موفقیت تجاری رزیدنت اویل ریمیک میتوانست جلوی اکشن شدن رزیدنت اویل 4 را بگیرد.

hmd2009

کاربر سایت
29018035470641977385.jpg

درود

در مصاحبه ی اخیر IGN با آقای شینجی میکامی در مورد بازی Survival Horror جدیدش یعنی "شیطان درون" و بازگشت مجدد به ترس ایشان مسئولیت اکشن شدن رزیدنت اویل (4 چیزی که اکثر طرفداران نیز در ارتباط با آن قبل از عرضه بازی بیان کرده بودند) را پذیرفت .

آقای میکامی مدعی است دلیل این تصمیم فروش ضعیف رزیدنت اویل ریمیک بوده است او گفت: اگر میخواهید یک فرنچایز ترسناک فوق العاده همچنان ترسناک باقی بماند باید با کسانی کار کنید که واقعا بازی های ترسناک را دوست دارند اگر بخواهید با سازندگانی کار کنید که در این کار سر رشته ندارند بازی در نهایت یک بازی اکشن گرا تر از آب در می آید در مورد رزیدنت اویل 4 من تصمیم داشتم تا یک بازی بیشتر اکشن بسازم مسئولیت رزیدنت اویل 5 و 6 بر عهده ی من نبود اما در مورد رزیدنت اویل 1 2 و3 من با هدف دیگری ساخت بازی را شروع کردم. بازیها به تدریج بیشتر شبیه بازیهای اکشن شدند در مور Dead Space شک دارم که چنین مسیری را دنبال کرده است یا نه! وقتی سازندگان در مورد بازیکنان فکر میکنند که من فکر نمیکنم این مورد چیزی باشد که آنها بر روی آن فکر میکردند " بسیار خوب اگر ما بخواهیم از فروش 2 میلون نسخه به 4 میلیون برسیم باید بازی را اکشن تر کنیم" این برداشت بیشتر یک فرایند غیر ارادی است.

اگر رزیدنت اویل ریمیک که برای من به عنوان یکی از محبوب ترین عناوین در سری به شمار می آید میتواسنت از نظر تجاری نیز موفق ظاهر شود رزیدنت اویل 4 با تمرکز بیشتری بر روی تنش و ترس ساخته میشد.
آقای میکامی میگوید در مورد رزیدنت اویل 123 که قبل از رزیدنت اویل 4 عرضه شده بودند من همیشه به سازندگان میگفتم "ترساندن بازیکنان الویت شماره اول ما میباشد اما برای اولین باز در زمان ساخت بازی رزیدنت اویل 4 به آنها گفتم گیم پلی مفرح مهمترین الویت است الویت دوم چیزی نیست و الویت سوم میتواند ترس باشد.
میکمی اذعان داشت که فروش پایین رزیدنت اویل ریمیک ضربه روحی شدیدی را به او وارد کرده است.

آخرین ویرایش:
#ترجمه...
= = =
تیتر اصلی اینه:

عدم فروش مناسب رزیدنت اویل ریمیک روی رزیدنت اویل 4 تاثیر گذار بود.
شما اومدی چی ترجمه کردی؟ این رو:

= = =

اینا با هم فرق میکنن. ضمن تشکر از زحمت و وقتی که برای ترجمه این خبر گذاشتید لطفا" این مدل ترجمه های جهت دار رو انجام ندید؛ چیزی که شما زحمتش رو کشیدی معنیش اینه که یه فاجعه رخ داده، اگر فلان اتفاق می افتاد جلوش گرفته می شد!
چیزی که میکامی گفته اما، توضیح چگونگی رخ دادن یک اتفاق (رزیدنت اویل 4) هست.
در کل حرف میکامی اینه که من نگاه کردم به افرادی که بازی میکنن، وقتی دیدم اکثریت قریب به اتفاق یه چیزی دوست دارن من هم چیزی ساختم که باید می ساختم. میگه بعد ریمیک من دیدم دیگه خیلی اون مدل رو قبول ندارن خیلی.

=))
ایول . بچه ها جایی رو که نمیتونن ترجمه کنن خودشونو میزارن جای طرف !! بعد میگن ها حتما اینو میخواسته بگه .

