تشخیص بده دستت رو به صورت عمودی جابه جا کردی !
ولی wii-mote نمیتونه
کارایی های زیادی هم داره !

واقعا هم جای تعجب داره که چطوری از روی یک عکس به کارایی مشابه هر دو وسیله پی بردی !
در ضمن اریا جان یه وقت این بحث ما باعث نشه فک کنی که من بی احترامی میکنم بهت.تو خیلی برام عزیزی :biggrin1:
در ضمن من فن متعصب نیستم ! همون طوری که گفتم هردو وسیله ی مضخرف شباهت هایی دارند ولی تفاوت های فراوونی هم دارن.
both are the same Shit !

آخرین ویرایش:
چه جالبه که تا کسی میگه تقلید همه شاکی میشن!
خوب تقلید نباشه پس چیکار کنن؟
مثلا لامپ که اختراع شد بقیه کسایی که پروژش رو تکمیل کردن و led رو ساختین میشن تقلید کار و کارشون بی ارزشه؟
با همینطور راجبه 90% تکنولوژی های دیگه!
خوب همیشه باید یه چیزی باشه تا ازش تقلید شه و بهترش ساخته شه! همه که نمیتونن ایده داشته باشن!
مثلا eye toy خیلی ایده قویی بوده اما هنوز هم در تشخیص خیلی مشکلات داره!
مثلا eye pet رو روش تست کنید بیچاره میشید! فاصلتون باید درست باشه نور کافی باشه و...
اما مثلا مایکروسافت ازش تقلید کرد و خیلی خیلی بهترش رو ساخت!
که حالا به صورت 3d هم میتونه اسکن کنه! ولی خوب وضعیت delay اش هنوز افتضاس:دی
یا همینطور راجبه move!
پس هی ناراحت نشید که تقلید نبوده! بله بوده خیلیم خوبه که تقلیدی در کار بوده
چرا کسی به اسکن صدا توسط ناتال توجهی نمیکنه؟ به نظر کارای فوق العاده ای میشه باهاش کرد
خیلی پیشرفته تر از نیتالشو گوگل ساخته و روی گوشیه نکسز وان گذاشته!
میتونید برید تو یو تیوب ویدئوهاش رو ببینید کف کنید:دی

خب یه کم راجع به Move خوندم دیدم حق با توئه ! از نظر ساختاری خیلی به کنترلر Wii شبیه هست ولی به لطف دوربینی که داره میتونه بعضی از کارهای Natal رو هم انجام بده. یعنی تقریبآ ترکیبی از این دو هست که خیلی جالبه.
مقاله Digital Foundry سایت Eurogamer در موردش گفته :
In theory, Sony's motion controller can easily exceed the capabilities of the Wii MotionPlus and also mimic some of the headline functionality of Project Natal. It acknowledges the importance of the human body as a control interface, but is based on the basic common-sense principle that our hands and fingers are a crucial component in communicating with the game.

خب یه کم راجع به Move خوندم دیدم حق با توئه ! از نظر ساختاری خیلی به کنترلر Wii شبیه هست ولی به لطف دوربینی که داره میتونه بعضی از کارهای Natal رو هم انجام بده. یعنی تقریبآ ترکیبی از این دو هست که خیلی جالبه.
مقاله Digital Foundry سایت Eurogamer در موردش گفته :
In theory, Sony's motion controller can easily exceed the capabilities of the Wii MotionPlus and also mimic some of the headline functionality of Project Natal. It acknowledges the importance of the human body as a control interface, but is based on the basic common-sense principle that our hands and fingers are a crucial component in communicating with the game.
ازت ممنونم که اینقدر روشن بین هستی و کورکورانه حرف نمیزنی.
تمام این حرف هایی که زدم ، حرف سازنده های این وسیله بود که فیلمشو از PSN دانلود کرده بودم.خیلی حرف های جالی در مود کارایی های این وسیله و نحوه ی Match شدنش با ps eye و تشخیص فاصله با با تغییر سایز اون توپ های بالای move زده بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or