موفقیت تجاری رزیدنت اویل ریمیک میتوانست جلوی اکشن شدن رزیدنت اویل 4 را بگیرد.

hmd2009

کاربر سایت
29018035470641977385.jpg

درود

در مصاحبه ی اخیر IGN با آقای شینجی میکامی در مورد بازی Survival Horror جدیدش یعنی "شیطان درون" و بازگشت مجدد به ترس ایشان مسئولیت اکشن شدن رزیدنت اویل (4 چیزی که اکثر طرفداران نیز در ارتباط با آن قبل از عرضه بازی بیان کرده بودند) را پذیرفت .

آقای میکامی مدعی است دلیل این تصمیم فروش ضعیف رزیدنت اویل ریمیک بوده است او گفت: اگر میخواهید یک فرنچایز ترسناک فوق العاده همچنان ترسناک باقی بماند باید با کسانی کار کنید که واقعا بازی های ترسناک را دوست دارند اگر بخواهید با سازندگانی کار کنید که در این کار سر رشته ندارند بازی در نهایت یک بازی اکشن گرا تر از آب در می آید در مورد رزیدنت اویل 4 من تصمیم داشتم تا یک بازی بیشتر اکشن بسازم مسئولیت رزیدنت اویل 5 و 6 بر عهده ی من نبود اما در مورد رزیدنت اویل 1 2 و3 من با هدف دیگری ساخت بازی را شروع کردم. بازیها به تدریج بیشتر شبیه بازیهای اکشن شدند در مور Dead Space شک دارم که چنین مسیری را دنبال کرده است یا نه! وقتی سازندگان در مورد بازیکنان فکر میکنند که من فکر نمیکنم این مورد چیزی باشد که آنها بر روی آن فکر میکردند " بسیار خوب اگر ما بخواهیم از فروش 2 میلون نسخه به 4 میلیون برسیم باید بازی را اکشن تر کنیم" این برداشت بیشتر یک فرایند غیر ارادی است.

اگر رزیدنت اویل ریمیک که برای من به عنوان یکی از محبوب ترین عناوین در سری به شمار می آید میتواسنت از نظر تجاری نیز موفق ظاهر شود رزیدنت اویل 4 با تمرکز بیشتری بر روی تنش و ترس ساخته میشد.
آقای میکامی میگوید در مورد رزیدنت اویل 123 که قبل از رزیدنت اویل 4 عرضه شده بودند من همیشه به سازندگان میگفتم "ترساندن بازیکنان الویت شماره اول ما میباشد اما برای اولین باز در زمان ساخت بازی رزیدنت اویل 4 به آنها گفتم گیم پلی مفرح مهمترین الویت است الویت دوم چیزی نیست و الویت سوم میتواند ترس باشد.
میکمی اذعان داشت که فروش پایین رزیدنت اویل ریمیک ضربه روحی شدیدی را به او وارد کرده است.

آخرین ویرایش:
اصن این نسل جدید فقط شده نسل اکشن و شوتر. دیگه ترس معنا نداره.
Dead Space 1 و2 هم ترسناک بود ولی دیدین که گند زدن به Dead Space 3.
میکامی تقصیری نداشت. مقصر کیمرهای اکشن بسند تین اِیجر هستن

با همه ی این حرفا دلم لک زده واسه ایدا ، لئون ، جیل ، ربکا ، وسکر ، حتی کروزر که جان به جان تسلیم نمود . کریس نسخه ی بدون اکشن !

دلم لک زده واسه یه رزیدنت ایول کلاسیک دیگه .

من که کاملا موافق اکشن شدن بازی هستم و از این قضیه هم خوشحال!

بنظر بنده مثلا مشکل RE6 که افتضاح تمام عیار بود تغییر مکانیک های بازی نبود! من در هیچ یک از مکانیک های بازی اشکال عمده نمیبینم و بنظرم اتفاقا خیلی هم خوب شده بودن! مشکل اصلی دیزاین افتضاح بازی بود که باعث میشد در تمام لحظات تجربه RE6 این احساس رو داشته باشم که اسیر دست دیزاینرها هستم و فلان جا باید بایستم چوئن دیزاینر اینجوری میخواد، بپرم چون دیزاینر اینجوری میخواد و خلاصه درگیر یه پلنی هستم که از قبل برام ریخته شده و من و شعورم در انجامش هیچ نقشی نداریم!

مثلا تو اول سناریو لیان که به باس آخر بازی میرسیم و فلش بک میخوره؛ اساس یه بازی عین RE6 گردش تو محیط و پیدا کردن خون و تیره، برای همین غالبا با اینکه میدونیم مثلا باید از یه دری رد بشیم تا بازی ادامه پیدا کنه کلی میچرخیم تا آیتم های بیشتر پیدا کنیم. این مکانیک اکسپلور تو محیط از ارکان اصلی ژانره. حالا تو این قسمت که گفتم، ما توی یه جایی شبیه آمفی تئاتریم و مشخصا که بپریم پایین یه خبری میشه اما این اجازه رو نداریم تو محیط بچرخیم و از هر قسمتی که دلمون خواست بپریم پایین! باید حتما تو یه مسیر خطی بریم جلو و بپریم تا دیزاینر بدون هیچ چالشی بلایی که دوست داره رو سرمون بیاره!