والا از نظر من RE4 خیلی خوب بود ، هم گیم پلی عالی داشت ، هم جو عالی و میشد توی اون جو ترس رو حس کرد ! همین یارو با اره برقیش وقتی مهماتت کم میشد خودش کلی دردسر بود و کلی گشتن و تو محیط تابیدن برای مهمات میخواست .
یا بخاطر وجود دشمن های احتمالی آدم سعی میکرد بهترین نحو تیر اندازی رو داشته باشه که مهمات حروم نشن و یک جایی به سختی زیاد بخوریم . مثلا خیلی جاها رو فرار میکردیم و ... !
بنظر من RE4 عالی بود . همینطور داشتن یک پارتنر دست و پا چلفتی که تو باید ازش مراقبت کنی نه اون ، بازیو سخت تر هم میکرد !
اما توی RE5 این مورد به کل عوض شد ، محیط ها و جو ترسناک نبودن ! نبودن سیستم قبلی سیو هم تاثیر گزار بود ! این ملودی که موقع سیو و اون دستگاه قدیمی پخش میشد ، یک حس غریبی داشت ، هم آرامش ، هم ترس که چک پوینت ها نابودش کردن !
همینطور توی RE5 موزیک بازی کلا اکشن شده بود ، بنظر من تاثیر موسیقی و جو خیلی خیلی بیشتره تا نوع گیم پلی ! وگرنه گیم پلی خیلی پیشرفت خوبیم داشت .
RE6 هم هنوز تجربه نکردم :دی

واقعا وقتی فقط روی گیم کیوب میدن بیرون انتظار چیزه دیگه ای هم داشتن ؟؟
مشکل رزدینت اویل های جدید متاسفانه همون اکشن شدن بیش از حدش بود .واللا 3 هم وقتی نمسیس میزاشت دنبالمون اکشن میشد ولی نه دیگه در این حد.. من اصلا متوجه نمیشم زامبی اگر زامبیه مسلسل دستش چی کار میکنه ؟؟ rpg چیه ؟ شمشیر و تیرکمون برای چی ؟
ولی 4 با این وجود عالی بود ... اون جونور ها که 7-8 تا قلب داشتن وقتی میومدن اهنگ بازی عوض میشد اصن میترسیدیم چه کنیم ...

یکم هم متاسفانه روند داستانی بازی رو گنگ پیش میبرن.وسط بازی note پیدا میکنی.10-15 صفحه .. ادم حوصلش نمیشه بخونه خوب .... کلی جاهای بازی برای ادم مبهم میمونه.

#ترجمه...
= = =
تیتر اصلی اینه:

Resident Evil Remake’s commercial struggle paved the way for Resident Evil 4 - See more at: http://www.relyonhorror.com/latest-...way-for-resident-evil-4/#sthash.rm7bj0zu.dpuf

= = =

اینا با هم فرق میکنن. ضمن تشکر از زحمت و وقتی که برای ترجمه این خبر گذاشتید لطفا" این مدل ترجمه های جهت دار رو انجام ندید؛ چیزی که شما زحمتش رو کشیدی معنیش اینه که یه فاجعه رخ داده، اگر فلان اتفاق می افتاد جلوش گرفته می شد!
در کل حرف میکامی اینه که من نگاه کردم به افرادی که بازی میکنن، وقتی دیدم اکثریت قریب به اتفاق یه چیزی دوست دارن من هم چیزی ساختم که باید می ساختم. میگه بعد ریمیک من دیدم دیگه خیلی اون مدل رو قبول ندارن.

