موفقیت تجاری رزیدنت اویل ریمیک میتوانست جلوی اکشن شدن رزیدنت اویل 4 را بگیرد.

hmd2009

کاربر سایت
29018035470641977385.jpg

درود

در مصاحبه ی اخیر IGN با آقای شینجی میکامی در مورد بازی Survival Horror جدیدش یعنی "شیطان درون" و بازگشت مجدد به ترس ایشان مسئولیت اکشن شدن رزیدنت اویل (4 چیزی که اکثر طرفداران نیز در ارتباط با آن قبل از عرضه بازی بیان کرده بودند) را پذیرفت .

آقای میکامی مدعی است دلیل این تصمیم فروش ضعیف رزیدنت اویل ریمیک بوده است او گفت: اگر میخواهید یک فرنچایز ترسناک فوق العاده همچنان ترسناک باقی بماند باید با کسانی کار کنید که واقعا بازی های ترسناک را دوست دارند اگر بخواهید با سازندگانی کار کنید که در این کار سر رشته ندارند بازی در نهایت یک بازی اکشن گرا تر از آب در می آید در مورد رزیدنت اویل 4 من تصمیم داشتم تا یک بازی بیشتر اکشن بسازم مسئولیت رزیدنت اویل 5 و 6 بر عهده ی من نبود اما در مورد رزیدنت اویل 1 2 و3 من با هدف دیگری ساخت بازی را شروع کردم. بازیها به تدریج بیشتر شبیه بازیهای اکشن شدند در مور Dead Space شک دارم که چنین مسیری را دنبال کرده است یا نه! وقتی سازندگان در مورد بازیکنان فکر میکنند که من فکر نمیکنم این مورد چیزی باشد که آنها بر روی آن فکر میکردند " بسیار خوب اگر ما بخواهیم از فروش 2 میلون نسخه به 4 میلیون برسیم باید بازی را اکشن تر کنیم" این برداشت بیشتر یک فرایند غیر ارادی است.

اگر رزیدنت اویل ریمیک که برای من به عنوان یکی از محبوب ترین عناوین در سری به شمار می آید میتواسنت از نظر تجاری نیز موفق ظاهر شود رزیدنت اویل 4 با تمرکز بیشتری بر روی تنش و ترس ساخته میشد.
آقای میکامی میگوید در مورد رزیدنت اویل 123 که قبل از رزیدنت اویل 4 عرضه شده بودند من همیشه به سازندگان میگفتم "ترساندن بازیکنان الویت شماره اول ما میباشد اما برای اولین باز در زمان ساخت بازی رزیدنت اویل 4 به آنها گفتم گیم پلی مفرح مهمترین الویت است الویت دوم چیزی نیست و الویت سوم میتواند ترس باشد.
میکمی اذعان داشت که فروش پایین رزیدنت اویل ریمیک ضربه روحی شدیدی را به او وارد کرده است.

آخرین ویرایش:
- - -ویرایش - - -

این یعنی چی؟

" به نظر من نه 1% بلکه 100% مقصر همین میکامی هست..!!!خوب مرد حسابی چرا بازی به اون باحالی رو انحصار گیم کیوب کردی که همون اول تکلیفش معلوم بود..!!!؟تازه همین رزیدنت 4 هم می خواست انحصار گیم کیوب بمونه همین آقا گفت گردنش و با تبر میزنه اگه برای PS 2 بیاد که همه ی عالم و آدم فهمیده بودن کنسول افسانه ای هست و باید بازهای کپکام براش لانچ بشه..!!چرا 2 تا از بهترین رزیدنت اویلهای اون دوره رو برای گیم کیوبی لانچ کردین 2 زار نمی ارزید..؟؟!!خوب اگه فروش بالا می خواید باید بازار یابیتون بهتر از عملکردتون باشه..!!!همین الان طرفدارهای PS 2 داغی به دلشون از ریمیک و زیرو مونده که حالا حالاها باید بگذره تا فراموش بشه خیلی ها آرزو داشتن این بازی رو بازی کنن..!! "

چجوری از همون اول شما فهمیدی تکلیفش چیه؟ نکنه پیشگویی یا پیغمبری؟ رو حرفی که زدی وایسا