این مورد ضعف اصلی RE های شماره داری هست که تو این نسل ساخته شدن. کپکام باید یه فکری به حال این فرم دیزاین بازی هاش بکنه چون هرچند مکانیک بازیش رو مردن و بروز کرده اما دیزاین بازی بشدت از رده خارج و منسوخه. انقدر که دیگه نمیشه حتی بازیش کرد! شک ندام داستان رو از RE6 مثلا بگیری دیگه احدی انگیزه ای برای بازی کردنش نخواهد داشت!

بنظر بنده مثلا مشکل RE6 که افتضاح تمام عیار بود تغییر مکانیک های بازی نبود! من در هیچ یک از مکانیک های بازی اشکال عمده نمیبینم و بنظرم اتفاقا خیلی هم خوب شده بودن! مشکل اصلی دیزاین افتضاح بازی بود که باعث میشد در تمام لحظات تجربه RE6 این احساس رو داشته باشم که اسیر دست دیزاینرها هستم و فلان جا باید بایستم چوئن دیزاینر اینجوری میخواد، بپرم چون دیزاینر اینجوری میخواد و خلاصه درگیر یه پلنی هستم که از قبل برام ریخته شده و من و شعورم در انجامش هیچ نقشی نداریم!

مثلا تو اول سناریو لیان که به باس آخر بازی میرسیم و فلش بک میخوره؛ اساس یه بازی عین RE6 گردش تو محیط و پیدا کردن خون و تیره، برای همین غالبا با اینکه میدونیم مثلا باید از یه دری رد بشیم تا بازی ادامه پیدا کنه کلی میچرخیم تا آیتم های بیشتر پیدا کنیم. این مکانیک اکسپلور تو محیط از ارکان اصلی ژانره. حالا تو این قسمت که گفتم، ما توی یه جایی شبیه آمفی تئاتریم و مشخصا که بپریم پایین یه خبری میشه اما این اجازه رو نداریم تو محیط بچرخیم و از هر قسمتی که دلمون خواست بپریم پایین! باید حتما تو یه مسیر خطی بریم جلو و بپریم تا دیزاینر بدون هیچ چالشی بلایی که دوست داره رو سرمون بیاره!

این مورد ضعف اصلی RE های شماره داری هست که تو این نسل ساخته شدن. کپکام باید یه فکری به حال این فرم دیزاین بازی هاش بکنه چون هرچند مکانیک بازیش رو مردن و بروز کرده اما دیزاین بازی بشدت از رده خارج و منسوخه. انقدر که دیگه نمیشه حتی بازیش کرد! شک ندام داستان رو از RE6 مثلا بگیری دیگه احدی انگیزه ای برای بازی کردنش نخواهد داشت!

چه همه دیزاین توی پستته :d

اتمسفر ترسناک صفر ، گیم پلی (کال آف) ، کریس (کاپیتان مک تاویش) ، زامبیها (سرباز) ، جو کلی بازی (اکشن محض) . لئون (خودشم نمیدونست نقشش چیه) . ایدا فقط عالی بود (اونم فقط چهره ی نازنینش) البته هلنا هارپر جیگری بود ولی جایی توی دلم نداره .

اتفاقا به نظر من رزیدنت اویل 6 تا اندازه ای اپن ورد هم شده بود میتونستی هر جا بخوای بری اگه شما در مورد رزیدنت اویل 6 همچینن نظری داری پس در مورد رزیدنت اویل ریمیک که کاملا محدود بود چه نظری داری ؟ البته شما که اکشن پسند هستی قطعا از رزیدنت اویل ریمیک هم خوشت نمیاد چون اون کاملا نقطه عمقابل رزیدنت اویل 6 بود! به هر حال از نظر من مشکل بازی این بود که تهیه کننده ها به زور میخواستن با اکشن تر کردن بازی فن های بازی های اکشن رو هم به طرف خودشون بکشونن که تا حدی هم موفق شدن اما این تغییر جهت شدید باعث جاری شدن سیل انتقادها از طرف مجلات وبسایت ها وحتی تعداد زایدی از طرفدارا شد. تغییر سبک بازی اونم به این تندی قطعا روح بازی رو میکشه و همینطور دیدیم که کشت و این که کپکام میگه فروش ضعیف رزیدنت اویل 6 به ما فهموند که باید تو کدوم جهت حرکت کینم و بازی رو ترسناکتر بسازیم هم به همین خاطر اگه واقعا این دفعه سر کار نباشیم و رزیدنت اویل 7 survival horror ساخته بشه خب این باعث میشه دوباره رزیدنت اویل به دوران اوجش برگرده فکر میکنید چرا بازی شیطان درون انقدر مورد تحسین تمام وبسیات ها و مجلات و حتی فن های رزیدنت اویل قرار گرفته؟ دلیل اول چون همه به میکامی اعتماد دارن دلیل 2دوم کلا داره سبک survival horror رو زیرو رو میکنه و انو حتی ترسناکتر از قبل میکنه کپکام اگه بخواد با این بازی رقابت کنه هیچ راهی نداره جز اینکه رزیدنت اویل 7 رو survival horror بسازه این مسخره بازیها امتیازی و مرسناریس و مالتی اینارو هم بریزه تو سطل آشغال ریسک هست درسته اما ارزششو داره اگه نه همونطور که فن های جدید مثل مثل امثال شما ها رو بدست میاره از اون طرف خیلی از فن هاشو از دست میده رزیدنت اویل 7 اگه نتونه انتظارات کپکام رو براورده کنه از نظر فروش قطعا فرانچایز رزیدنت اویل برای همیشه به کار خودش خاتمه میده اما یک خاتمه ی ننگین! این نظر شخصی منه!