من ترجمه یک جمله نیم خطی رو اگه ندونم که .... ! میدونم چی میشه ترجمه ولی طوری عنوان تاپیک رو گذاشتم که خواننده رغبت بیشتری به خوندن مطلب کنه ضمن من قبلا با یکی مدیرا صحبت کردم گفتن عناون تاپیک اگر هم دقیقا همون چیزی نباشه که توی خبر هست موردی نداره ضمنا این برداشت شما هست که یک فاجعه رخ داده هر چند کمتر از فاجعه نیست درسته رزیدنت اویل 4 یکی از بهترین رزیدنت اویل حستب میشده ولی قبول کن که راه رو بریا اکشن شدن رزیدنت اویل باز کرد اتفاقا بهترین عنوانی که میتونستم رو برای تاپیک گذاشتم چون واقعا اگر رزیدنت اویل ریمیک خوب فروش میکرد رزیدنت اویل 4 هم ب ههیچ عنوان اکشن نمیشد (اکشن داریم تا اکشن ایتجا رو دقت نکردی!) به سبک کلاسیک ها ساخته میشد پس بیخوردی قضیه رو شلوغش نکن و خبر رو بچسب برادر ;) این چیزی که حالا شما میگی اتفاق مهمی نبوده داره به قیمت نابودی رزیدنت اویل تموم میشه و هیچ کس هم به غیر از خود کپکام نمیتونه جلوش رو بگیره حتما اون شایعه رو خوندی که کپکام داره بر شکست میشه و شاید کلا درش تخته بشه!

در کل حرف میکامی اینه که من نگاه کردم به افرادی که بازی میکنن، وقتی دیدم اکثریت قریب به اتفاق یه چیزی دوست دارن من هم چیزی ساختم که باید می ساختم. میگه بعد ریمیک من دیدم دیگه خیلی اون مدل رو قبول ندارن.

در کل حرف میکامی اینه که مسئولیت اکشن شدن رزیدنت اویل 4 رو پذیرفته اما این به خاطر این بوده که طرفدارا از رزیدنت اویل ریمیک خیلی استقبال نکردن حالا به هر علتی

ایول . بچه ها جایی رو که نمیتونن ترجمه کنن خودشونو میزارن جای طرف !! بعد میگن ها حتما اینو میخواسته بگه .

من دو بار پیشنهاد خبرنگاری از طرف بازیسنتر بهم شده بعد تو اینطوری میگی ! واقعا نمیدونم چی بگم. این خبر 10 تا سورس داره برو نگاه کن تا ببینی هر جایی یه عنوان براش انتخاب شده!

Resident Evil Remake’s commercial struggle paved the way for Resident Evil 4
Resident Evil 4 Came Out of the 'Commercial Failure' of RE: Remake
resident Evil 4 Came About Due To Survival Horror Failing

Mikami: RE Remake To Blame For Series Going All Action
Shinji Mikami explains why the franchise went from horror to action

بازم برات بیارم از این عناوین در رابطه با همین خبر یا بسه؟

آخرین ویرایش:
من گلابی نیستم منی که این خبر رو ترجمه کردم ترجمه یک جمله نیم خطی رو اگه ندونم باید برم تو چاه!
یه ذره ظرفیت داشته باشید؛ حالا خوبه گفتم:
نه که نمیتونستن، حمید احتمالا از من و تو هم بهتر میتونه ترجمه کنه، اما دلش نخواسته درست ترجمه کنه!
اتفاقا خیلی هم خوب ترجمه شده خبر به نظرم.

#ترجمه...
= = =
تیتر اصلی اینه:

= = =

کیوان تیتر خبر عوض شده اما تو معنی خبر دست برده نشده. یعنی دقیقا منظور از "فروش ضعیف بازسازی RE روی RE4 تاثر گذار بود" به معنی این هست که اگه این بازی خوب میفروخت میکامی تو شماره 4 بدنبال اکشن کردن بازی نمیرفت. صراحتا اعلام کرده به این دلیل بازی رو اکشن کرده که فروش بازی با المان های سنتی و کلسیک مجموعه بد بود و مجبور بودن برای افزایش مخاطبین به سمت اکشن شدن برن. در کل من اصلا نمیبینم که تو متن خبر جهتی داده شده باشه! گیر بیخود نده!:دی

در ضمن شخصا موافق این هستم که متجرم خبر "تیتر خبر" رو بنا به صلاح دید خودش عوض کنه. خودمم زیاد شده تیتر خبر رو برای جذب مخاطبین عوض کردم! اتفاقا از وضایف مترجم خبر یکیش همینه. تو خبرنویسی بهش میگن غلاب. باید نویسنده یا مترجم سعی کنه با انتخاب تیتر خبر مخاطبین رو به غلاب خودش بندازه. خیلی وقت ها اگه همون تیتر خبر ترجمه بشه کسی حال نمیکنه بیاد بخونتش اما کسی که خبر رو ترجمه میکنه اگه درک صحیحی از شرایط و جو جامعه ای که داره براشون کار میکنه داشته باشه میتونی عنوان رو به چیزی تغییر بده که برای ان اشخاص جذاب تر باشه.