الانم wii پرفروشترین کنسول نسل 7 شد اما افسانه نشد

همین اویل 4 رو افسانه شما که خیلی ضعیفتر بود میکامی میدونست که میگفت نه

عمو برادر داداش نمیدونم چی بگم بخدا..!!!!!!!منظور من از افسانه فروش مقایسه ای بازی RE 4 یا بازی مثل Okami بود که روی هر دو کنسول اومد خوب وقتی میتونستن فروش بیشتری رو کنسول PS 2 داشته باشن چرا انحصاری کردن..؟؟منظور من رو متوجه شدی..؟؟>؟؟؟؟؟؟اون موقع تقریبا از هر 5 خانواده تو دنیا 1 نفر PS 2 داشت..!!میدونی این یعنی چی..؟؟!!!!یا باز بگم افسانه یعنی چی..؟؟وقتی خود میاموتو این کنسول رو افسانه خونده باز شما میایی میگی چی شده..؟؟!!بخدا از سونی به من 1 قرون نرسیده ولی هنوز هم میگم PS 2 افسانه بود و هست باقی هم میمونه..!!!خود من اونقدر که PS 2 رو دوست دارم PS 3 رو قبول ندارم..!!

- - -ویرایش - - -

عمو برادر داداش نمیدونم چی بگم بخدا..!!!!!!!منظور من از افسانه فروش مقایسه ای بازی RE 4 یا بازی مثل Okami بود که روی هر دو کنسول اومد خوب وقتی میتونستن فروش بیشتری رو کنسول PS 2 داشته باشن چرا انحصاری کردن..؟؟منظور من رو متوجه شدی..؟؟>؟؟؟؟؟؟اون موقع تقریبا از هر 5 خانواده تو دنیا 1 نفر PS 2 داشت..!!میدونی این یعنی چی..؟؟!!!!یا باز بگم افسانه یعنی چی..؟؟وقتی خود میاموتو این کنسول رو افسانه خونده باز شما میایی میگی چی شده..؟؟!!بخدا از سونی به من 1 قرون نرسیده ولی هنوز هم میگم PS 2 افسانه بود و هست باقی هم میمونه..!!!خود من اونقدر که PS 2 رو دوست دارم PS 3 رو قبول ندارم..!!

درسته حق با شماست

من تمام کنسولا داشتم همشونو تجربه کردم الانم فن wii ام اما کنسولا دیگه رو پایین نمیارم چون هر کنسول ویژگی خودشو داره فرهنگ خودشو داره و فن خودشونو داره حرف درست از دشمن هم شنید باید قبول کرد

البته درباره انحصاری بودن اکثر بازیا نینتندو انحصارین مثل همین بایونتا که انحصاریه wii u هست یا بیشتر بازیا wii انحصاریه

وقتی کنسولیو دوست دارم نباید کنسولا دیگه رو بکوبم

درسته حق با شماست

من تمام کنسولا داشتم همشونو تجربه کردم الانم فن wii ام اما کنسولا دیگه رو پایین نمیارم چون هر کنسول ویژگی خودشو داره فرهنگ خودشو داره و فن خودشونو داره حرف درست از دشمن هم شنید باید قبول کرد

البته درباره انحصاری بودن اکپر بازیا نینتندو انحصارین مثل همین بایونتا که انحصاریه wii u هست

وقتی کنسولیو دوست دارم نباید کنسولا دیگه رو بکوبم

اینجا کلسیوم نیست من هم گلادیاتور نیستم که دشمن شما باشم اصلا این حرفها چیه محیط دوستانه هست دشمنی معنی نداره.!فقط شما منظور من رو از افسانه ای بد متوجه شده بودی که اون هم حل شد.;)

اینجا کلسیوم نیست من هم گلادیاتور نیستم که دشمن شما باشم اصلا این حرفها چیه محیط دوستانه هست دشمنی معنی نداره.!فقط شما منظور من رو از افسانه ای بد متوجه شده بودی که اون هم حل شد.;)

نه اون جمله کلی گفتم منظورم خودم بود منظورم این بود حرف درست باید قبول کرد

درسته حل شد

من حرفمو زدم بدون دعوا و ........... اما بقیه جو میدن بدتر محیط متشنج میکنن . من کلی درباره کنسولا نسل 6 حرف زدم از همشون گفتم بخصوص xbox چون قویترین بود طرف میاد میگه فن هستی و ............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or