موج بن شدگان Xbox Live به 600 هزار نفر رسید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Xbox-LIVE-Logo.jpg

درود .

طبق گزارش یکی از مسئولان Microsoft موج گیمرهای بن شده در Xbox Live در امریکا و کانادا به 600 هزار نفر رسید .

و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .

MS میگوید . بیشتر کاربرانش جوانان هستند و از شرایط و مقررات کار با LIVE اگاه نیستند و از اینکه بعد از این مورد تلفن را بر میدارن و بر سر ما دادو هوار میکشن ناراضی هستیم .

و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند

source

و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند
عجب!بازی کپی که استفاده میکنند هیچ یارو رو هم تهدید میکنند!:laughing:

به به نون مایکروسافت تو روغن هست دیگه.

اگه از 600 هزار نفر، 300 هزار یک کنسول جدید بخرن میشه 90000000 دلار اونم فقط تو امریکا و کانادا.:shocked::wow::groupwave:

بعد حتما ماکروسافت قیمت کنسول رو گرون می کنه بعد هم ما که عاشق بازی هستیم بازم می گیریم.:((

بعد هم اگه این موج ادامه پیدا کنه همه مجبور می شن بازی اورجینال بگیرن.

من چون علاقه ی زیادی به xbox live دارم اگه بن نشدم حتما بازی اورجینال می گیرم:cool:

راستی جایی رو سراغ دارید که بازی اورجینال بفروشه؟:confused:

600.000 نفر فقط در امریکا و اروپا:eek:
فقط در آمریکا و کانادا!!!!اروپا هم بیاد روش خیلی بیشتر میشه!!!ایران و چند کشور دیگه مثل ایرانم بیاد روش دیگه چه شود :d !!!! فکر کنم بره بالای 2-3 میلیون !

و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .
بابا خواهشاً این جمله چرت و پرت شکسته شدن قفل MW2 رو هی ننویسید. یه منبع خبری بی سواد اومده گفته که هکری که قفل MW2 رو شکسته بود دستگیر شد بعد همه جا هی گیر دادن به این مسئله قفل بازی.

بازی های 360 اصلاً قفل ندارند و تمامشون یک شکل هستند و هر کسی به راحتی با خوندن یک آموزش ساده که با یه سرچ تو گوگل پیدا می شه می تونه از بازی های اورجینال 360 کپی بگیره.

بن کردن مایکروسافت هم اصلاً ربطی به این بازی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or