البته این تغییر هم باید در دایره مفهوم خبر باشه نه اینکه بزنه به کوچه علی چپ!

کیوان تیتر خبر عوض شده اما تو معنی خبر دست برده نشده. یعنی دقیقا منظور از "فروش ضعیف بازسازی RE روی RE4 تاثر گذار بود" به معنی این هست که اگه این بازی خوب میفروخت میکامی تو شماره 4 بدنبال اکشن کردن بازی نمیرفت. صراحتا اعلام کرده به این دلیل بازی رو اکشن کرده که فروش بازی با المان های سنتی و کلسیک مجموعه بد بود و مجبور بودن برای افزایش مخاطبین به سمت اکشن شدن برن. در کل من اصلا نمیبینم که تو متن خبر جهتی داده شده باشه! گیر بیخود نده!:دی

البته مجموعه نه! فقط همین رزیدنت اویل ریمیک! اتفاقا نسخه های کلاسیک فروش بسیار بالا و چند میلیونی داشتند!

در ضمن شخصا موافق این هستم که متجرم خبر "تیتر خبر" رو بنا به صلاح دید خودش عوض کنه. خودمم زیاد شده تیتر خبر رو برای جذب مخاطبین عوض کردم! اتفاقا از وضایف مترجم خبر یکیش همینه. تو خبرنویسی بهش میگن غلاب. باید نویسنده یا مترجم سعی کنه با انتخاب تیتر خبر مخاطبین رو به غلاب خودش بندازه. خیلی وقت ها اگه همون تیتر خبر ترجمه بشه کسی حال نمیکنه بیاد بخونتش اما کسی که خبر رو ترجمه میکنه اگه درک صحیحی از شرایط و جو جامعه ای که داره براشون کار میکنه داشته باشه میتونی عنوان رو به چیزی تغییر بده که برای ان اشخاص جذاب تر باشه.

البته این تغییر هم باید در دایره مفهوم خبر باشه نه اینکه بزنه به کوچه علی چپ!

مرسی

:bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug::bighug:

میکامی : "خودم ساختم خودمم نابودش کردم اصلا دوست داشتم. کسی حرفی داره؟"
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
کجای کاری, RE4 هم میخواست انحصاری گیم کیوب کنه میکامی, کپکام نزاشتش میکامی هم قهر کرد رفت:|

راست میگی؟:d

پس تو قبر خود میکامی:d

من که با شبیه ساز دلفین ترکوندمش . دارک ساید هم همینطور . لامصب ربکا و مانوئلا !! . خدا برا پدرومادرشون نگهشون داره !! البته مانوئلا بی مادر بود ! . ولی در پایان بازی لئون هم پدر شد براش هم مادر !!
انشاالله.:d

خداییش اویل 4 شروع گند زدن به سری بود .. ترس اویل 2 کجا 4 کجا ...
هر چند واسه کسایی که از 4 شروع کردن بازی خیلی عالی بنظر میرسید ولی واقعن از بازی کردنش بع عنوان یه "رزیدنت اویل" حالم بد شد :-&

اینکه گیمرهای تازه واردتر از بازی ترسناک خوششون نمیاد دو دلیل داره
1.انقدر شجاع شدن که دیگه نترسند
2.از ترسناک بودن بازی می ترسند
3.بازی ترسناک خیلی کم یاب شده و در حال انقراض هست