آخرین ویرایش:
ای تو قبر اون کسی که ریمیک رو انحصاری گیم کیوب کرد.

یعنی واقعا اینا نمیتونن درک کنن فروش یه بازی انحصاری روی یه پلتفرم که وضعیت فروش متوسطی هم نداشت معلومه اینطوری میشه؟

میرفتی همین بازی رو برای ps2 و xbox پورت میکردی اونوقت فروش و بازخوردها رو میدیدی. ما که تا چند سال بعد از رلیز بازی اصلا خبر نداشتیم همچین رزیدنت اویلی روی گیم کیوب هست چون اون موقع اصلا و به هیچ عنوان از لحاظ دنیای اینترنت و خبر رسانی مثل الان نبود.

اههههههه خرابش نکن:d

یعنی واقعا اینا نمیتونن درک کنن فروش یه بازی انحصاری روی یه پلتفرم که وضعیت فروش متوسطی هم نداشت معلومه اینطوری میشه؟

میرفتی همین بازی رو برای ps2 و xbox پورت میکردی اونوقت فروش و بازخوردها رو میدیدی. ما که تا چند سال بعد از رلیز بازی اصلا خبر نداشتیم همچین رزیدنت اویلی روی گیم کیوب هست چون اون موقع اصلا و به هیچ عنوان از لحاظ دنیای اینترنت و خبر رسانی مثل الان نبود.

کجای کاری, RE4 هم میخواست انحصاری گیم کیوب کنه میکامی, کپکام نزاشتش میکامی هم قهر کرد رفت:|

مقصر خودتون بودین که عنوانو دو دستی دادین به نینتندو. این اگه روی PS2 میومد فروش به مراتب بهتری داشت

نظرتون کاملا بجا و درسته. رزیدنت اویل از اول برای پلی استیشن عرضه شد و همیشه یک عنوان مولتی پلتفرم بود،اینکه سازنده و ناشر رزیدنت اویل ریمیک اون را به صورت انحصاری برای کنسولی که فروش پایینی داشت و خیلی از دارندگانش هم طرفدار این سبک و کلا اینجور بازیها نبودند بسازند و منتشر کنند یک اشتباه اساسی بود،رزیدنت اویل ریمیک باید مثل نسخه های قبلی برای پلی استیشن،کامپیوتر و ... به صورت یک بازی مولتی پلتفرم منتشر میشد اینطوری فروشی که لایقش بود را میکرد.

من که با شبیه ساز دلفین ترکوندمش . دارک ساید هم همینطور . لامصب ربکا و مانوئلا !! . خدا برا پدرومادرشون نگهشون داره !! البته مانوئلا بی مادر بود ! . ولی در پایان بازی لئون هم پدر شد براش هم مادر !!

#ترجمه...
= = =
تیتر اصلی اینه:

عدم فروش مناسب رزیدنت اویل ریمیک روی رزیدنت اویل 4 تاثیر گذار بود.
شما اومدی چی ترجمه کردی؟ این رو:

موفقیت تجاری رزیدنت اویل ریمیک میتوانست جلوی اکشن شدن رزیدنت اویل 4 را بگیرد.

= = =

اینا با هم فرق میکنن. ضمن تشکر از زحمت و وقتی که برای ترجمه این خبر گذاشتید لطفا" این مدل ترجمه های جهت دار رو انجام ندید؛ چیزی که شما زحمتش رو کشیدی معنیش اینه که یه فاجعه رخ داده، اگر فلان اتفاق می افتاد جلوش گرفته می شد!
چیزی که میکامی گفته اما، توضیح چگونگی رخ دادن یک اتفاق (رزیدنت اویل 4) هست.
در کل حرف میکامی اینه که من نگاه کردم به افرادی که بازی میکنن، وقتی دیدم اکثریت قریب به اتفاق یه چیزی دوست دارن من هم چیزی ساختم که باید می ساختم. میگه بعد ریمیک من دیدم دیگه خیلی اون مدل رو قبول ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or