شاید دلیل دوم و سوم بیشتر منطقی باشه و در مورد دلیل سوم هم باید بگم که کمیاب شدن یک ژانر ترس باعث می شه که خیلیها قطع امید کنند از سری ای که زمانی ترسناک بود و نامش ترس بر بدن گیمر می انداخت،شاید به همین دلیل نسخه ششم RESIDENT EVIL و نسخه سوم DEAD SPACE شکست تجاری خوردند و بازیهایی چون The Last Of Us با فروشی عالی و نقدهای عالی ای رو به رو شدند زیرا هر چقدر هم که این بازی سونی ژانرش کامل ترسناک نبود اما باعث شد این سبک رو زنده نگهداره و به کسانی چون کپکام بفهمونه که هنوز هم بیشتر گیمرهای هارد کور سبک ترسناک رو می پسندند اما مهم اینجاست که بلد باشید از استعدادهاتون استفاده کنید و به خاطر پول ریشه و اصالت یک سری رو به لجن نکشونید و چه خوب بود کپکام جای این کارها و خیانتها که به این سری کرد برای Matrix بازیهای ایده هاش یک IP جدا خلق می کرد تا نخواد عنوان ماتریکس رو در غالب نسخه پنجم و ششم بازی رزیدنت اویل تو پاچه گیمرها کنه

خداییش اویل 4 شروع گند زدن به سری بود .. ترس اویل 2 کجا 4 کجا ...
هر چند واسه کسایی که از 4 شروع کردن بازی خیلی عالی بنظر میرسید ولی واقعن از بازی کردنش بع عنوان یه "رزیدنت اویل" حالم بد شد :-&

اویل ها کلاسیک 1 . 2 . 3 عالی بودن اویل 4 که از حالت اصیل اویل خارج شد اویل 5 و 6 شد کالاف

اویل ها ریمیک Resident Evil Archives و Resident Evil Zero واقعا محشرن

بخصوص Resident Evil Zero اگه کسی بازیش نکرده بگه اصلا اویل باز نیست

اینکه گیمرهای تازه واردتر از بازی ترسناک خوششون نمیاد دو دلیل داره
1.انقدر شجاع شدن که دیگه نترسند
2.از ترسناک بودن بازی می ترسند
3.بازی ترسناک خیلی کم یاب شده و در حال انقراض هست

شاید دلیل دوم و سوم بیشتر منطقی باشه و در مورد دلیل سوم هم باید بگم که کمیاب شدن یک ژانر ترس باعث می شه که خیلیها قطع امید کنند از سری ای که زمانی ترسناک بود و نامش ترس بر بدن گیمر می انداخت،شاید به همین دلیل نسخه ششم RESIDENT EVIL و نسخه سوم DEAD SPACE شکست تجاری خوردند و بازیهایی چون The Last Of Us با فروشی عالی و نقدهای عالی ای رو به رو شدند زیرا هر چقدر هم که این بازی سونی ژانرش کامل ترسناک نبود اما باعث شد این سبک رو زنده نگهداره و به کسانی چون کپکام بفهمونه که هنوز هم بیشتر گیمرهای هارد کور سبک ترسناک رو می پسندند اما مهم اینجاست که بلد باشید از استعدادهاتون استفاده کنید و به خاطر پول ریشه و اصالت یک سری رو به لجن نکشونید و چه خوب بود کپکام جای این کارها و خیانتها که به این سری کرد برای Matrix بازیهای ایده هاش یک IP جدا خلق می کرد تا نخواد عنوان ماتریکس رو در غالب نسخه پنجم و ششم بازی رزیدنت اویل تو پاچه گیمرها کنه
دلیل 1 فکر نکنم درست باشه چون شجاعت نسل ما بیشتر بود ;)
2 تا حدودی درسته ولی مهمترین عامل همون شماره سومه که واقعن به نسبت بقیه سبک ها امار بازیهای "ترسناک واقعی" خیلی کمه یا بهتر بگم دیگه نیست!
البته موافقم tlou میتونه چراغی باشه و تا حدودی هم amnesa و امیدوارم بیشتر شاهد عرضه این تیپ بازیهایی باشیم.
امیدوارم واسه 1 سال اثری از کال اف یا اساسین نباشیم تا حداقل پول خریدارها سمته باقی شرکتهای بازیسازی بره شاید سایر سبکها هم یه جونی بگیره.

ای بابا... بنظرتون این حرفاش رو ساخت TEW هم تاثیر داره؟ درسته RE 4 سگش شرف داشت به RE 5 , 6 اما RE 1,2,3 یه چی دیگه بودن...
واقعا یادش بخیر هنوز صدای نمسیس تو گوشمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or